Засякоха фалшиви преброители

В Казанлък са получени първите два сигнала за фалшиви преброители. Това съобщи секретарят на общината Рада Гоцкова, цитирана от bTV.

Обратно в новината

Коментари - Засякоха фалшиви преброители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли невинни хорица и то най вече сигурно стари такива ще изпищят от крадци покрай това преброяване на покорните български заспали овчици..

А какъв е проблема да бяха разлепили снимки на истинските преброители по кварталите и хората да се бяха запознали до сега с физиономиите им.

Онлайн преброяването изисква въвеждане при регистрация на лични данни, като ЕГН, номер на ЛК и т.н. Дори с неголеми хакерски познания е възможно тази информация да бъде получена и използвана за сключване на договори , теглене на кредити и т.н. от името на регистриращия се.

сигурно си прав... или гледаш много филми.

Вероятно ти си хакер с неголеми познания, щом така мислиш.

И как по-точно придобихте тази информация? Явно не сте от бранша щом правите подобни изказвания!

Преброителите тръгват след 1 ден по домовете и не сте длъжни да ги пускате вкъщи, както и да си казвате всичко :-)

Нямам пари да си платя глобата, иначе ще ми преброят ...?! То е ясно, интересува ги колко овце има в държавата за стригане!

само че плащането на глобата не те освобождава от преброяване, а плащаш за неудобството да те броят извън определеното време

Навсякъде казват, че можем да се обадим на някой посочен телефон!? А защо не бъдат до край коректни, че просто тези телефони ги осочват за да бъде изпълнена определена процедура, а дефакто те не работят. При всеки опит да се свържа през изминалите няколко дни, единственото което успях да чуя е записа на оператора, че този номер е зает!

Ей затова хората се броят електронно, за да не се занимават с разни хора. То, ако не са фалшиви ще са истински истинските и те са едни разбирачи едно чудо.

....примерно работодатели.В България думата работодатели е сбъркана,те са РАБОТОВЗЕМАТЕЛИ,или РАБОТОНЕПЛАЩАТЕЛИ, ПО ОБЯВИТЕ ИСКАТ ДА СИ ОТ 19 ДО 26,ДА ЗНАЕШ ОСВЕН ДРУГИ ЕЗИЦИ И ИНДИАНСКИ НАРЕЧИЯ от поречието на АМАЗОНКА, ДА МОЖЕШ ВСИЧКО И САМО ОТ ТОЗИ РОД НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 120 ЕВРО ЗА 32 ДЕНА С ИЗВЪНРЕДНИТЕ ЧАСОВЕ.....ДА МЕ ХВАНАТ ЗА ЛЯВОТО МЪДО./ДЯСНОТО НЕ ВИ КАСАЕ-СЕГА ГО ЧЕША/.

Защо не вземеш да станеш един работодател? Така ще си назначиш и хора да ти го чешат.

На 10-ти ще има масово мамене - сега само най-смелите.

Щом имаподаден сигнал добре. Колкото по-предпазливи са хората - толкова по-добре.

При електронно вписване времето не съвпада с физическото преброяване. Защо не направиха извлечение на преброените и да не се потвърждава "дрън, дрън" . Така пак се налага контакт с преброителите. От тук и вратичка за мошенниците. Недомислено е. Щом си се преброил - данните са влезли в системата - няма какво да ми идват у дома.

как няма да има мними преброители като редовните са все работещи в администрацията и как ще обикалят селата и домовете на хората ...като са и на работа същевремменно. безобразници.дадоха зор да се уредят а сега ще идадт да притесняват по тъмно хората в селета. и мошениците само това и чакат. толково ли е трудно да се излезе в отпуск и да се ползва светлата част на деня за преброяване. ама на кого ли му е зор, важно е нашите хора да вземат някой лев , да са си на работа , да не си гърмят отпуск, пък хората - кучетата ги яли.

Виж кво, селски, съжалявам, ама не те разбрах кво казваш. Но все пак - преброителите са всякакви - и работещи, и безработни, и студенти. Иска се само да са по-грамотни от тебе. И е казано кога да минават - та чак до 8 вечерта, дори и ти да си на няколко ракии. А тия твои селски не разбраха ли, че истинските преброители започват да преброяват след 2 дни?

нелогично е.отпуск се взема за почивка,не за работа.в по белите държави на северозапад от Трънско докато почиваш в платен отпуск нямаш право да работиш.това е закон и се спазва.

виж какво, по светлата част на деня и аз съм на работа, да не искаш пък аз да взимам отпуска да си чакам преброителя, а?

Еми поне дайте да видим как трябва да изглежда тая карта....

В момента сайта за преброяване има проблем и много от кадидатите като мен за електронно преброяване не могат да се регистрират. ОПРАВЕТЕ ПОВРЕДЕТАТА ЗА ДА МОЖЕМЕ ДА СЕ РЕГИСТРИАМЕ .

Работи си нормално.Имате проблем с протокола или криптирането.Докато се ядосвах с Windows-a не можах да се регистрирам.С Linuxнямах никакви проблеми.Сайта отговаря като момченце,без да се тръшка-кротко и мирно.

Se taia

Не ти е виновна системата, че ти си решил в последния момент да се регистрираш. Аз лично се преброих през нея, както и семейството на жена ми. Не видях никакъв проблем...

Само гледайте какво ще стане от 10-ти. На всеки двама редовни, ще има и по един фалшив. За жалост доста народ ще изреве.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ФИЗИЧЕСКИ ВЪЗМОЖНО, НО РЕДОМ С ПРЕБРОИТЕЛЯ Е ХУБАВО ДА ИМА СЛУЖИТЕЛ НА МВР! В СЕЛАТА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ЩЕ БЪДАТ НАЙ-УЯЗВИМИ! ДА МИНАТ КМЕТОВЕТЕ И ДА ЗАРЪЧАТ ДА НЕ ГИ ПУСКАТ ВЪТРЕ И ДА ИСКАТ ЛЕГИТИМАЦИЯ!

и фалшиви карти с фалшиви печати и фалшиви полицаи и всичко дето го поискате скъпи сънародници ще го имате обещали са ви го и си държат на обещанията

Малка корекция. Секретарката се казва Рада Гоцкова, а не Росица Коцкова.Съжалявам за намесата. Това не променя новината.

ето това е бг мафя , мошенници за какво ни е мвр само да им плащаме рекет и на тях??? мошеници безаконие има в бг и министрите са корумпирани гадни изроди хранени от народа и мафията