Коментари - Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството | Днес.dir.bg

Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството

Полицейски шеф, освободен от длъжност демонстративно изхвърли всичките си ордени и отличия пред централата на МВР

Обратно в новината

Коментари - Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството | Днес.dir.bg

Коментари

Не е убедителен и не мож му се вярва. Някой видял ли е Пияница да чупи пълна бутилка, само празни? Ако върне 15-20 заплати значи е истински полицай.

Комисар Бучински, първи братовчед и закрилник на втория най-голям пернишки мафиот "гошо бучинецо" застрелян преди време от първия най-голям пернишки мафиот "перо" Първан Първанов, чийто закрилник беше неговия първи братовчед, агента от дс Гоце.

Ало, човекът служи от 25 години, какъв Бойко ви е патил? Вие не четете, ама пишете! Задържал се е при толкова много власти, значи наистина е професионалист! Само знаете да лаете!

да почва и при герберските кметове, общините и областите, пълно разследване на приходите за последните 8 години, конфискации и съд

ДЪРТ ГЕРБЕРИСТ!!!!ВЪН!ВЪН!

Поредният изживяващ се като самовлюбен и несменяем шеф, защото е целувал ръката на мутрата ! "А га яди кифтетата ни рива а" ? Този осъзнава ли, че е там заради нас - работещите данъкоплатци, а не заради егото си ? Какво като го махат - други кадърни няма ли или само той и никой друг не заслужава този пост ? Марш !

Най-правилно ще да е да бъде уволнен дисциплинарно и лишен от десетките заплати при уволнение!

Червените , вече загубиха изборите, българите най-много мразят подлите номера. Явно са решили, че ще компенсират с машинации, подмяна и кражба на гласове. Дори да ги хванат, ще спечелят време, през което, ще управляват без Н. С., което е неморално, но тях ги устройва. Затова съм решил да дам глас, за "Воля" на Марешки. Нова не системна партия, която не идва от Софийската смрад.

Кое е по-малко зле?

според мен се дава за храброст по време на воина ... или ако човек се хвърли в огъня и спаси друг човек или животинка ... до пука ми : какво ти харесва в америка бре прятел ... всички вече ходим натуки натам и знаем истината за фалшивят ви american dream :))) запомни едно : в една дърjaва където никога не е падала бомба и която смуче цялсвят и води воини на маика си в задника чак , да има толкова прости , необразовани и бедни хора е срамота !!! shame on you !

Мен когато ме натириха-беше при червените,р.петков,немедлено си бих камшика,направих една софра и го ударих на свободия.Много е важно,поне за мен, да не си от страната на министъра.Той е от другата страна на барикадата.Да им работят синовете и щерките!

от 15 години съм в Щтатите. Но още ме боли. Абе как ни яхнаха тези комунисти - нали казват,че са стогидишна партия - комунисти и деца на партийната аристокрация родителите им убийци - като на Бокова, който собствено ръчно убил Райко Алексиев - хвалел се на Радой Ралин -палачат му с палач. Кога сме били добре когато БСП е била на власт - никога - опапат всичко и после други ги оправят. И пак щели да управляват. Мен ми пука, но ме боли.

Ами тези които ни управляваха до вчера - от ГЕРБ, какви са бе?! Ами тия от СДС нали са структура на ДС! Ами тоя преподавател по полит-икономия на соцеализъма - И.Костов, дето окраде българската икономика той какъв е? Ами големия демократ Георги Марков, дето го гръмнаха в Лондон? Та той от 1989 г. е сътрудник на Държавна сигурност. Ами големия демократ Жельо Желев? Той постъпва на работа като щатен секретар на Общинския комитет на ДКМС в родното си село, където през 1960 г. е приет за член на БКП !! Няма един потомствен демократ! Всички са плужеци!

Всички са избити след преврата на 09.09.44г и от т.н. народен съд.

В БЪЛГАРИЯ, ЗА ТЕЗИ И ВСИЧКИ НЕЩА СА ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИ И МАЛОЛЕТНИ И МАЛОУМНИ, КАКВО ВЪРШИ КВАРТАЛНИЯ, С КАКВО СЕ ЗАНИВА КОМШИЯТА ТИ И Т.Н., НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА СЕ "ОБАДИ"

...и още стотици като него дето целуват ръка на Бойко-вън от системата и вън от политиката!

Пределно ясно е, че този човек не ги е заслужил тези ордени! Така че, какво повече да се коментира?!

един от пръдльовците на Боко и Цоко

А защо не върне и заплатите,които получава накуп при уволнението?

