Младежи биха и белязаха с нож 14-годишен заради момиче

Двама 15-годишни и техен приятел на 20 години са задържани от криминалисти от столичното Шесто РПУ, след като отвлекли, пребили и рязали с нож по гърба 14-годишен ученик заради момиче.

Обратно в новината

Коментари - Младежи биха и белязаха с нож 14-годишен заради момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предупреждавам всички прокурори и съдии, че сте ги избивам по азбучен ред докато сам жив, ако в случаи се съм потърпевш , видя подписки или условни присъди в техните актове! Да се научат да си изпълняват служебните задължения, а не да прибират пари от разни брокерчета.....

Поне момичето е разбрало че това момче струва колкото трима поне. И с 5 лева в джоба е бил мъж. Юнак без рани няма. Ще оздравеят...Когато виновните си платят знанието че живеем в социално общество...Дали са го разбрали от нашата прокуратура и съд. Или са разбрали обратното - НЕНАКАЗУЕМОСТ. Пишете! Силата ни е в нашия брой.

ако съм на бащата на малтретираното дете другите 3-ма като ги видя не само ще се возят в багажника ами като увиснат на дървото, след като ги свалят ще за ...

Преди 3 год .моя син пострада по същия начин ,беше пребит с бухалки заради момиче от 3-ма по големи ..на едно от момчетата бащата беше полицай и случаят се потули....

какъвто бащата такъв и сина.

Все повече българи се превръщат в цигани и не само по доходи ...

продължение... Едно предимство, което не може да се отрече на бившите комуняги е , че ни опазиха психиката от мръсната страна на живота. Като гледаш любов и ти се прави любов. Като чуеш хубава музика и ти става купонджийско весело. Няма как да гледаш насилие нон стоп ,да участваш индиректно в насилие и на душата ти да е леко. Ще изтрещиш и още как. Така е човешката психика. Всеки който милее за здравето на детето си трябва да ограничи максимално достъпа му до шибаната американска култура.

За всичко е виновна американската култура , която ни внасят с тонове ежедневно. Агресивни компютърни игри изпълнени с насилие и убийства. Агресивни екшъни изпълнени с колоритни сцени на насилие с майсторски ефекти на разчленяване на тела и прочие. Американски малоумни вечерни саги, действието на които се развива в морги и по гробища като "От место престъплението". Друг вид колоритни американски предавания, насаждащи агресия като "Разбиване" Една мърша на име Лейди Гарга непрекъснато бълва малоумно сценично присъствие Агресивна американска музика от гетата Агресивно военно присъствие на държавата Америка в световните новини И това всичко е ужасно готино и модерно. Продължава...

Тези келеши според вас, има ли начин да бъдат ОЗАПТЕНИ? Или трябва да убият някое невинно дете, или възрастен, да пооберат някоя банка, стотина дома... Какво смятате че ще излезе завбъдеще от тях?- добри и съвестни хора ли? Нали си давате сметка, че всичко това идва от възпитанието в семейството...? Такива КОПЕЛЕНЦА трябва час по- скоро да бъдат СМАЧКАНИ.... Това са потенциалните престъпници в страната, които се смятат за бунтари..

20 ГОДИШЕН ПЪЛНОЛЕТЕН ПРИ ТОВА ОТВЛИЧА С КОЛАТА СИ БИЕ РЕЖЕ ЗАХВЪРЛЯ И ГО ПУСКАТ СРЕШУ ПОДПИСКА Е....... ПРАВОСЪДИЕТО!

Добре се живее в България...

Това уважаеми сънародници е логичният резултат от двадесет годишният преход през пусто в празно .Един келеш събрал чета защото имал любовни недуразомения утре този същият келеш ще събере отново чета защото някои му е паркирал на мястото или съседа е пуснал високо музика .Просто децата ни вече изгубиха основните си личностни цености и единствено груповото насилие е на почит от кого ли се учат

Децата ги загубиха, защото преди тях и родителите им изгубиха всичко що е ценности, морал и от рода... Сега, ако не слушаш чалга супер силно, ако не гледаш тъпо, и не мляскаш дъвка, ако не се хвалиш с коя си бил, колко цигари си пушил, какво си смъркал и какво откраднал... не си мъж според техните разбирания за това, що е да си мъж.. Това са нашите деца, това са децата на прехода!- потенциални престъпници и проститутки... честито господа, забогатяли и изпростяли мърлячи!

просто като гледам как вървим. въпреки, че всеки път гласувам за атака, едно превзаме от страна на Турция е единственото нещо, което би ни помогнало. или да се разотидем всички по света. света би ни проел и променил селяшкото поведение, когато сме на части. явно като цяло общество никога няма да можем да си помогнем сами. всичко е зверски сбъркано, а и по-лошото - никои не чувства и не вижда промяната за нужна.

