20-годишен мъж е убит при опит за обир на инкасо в Средец

20-годишен мъж е бил застрелян при опит за въоръжен грабеж пред пощенски клон в град Средец. Съучастникът му е задържан. Мъжете са братовчеди.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишен мъж е убит при опит за обир на инкасо в Средец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябваше и другия да прати при Свети Петър

Само така ! За крадците, обирджиите и убийците - само смърт !

FuckTheEU

Тоя е гушнал дарвиновата премия. С патлак и спрей срещу тру автомата излиза ли се?!

Такова хубаво момче да го убият ... Ц, ц, ц, ц, ц, ц ...

от големите"бизнесмени" в България как крадат и си мислят че и те могат.

ами ще го убият... да не би да е трябвало да го посрещнат с хляб и сол, да им отворят вратите и да им предадат парите в ръцете ? тъпизми.... там, горе, ще направи равносметка на краткият си живот.

БАНДИТ, дираджии ,този скапаняк е БАНДИТ, наричайте нещата с истинските им имена!

ЗАТВОР ЗА ОХРАНИТЕЛЯ ,ПОЗВОЛИЛ СИ УМИШЛЕНО ДА ЗАСТРЕЛЯ В ГРЪБ ЕДНО ДЕТЕ КОЕТО СИГУРНО НЕ Е ОСАЗНАВАЛО КАКВО ПРАВИ...ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ГРАБЕЖ СЕ ПРЕДВИЖДА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА , А НЕ СМЪРТ!!! СВЪРШИЛ СИ Е РАБОТАТА С ЦЕНАТА НА ЕДИН ЖИВОТ , ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК!! 20Г. ЗАТВОР ЗА ОХРАНИЛЕЛЯ...!

а АКО СРЕЩУ ТВОЙТА ДУШИЧКА ИЗЛЯЗАТ С ПИСТОЛЕТ И ТИ НАПРЪСКАТ ОЧИЧКИТЕ, тогава какво ще правиш??? Тези дечица пред събралите се баби са искали да им откраднат парите, които ги чакат за хляб и вода. СРАМ ИМАТ ЛИ? А че единият му е баща?А че са му колеги? А че са работили при същия работодател?. Този човек откъде да знае дали ще използва пистолета срешу него? ТА ГО И СЪДИШ? И мен ме е жал за момчето, за усмивката... за родителите му... за обществото ни.

Хубаво, че си си сложил "+" за да не си капо!

ДЕТЕТО не е знаело какво прави, но със сигурност е било наясно, че това са пенсиите на старците.... Искало е да се почерпи скромно детето, помолило е за финансово съдействие беднягите... и....:((

охранителна фирма ! за да има нужда от тях, за да си създадат работа те самите - охранителите, допускам че може да инсценират нападение, да се плати за това на беден човек, и т.н., но мисля че тези времена поотминаха. Тук наистина става дума за нападение с цел грабеж. как да мислиш , ама той пръв да ме удари, а пък аз псле да го отблъсна и ако не се откаже да стрелям във въздуха, после по него. ... можело е да ги оставят да вземат парите и да спасят живот, но не се знае дали живота на охраната ще бъде пощаден! ТРЯБВА ДА ПРЕМЕСТЯТ В КЪСНИТЕ ЧАСОВЕ ВСЯКАКВИ НОВИНИ ЗА УБИЙСТВА И НАСИЛИЕ, ТРЯБВА ДА ЗАВИШАТ ТРОЙНО ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ В ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ СОЦИАЛИЗМА, АКО ТРЯБВА! това сега е държавно предателство към децата ни!

Как се живее с мисълта ,че си убил човек?

Не човек, а БАНДИТ! Живее се с чувство за добре свършена работа!

Ами с тия обири от началото на годината,децата видяха,че става лесно и са се заблудили.

Когато децата имаха работа ,не им идваха наум такива теща.Сега виждат скъпите коли на крадците, къщите им и луксозните им силиконки, виждат, че няма наказания за тях и нещо са се заблудили, че с всеки крадец е така... Горките. Пропадаме.

пък не им мина през акъла да учат и да се трудят после? Ама нали сме си ги научили да им е лесничко, тате носи, мама меси - верую на всяко българско семейство! Особено по малките градчета! Как пък не разбраха, че ако аз имам скъпа кола е защото имам 2 специалности и говоря 3 чужди езика??? Пфууу!

