12-годишно момиче ограби дядо, купи си тетрадки

12-годишно момиче от Търговище е откраднало 198 лева от дома на възрастен мъж в града. С част от парите то си купило тетрадки и учебни пособия.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишно момиче ограби дядо, купи си тетрадки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открадна пари и си купи тетрадки. Цветан Василев открадна 205 000 000 изчезна зад граница и само той ли и ни лук яли ни лук мирисали,но момчето на 12 години ще мирише лука.

Някой се опитва да ни продава историята на Пинокио в съвременен вариянт....

Когато в една държава се рекламират кредити, за да се подготвят децата за училище и когато крадеш, за да си купиш учебници, тази държава е толкова изгнила, че няма накъде повече. Същевременно няма човек, който да не знае, че всички до един в парламента и правителството са или чисти престъпници, или съучастници. Не виждам какво друго да дабовя.

Кражбата е грях според божият закон. Не е оправдана. Може би ако спасиш чрез нея човешки живот. Но винаги има приемливи алтернативи.

От таа пикла ще стане Човек, РБ-премиер, или не дай Боце, призиденка! Той, и Боцетоо , сви на дедо си полвин пенция, и побегна да си купи "Винету"? Приятеля му Цецо тогава обвини Станишев, Костов и Доган, и работата се потули ?

хора, не сте прави. Тук, в сайта сме хора, които горе-долу живеят сносно. Ама питате ле бедността, която е заляла цялата държава и безработицата, какво прави от хората. Сиромах човек- жив дявол. За да оцелееш- какво да правиш, законите на джунглата се прилагат при оцеляването. А истината е, че ние оцеляваме. Всички. Живеем и се мъчим- едва изкарваме за прехрана, а за децата- каквото отделим от залъка за удоволствия. И не ми казвайте, че не е така, тези с големите заплати, и те са слуги, слуги на тези, които приватизираха националната

с високите заплати са обслужваш персонал на тези, които се стреляха по улиците в битката за националното богатство. Българинът е с изпит мозък вече. А голяма част от населението на България живее в мизерия. Това е истината. И ромите вече нямат повече от три- четири деца.

Тя и сега прави трето и четвърто...

вие двамата добре си пасвате, откъде пък толкова много знаете за 12 годишните?

няма сила ...така е ...така е....и на мен ми се учи.....красавица трябва да е била *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма сила. която може да спре Българин желаещ да учи! Това е!

Ами рома, рома! А?

Абе,Римската империя отдавна не съществува,знаеш ли?!!!

Няма и сила която може да спре циганина да краде и да лъже ! . . . освен тоягата разбира се, но тя отдавна е забранена.

За детето е сигуно че не си е купило тетрадки, защото още не знае какви тетрадки ще му трябват. Нали се сещате, че учебната година не е започнала и учителите още не са му казали какво ще му трябва. Показало е стари, (нови) неизползвани тетрадки от миналата година. Дядото не е правил нищо нередно, защото в противен случай нямаше да се обади в полицията. Разсъждавайте малко логично бе хора. Не се поддавайте на тези журналя, които се опитват да ни манипулират.

Аз пък на моето му купувам тетрадки през цялата ваканция. Много са скъпи и затова не ги купувам наведнъж, а по-малко.

ТАЗИ СТАТИЯ ПРЕДЛАГАМ ДА Я ЗАКАЧАТ НА ВХОДА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ДЕН ДА Я ПРОЧИТАТ НАШИТЕ НЕГРАМОТНИ ПОЛИТИЦИ...

Многодетните семейства получават БЕЗПЛАТНИ ПОСОБИЯ!!

както казва Ботев: "А вий, вий сте идиоти", да изкарвате 89 годишен човек педофил, а 12 годишно дете проститутка, погледнете около себе си, погледнете себе си, кой допусна Бг да стане мизерна кочина, старецът ли, детето ли?

Извинявай, ама ти на кой свят и в коя страна живееш? А! И коя година?

абе - да, объркал е годината и мястото. Такива като него нямат място при вас- похот и кражби- то освен злобата, и това с еприбави към българската народопсихология. Отврат!

Видя ли бе Искров до къде ни докара.

И запомнете - има преференциален вот. Някои партийни централи /ГЕРБ и БСП/ упорито възпроизвеждат слуха, че е отпаднала преференцията. Няма такова нещо. Избирате си вашия любимец и гласувате за него, със съответния номер от листата. БЪЛГАРИНО ГЛАСУВАЙ ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО И ЩЕ ВИДИШ КАК ПОЛИТИЦИТЕ ЩЕ ИДВАТ ДА ТИ ЦЕЛУВАТ РЪКА.

