Млада жена скочи от 15-ия етаж и загина

29-годишна жена се е хвърлила от 15-ия етаж на блок в столичния жк "Младост", съобщиха от пресцентъра на столичната полиция.

Обратно в новината

Коментари - Млада жена скочи от 15-ия етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе, момчета, колко етажа има Празидентството, ба?

Оставка на правителството , иначе народа ще измре при тези изроди !

HAARP??

Слочайност???

Ако не е спортистка ,ще е маловажен случай!

Те болшинството от "журналите" пускат новините с нагласа да са поне жълти, ама после се разтапят ако станат кафяви.

Какво става в България? Това статистическа норма ли е или нещо става?

Хората буквално нямат какво да ядат - е това става - до там ни доведе Тиквун с неговата крадлива шайка . Никога не е била такава мизерия каквато е сега .

Ти само посочи някой умен, гладен и успял политик, дето му верваш, че и ние да вземем да се загледаме. Ама май няма. А след като от доста години Бойко ги мачка всички други, явно това е най-приемливото.

Влияние и на Чернобил, братко!?

Sm3hurk0

Няма да се учудя, ако скочилата жена е: Една от наблюдаваните с камера от съседния блок ! Разбирайки, че Бай Брадър има камера на съседния блок, която е управляема - не е преживяла новината и е скочила.... Преди година, камерата я забраниха за потребители с IP-та от България.

не е станало там и няма наблозо камери. Инфото е грешно. Инцидентът се случва пред вход Б на блок 30А на Окръжна болница-на 2 км от ХМС. Не знам кой е пуснал фалшиви данни, и с каква цел?

Жить стало лучше, жить стало веселее.... Ба маа му!

Много си ербап за чужда сметка! Да не се насереш, като срещнеш един ден смъртта в очите!?

по наглост само боико дебелия те надминава,работи по въпроса но трябва да завършиш школата за пожарникари в симеоново.

89 година започнаха прехода комунистите , които мечтаеха как да сложат бг в собствения им джоб и успяха ! преходът ще го завършим ние като им дадем заслуженото за преди 89 и след 89 досега !!!време няма , ако не си помогнем ние , никой няма да ни помогне ! всеки народ си има подобни проблеми , но те не чакат друг да им ги разреши , защото това е най- чиста наивност , особено , когато алчният ти комшия е турчин , успял да направи от родината ни негов вилает със собствени партии в "народното "ни събрание , което ние просташки издържаме , за да ни продават и прогонват от държавата ни , която предварително разграбиха по хайдушки !

От бъдещ процес: И така Народният съд имаше широка възможност да накаже всеки, който бе подведен под ударите на Наредбата-Закон за Народния съд. Всички без изключение бяха признати за виновни в причиняването на третата национална катастрофа на България и бяха осъдени да възстановят изгубените и съсипаните животи като бъдат интернирани назад във времето. Отказващите да си свършат работата бяха изпратени да чукат камъни на "Слънчев бряг" край Ловеч под надзора на милиционери преди закриването на лагера. За председател на Първия върховен състав бе назначен Мартин Мартинов - бивш адвокат, напуснал правосъдната система по времето на ширещото се беззаконие и станал инструктор по ци-гун. И наистина той доказа, че може да мята като истински ушу-майстор престъпниците. Интересът към този процес беше огромен. На стадиона нямаше нито едно свободно място. Общирните стълбища, коридорите и пистата бяха изпълнени с народ. Трудно беше да се спрат развълнуваните хора от цялата страна, които искаха да присъстват лично на процеса. При съдебното дирене и при разпита на подсъдимите имаше и комични ситуации. На въпроса, отправен към Бойко Борисов - дали се признава за виновен, той отговори: "Не! Бих направил всичко така, както го направих!" - което предизвика бурна реакция на възмущение в импровизираната съдебна зала всред изгубилите близък вследствие самоубийство чрез самозапалване или чрез скок от Аспаруховия мост поради тежките условия на живот по времето на Борисовото управление.

