Пияна майка изпусна новороденото си, борят се за живота му

15-дневно бебе е настанено в болница с опасност за живота, след като е било изпуснато на стълбищна площадка от майка си.

Обратно в новината

Коментари - Пияна майка изпусна новороденото си, борят се за живота му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фактът,че лекарите се борят за живота на мъника е повече от трогателен и достоен за поклон,но родителите как се борят и пазят живота и здравето на децата си, ето че майката в полунощ е била пияна, а на сутринта не питам как е, но детето е в болницата и не само лекарите, но и всички ние съзнателни граждани на държавата се борим за това мъниче, къде са санкциите за безотговорните родители, докога социалните служби не знаят какво да правят, че майката е алкохолизирана е неоспорим факт, е, къде бяха тези социални миналия месец например...

Много се дразня на журналистите, ев. на цензорите, които ни подават непълноценна, осакатена от към пълнота и обективност информация. Бях сигурен, ЧЕ става дума за циганска работа и днес се убедих че е точно така, след като една телевизия показа бабата. А иначе се присъединявам към предложенията детето да се отнеме и да се предаде за осиновяване. За тази цел съответното законодателство НАЙ-ПОСЛЕ да се допълни така, щото да не се търси в такива случаи съгласието на биологичните "родители". Те така и така няма да могат да отгледат, обучат и възпитат достоен гражданин и почтен член на обществото!!!

Някаква наркоманска история ...пардон...

Детето не е ромче. Ако и да беше и кво? Как ще живеете с такава омраза към почти милион от тях?

Господа джурналисти,моля Ви поне да уточнявате в такива статии дали иде реч за представители на по загорелите,"нови българи"или не!!! Иначе всяко дете си е...дете,но не всеки родител е...човек,за съжаление!!!

Като си помисля, колко много семейства не могат да имат деца, а други ги третират, като животни,направо не мога да си намеря място.

Само че..третират като животни звучи странно....Трябва ли животните да бъдат третирани "като животни"?

Дреме ти! Просто така е устроена природата.

Не е лесно да си бебе в България. Ако не те пребие акушерката, или ще те убие баща ти или майка ти ще те изпусне на стълбището.

Защо ни занимавате с онези, дето се пишат с буквата Ц , а неясно защо вече трябвало да ги наричаме роми? Омръзна ми цялата им простотия и безчовечност! Не искам нито да ги виждам, нито да ги чувам!

Стига бе хора ! Спрете да ни заливате с циганска помия !

няма по грозна гледна от пияна жена,това е жена боклук и мястото й е в боклука.трябва рязко да вдигат цените на алкохола както в много страни ,стига вече глупости.

То не, че пиян мъж е по-красива картинка...

То е като пърденето. Пърдящ мъж е неприятен, но пърдяща жена е доста по-стресиращо :)))

Сигурно пак цигански работи..

Горкото - не е случило на майка.......

Абе...цигански работи - това обяснява всичко...

тази майка е от биещите учителите си.

Да й се вземе детето и да бъде дадено на сериозни и грижовни, бездетни хора. Тази , така наречена майка явно няма да отгледа човек , а чакащите семейства без деца не са малко .

Слагайте минуси , явно и вие си къркате безотговорно . Майка не значи само да роди и после да си живурка , без да се замисля как да отгледа детето си .

Кого заблуждавате, от един метър да падне бебе му няма нищо а понеже е ревало майката го е хванала за крак и го е ударила в патапета да спре да риве. Бебета падат и от 2-3 етаж... само не ми казвайте че майка ми е трябвало да ме хвърли от 5 етаж!!!

Е много ме развесели с края :))

Приятелю, Чочо Попйнорданов, дето не е бебе, падна от 2 метра и си отиде. Ако нацелиш неподходящото място при удар, можеш да се споминеш мигновено и при падане от метър височина. Да не говорим за мекия череп на новородените и незатворената им фонтанела...