Така е. Вече се отглеждат изроди не деца. Малко останаха родителите които знаят кака да възпитат децата си на морални ценности. Ами като са необразовани и родителите как децата им да станат хора. Жалко, че това се случва в България.

Харесва ли ви , или не, но такива изроди ражда и възпитава българската "демокрация" след 1990 г.Такова скапано е сегашното поколение - без елементарна култура, без морал, без задръжки.Само драконовски мерки (наказания) ще помогнат.Те от друго не разбират.А иначе , какво? - "на 15-годишните момчета е наложен надзор на инспектор от Детска педагогическа стая" Е, и? Пука им! Не само ,че няма да бъдат наказани, ами и ще станат герой в училище.

абе що неми ги пратите ,тия ячките имам десетина хеляди тухли за правене ,па ще ви ги върна после а

сдружението на родители за защита на децата е нужда. Първо по паланки- после в всеки дом.

Казах:това са плодовете на така прехвалената им западна демокрация.Итя ще продължава.Тежко на всички ни АМИН.

Чета коментарите и ми прави, че се пренебрегва семейната среда. Защо ли, защото семейството у нас не е на почит. Морала също. Тогава какво очакваме от децата. Това обаче не оневинява родителите. За малолетни и непълнолетни деца вината се носи от родителите. Да видим как ще бъдат наказани те. НЯМА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ - НАЛИ.

Абсолютно точно. Обвини се всичко външно, от американската армия до Лейди Гага, само не и основният отговорен за възпитанието на един човек - СЕМЕЙСТВОТО. Разбира се, за да обвини българското семейство, трябва най-напред да се признае някаква вътрешна лична отговорност, а това в бг не е на почит.

За какво семейство става дума, сега се събират да живеят заедно, правят деца-после всеки по пътя си.Няма какво да ги задържи на едно място, пък и родителите ги поощряват в много от случаите.

ей пикльовци кво сте се развикали против децата, я умната, че чичко Корнезов ще Ви даде на Констинуциония съд , че тормозите децата

Тия тримата с ножа са пикльовци. А кои сте вие, онеправданите?

Това не са деца а изроди. Нормалните деца не са толкова жестоки, отмъстителни и комплексирани.

многоооо си прав........

Чета, чета и си мисля: "колко ли от тези развълнувани от положението у нас, са скачали в агитките 'кой не скача е червен'". А то от там се започна поамериканчването - чрез принуда - напред! А тези дечица - те ще са необходими на "проамериканското ни общество" - трябват ни насилници, убийци, подпалвачи и всякакви терористи - вижте как е там! То за това са ни подобни и законите, защото това е необходимо на законодателите (на някои видни политици)

пални глупости пишеш,вземи се в раце,за какви проамерикански работи говориш бремя се савземи малко бре,там и полицията не е като нашата,бият и налагат и стрелят на месо,парво мисли,после пиши,ок...захтото в балгария само престапниците са добре,де да беше и нашата полиция като проамериканската....ти нищо не разбираш,добре че вече 1з години си живея на раиско местенце...нещастна балгарска дарява и хората са марша с главни букви!!!

Изключително неграмотен си!

тея нормални ли са ако някои ги хване и ги преука кво ще им е как може заради момиче тва да стане боже ненормални хора

Щом като няма закон и съд за тези малоумни бандитчета, то тогава е позволено на журналистите да сложат техните снимки, имена и адреси по всички вестници - поне хората да ги знаят и да пазят децата си от тях! А и номера и снимка на колата им за да ги знаят хората, а не да стават жертви!

За 20 годишният бабаитин по бързата процедура 3 год. ефективна присъда без обжалване,а за малолетните неандерталци,3 години в каменна кариера в компания с родителите им!Без почивен ден и без отпуска.А съкварталците им да решат по какъв начин да бележат домовете им за да зная всички ,че живеещите там са на светлинни години от човечеството.

То това си е по на запад и от Дивият Запад от уестърните дето сме ги гледали. Щом няма закон дори деца на 14 години да защити какво остава за останалите? За какво е тогава държавата, след като не пази децата от банди малоумни криминални изродчета? Поне пълнолетният на 20 години трябва да отговаря пред закона ако го има. А колата като средство за престъпление не подлежи ли на конфискуване или ще трябва да им се върне за нови отвличания?

ЗА такива моментално в КАУША ! ! ! Позле се чудим защо продължават издевателствата !

Покажете родителите на тези изроди. Надявам се, никой работодател, приятел и роднина да не иска да има нещо обшо с тях!!!