Абе, журналя миризливи, на това ли ви учат в училище? За тези самубийства имате голяма вина и вие.

Пич, сложих минус, понеже първоначално се възмутих, как отразяването на новина по обективен начин би вменило вина, но после се замислих, че всъщност отразяването у нас почти никога не е обективно - вземете примерно лайнова ТВ, Босфор тв, ебенете и подобни, където се лъскат имиджи на рекламодатели и властоядящи. Всъщност именно тези фалшификатори имат най-пълната вина за геноцида над Българите, защото са съучастници на мафията, на соросоидите, на монополите и т. н. продажници! Когато създадем Народният Съд, ще си платят. А каквото не успеят да платят ще си отработят в урановите мини. Никога няма да страдат от безработица вече.

не , не , не си прав !!!виновно е само бг общество , което няма съвест и винаги казва , че виновни са другите ! оттам идват всичките ни проблеми ! всеки бяга от отговорност и я прехвърля на другите !само че при ромското и турското малцинство са много по-отговорни , което разбира се ни вбесява .

"при ромското и турското малцинство са много по-отговорни" към стадния си инстинкт, докато ние българите се "ядем" един друг. Но идва НОВО ВРЕМЕ, когато ще се отречем от всякакви религии и секти и ще издигнем отново знамето на Райна Княгиня - "СВОБОДА ИЛ СМЪРТ", както и ще възстановим истинския надпис на фасадата на Народното събрание, "ЕДИНЕНИЕТО С БОГ, ПРАВИ СИЛАТА!".

Абе хора, вие тъпи ли сте? Как пък всички решихте, че хората се самоубиват "заради положението, до което са ни докарали ГЕРБ, БСП, ДПС, липсата на перспективи" и подобни?! Не можете ли да си представите, че може да има много по-голяма мъка в живота, отколкото "липсата на перспективи"? Тъпи хора...

Е, не се вързвай бе пич, така си вадим хляба. Показва ни се правата линия и ние я следваме. Нищо лично...

Здравословни ?! - ами те Са Резултат На-какво ?! Неразбирателства ?! - ами те Са Резултат На-какво ?! ----- Хвърлих поглед в Тези статистики... - Се оказва че Сме Задминали страните с най-Голям брой пер капита.

Ти си един голям тъпунгер

Може да не е скочила , а да е паднала!При това що за новина е това, няма ли по-важни новини в държавата или трупате рейтинг за сметка на хорските трагедии!!

от хубав,спокоен,сигурен живот,който ни сервират от 27 години

45+ 27 години

МОДА.... Вижте ся, на слънчака, балконинга се парви с цел от балкона да скочиш в басейна. и не оцеляват само неуцелилите.... къдевидехтебасейни там бе! Айде завращане към класиката: хапчета и свръхдози. по-хуманно за околните е некак.

Ако позволите, Колега : - Навсякъде по курортите-Ни - Имаме да Изправяме Всичко ! ...колкото до 'прахчетата' (и подобни) - Само по Индонезийски !

Все по-млади хора правят опити за самоубийство, което е направо страшно. На тези години да не виждаш смисъл в живота е факт, който трябва да стресне управляващите и да проявят капка здрав разум относно начина на управление на тази страна. Толкова отчаяни хора без да виждат светлинка в бъдеще не е имало никога, а аз съм доста преживял, повярвайте ми. Нацията се губи бавно, но сигурно. Младите бягат от тук, който е смел и остане, стига рано или късно до този изход, много страшно, много жалко за хубавата ни страна. Народа не е виновен за нищо, явно конците се дърпат много нависоко и извън пределите на България, целта освен пълна разруха и унищожаване, не виждам друга да е. Навъдиха се много милионери и останалото е беднотия и мизерия. От това държава не става, все още има поработващи на пределна възраст, след години изобщо няма да има работещи, хората измират от болести и нищета, младите бягат, старите от Тошово време си отиват един след друг. Няма да има пенсионери г-да управляващи, но няма да има и народ и държава от които да лапате ненаситни твари. Дано Бог даде заслуженото на всички Вас, които с години ограбвате и опропастявате държавата и обричате народа на гибел.