Даваш пример с Чочо понеже е известен аз ще ти дам друг пример : Хванали шаран около 10 кг. яли и пили но пиенето им било малко та отишли в кръчмата и там единия етусиаст неволно стъпил на едно стапало и пада по гръб и кво мислиш че се случи на другия ден!

Още един нашумял случай напоследък - мъжът на някаква Фейсбук шефка е починал, падайки при бягане на пътечка във фитнеса. Умрял е от кръвозагуба при това.

Тази държава отива по дяволите!

Изпусна бебето, но бутилката-не.

Май ще излезе прав един политик за "материала" в BG.

ами то е очевидно и е лесно да посочиш очевидното, което този политик го може по-добре, от колкото да направи нещо по въппроса... проблема е, че и той е от 'материала'...

Ало, мами, къде сте! Ще правите ли демонстрации против Вас самите! Този път не Ви е виновна акушерката! Сега срещу кого ще се организирате да защитавате правата си, и кой права. Хайде, давайте - комитети, седянки и т.н. Чакам ВИ!

За разлика от акушерските случаи напоследък, в този няма умисъл, а само известна доза глупост. Никой не е имунизиран.

А как никой, май само пияните

А-а-а, недей тъй, баце. Бисмарк е рекъл, че глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява!

При тези низки долни ценности на българина демокрацията се изроди тотално. По-добре да се върне социализЪма за такива като нас, защото при социализЪма долните низки страсти се криеха поне, а сега цялата ни алчност, мързел, простащина, алкохолизъм, наглост, чалгаджийство, завист и прочее се ширят безпърдонно.

БезпЪрдонно от глагола пЪрдя ли произхожда?

...HE OT "FART"....

Пардон е френска дума пише се с "а" и означава- простете,извинете!

е имаме разнообразие!! това е демокрация! Ураааа

15 - дневно бебе и пияна майка (на 37г. ?!?!?!) Това в държава с ценности ще е нонсенс. Каква я мислихме, каква стана. А какво ни чака още, не ми се мисли.

ама не я измислихте, само с мисленето си останахте

... може да е пиинала...след изпускането на детето... за да "изпусне парата" дет се вика... дано се оправи детенцето...

Ти си тотален идиот.

Културните хора кърмят в мола, а не по стълбищата на панелните коптори. Културните хора дори да имат "рода", тя не е от ромски произход. Майки, хайде интегрирайте се поне малко, че така ни излагате пред Европейския Съюз.

Поредното постижение на "демокрацията"... При бай Тошо и лошият социализъм защот всеки ден майки и бащи не убиваха пеленачетата си ?! Когато през 90-те някой казваха, че в България ще бъдат изколени животните и изкоренени посевите - ние им се смеехме - "Комундета! Бетонни глави! Кой не скача е червен !" - е сега 17% от месото в БГ е българско - това време дойде. Когато по същото време ни казваха, че ще дойде време младежта да е некадърна да гледа собствените деца ние отново викахме "... комунисти, не на ляв завой"... и оставихме поколенията на 90-те и след това да се превърнат в озлобени, неграмотни, некадърни невръстеници които не могат да отгелждат собствените си деца !

Ако толкова ти липсва бързо в Северна Корея или Венецуела. Айде поне Русия! Жената е на 37, прекарала е голяма част от детството си под любимия ти комунизъм, но пак е станала изрод. Това че тогава не е имало свобода на медиите и всичко се е потулвало е неразбираемо за такива кухи лейки като теб. Те скриха от народа Чернобил и го изкараха да се трови на манифестация, какво остава за битовите проблеми.

Абе Тони....Като нямате друго обяснение за нещата от живота и тутакси пращате хората в Северна Корея и/или Венецуела!! Дайте го малко по-демократично, по полит-коректно или толкова си можете??!! И от мен да го знаеш - каквато и цензура да е имало през т.нар. комунизъм такава свинщина като днес не е имало.

Правилно, във в-к Работническо дело такива новини нямаше. Хората научаваха за тях само от интернет.