Как беше комунистическия девиз - да откраднеш книга не е грях .... и така докато не обереш цялата държава. А тази историйка с тетрадките е поукрасена комай...

Дайте сметка, да пратим пари за помощ на туй ученолюбиво детенце, хахаха!

Малолетна циганка проститука, посетила долен български дъртак, под прикритие на продажба на телефон. След осъществяване на "сделката", малолетната си тръгнала с двеста лв. бонус. Майката на бъдещата меринджейка казала, че горкото си купило тетрадки. Щяло да става меринджей.

"истина, истина ви казвам....", "видях и затова повярвах...." стииига, бе! :)

Повярвах, да знаете.Това си е вече изпечена мошенничка.

Това с тетрадките е пълна измислица, но пък звучи добре за жълтите ни медии. Истината е, че парите са изхарчени от родителите за ракия и плюскане.

Евала на детето! Дано някой ден стане шеф на БНБ.

Това, че ромчето си е купило тетрадки, е най-яката опорна точка, която изобщо съм чувал!!! Евала, браво, аферим, машаллах на автора й! Троловете на ЛилиПутя са хвърлени в музиката!

Ти добре ли си!?

Лошото е, че само тоя се нуждае от лечение като гледам отзивите. Горкия беден трол.Да му купим тетрадки.

ученолюбива циганка.да почваме ли с СМС-ите??

Една фейсбук страница. Банкова сметка. БХК да огласи случая. Културното аташе на САЩ, да отправи призив към международната общност...

Май заглавието трябва да се прави: "12 годишно момиче ограби дядо, сутеньора показва купени тетрадки"

До тук ни докараха демократите, либералите и пазарните икономисти Момичето си купило тетрадки и учебници Хвала на това дете

Ако се замислиш ще разбереш че едва ли е купило тетрадки. Просто е показало закупени тетрадки

Детето е представител на една завидна общност-известна като ром с кола.При дядото е било,за малко мръсотии,предлога,за да се защити дядото-покупко продажба на мобилен телефон.До всички дето ще почнат да възразяват.Спрете пред произволно избрано училище -среден клас.Вече и българчета на 12-13 се продават на пенсионери над 75 срещу 5 лв.Това е обществена тайна.Той само ги опипва и лигави поради факта,че самолета не работи,но мерака остава.Рома с кола е видяло къде дядото държи парите и ги е свило.После обаче ,понеже напоследък много се говори за това,че не можеш да гласуваш без образоване,рома с кола казва,че парите са за тетрадки.Сигурно свити при друг случай.Хитро и зловещо.И още нещо крадеца на 198 лв,че толкова има ,е също толкова опасен както крадеца на 1 милион.Ако дядото имаше милион,то щеше да го тафне.Кражбата си е кражба.

изводът е един мизерията и бедността вървят за ръка с чалга културата. Да откраднеш, за да отидеш на училище. Лично аз не оправдавам кражбата, но това са деца- родителите му дебни, сигурно и бзработни. Това не е държава, дайте да я закрием, че само злини за бедните, а престъпленията на богатите са безнаказани. Това не е държава, а цигански катун.

Детето е донесло телефона , дъртият вампир е бил в хоремака и тя просто е оставила стоката взела е парите и е отишла да се подготвя за първият учебен ден .

това преразказ на как прекарах лятото ли е ;д

"12-годишно момиче"...."многодетно семейство"..."ааах, горкото то, свило 200 лева за да си купи две тетрадки по левче." толкова тъп и толерастен дълъг начин да напишеш кратко и ясно ежедневната истина в България- циганин ОТНОВО окраде безпомощен български старец!

безпомощен И НАИВЕН ДО ПРЕСТЪПНОСТ

МВР да провери преди това, на още колко възрастни мъже е предлагало мобилния тел. и са им изчезнали парите, но не са потърсили полицията.

И дали все тетрадки си е купувало. Престъпниците си имат стил, почерк.

Ако случайно влезете в средите на държавните структури, и захванете нещо читаво, в интерес на реалното развитие на хората, ще забележите, че НЯКОЙ НЯКЪДЕ спъва всичко. Запомнете го, НЯКОЙ НЯКЪДЕ прецаква нарочно нещата, и все не става съвсем ясно кой го прави, освен актьорите изпълнители.

Това е истинското задкулицие, а не смешниците политици, които са скъпоплатени актьори, напътсвани да съсипват всичко читаво. Природата, обаче, си знае работата...

На кладата.

Те сигурно си имат един комплект тетредки у дома и с него се оправдават за всяка кражба.. ;)

ПИПО

Полицията много лесно може, да докаже дали детето наистина е купило учинически пособия или лъже.