Тоя, "отмъстителят", дето е извикал приятелите си да нападат пострадалия, - затвор. Само на неуловими отмъстители ще ми стане! Хем подло копелето, хем злобно - не се изправя срещу съперника си и да се разберат, а вика още двама - та трима срещу един! Плъхове!... Да не говорим, че е можело да се разберат с думи, и че е трябвало да питат самото момиче кого иска!... Липса на задръжки и на емоционално възпитание! Че и подлост+злоба. Това съчетание е като коктейл Молотов.

Докога ще се търпят такива идиотчета?!Заедно с родителите им да ги тикнат в затвора,ама да бачкат нон-стоп!

Това поведение е присъщо за мусюлманските държави, там и момичето може да отнесе боя. За България е просто неприемливо! Дано получат сурово наказние!

Смешковци. За това сме на това дередже, всеки може да си прави каквото си поиска с теб после го задържат за 24 часа и го пускат. Е да не сме в джунглата по силният оцелява???... Няма ли защита за гражданите. Престъпността остава безнаказана. Трагедия.

Ама че зверщина! Пълна зверщина! И то заради момиче. Толкова ли няма уста тоя че да говори с съперника си, пък ще използва подлярски номера, да го пребиват?! Просто зверщина!

от ден на ден става все по зле, бахти и малоумното население и поколение и какво се очаква от такива индивиди, да градят светло бъдеще ли? жалко за малкото останали нормални хора, такива идиоти ще ги убият, горко ни ...............

Че то мутрата, ако има държава нали ще загине!! По подобие на големите извратеняци и малките правят каквото гледат и след като ги пускат свободно да си ходят утре пак на някой друг ще направят същото, какво като е бил влюбен- то заради любов се убива, хайде да вземем да се трепем, че е по-лесно!!!

Младите хора за съжаление не са за Детска Педагогическа стая, а за Детска Патопсихологическа Стая. А родителите, които са ги възпитали така успешно, са за атестация за минимална родителска годност и на по-късен етап - за затвора.

Момчетата от наказателния отряд много филми гледат! Иначе престъплението им е сериозно няма спор. Разбирам да го бяха ступали пред жилището му щеше да е по-нормално, но да организираш и изпълниш такъв подъл сценарий си е сериозно престъпление. Пак добре,че не са го убили защото това е следващото ниво до което са могли да стигнат.

Браво бе Коломбо - значи ступване пред жилището е нормално? Жалко, че такива като теб най-вероятно са правили и законите - Крума Страшний за вас недоносчета!!!!

Човека е прав - ступването, ако не се лъжа, по закон е хулиганска проява, но в случая имаме отвличане и садизъм т.е. доста по-сериозно престъпление.

Наистина,че няма никъде такава идиотска Държава по света.Убедих се за пореден път.Не 200000.ами ако има начин всички ще избягат.НЕВЕРОЯТНА СЪДЕБНА ПРОСТОТИЯ.

отвличането е факт и е редно на 15 години да носиш отговорност за делата си Родителите да бъдат наказани,а снимките им-на публично място Нека всеки отговаря за направенто

Ако сте на село и кравата ви изтумби (нарочно подбирам брутални, но верни изрази) друга - вие отговаряте! Ако кучето ви охапе някой - пак вие ( това вече става мо-о-ого по-рядко, що ли ?!?...) , но ако добитъка, който сте отгледал (наречен ваш син ) коли и мародерства - ТРЯБВА РОДИТЕЛИТЕ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ! Аз има 15 г син ... и винаги се интересивам за всеки 30 мин къде е бил...

Новата порода балкански нерези вече се разгонва рано, та и на чест го удря.

15 годишни префектни убийци! Колят, дерат, режат с чикийчето! Браво! А как са са матурите, повтарям, с маТурите?!? НЯМА КАК ДА ИМА СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА ЗА ТЕЗИ УРОДИ! А 20-годишния трябва да го отнесе с цялата строгост на закона (закона си е строг, ама няма кой да го приложи), най-малкото за това, че е под акъла на 15 г идиоти! Ама де съд тука, де справеливост....

айде, айде стига сте се превъзнасяли! Кой знае какви простотии сте правили и вие като тинейджъри, оставете децата да се налудуват, не е правилно това, което са направили но сигурен съм като пораснат ще осъзнаят постъпката си и ще съжаляват! Не може всички да са перфектни и изнежени като вас, има и луди глави!

Според теб и да бяха убили,нищо ,а? Е ,случило се. Ти сигурно нямаш деца,та пишеш глупости...

едно е да си луда глава и да си играеш, друго е да режеш другите с нож. така след някоя година ще почнеш и да колиш. за такива трябва да има тежки наказания.

да, едно време, освен да звъним пзвънците на хората и да метаме яйца от терасата друго не се сещам, лично аз да съм правил. Нема какво да ги защитавате такива гомнари, ако останат безнаказани бъдете сигурно, че след време още по фрапантни случай ще има...........