Колко престъпления са разкрили в подчинената ти дирекция и с какво си допринесъл за намаляване на престъпността в Перник,че да ти дават медали?Пък ти ще ги хвърляш.Може би защото не ги заслужаваш.

Комунисти долни и аз така бих направил. Ето кой изгони младите от България!

ама не праиш щот сите гейберасти сте такива еднакви, само кат ви бръкнат отзад квичите различно

Всички назначени след 2009год. гербави калинки вън от управлението но държавата и съд!

Закъсня,листите на ГЕРБ СА ВЕЧЕ ЗАЕТИ .Такова реване, такава липса на достойнство скоро не бяхме видяли.Остави делата ти да говорят за теб, не демонстрациите, ако си толкова добър в работата си ние ще разберем

Тоз милиционер не си е пил хапчетата, много мило от негова страна, но кккто потвърждават бюлетинити за криминални деяния - 90% от тях се извършват от компетентни милиционери храненици на Бат Бойко. да му са честити!!!

сигнали от подмазвачи. От гадове, които не свършват. Докато МВР не се изчисти от червените привърженици, честна и обективна полиция няма да видим!

Показателен пример за моралното състояние на милиционерския състав от горе - до долу. Незабавни психологически изстедвания за мотивация и лоялност! За всички! Негодните - АУТ!!!! Няма само да им тъпчем гушите със заплати!!!!!!!

А когато отстраниха колегата му, за да ръкоположат Бучински? Тогава какво беше? И не че е нормално и приемливо.Но е достойно,когато се реагира по принцип,а не конюктурно.

Кокалааааа.... Ревльо кадърния го чупили ?

ББ като човек от системата хората му гласуваха доверие като познавач отвътре да извърши изхвърляне на гнилите ябълки, а той какво направи, изхвърли здравото, а остави гнилото. Престъпния ум не се променя, щом си се родил престъпник, такъв си оставаш.

В днешният си вид и състав полицията и армията са абсолютно безсмислени, да не кажа вредни организации. Още не мога да забравя двамата войници дето с еизпикаха на паметника на Левски. Аз ако им бях командир щях да ги обеся на червата им на пилона до знамето да висят там . Ама не... Та така.... Затова и всичко ни е на това дередже, всичката ни най-голяма измет е във властта.

Само да вметна че и двамата войници бяха с турски имена! Иначе за ефективността -абсолютно прав си!

Като прочетох "полицейски шеф от Перник", ме налегна една носталгия по комунизма, сетих се за една мила и приятна екшън случка от моето детство. Та като бях вече ученик в гимназия, баща ми си беше купил чисто нов лек автомобил "Москвич 412", решихме да се разходим един ден от София до Перник. Ей така - на ескурзия. Та пътувайки по един от главните булеварди на този красив град, по средата на който имаше засадени хубави и ухаещи червени рози, не щеш ли, един милиционер маха с палката и ни спира! Викам си - какво нарушение сме направили, като се движим с мравешка скорост, спазвайки всички правила, баща ми млад шофьор и това му е едно от първите пътувания с кола изобщо. Та отваря милиционерът вратата, сяда вътре и вика - карай ей след оня автомобил, бързо да го догоним! И баща ми дава газ, дава газ, а той крещи: По-бързо бе! По-бързо ще го изтървем, това ли ти е бързото каране бе?!? Дай газ!!! Още газ!!! И той какво да прави - слуша и изпълнява. Газ, газ до ламарините дето се вика, ама то един Москвич колко може да развие скорост? Накрая изпреварвайки всички коли в лявата лента, Москвича с тази скорост задра в розовите храсти! Е, настигнахме преследваната кола. Милиционерът вика: "А спри пред него!" Даже едно "благодаря" не каза. Слезе, махна с палката и го спря. Какво е направил не знам. Обаче като слязохме от Москвича, двете леви врати на колата надрани от храсталака... Та сега се замислям - възможно ли е тоя същия милиционер от Перник сега да е тоя шеф дето си хвърля ордените?

А, извинявам се, сега гледам че само 25 години бил в системата на МВР. Ами... може пък този да е сина на онзи? То всичко се предава по наследство. Знам ли. Но, и да нямат роднинска връзка, в Перник всички са така.

пък все не виждаш е освен огромната тиква де НЕЯ я виждаш винаги

Тази случка е оставила дълбока диря в съзнанието ти....