Драги ми Тони и Мушморок, когато има съмнения "дали е имало или е нямало..." има простички показатели - за периода 1950-1990 г. българското население става от 6.5 млн.души на 9 млн.души. Сега след 15-25 г. демокрация, ЕС и НАТУ България офциално наброява 7 млн. души от които българския етнос е около 5 млн. (наплодили са се циганите, защо ли ?). Колкото и да криеха в Работническо дело, подобни изцепки ставаха известни и се вълнуваше цялото население, а виновниците (не само майката) а и разни кметове, директори, милиционери и т.н. свързани с това лежаха по затворите. И стига с тази демокрация - кой не мисли като мен - в Северна Корея.

хомо сапиенс!!!

Пълна изродщина! Да имаш бебе на две седмици и да ходиш нейде си до среднощ, а после да се биеш с родата на стълбището до степен да си изпуснеш детето ... Не, не мога да проявя никаква "човещина и разбиране", това ми идва в много повече! Точно на тази трябва да й се отнеме детето, ако има и друго случайно - нещо също, да се дадат в приемни семейства, а тя да бъде съдена и пратена в затвора - да се учи там на нещо, след като е създала деца и още не се е научила да не пие и да не се напива, когато носи отговорност за друг човек, при това - толкова малък и беззащитен!

Бебето си има роднини, защо веднага в приемни семейства пращате?Вие такова ли сте?За пари ли драпате?

А така издирайте и пускайте само такива новини, за да се зомбират хората. Даже в края на всяка черна новина да се припомнят и предишни такива, защото може пък някой да ги е забравил.

ми нали кърмят по молове и кръчми,що да не се напиват

Ох, като започнете да пишете глупости! Какво общо има кърменето по моловете... Много е хубаво, че можем да си кърмим бебетата навсякъде. Кърмене на бебе ба обществени места не означава разголване на "циците", не означава пиене на алкохол и водене на разгулен живот! Защо трябва като роди една жена да спре да води социален живот? Просто трябва да се спазва златната среда. А тя се дава от семейството и обществото.

не почнете да се....размножавате по моловете? ьаьаьа

Простотията ходи по хората? Като видя някоя майка да ходи по тротоара от вътрешната страна, а води детенцето за ръка почти до бордюра, ми иде да набия спирачки и да сляза ...да...!!! Има много небрежни и неопитни майки, това е факт!

Не я е срам. Сигурно се е насмукала от бира в ПВЦ. Айде чао от мен, че закъснявам за кръжока по кърмене.

Моя пък, като пия не ми дава да се доближа до децата. Мисля, че е прав.

Мариетке и ти ли като кръкнеш у теб се събуждат няколко звяра , двама братя и три сестри?

Не го разбирам това с изпускането на бебета. И аз съм имала бебе, никога не съм го изпускала. А що се отнася до изпускането на бебета от пияни майки по нощите, нито демокрацията, нито Бойко са виновни. Докато търсим причините все някъде другаде, а не в нас самите, до тогава ще четем такива новини!

Мая, намирам те за перфектна!

Такава съм. Наздраве!!!

Битови инциденти, измъчена държава. Нека който е по-безгрешен да хвърли камък пръв.

Вече го хвърлих 2 пъти. 1 срещу циганите и 1 срещу нашенските турци. Но нивата на стрес са си големички. Спрете да пиете и ще дойде акъла на всички. Тая приказка с пиенето и царя не е вярна. Колкото повече пиеш по надолу слизаш.

какво са ти виновни? Прекрасни хора са. Какво лошо си видяла от турци? Или си пишеш хей така, колкото да не заспиш? Вземи та се разходи до Турция да видиш. Стига с тия клишета.

Защо винаги накрая на новината ни припомняте минали случаи ,разглеждани и дъвкани дни наред. Мислите, че сме толкова тъпи?

За да помним винаги какви ироди сме към децата си и дали заслужаваме да живеем повече от тях!