Абе ти май не правиш разлика между детско налудуване и организирано престъпление което е могло да завърши и фатално! Сигурно за тебе и тинейджърите дето убиха момичето в Люлин пак не са се налудували и затова са го убили....

кога едно време сме драли кожите на приятелите си бе у.род, как ще посмееш да дереш кожи, нали после ще ти одерат кожата от бой вкъщи бе, нищо чудно тия кожодери да имат родители като теб, кво толкоз било станало, не се били налудували...т.пак.

Аз пък мисля, че вече трябва да има затвор и за непълнолетни! Айде стига вече! Всички сме били малки и сме осъзнавали какво е добро и какво е лошо! Това е криворазбрано опазване на младежта. Ако искат да помогнат на младите по-добре да направят психотестове за учителите, които наистина голяма част от тях си искарват комплексите на децата!

Ми да бе Ванка, даскалите са виновни!

По-точно казано учениците си избиват комплексите върху учителите....

ако съм баща на това дте и тия са ги пуснали направо нема да дочакат съда ще им избия всички зъби дето имат!!!като няма правосъдие трябва да го вземем в свой ръце зъб за зъб око за око

и без това съдят "от името на народа" ... и както нищо не правят, скоро ще добият среднощтни народни съдилища!

Ами ако си баща на биячите и къвто си бабаит дойде бащата на битото дете и ви избие зъбите на теб и сина ти.....?

Като и АКО съм по-слаб- ще ме прибие... много просто. Обаче, който пести от оръжие лошо пести... Нали знаеш, че "Колт" направи хората равни

Ей, побойниците, ако знаете да се биете (имате техника) няма значение кой колко е силен! Иначе пред ютията всички са равни.

Чудя се на какво се чудите.Според вас децата на тази паплач наоколо, която ни връхлита по пешеходните пътеки, която дъни чалгата до когато си иска, която пие повече ракия от вода, която е агресивна, проста и арогантна...какви деца трябва да има според вас...Простият и агресивен материал възпроизвежда прости и агресивни отрочета...И вие, дето се възмущавате, я се вижте в какви скотобойни сте превърнали блоковете, в които живеете, с мръсотията, с хвърлянето на предмети от балконите, с миризмата в трамваите...И както винаги, невинни до един, възмутени и учудени....

много поетично казано

И много точно

Добре е по-често родителите да следят червените кръгчета с цифри на предаванията, а медиите да ги определят по-критично и отговорно.

децата са абсолютно невинни.. в затвора трябва да влязат техните родители защото те са допуснали децата им да станат такива.. а тази детска бруталност е от криминалните филми които са над 90% от всички филми, и криминалните игри които са над 90% от всички игри.. тази бруталност в децата е заучена от филми и игри ;) всяко дете се ражда добро, но възрастните го правят зло ;) отидете в 1 детска градина, всяко дете иска да е добър герой, като порасне вече е с промит мозък от дъртите и медиите и иска да е злия герой ;) смърт за дъртите.. не децата, а родителите да влизат в затвора ;)

Как пък децата са невинни не знам. Във всяка държава си има изправителни домове, за да видят отблизо накъде са се запътили в този живот. Или ще се стреснат и ще се социализират, или ще си отидат на 18 години в нормалния затвор и там ще си останат. Родителите абсолютно са виновни, но това не оправдава деянията на отрочетата им.

Хора, нима не ви е ясно, че каквито родителите/възпитателите/учителите - такива и децата. Полиция, разследващи, прокуратура и съдии са "след дъжд качулка", защото "стомната вече е счупена". Който е отговорен родител, да се замисля! Повечето от децата на тази страна не растат по улиците като плевели и затова ние отговаряме за тях и за техни действия, докато са малолетни/непълнолетни. Сътвореният от деца ужас със сигурност е провокиран от поведения на възрастни.

Хмм, едно време растяхме на улицата и никой не ни е наглеждал, надзиравал или друго. Сутрин излизам, вечер се прибирам и станахме нормални хора. Същите тези медии с невероятните им евтини продукции докараха насилието. Не мога да пусна филм по телевизията без значение времето на излъчване и детето ми да не научи поне 5 убидни думи, да види 2-3 сцени на насилие и 1-2 сцени на разгорещен секс. От къде мислите, че децата учат модел на поведение, не е улицата - телевизията, интернет. Това е медийно безхаберие и никой не им търси отговорност, а те продължават да трупат печалби на гърба на обществото ни...

Да не би да е имало ТВУ и децата да са знаели че носят отговорност за действията си?

Това не е медийно безхаберие, защото би значело, че гонейки печалби, медийте не съзнават какво вършат. Не е така! Това е съзнателна, целенасочена и последователна държавна политика, провеждана чрез медиите. И всички обществени нива са наясно, какви ще са последиците. Какво може да направи родителят при това положение?