Защото ти си изключение. Повечето със скъпите коли не знаят добре дори майчиния си език, а образованието им е от типа на "улични университети". Поведнието им е съответстващо, та човек да не може да се заблуди, че имат 2-3 висши.

Сигурно е, че нямаш скъпа кола. Ако пък имаш скъпа кола, нямаш "две специалности". Момчетата виждат по телевизията крадци, показвани като герои, и са поискали и те.

Да го препарират за музея на МВР, защото така ще могат идните поколения да проследят еволюцията в престъпността.

Не че не оправдавам действията на оранителите, напротив, действа ли са напълно адекватно за ситуацията, но случая ме навежда на друга мисъл. Това са пари на банката и посегателството върху тях оправдава действията на охранителите. Ами ако нападението беше върху обикновен човек, имащ възможност да се защити, сега при всички случаи този човек щеше да е в ареста и да бъде съден. Та какво се получава, двоен стандарт. От големите не се краде, а обикновения човек не е защитен нито той, нито имуществото му.

Парите не са банката, а за пенсиите на нашите баби и дядовци, което прави престъплението още по-гнусно! Изобщо не го съжалявам тази комплексар, решил да си оправи проблемите по най-лесния начин!

Ето това е адекватно правосъдие, отлично. В случая има неопровержими доказателства за въоръжен грабеж. Дори иии нннашият съд няма да го искарат виновен. Мисля, че премиера ще го поздрави. Евала на този човек.

Е гати изненадата, охранителите се оказали истински.

Браво на стрелеца!

Браво,браво, ама това е 20 годишно момче. Мъчно ми е за родителите и за него. Децата се побъркаха от слободията. Хора, злоупотребили с милиони са все невинни накрая.

престъпникът е застрелян на местопрестъплението,и всички подкрепяме и хвалим стрелеца-свършил си е рабоатата,човекът.ако в НС ,или МС някой застреля около 200 престъпника,дали пак ще подкрепяме и възхваляваме стрелеца

А, кога ще хванеш автомата, да пишеш глупости е лесно. ДЗори нямаше да го спънеш втория, ако беше минал покрай теб.

Ксавие Лапер дьо Кабан: В комунистическата кочина АБСУРДИСТАН ще обявят за виновен охранителя и не само, че ще го вкарат в затвора, но и ще го осъдят да плаща кръвнина . . .

вероятно правиш някаква връзка между убийството във Враца и защитата на интереса на държавата в лицето на хората чакащи мизерната си пенсия за да оцелеят.

Бях потресен от новината. Но.... момчето е работило в същата фирма, приготвило се е със спрей и пистолет срещу кого? - срещу хора, срещу ?! Бил млад, бил дете. Това е предателство. Ако му е трудно на фронта и е до теб? Било му трудно и безпаричен? А ако е на фронта до теб ще те гръмне ли, за да стъпи върху трупа ти и да се спаси. Не забравяйте, войните в България в недалечното минало се изнесоха от младите и бедни българи. Казарма и само казарма. НО И ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ, защото хората издивяха, младежите оскотяха. Тези младежи не са възпитани, те не са изпитвали от деца милост към куче, коте, герои от приказки, уважение към чужд труд, чувства, достойнство, емоции. За тях посегателството е позволено на всички нива - емоционално, психическо, физическо.Може би и ние като общество имаме вина с нашето бездействие към зловреди филми, реклами, преса, електронни игри, но....? Не всеки може да планира с какво и как ще напръска или уплаши колегата си, как ще ограби човека, дал му работа - има неуважение към работодателя, внушено от несправедливостта на мутренството. Младите не съзнават,че някой работи много, за да получи един оборот, с който ще зарежда стока, за да плаща заплати и евентуално, ако остане за него. БИЗНЕС Е МРЪСНА ДУМА В БЪЛАРИЯ, ВНУШЕНА ОТ МЕДИИТЕ. Макар, че има мръсни пари, но те се въртят от бройка хора, останалите са жертви на банките и законите.

