Откриха наркотици в кола, ползвана от полицейски шеф

В автомобил, използван от директора на ОД на полицията в Монтана, са открити наркотици. Дрогата е хваната в служебен джип, иззет по дело през 2010 година.

Обратно в новината

Коментари - Откриха наркотици в кола, ползвана от полицейски шеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РИБАТА ЯКО СЕ Е ВМИРИСАЛА И ОТ КЪМ ГЛАВАТА И ПО СРЕДАТА ,А ОПАШКАТА ЯКО ВОНИ!

Тези наркотици са служебни, за забавления в полицейския участък по време на празници.

Някои полицаи са в бизнеса с проститутки, този с дрога, трети...

Дрогарите от МВР работят.

Известно е че който распространява и ползва. Прави се една моментална проверка на ВСИЧКИ служители на полицията в града за наркотици. Уличените получвата за начало дисциплинарно уволнение + разследване.

Не и в БГ

Монтана....това е Резервата....всичко е позволено там.

Да не мислиш че от Благоевград надолу е различно , там важат съвсем други закони за всички.

d4

никой не спомена, че колата, в която са открити наркотиците е конфискувана. би следвало да е запечатана, на охраняем паркинг в МВР-то и никой да няма достъп до нея. защо шефа в Монтана я ползва за лични цели?? я веднага да пише една кофа мастило обяснения...

Няма да е лошо, в името на истината да поразтресат Фидосова !

Ще го сготвят,така да знаете. Следващият ,който ще заеме поста му сигурно е наясно със ситуацията. Разчистване на сметки и пътища! Така правят от ГЕРБ.

Всички отдавна знаем, че полицията работи с престъпните елементи в България и то на най-високо ниво. Така че логично е и дребните рибки да са в играта, то "Рибата се вмирисва от към главата" - всеизвестно е.

Браво добре, че са ги открили 2- 3 дни преди изборите инак щяха да изгният до следващите избори. Неведоми с пътищата на политиците:)) " Да са живи и здрави" Един ден преди предните избори разкриха "фалшиви" бюлетини и т.н. 26 години

"Подхвърлени" са...... и така няколко пъти, и всеки път, когато се издъни някой от големите играчи на наркопазапа

Те тез наркотици не са на полицая. Това са някакви инсинуации бе хора!

и 30% да са, е много.от 26 години ,нямаме държава.

Ние и преди това нямахме собствена държава. Причината е, че вечно търсим на кого да се кланяме.

Това е конфискувана дрога.

Ракети не са намерили :)

75%от полицаите са на заплата при дрогдиларите

Можеш ли да покажеш доказателства като поставяш толкова голям процент? Не можеш и не си луд, но пишеш да се намираш на приказка. Всички знаят как стоят нещата но толкова голям процент не са обвързани с наркотици или незаконна дейност. Може на районно управление да има по двама трима, но повече едва ли има. Вместо да оповестяват , че са намерили дрога е трябвало да си затраят и да го проследят, но вместо това са провалили едно разкриване на престъпление. Колко са умни куките в случая говор само за себе си. Затварянето на една кора е със стойността на няколко щипки, но е по- интересно защо са пипали иззета като доказателство кола и то в сервиз 5 години след като са я иззели? Дали някой не подозира, че са искали да си откраднат някоя част.

И на децата им е ясно, че т.н. Мафия са политици + ченгета!

Ченгеджийница, можели да са намерят и три- четири трупа вътре.

Разчистване на сметки. Имам познат, военен на висок пост, беше получавал заплахи от ниво политици, че ако не "слушка" ще "намерят" наркотици в колата му.Чиста постановка.

