Съдът отказа да гледа иска срещу МВР за паспортите

Софийският градски съд е отказал да разглежда иска на Гражданска инициатива "Справедливост" срещу МВР заради издаването на новите документи.

Обратно в новината

Коментари - Съдът отказа да гледа иска срещу МВР за паспортите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мъ туй мумче груйкинут шъ му умури от смях чи кък тъй можи нанаш Цецк у канчито да съ бърка ни мои то тъй...чилякът има тук апартаменти да упрая прогимназия в на селу у Шума те шъ гу съдят ...лоши ора ей...

да ви кая ли защо балгаря не е наред сас нещата си !!!! защото е останоло от преди които е тарпял 500 години робство ,и сега тарпи собственото си робство. как ?? може да си подам паспорта преди 3 месеза ,и да не мога да сиго получа,живея вав чужбина и се кандидатирах за зелена карта и трябва да се явя на интерву ,и балгарското посолство вообще не ги интересува че трябва да се извя пред консулката слижба на уса,смях и позор,и това ми било европеиска дарява булгаря,много добре ,балгарското правителство си показва тапизмите на европа, паспортите ,ще се влачат още 2 години,и после пак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следва резонния въпрос, колко е взел съдията, който казва, че всеки трябва да подаде индивидуален иск? Защото това мирише на спявка между съдия и адвокати, за да може да напълнят гушите тия мазни лъжци.

Ми тя цялата лабота е такава. Намери се тарикат адвокат дето изчисли колко е иска и познай колко процента ще вземе той. И как и на кого ще се възстановят сумите? Затова съдията е казал, че всеки един трябва да си подаде иск в съда. За да се знае кой е ощетения, ако има такива, разбира се. Защото аз оплаквания нямам. Който има се конституира като частен ищец. Един тарикат ще е адвокат на всичко. Сметкаджия. Чичо Паричко, ама не му се отвори парашута.

Българският съд показа зависимост от конфликт на интереси в МВР. Висши негови служители са замесени в конликт на интереси, а бе лапат комисионни от над 10 г., направо да си кажем, от фирмите печатащи документи, а това са КАППЕЛЕН + СИЕМЕНС.

В най- скоро време ОПОЗИЦИЯТА да предложи ЗАКОН, с който всички РАЗХОДИ по съдебни решения върху България от Брюксел- ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ЛИЦАТА ВИНОВНИ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ (и ако не може да влиза в затвора като ДЛЪЖНИК)

С това мнозинство мислиш ли че Герберите ще позволят.

Хахахаха тези какви са ентусиасти да си мислят,че ще осъдят МВР:)))

Ха, ха това даже в Русия вече го няма, голем цирк.

Явно ще зачестят наложените съдебни решения върху България от Брюксел. Вече ще стане модно да съдим държавата оттам. А дано да има повече спечелени дела! Лошото е, че държавата - това сме ние, и пак от нашите данъци ще трябва да плаща нашата мила Родина. Съдът отказал да гледа иск??? Що за съд е това? Какво общо има МВР със съда? Политбюро на Б.Б.?

Браво на съда, не трябва да си губи времето и силите с глупости и с заяждането на тази групировка Справедливост.

Ами заведете дело в Страсбург срещу българския съд за отказано правосъдие.Представете им филм от един ден на опашка за паспорти.

Спокойно, спазват правилата просто. За дело в Страсбург трябва да си минал тук всички инстанции, т.е. да мине обжалването.

МОЖЕ БИ НЕ Е СРАМ А СТРАХ - ОТ КОГО СЕ СТРАХУВАШ Г-Н ВОДЕНИЧАРОВ???????????????????

Нали вътрешния му е началник. Всички имат досиета. Ако нямат ще им направят. Ако някой си мисли, че може да раздава правосъдие и не е следен от години се лъже. И тък във идиотските форуми се знае кой кой е.

и какво ще се слyчи?защитаваш ли го?

защо ви е независимост, нали избрахте да лижете генералски "мутренски" задник, какво сте се разревали, сега се смейте, тепърва ще става по-зле!

А какво стана с ВКС и въпроса с отпуските?

че то от българския съд какво друго може да се очаква? ------------ Пък и ако приемат иска и осъдят МВР парите ще излезат от джобовете на българските данъкоплатци, а не от джобовете на корумпираните и некъдърни служители, участвали в сделката.

Съдията има ли досиенце, е зависим! Понятието гражданин, въведено още при Френската революция, в България нищо не означава! Да! Разбира се! Колективът не е сбор от личности и колективният интерес не е сбор от личните интереси на колектива!... Точно така, другарю съдия! Тепърва ще има да се водят деля за накърнени колективни интереси!... Много е просто решението в ерата на компютрите - както има счетоводни програми, така може да има и правни програми! Въвеждаш деянието, въвеждаш защита, ако трябва и прокурора, и той и след това Enter и компютърът решава! Да, ама не - какво ще правят милионите селяни, завършили право?! За корупция и за сантименталности няма да има място!... Няма как да стане това! Счетоводството е точна наука, до голяма степен математика! А в правото са важни законите, които обаче се правят умишлено с много вратички, за да може да се тълкуват по най-различни начини и да се стига до тези парадоксални резултати!... Е това вече е безобразие! Независим съд ли?! Вече се убедих, че в България никога не е имало независим съд, прокуратура или медия! Представете си какво ще се случи със съдия, който реши да приеме иска?!... Това ако не е отказ от правосъдие, не знам кое друго ще е!!!

Разбира се,че е по-доходно за съда да събира такси от гражданите,да ги разиграва по 4-5-6 и повече дела,да ги отлага във времето,докато на хората не им писне,ако са още живи,а в това време адвокатите им ще вземат тлъсти такси,колкото една заплата на човека.Това не е ли обирджийска система? Да не говорим,че на мен не ми трябват тези вечни промени по личните карти,за които си плащам от джоба без да имам инициативата за това.

Съдията, съдията е ... А иначе с отделни искове пак ще си остане същия рефрен от футболните мачове - Съдията, съдията е ...

Да живее Боковият съд!!! Най-спарведливият съд в света!!!!

А дали съда е на Боко?

на баба Пена е!!!!! насраничък си май а??и миришеннаопикано герберче отдалеч

Съдията има ли досиенце е зависим.Понятието гражданин въведено още при френската революция, в България нищо не означава.

Да! Разбира се! Колективът не е сбор от личности и колективният интерес не е сбор от личните интереси на колектива... Точно така, другарю съдия! Тепърва ще има да се водят деля за накърнени колективни интереси !

много е просто решението в ерата на компютрите както има счетоводни програми така може да има и правни програми въвеждаш деянието въвеждаш защита ако трябва и прокурора и той и след това ентер и компа решава. да ама не кво ще правят милионите селяни завършили право и за корупция и за сантименталности няма да има място

Няма как да стане това. Счетоводството е точна наука, до голяма степен математика. А в правото са важни законите, които обаче се правят умишлено с много вратички за да може да се тълкуват по най-различни начини и да се стига до тези парадоксални резултати.

Въпрос на време е да се поправи и тази неправда. И тогава ще трябва и те да работят, а като не са се научили овреме ще им е много тежко. С нетърпение чакам да го видя.

Е това вече е безобразие! Независим съд ли? Вече се убедих, че в България никога не е имало независим съд, прокуратура или медия!

Прав си,но си представи какво ще се случи със съдия,който реши да приеме иска ?

това ако не е отказ от правосъдие, не знам кое друго ще е !!!