Аз съм Ви благодарен за коментара. Не само, че съм съгласен, но имам чувството, че чувам майка си, която почина много млада на 25,08,1990 г. и сякаш стои до мен и ме съветва. Желая Ви от сърце здраве и дълголетие, Вие сте мъдър човек.

и аз Ви благодаря за пожеланието! И моля се на Бога да има повече хора като Вас. Запомнете: силата е в морала, в ценностите, в изстраданото. Страданието те прави силен. Никога не губете дух, каквото и да Ви се случи. Ако много Ви боли, изчакайте утрото за решения - то е по-мъдро от вечерта. Дори няколко месеца супер бедност каляват човека. Но разумния и благонамерения човек ще намери пътя в безпътицата с онази природна сила, в която добрия човек е в хармония, а човечеството я нарича Бог. Винаги има път. Не става с лошо, нито с готови пари, нито с откраднато. Неприятностите ми житейски са най-голямата ми сила в живота днес. Достатъчно е да се опазиш чист, излизайки от тях. Бъдете жив и здрав! И борбен! Познавам хора с пари, които искат да имат живота на работниците им. Пазете завещаното Ви от майка Ви! Тези ценности са крилата на птицата и перките на рибата. БОГ ДА Е С ВАС!

Нормално било да застрелят крадец на 140 000лв.,а за кражба от 4 500 000лв от КТБ няма дори одраскан.Точно тези нагли крадци от КТБ са виновни децата да стигат до такива грабежи.

Поне 2 поколения израснаха с идеята, че пари се правят с далавера, измами, престъпления, а родителите им да честните балъци, които не знаят какво е "бързи и яростни", те са честните смотаняци, мачкани от всички. Затова "добрите момчета" газят, бият, мачкат, "бичат" във фитнеси, мечтаят за бързи коли и ... не ходят на училище. Как да обясниш на млад глупак, че съчетано с алчност и просташко мислене това ще нарани или убие и други, но и него. И когато станат на 40-50 ще е най-страшно, защото отгелдахме поколения глупаци, които имат мозък, колкото кучета пазачи. И така ексМВР кадрите изградиха армия от над 100 000 глупаци охранители, които за нищо не стават, а са по-евтини от сносна аларма.

При това, опростачаването беше направено съзнателно от шепа политици, сега се прави вече от целия парламент. Прав си, след 20 г ще е още по-зле, ако разбира се не ни окупират.

Оооо а по времето на тато какъв интелект и им се лееше...... Абе престанете да си плачете за тоя ГНУСЕН комунизъм бе!

Подобно на Тексас кметът на Средец(Грудово) може спокойно на входовете на града да сложи надписи "Не се замесвай със Средец"! Явно духа на българина е запазен в малките населени места, а полиция и население успяват да са твърди в противодействието на престъпността

Какъв дух на българин те гони като почти не останаха малки населени места ве? Духът на българина не става!!! Ако не бъде заменен с духа на Бога нищо добро не ни чака!

Що за професия е това да наливаш бензин на бензиностанция?! Такова нещо в нормална държава изобщо не може да видиш. Всеки сам си налива гориво в колата. Ами то ако има и пълначи, цената на горивата няма как да спадне!

Адекватно поведение, на охранители! Ред е на крадливите магистрати и политици! Време е!

това не е младеж господа които сте публикували съобщението а нагъл престъпник.зная че за мъртвите или се говори добро или нищо!но за разбойниците това не важи.дори не трябва да ги погребват в гробищата заедно с почтенните хора!да ограбиш бифшия си шеф-НАГЪЛ ПРОСТАК!

Как ще отучим келешите да посягат на пощи и банки, как ще ги отучим да пробиват и обират самотните старци, как ще ги отучим да спрат да ходят въоръжени с ножове, боксове и пистолети и да пребиват всеки който ги гледа накриво? Като им покажем, че така може и те да пострадат, дори да умрат. Без съжаление, без уговорки. Който нападне баба ми или пребие чичо ми нека мре.

Дрън, дрън та пляс!

Застреляният е свършил като боклук, какъвто е бил.Важно е и другият да получи заслуженото!И не, родителите им не са били свестни хора, иначе тези момчета нямаше да стигнат дотук.И в България е пълно с такива, които трябва да си получат заслуженото!Защото си мислят, че са нещо повече от другите и защото смятат, че чест на момиче или жена не означава нищо и жените са просто путки, курви и т.н.И защото смятат че имат право да посегнат на чужда собственост или даже на чужд живот, ако някой им се изпречи, когато са избрали на какво да посегнат!За такива смърт и това се отнася за всички от най-долу до тези най-горе в България!