А тетрадки и учебни пособия дали също не са крадени? Децата ми учат в училище, където родители имат различни финансови възможности, но на моите никога не им едошло на ум да се сравняват с тях, пак камо ли да откраднат тетрадка или химикалка- примерно, като на по- богат ученик. Кражбата, ако съвсем уж не ти идва отвътре по кръвна линия, е възпитана от родители- така мисля.

ПИПО

Така е, принципно си прав(а). Но, моето лично мнение е, че пред болката и глада, герои няма. Истината е някъде по средата. Мисля че би трябвало да помогнем на деца в такова положение и после да ги критикуваме.

Първо да порастнат и да ни заколят, пък после да ги критикуваме.

Многодетна майка.Ражда на 13 без брак.Детото отгърмява в майчин дом.След година пак да ражда.Ми ако иска дете да вземе първото от майчин дом и да го гледа,защо ражда второ,което отново оставя и така до 10.Въпроса е,не глада а кой позволява на това НЕЩО да ражда и да хвърля и на всичкото отгоре да му дава детски.Там е проблема.Ако НЕЩОТО не спре да ражда,скоро всички ще сме бити,ограбени и убити.Те се размножават със застрашителна прогресия и са гладни.

За съжаление е така!А пък и като има тетрадки между 3 и 6 лева например!Независимо от качеството,поне това не може ли да е евтино!

Да покаже тетрадките! Повечето крадци имат по една готова трогателна история в случай, че ги изловят. От близки срещи с този вид съм го научил.....

89-годишен старец кани 12-годишно дете за да купи мобилен телефон,не ви ли се струва извратено,меко казано....

Абе, кво странно - пълна лудница. То пък откраднало, да си купи тетрадки. Вай, вай. Въх.

Извратено чак - не. На 89 г. едва ли вече може да съобрази, че малко дете няма как да продава мобилен телефон без да изглежда съмнително.

Не смятам, че е редно да краде, но пак поне, че тетрадки и учебници си е купило, а не наркотици, примерно.

Е, нищо, то е още малко - има време и до там да стигне - аз съм оптимист!

какво да го правиш, да му издърпаш ушите, пък да го похвалиш за тетрадките.

Шило

Да се надяваме, че дядото ще уважи ученолюбието и ще прости на детето. Пък и да пожелаем на невръстното успех в училище!

Разбира се, то детето какво е направило? Никога нищо не е откраднало! Следващият път ще бъде по-внимателно детенцето, няма да се остави да го хванат. Защото следващ път ще има - това не е случайна кражба, а е добре планирана.

Шило

Изкарахте 12 годишно дете рецидивист. Хайде, по-полека. Както каза един от коментиращите- за училище ги е дало не за наркотици или новия албум на някоя едноименна певачка.

Какво ученолюбиво дете!

От многодетно забележи семейство!

До тук ни докараха нашите политици. Децата да крадат, за да си купят учебници и тетрадки. Жалко, много жалко за това дете. Дано някой мастит юрист сега се бръкне и възстанови парите на дядото, а може и да осинови това дете, жадно за учене. Стига са крали само политици, бизнесмени и банкери.

Абе кви тетрадки - ромски меринджейски изцепки.

Да се чудиш кого да съжаляваш - дядото ли, детето - крадец ли... Пак като си е купило учебни пособия може и да излезе човек от него, ама не така, бе Малката...

Бе, туй чевръсто, ученолюбиво момиченце от кой етнос ше доди!?

Ние, ромите, може и да сме изпаднали, но не чак дотолкова, че тетрадки да купуваме ;)

Шило

То паре за ичкия няма, ти тетрадки...

Това с многодетното семейство и учебниците малко не се връзва...

Така се учи за български политик!

И Жан Валжан така е започнал - откраднал за единия хляб, а стигнал до кмет и богаташ.

Като имаме примери като Путин :) Взима 1/3 от държава, Вкарва танкове и "отпускари", а после праща хуманитарен конвой от сол и вода. Самарянин направо.

не сме съгласни с войната в съседите, но веднага прибираме под крилото си отцепилите се територии и ги натоварваме с нашите данъци.

И после, що имало русофили в България. Еми, щото платените русофоби са разболяващо отвратни.

Платена е тази дето те е раждала.

До - ..... много знаеш !! Взема се нещо , което е дадено !!Украйна си е Руска територия !! Чети историята !! За солта и водата - ти беше ли там ??

По твоята логика България е турска територия. Я марш от тука бе. Да си чувал за пакта за непроменяне на световните граници? Да се върнем при Самуиловата държава и да си вземем останалите части от България. Айде не ми говори кое на кого е било.