Тая да не се е връщала от кърмене в мола или в някой ресторант?

Аз пък моето като ме ядоса съм го влачила за крачето по стълбите надолу.....и главичката му само се чува туп, туп, туп. Добре, че нищо не му стана, само малко кръвчица, един анкерпласт и готово. На всеки може да се случи. Да са живи и здрави дечицата - то Господ им помага!

Коп*ле, много си откачен честно:)))

Голем, просто!

Нашият народ е по силен и от Русия и от Китай. Просто е малко поотслабнал. Индия по търговски път финансира така наречените престъпници и слаби политици за да уязви народа и му приспи вниманието.

Туй жените са бахти племето. Напила се прибила детето и после ми те ме бутнаха. Аз досега не съм видял нито една която да си каже абе сбърках, все си намират оправдание и все някой друг им е виновен.

Някой да разкара Натовци включително т.н. нашенски турци и гърци и цигани от държавата преди бебетата да са започнали да умират още преди да се родят.

Пак някой друг ви е виновен.

Белята сама не идва. Нужни са съюзниците иначе си е самоубийство.

А GSM-а дали си е изпуснала?

Тя го продаде за шише водка още по Коледа.

В полунощ на стълбищната площадка,пяна с бебето......е малко странно кво е правила.

Ем, кво да е правила - пяна е правила.

Или е свирукала някому...

Не е единичен случай, има много изтървани в "голямата среднощна блъсканица"... :))) Ако някой не вярва, да погледне в огледалото... :)))

Е хайде сега моля ви се! Такива конфузни ситуации се случват на всека средно статистическа жена! Аз моята щерка я изпуснах в един хладилник за сладолед, защото с другата ръка се бях протегнала да си взема от любимия сладолед с диня (ммм, толкова беше вкусен, вече не го произвеждат специално този). И бебето - туп в хладилника сред сладоледите. Сега ме напушва смях като си спомням за нелепата сутуация и една лелка отстрани как ми се хилеше.

Следващия път се надвеси над циркуляр, да си вземеш и от там нещо!

Мммм, сигурна ли си, че вече не съществува този сладолед?

И на мен ми се е скучвало, без да съм била пиана! Явно това е чест инцедент. Моите са близнаци, държах ги и двамата и същевременно се борех с една кафе машина. Пъро ми се изплъзна единия, после и другия. Малко кръвчица им потече но май само това, не съм ходила по лекари само да ме хокат.

Хахахаха! Няма да се плашиш - ще станат пожарникари или полицаи! Въобще - човеци!

Значи и ти си от кръжока сръчни ръце-''Кашкавалени Пръсти'':)

Абе, нали си запазила кафемашината...

Но тук въпросът не е дали е инцидент - а в това - ПИЯНА майка! Тук нещата опират до отговорността!

Немам нищо против пияна майка.Само да не ме изпуска

Еееее, аз като гаврътна 3-4 чашки и.....отговорността отлита. Абе аз трезва ги изпускам и двамата, какво остава като си сръбна, ей така - за здраве.

Твоята колежка по-горе, пък го изпуснала във фризера със сладолед.Чакаме още бисери!Некоя майка да се е надвесвала над бунара скоро?

мноо сложни думи използваш... дай им жокер - що е туй бунар и има ли вода в него...

Ако обществото ни не се стресне.И не обърне внимание на духовното блато в което е затънало,това ще става все по-често.Злополуки и подхлъзвания могат да се случат на всеки.Но да си ПИЯНА Майка.....Това е трагедия.Защото дори да не го беше изпуснала представете си живота и средата в която ще расте това дете.Българинът трябва да се събуди от този морален дилириум в който е изпаднал.Иначе всички злини ,които ни се случват са обусловени от нас самите.

Медиите ежедневно ни заливат с подобни новини и ежедневно те се коментират от хиляди хора в този и други форуми. Новините са винаги в крими-битов стил с негативно-агресивна нотка. И после що българите били мрачни и агресивин....