Този се е самоубил!!! Прострелян и прави 200 метра гладко бягане! Кръвта му е изтекла за секунди...

Въздействие!! Стига с тези филмови канали по телевизиите. Да пускат сериите на " Ну,погоди!" и " Маша и Мечока"!!! На индианци и аборигени ни направиха!

Защо не си търкат билетчета да забогатеят по бързо а се занимават с глупости?

Защото с тия билетчета ветър те вее на бел кон. Забогатяват бързо единсвено тия които ги печатат! Ама лапнишарани много...

Свърши едната смяна на жълтите стотинки и коментарите намаляха като по команда.

Правосъдие трябва да има и всеки трябва да го получи своевременно. Над 1000 души загиват от катастрофи, 7 милиона потърпевши от управленчески башибузук, от безхаберно образование 40% неграмотно население, от некачествено лечение над 10% повече жертви, за случайно убит крадец, рев до небесата. Престанете с това лицемерие господа драскачи!

Всекиму своето!

Крадците трябва да бъдат отстрелвани на място.Няма никакво значение на колко години са,какво са работили,каква е родата им.Останалата паплач където си мисли да краде да знае какво я чака.

Тези по високите етажи не знаят. Можеш ли да им изпратиш едно писмо и да им обясниш?

МУ Е СТАНАЛО- ПОРЕДНИЯТ ИЗПУШИЛ ОТ ВИРТУАЛНАТА РЕАЛНОСТ В КОЯТО СА ГО НАБУТАЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!! А,ДА НЕ ЗАБРАВЯ И МЕДИИТЕ С ТЕХНИТЕ ВНУШЕНИЯ ЗА ЛЕСНО ЗАБОГАТЯВАНЕ!!!

Та викаш всички други са му виновни освен той самият.....аре стига простотии

За съжаление ако се окаже, че е гръмнат след като е побягнал, охранителят ще бере ядове. Спомнете си Йордан Опиц. Даже по-лошо защото т.нар. "правозащитници" ще ореват ефира, че като обучено длъжностно лице не е трябвало да стреля.

При Йордан Опиц той подгонва бягащ ПРЕДПОЛАГАЕМ невъоръжен крадец и го убива. Тук разликата е от земята до небето - тези двамцата въоръжени нападат длъжностни лица, пренасящи пенсии и застрашават живота им. Няма начин да излезе подобно решение. Ако се опитат - да се вдигнем всички в защита на охранителите!

След като сме виждали учителка да обира банка с оръжие,какво има да коментираме повече.

Едно от приятелчетата на пишман обирджията. https://link

link

Абе, колко от пишещите тук са реални хора и колко виртуални, получаващи пари от сайта?

Повечето сме на 100 лв.,ти без пари ли пишеш тука?

хА , ГЛУПАК , ТА АЗ ОЩЕ ОТ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ВЕЧЕ СЪМ НА 120 БЕ :) ХАХХА БЯГАЙ ДА СИ ИСКАШ ПОВИШЕНИЕТО :)))

Разгледах му приятелите във FB и какво да видя ! Нацепени батки с лъскави коли, силиконови кифли, чалга култура , мутри с калашници... Момчето е искало и то такъв живот, но е получило куршум. Добре дошли в Чалгария.

Момчето е искал на хлЕба мекото без да работи. И понеже е видял туй-онуй в СОТ е решил, че е по-ербап от другите "балъци" и може да го докаже. Този манталитет си е стара балканска черта - само погледни как карат всички - и 18 годишните пишлемета и 45 годишните чичаци на пътя и ще се убедиш сам.

А ти си някъде по средата между пишлеме и чичак.

Дълги години у нас куцо и сакато краде и убива и няма никакви последствия. Но явно на всички честни хора вече много им е писнало и тези момчета никак не са уцелили кога да започват грабежите. Да се готвят за възмездие и по-големите крадци до самия връх.