Дискретно : - Заболяването у Нас - Е Локално. ...а Оздравяването - Зависи Единствено-и-Само от Нас. Всички. Заедно.

Това са фактически убийства. И проклятието от всяко едно пада върху уплавляващите!

В Библията е написано, че за убийството на един млад човек се плаща седмократно - защото с човека си отива и потомството му. Може да си представите каква загуба в жива сила е това - този отрицателен прираст в България не е случаен, а планомерен!

someone

да.

Абе ..тия от парламента,дето ги хрантути и угажда Народа ..незаслужено..,с всички екстри и заплати..,кога ще се стреснат..,вземат ЕДНО правилно решение за подобряване живота на тоя обречен електорат...!?Това правителство, кога ще направи нещо добро своите граждани ,лишавайки се тия институции от лукса ,в който живеят и да помислят за бедните ,онеправданите ,търсещи ИСТИНАТА за един нормален начин на живот....!?

Да вземат да скочат депутатите от 15 ет. и животът в България ще се подобри, дето се вика за 800 дни

Не трябва умните хора да се самонаказват, заради простотията на дебилите!

Трудно Е...и не всеки Успява. - а Трябва !

а що не казваш , кое трябва ? кратко и ясно !

"Всяко деяние , има филосовско оправдание"

Ако оставят темата да навърти 1000 коментара,не се учудвайте,утре ако друго момиче не рипне през балкона на някой блок.

Каквото щете ми разправяйте, обаче телевизия избягвайте да гледате, особено рекламите.

Единственият изход от кризата е през прозореца :((((

Да, но Нека да са прозорците в Банкя, Бояна, Министерски Съвет, Прокуратурата.

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

Marsi Rais: Аз ако скоча, ще падна на Дондуков едно. Бойко Борисов: Аз ако скоча, ще се размажа кат лайно. Кой не скача е червен.

най-вярно е последното изречение !!

Ми те затова не скачат. Затова ви казвам, че трябва ние да ги "скочим". Да ги страхуваме, да ги скочим, ако ползвам малко свинска лексика. Може преди да ги скочим, да им наслагаме свински опашки.

Бог да прости момичето.....Но въпроса е в първопричините довели до това....Странно......Защо по време на "проклетия" социализъм..Нямаше толкова убийства и самоубийства, а?! Да не би да е защото хората живееха нормално и бяха щастливи, а?! Че можеха да си позволят по два-трипъти да ходят на море, планина..Да си почиват и да гледат уверрено в бъдещето,а?! А не като сега, 25 години педерастия, либерастия и управление от мутри, мутреси и ГРОБари от ГРОБ!! Където всичко което бе построено от народа бе разрабено и унищожено от тия продажни либераски свионе-педократите!! Продаващи родината и родната си майка за няколко краварски цента!!

Едва-ли Тук/Сега е момент Пак да забиваме в Тази насока, Колега... - Имаше такива Ужасии...ама Се покриваха Незабавно - Имаше И наркозависими ...(пак Същото) ...а пък за 'почивките' в поч.дом на Съответно предприятие къдет работиш.. - мммм... Отделно - Днес Навсякъде СА деца/унуки на Същите, които 'управляват'.

Само, че забравяш едно, колега...Имахме родна милиция! Която прибираше наркопласьорите и наркоманите..Пребиваше циганите когато дигаха глава.....И най-важното..Никой посред бял ден не те наръгваше с нож..И то за пет лева!!! Така че не ми говори за светлото бъдеще на педокрацията! Вече целия народ и се насити, и я видя за тия 25 години!!!

abasador

здравей, как си с днешна дата. Предполагам, яе нищо не те сърби или боли. А да ти е.., лек деня.