Ха , ми , че то дрога в автомобил на политик , полицай , юрист/адвокат , съдия , прокурор.../ , или в автомобил на обикновена мутра - ТОВА НЕ Е НОВИНА БЕ ДРУГАРИ ...НАМЕРЕТЕ ДСРОГА .. В КОЛАТА НА НЯКОЙ ОТ НАС - НАРОДНИТЕ ХОРИЦА..И КАЖЕТЕ , ЧЕ НЕ Е ПОДСТАВЕНА.. ЗА ДА СТАНЕ НОВИНА.. А ТОВА СИ Е НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ ... p.s. И много моля , да не ми цензурирате поста защото не е обида към никого а обикновено заключение с което всеки от нас "народняците-зевзеци" - е съгласен".. питайте ги ако не вярвате :))))))

Колко е лесно да се мушне дрогата и ходи доказвай, че нямаш сестра. Колко лесно се разчистват сметки в нашата мила родина

А какво прави шеф на МВР с конфискувана преди няколко години от полицията кола? Любовници ли сваля? Тухли за вилата ли носи?

Боко прецаква конкуренцията!

http ://www .dokumentalni .com/?p=811 Да манипулираш демокрацията (Hacking democracy) е документален филм. Заснет в продължение на 3 години, представя разследване върху аномалиите и нередовността на електронното гласуване, система, използвана в САЩ. Филмът показва дефектите на машините за преброяване на гласовете и завършва с драматично нахлуване в системата... Най-силно впечатление прави фактът, че дори и най-демократичното действие гласуването, е поверено в ръцете на частни компании с потенциал да манипулират всички резултати от вота и лично заинтересовани от победата на кандидатите, които веднъж спечелили изборите се отблагодаряват, закупувайки техните машини с държавни пари.

Някой учуден ли е от факта че ченгетата са в бизнеса с наркотиците ??? Въпросът е само дали този МВР шеф е толкова глупав че да си закара колата на ремонт с оставена вътре дрога или се мъчат да го натопят ...?!

Опитва , човека , писнало му да слугува на МАФИЯАТА...:)))))

В тая шибана държава вече не се знае кое е истина и кое не. Комисарят може и да няма нищо общо с наркотика, а просто да е подхвърлен, защото е бил неудобен за нещо. Щом като и мутра и тъпанар ни е министър председател. Как само не ни върви на политици. Цялата ни ценностна система вече и изчестена и размита.

абе човека може да си върши добре работата и затова са му ,,сложили,, дрогата!!! какво толкова е станало!!! брендо с 4 0 тона стана ,,писател,, и ,,жертва,, на правосъдието...!!! важното е да си на правилната ,,страна,,!!! ако си ,,борец,, за демокрация ??? всичко се опрощава!!! както ,,активните борци,, на времето!!! слугите не се променят , а само ,,господарите,,,!!! нали ,,козяк,,!!! с такива ,,педерунги,, да се гордеете!!!

козяк е лошо! врабча е добро! Не на доларите! Да на рублите! особено ако влизат в джоба на единствения истински расов българин - Волен Сидеров!

а за нас страничните - дали "козяк" ..или "врабча"... е все едно.. ВСЕ ЕДНО Е , А изхода е ЯСЕН - ТЕРМИНАЛ 2 :))) НАЛИ . ПОЗНАХ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ ?>?????//

Аз за пръв път пиша в интернет, но искам да ви кажа: 1. Ченгетата са наркомани 2. Бойко внася дрогата 3. Сидеров не е лош човек, ама ЦРУ плаща на медиите да ги клеветят 4. Магистралите пропадат, пристанищата и те 5. Ако Волен беше Кмет, всичко щеше да е наред 6.Южен поток е много далавера, особено за нас от Батака

и аз пиша за пръв път, даже нямам интернет, защото бойко ми провали бизнеса с тоя асфалт дето го изля насякъде Само волен зашитава националните ни интереси на русия

Абе Вие много насериозно го взимате този палякул Волен, това навежда на определени мисли.

Дрогата може да е негова, но може и да не е. Освен това 5 години след изземването е нестабилно и опровержимо, защото много хора може да са били в близост до автомобила. Не е добре да се правят подобни акции с подобен медиен шум, защото вероятността да не се докаже обвинението не е малка, а опозоряването на някого не е добре за никого.

Служебна тайна е какъв вид наркотик ползва шефа на МВР в Монтана (Кутловица).

Квото и Мис Перхидрол или..?