Системата на МВР е еталон за корупция! Като почнеш от пешаците по улицата и стигнеш до началниците!!!Колкото по висок пост заемаш,толкова по големи възможности се откриват да притискаш,изнудваш и заграбваш! Допълнително си идват и всички постъпления по стройно изградената система за рушветите!!! МВР е клоака пълна с тиняци!!!!

Хихих. Имал медали даже ... В Перник престъпността е до всяка кофа за боклук и във всяка телефонна кабинка... А тоя даже има медали и ордени...

Олелее. Те изгониха стотици офицери от армията с образование е и академии този заревал за кокала.

Ха офицери, лежачи, да не сме във война, че да има смисъл от тези лежачи, повечето от тях за нищо не стават. Недай си Боже на тях да трябва да се разчита.

И з акакво са му тези ордени, та Перник е ебаси и града, то не са котараци, то не са автоморги... Безупречна била репутацията му. На тия фуражки ако им броиш ордените ще кажеш, че няма престъпност, а то...

"полицай с безупречна репутация"Много добре звучи ,но на първи Април!

Аммм, шеф на полицията в Перник... Чакай да си спомня! 1. Имаше едно изчезнало момиче - Мирослава, което пернишката полиция не успя да открие, та се наложи доброволци от ПСС да я намерят. И едни пържолки имаше за кучето. 2. Имаше един заподозрян за убийството на Мирослава, който се "самоуби в присъствието на пернишките полицаи". Ако се понапъна, може да си спомня още пернишки полицейски геройства. Този не е за ордени, ами за ефективна присъда!

И мен ГЕРБ ме изгиниха и имам също много медали и отличия и на мое място назначиха учител но ,аз не съм хвърлял медалите си.Така ,че да не се оплаква този Гербаджия.

къде те изгониха?

От затвора...

И как така сиана , че всички полицейски шефове, назначени от ГЕРБ се оказаха такива "плачльовци"!? Когато уволняваха предшествениците им и заемаха местата им нямаше плачове-хората си отиваха с достойнство и никой не разбра за тези рокади! А тези сега ореваха орталъка, то не бяха разходки по разните телевизии и други медии, то не бе плач на рамото на патрона им , а той ги галеше по главичките и ги успокояваше! Мила родна картинка! И как разбра НОВА , че Бучински е с безупречна репутация? Тиквата ли им каза или те си го измислиха?

го наградите, които има през годините. И тук не става въпрос за смяна, а за очерняне чрез скалъпени доноси. Нали претендираче, че сме общество, защо да не ни уведомяват за престъпления към личността. И да попитам - кой ще плати на този, когато осъди България за скалъпено дисциплинарно уволнение?

Ахмед Доган получи орден "Стара планина" през 2004 година. Не споменавай наградите от последните 25 години, моля!

Спря им хранилката и са гладни!

гледахте ли разследването по Нова телевизия за този случай? Мисля, че не сте. Там се обяснява как точно/ по дати/ са салъпили обвиненията срещу този човек и защо той е обиден на МВР. Просто коментарите са излишни!

Знаем кого "обслужва"НОВА! Как сега се"разтревожиха" за полицейските шефове, приближени на ГЕРБ, и нито веднъж не се разтревожиха и не проведоха разследвания до сега през годините на чистки в полицията и МВР! Въобще не им "пукаше" , ама сега нали са "отрочетата" на Тиквата! Защо ли не се питам, как се финансира тази телевизия!?

Цялата администрация вън.Всички са герберасти -айдуци.

Toва е положението, Минке. Пак ще се обира не банка, ами цялата държава. Щом царо е на хорото и Корнелка, дето при нейно правителство на Жан и Орешарски обраха банката, гответе се. Не им трябват орденоносци, трябват им комисионноносци.

Минне, когато взехте 16 милиарда не мислеше така!Гербери крадохте, крадете и пак ще крадете. За това ви е нужна властта.

човек, който не гледа какво са направили, а слушаш какво са казалиа тях. Няма правителство, построило повече в българия от тях. Е, за качеството можем да поговорим допълнително. но ми покажи друго правителство, което не само е лаело, но и работило. Бъди обективен, въпреки вродената злоба.

Преди 2 седмици варненски полицаи взеха рушвет 50 лв. от мой познат за това, че говори по телефон и шофира без колан, до Метро.

И какво да направя?

Ако не беше им дал, нямаше да вземат.

Какво демонстрираш бе цървул ? След 1992 год. от МВР и армията СДС изгониха на улицата десетки млади офицери и професионалисти, този сега недоволен и панаири прави.

... а когато са го назначавали политици не е мрънкал...! Аман от двуличници! Браво на служебния кабинет!