Пишете в такива подробности за всякото такова събитие и и ви гарантирам, че няма да спрат! Всеки ден ще има по един млад човек, който си е заминал, скачайки от не знам си кой етаж!

скачайте всички , че трябват много жилища за новите българи , пристигащи от турция , сирия , ирак , афганистан и други !

someone

не всеки успява да се пребори с многото лоши, злобни, завистливи, злоради, негативни хора у нас. иска се силна психика.

даа , ако не си мутра -загиваш ! в джунглата имаш повече шанс да оцелееш , отколкото в дивата BG !

someone

всяка сутрин казвам християнска молитва - господ да ме пази от лошотията и злобата на хората, отделно навсякъде нося една малка библия за защита от хорска лошотия и злоба - помага за оцеляване у нас.

Всеки Българин/ка - Дървосекач(ка) ?

п.с. Нямам Никакво участие в започналотоВече в Габрово, Тетевен и В.Търново. ... Хората - Сами решиха.

ГЕРБ и Борисов са на власт подкрепяни от ПФ ! Жената ако е гласувала за НФСБ примерно и вижда какво става може да е новата форма на протест ! СПОМНЕТЕ СИ ЗА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ОТ ВАРНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МУ ПОЗОР ЗА ЛЪЖЕ ПАТРИОТИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ

Що за гнусен извратеняк може да използва като повод нечия човешка трагедия, за да плюе по правителството?!

Оооозззиии Озбърн :)))) Хората скачат и се самоубиват - да живее ГРОБКП! Вечна слава! ФАЩ + ФЕС = Фечна гейлюбов! Така по-добре ли е? Депесарче? Десебарче?

Ози, брат ми, разбери вече, ГЕРБ са комуняги, това е просто живковисткото крило на БКП. Това не е демократична партия.

По време на предишния кабинет Борисов се палеха,,,,,,,,,,,,,,,,,,сега скачат директно,до там го докарахме с тия олигофрени в н събрание

Горките хора,проявете съчувствие и човещина,за да скочат са били отчаяни! Ужасно е!

Хайде да гласуваме електронно, понеже психодесните обявиха колко била кофти демокрацията когато народът на Великобритания решава: + Обезглавяваме Плевнелиев - Обезглавяваме Борисов Извод 1. Социализъма е едно недоносче 2. Демонокрацията е мъртвородено ГМО. Дори през Соца на избори излизаха повече хора, отколкото сега! Къде ви е демокрацията, а? В Англия гласуват, и било лошо. Брей! Като е толкова лошо, време е за смяна на системата. Сега и веднага!

Сложих си минусче, за да не е сам Плевньо, за да може циркаджията наркотрафикант да му прави компания на дръвника.

Всичко това е от кадърно управление, силна държавност, презадоволяване на населението, грижа и професионална реализация на младите и т.н.

Страшно и АбсолютноВярно !

Престанете да пишете за всяко станало самоубийство! Това води до повторения. Човек, който е отчаян и не знае как да продължи като прочете една такава статия решава, че това е изхода. Пишете за психолози и институции, към които могат да се обърнат хора с депресии. Моля ви.

Какви институций какви пет лева ГЕРБ и сините са на власт и всичко е ПРОФОРМА да живее ДАЛАВЕРАТА КОЙ НЕ СКАЧА ОТ ВИСОКО Е ЧЕРВЕН АЛИЛУЯ БЕИБЕ

При Реалностите Днес у Нас - това Е въртене-в-кръг/тъпчене-на-СъщотоМясто. (Извинете !)

Тея шопи големи скокливци ша излязат

"Няма информация за причините, накарали младата жена да посегне на живота си." Няма нужда от информация за причините щото ние си ги знаем: Причините са ГЕРБ.

Цялото Посрано 20 и Врабча се е активизирало.

Софиянец да се самоубие от управлението на ГРОБ???? Абсурд. При ГРОБ само "сеУяните ут прУвинциЪтЪ" се самоубиват. За вас, софиянците, ГРОБ-арите дупе си дават.