откъдето и да го погледнеш. Ценности се пренасят по специален начин, в случая колата е пригодена за това, сигнализирана е, служителите са с отличително облекло, въоръжени съгласно закона и са действали според мен също съгласно закона. Вероятно двамата младежи са помислили, че това е дядо Коледа с шейната и подаръците, както със сигурност ще се опитат да ни убедят. Дано не успеят, ползата ще бъде за всички.

Нещо много слъзлива стана криминалната новина. Бил добър, бил красив... бил САМО пръскал със спрей, пък го застреляли. Алооооо, този е извършил опит за ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ! Били са двама, планирали са го, имали са ОРЪЖИЕ! Застрелян при охрана и ОТБРАНА!

1944 година управляващите са станали господа за един ден. Преди това всички са обирали мандри и са пасли овцете и свинете.

Ако това момче си е получило заслуженото, какво трябва да бъде заслуженото за организаторите на обира на света и на века-КТБ?????? Вероятно ще трябва да се измисли нов Наказателен кодекс примерно: Осъжда се на обесване до загуба на 90% жизнени функции с последващо принудително възстановяване във вода с температура 0,5 градуса и шамари , след което да се потопи в каца с лайна надолу с главата до загуба на 90% от жизнените функции с последващо ново възстановяване по гореописания начин и повтаряне на първото наказание , възстановяване и отиваме към второто- това да продължи 35 години всеки ден по 10 пъти без право на обжалване.....в единична килия. Да , ама не.... педерастите , които ви окрадоха значителна част от бъдещето с обира на КТБ, се изживяват като хай-лайф , необезпокоявани от никой.. Бог да прости момчето-сбъркало е и не е причинило страдание на никой!

Нострадамусе , не е причинило щото са го отстреляли................ама е било на път да остави една камара пенсионери без мизерни пенсийки за насъщния...............докато келемето черпи курвите и демонстрира "висок стандарт" с техните парици................и на другия ден , Нострадамусе , пак щеше да четеш по новините за неразкрит въоръжен грабеж за 50 , 100 бона или там колкото са били............

Ами ако беше убит някой от охраната какво щеше да пееш тогава философе?!

Не схващате акцента , момчета ... Питам ако за неуспешен опит за грабеж на 100 000 лв без пострадали се полага смъртно наказание, какво трабва да е наказанието за успешен грабеж на 5 000000000????

даваш ли си сметка, че охранителите, ценностите и средствата с които ги охраняват са символ на държавността. Нападението срещу тях е престъпление именно срещу държавността и мисля, че защитата на интересите й е била адекватна. Жалко за смъртта на младежа, но той като бивш служител в този бранш е знаел отлично, за какво охранителите носят оръжие и кави могат да са последствията от това.

какво нещо е снимката ..ако беше някой циганин един състрадателен коментар нямаше да има,ама бяло хубаво момче..дали от липса на пари ,или то бабаитлък-но си е намерил каквото е търсил,все пак това са парите на нашите баби,дядовци и родители..

Ми така е , гледат келеметата в последно време по телевизията , слушат по радиото , четат в пресата - тоя направил обир за 100 бона , оня за 200 бона и т.н. и кво ли си викат - в тоя разграден двор , подобие на държава явно може и да се забогатява лесно , за кво да се бъхтя да гледам животни , да блъскам по бензиностанции и т.н. и то за кво - да си изкарвам насъщния..........я думни едно инкасо , после курви , коли , гедане на останалите нагло и от високо и т.н.................И накрая - точно това е пътя за излизане от помийната яма , в която газим здраво и затъваме все по-дълбоко с всеки изминал ден: гръмни още няколко като тоя и да видиш как ще секнат рязко наглите кандидати за бързо и лесно забогатяване..................

Накрая ще се окаже най-старата история.Момчето е харесвало някоя кифла, трябвали са му пари да я впечатли и е решил, че това е начинът. "Кифлите сериозно вредят на здравето Ви". Справка - Тодор от Враца. Нещо русата кифла изчезна от ефира.

И сИга Кво праИм? Май виновен ще е охранителят. Може да го осъдят дори, че е изпълнил съвестно служебните си задължения и кръвнина да плаща.

Не ми е ясно каква ти е заплатата в сайта, за да пишеш нон-стоп. Също така не ми е ясно защо отричаш собствените си думи.