Хванали са го, защото ДАНС директно са отишли и са го хванали с Наротиците. А в Митницата, когато има Сигнал за Наркотици или Подкупи, Нашите Депутати вместо да отидат и да уведомят ДАНС, за да хванат Корумпирания Шеф- Митничар, тия изпращат по Пощата сигнала на Корумпирания Шеф- Митничар, да си напише мнението, явно за да го Уведомят и Предупредят предварително. Бойко Борисов или трябва да започне да уволнява наред Корумпирани или Да си подава Оставката. Това което става в Момента, ставаше и при управлението Сергей Станишев от 2005- 2009 г, който Крадеше с Батко и Братко.

Бойко ли?Мечтай си.

Гепили са го щото не се е отчел на шефовете.

Кой дава дрогата там!Мутрите.А полицията не знае ли!Децата си купуват АМФЕТКИ!!!Никой нищо не знае........................................

Не вярвайте на всичко дето го пише.Всичко е измислено само се правят ,че хващат някои ,правят си реклама ,че си гледат работата и после нищо.Нищо ново.

Няма нищо! То това си е нормално... онзи шеф на митници дето 5 кила му намериха в багажника си е пак шеф! Пари давай и наблюдавай!

Щом го раздухват значи е монтаж. Може би пречи на някой и го елиминират.

И какъв е проблемът? иззета кола по дело, намерено нещо без присъствието на човека, който я ползва. Всеки първокурсник по каквото и да е ще каже, че дрогага си е била там освен ако няма етикет с датата на поизводство.Особено ако е иззет от контрабандисти. Виж ако си бяха затраяли и да видят кой ще си я потърси може би щеше да излезе нещо.

Това си е нещо нормално ,те освен че имат странични доходи ,ами и нщо никаде не плащат полицейските шефове . Дори толкова явно го правят ,че не си правят труда да излизат от домовете си за да вземат муфтата ,а си имат вече приемни часове .

Те щяха да си я вземат и да си траят.

Психични последици - употребата на кокаин, при която се наблюдават многобройни взимания с увеличаващи се дози, води до състояние на повишаваща се раздразнителност, избухливост, подозрителност, безпокойство и параноя. Като последствие от това може да се развие пълната клинична картина на параноидна психоза (кокаинова психоза), при която индивидът губи връзка с действителността и получава слухови халюцинации. Наблюдава се склонност към насилие и агресия-особенно към скубане на стюардеси ,пцуване на дипломатки,ритане на полицаи,проклетисване на джурналистки,целене на келнерите с пражени кифтаци,пикане и кензане в соросоидните саксии в парламента и сбиране на митинги на изкукали стари моми-даскалици и непълнолетни лепилари,клиенти на детска педагогическа стая и кварталните милиционери!.Наблюдава се склонност към нападения на бакалии,с цел търсене на кокаина на ескобар пратен на Бойко,за да разуши вътрешно небесния рай в москалия на путин!!

много ви ,,боли,,??? ,,ню ордер,, -свърши!!! 4-те танка едва ли ще ви спасят!!!

Полицейският шеф до там ли стигна.Да кара конфискувана кола ....

Българският хачшим тачи-б.б.рапонеТиквонии 1 Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

има много беззъби полицаи....

Наркопласмента СЪЩЕСТВУВА благодарение на Полицията ! А този който НЕ Е разбрал това е наивник или по-точно кръгъл глупак !

Добави и цялата т.нар правораздавателна система в Мутростан!

Дълго четох заглавието, няколко пъти, докато разбера каква е новината. Това не е новина. Ние гражданите знаем как работи полицията.

Виждате колко много хора мразим бойко и мислим ченгетата за наркомани, дето лъжат за Волен! ние сме милиони!

милиарди сме! ПОВЕЧЕ ОТ КИТАЙЦИТЕ! С НАМИ БОГЪ!

Тези ченгета нямат морал! Продават наркотици! Лъжат, че Волен ги е удрял!!! той не е бил въобще там Борисов е виновен магистралите пропадат

Да кажем, че притежавам градина, но не я обработвам. Изведнъж обаче органите откриват, че там расте марихуана. Очевидно, че някой ми е срал в гащите, но все пак кой е отговорен, как мислите?