Някой не се осъмни ,че може да е някакъв наркотик,енергиийна напитка и т.н. ,което да води до това

Смесването на РедБул (и подобни шляки) с 40градусови - Може да доведе до свръхефервесация... - ама и С и Без такива вещества, било Без или С 'помагане' - Всички Знаем На-какво Е Резултат това Явление.

Отвратителен инцидент, на който за съжаление станах свидетел. Чу се удар, останах с впечатлението, че някой е хвърлил кофражно платно или нещо тежко, но не от строящия се мост над Цариградско, а от другата страна на паркинга. По някое време видях мъж над средна възраст да се отдалечава с бърза крачка от блока, където беше станал инцидентът, гледайки притеснено назад. После видях и тялото. Първият доближил се до тялото вместо да се обади по телефона за помощ, се опита за снима?!?! Ей, как не си направих беля с него и аз не знам? Аз сигурно извадих късмет, а той гарантирано извади късмет! Отвратителна работа, отвратителна държава, отвратително население! Едва след това, след като се подадоха няколко сигнала, дойде полиция, покри тялото и реакцията на присъстващите започна да става в рамките на нормалното при такива инциденти.

Аз си направих селфи с... сещате се с кое.

Кофражните платна са метални, човешкото тяло - не. Какъв звук си чул???????

Да, в първия момент останах с такова впечатление. Просто до мястото на инцидента се строи мост и се хвърлят разни неща отгоре, вместо работниците да се въртят по стълбите с тях. Шперплати, кофражни платна... Но не това е важното в случая!

Сериозно ли някой е отишъл да снима? Не е истина!

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБ

Ми комуняги, като вас, и като всички.

Съболезнования на семейството и близките ! ----- Това - Е прекаленоЧесто явление... Това - НЕ е случайно... Това - с разните-му-там 'Анонимни' които-и-да-Са НЕ се Предотвратява... И ! - Всички Знаем На-какво Е Резултат ! ... Тогава ?!

Егати боклуците са тия червените тролски паразити ! От всяка една човешка трагедия се опитват да извлекат ползи. А ако е била раково болна и не е издържала на болките !? След червеният Чернобил в България с пъти се увеличиха злокачествените образувания. И вие червени гниди сте най-лошите ракови клетки на това общество !!!

на никои ли не му идва на ума че това са убииства?! тезу жени/момичете не скачат доброволно. колко му е на як муж да хвурли през балкона момиче? защо някои як здравеняга не е скочил още?...

аз го писах по-долу, но ....

Без да съм сигурен на сто процента, си мисля, че в този случай става въпрос за самоубийство. Просто има една подробност, която въобще не е за публично коментиране и която ме кара да мисля така. Но мен все още ме тресе поведението на околните. Не знам? Може би греша?

В тези високи блокове не е задължително да си самоубиец. Достатъчно е да ти с езавие за 1 мин свят и може да полетиш Тези тъй наречени самоубийства са просто начин да не се месят впрането на пари на тези, които строят и уж стопанисват тези височини

Блокището - НЕ е ново, Колега... - ама Имате резон !

Тикви, някаква стратегия а подобряване на живота на бг в БГ няма ли да предложите? Това никога не е било, бг да се самоубиват масово в собствената си Родина,а какво ли не свидели. Или нивото на политиците е като на хора от пътното -асфалт, дзифт и големи дози евроатлантизъм?

Lele male tiq hora izperkaha to alkohola drogata ne proshtavat

дава статистика - жените гълтат лекарства, не така

Скъпи медии, това се случва И благодарение на вас!

лабава психика... Какво им става? Пак ли некой мъж им е виновен?

Скъпа "Ужасена", това се случва въпреки медиите.

А едни гаджали искат да строят сграда на 54 етажа ...

вече прилича на масови убийства щом има причини

Преди се палеха, сега скачат. Да видим след още някой месец управление на ГЕРБ как ще си слагат край на живота хората.