Глупаво е да си хвърля наградите, те не са ми дадени от сегашните тулупи. по добре би било да хвърли един бой с пернишки винкел на пилота, курнелия и гъджикоф, който прекрояват кочината пак по червен тертип.

Ще върне ли и 20-те заплати при пенсиониране?

такива.

Та нали ДС създаде всички пртии и по този начин си прави чиските профилактично от десни служители а ние се чудим защо след такава чистка няма алтернативна при промяна на власта а отнема десетилетие

Щом един полицейски шеф говори за политически реваншизът, това недвусмислено означава, че той самият е бил политическо назначение и го осъзнава прекрасно!!! Другото е евтин цирк и плонж пред тия, дето са го теслимили, явно незаслужено, на тоя пост!!! И още нещо - какви са тия маймунджелъци на "разсърдени" ченгета? Те са хора под пагон и би трябвало да имат по-стабилна психика! И защо всеки докопал се до някаква властчица започва да живее с идеята , че е вечен и безгрешен!!! Айде, аман от бездарни и корумпирани ченгеджийски ревльовци!!!

Много точно!!! Политически реваншизъм е възможен само при политически назначения!!! И друго - организирана престъпност е възможна само при политическа и полицейска протекция!!!

Г-да, позволете ми да не се съглася. Преди години постъпих на работа в дружество, 100% държавна собственост. Явих си се на интервю, с елементи на препитване, приеха ме на работа и всичко си вървеше прекрасно, до момента в който другаря Орешарски дойде на власт и просто на моята позиция трябваше да се постави едно "наше момиче". Не чаках да ме отстранят, въпреки назначената "проверка на дейността" ми (то пък една дейност), а просто си намерих друга работа. Горчивия опит с реваншизма на комунистите, обаче си остава.

Много бързо забравихме за ББ и разговорът с Мишо Бирата. Как се става шеф на полицията ако не си послушко?!

Само да отбележа, че активните комунистически тролчета, дето са най-нахъсани да плюят по демократичните ценности ще бъдат първите от които партията ще се отърве, когато се върне народния съд!!!

Като гледа човек платените писачи, все повече разбира защо е имало народен съд! ;) Макар там част от осъдените да са убийци и виновни за смърта на хора и други подобни. Въпреки че народният съд е бил изискван за всяка държава, която е била на страната на Третият райх.

КОИ СА ТЕЗИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ, ЗАРАДИ КОИТО СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА?

Коментари - Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството | Днес.dir.bg

Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството

Полицейски шеф, освободен от длъжност демонстративно изхвърли всичките си ордени и отличия пред централата на МВР

Обратно в новината

Коментари - Уволнен шеф от МВР хвърли всички ордени пред министерството | Днес.dir.bg

Коментари

Не е убедителен и не мож му се вярва. Някой видял ли е Пияница да чупи пълна бутилка, само празни? Ако върне 15-20 заплати значи е истински полицай.

Комисар Бучински, първи братовчед и закрилник на втория най-голям пернишки мафиот "гошо бучинецо" застрелян преди време от първия най-голям пернишки мафиот "перо" Първан Първанов, чийто закрилник беше неговия първи братовчед, агента от дс Гоце.

Ало, човекът служи от 25 години, какъв Бойко ви е патил? Вие не четете, ама пишете! Задържал се е при толкова много власти, значи наистина е професионалист! Само знаете да лаете!

да почва и при герберските кметове, общините и областите, пълно разследване на приходите за последните 8 години, конфискации и съд

ДЪРТ ГЕРБЕРИСТ!!!!ВЪН!ВЪН!

Поредният изживяващ се като самовлюбен и несменяем шеф, защото е целувал ръката на мутрата ! "А га яди кифтетата ни рива а" ? Този осъзнава ли, че е там заради нас - работещите данъкоплатци, а не заради егото си ? Какво като го махат - други кадърни няма ли или само той и никой друг не заслужава този пост ? Марш !

Най-правилно ще да е да бъде уволнен дисциплинарно и лишен от десетките заплати при уволнение!

Червените , вече загубиха изборите, българите най-много мразят подлите номера. Явно са решили, че ще компенсират с машинации, подмяна и кражба на гласове. Дори да ги хванат, ще спечелят време, през което, ще управляват без Н. С., което е неморално, но тях ги устройва. Затова съм решил да дам глас, за "Воля" на Марешки. Нова не системна партия, която не идва от Софийската смрад.

Кое е по-малко зле?

според мен се дава за храброст по време на воина ... или ако човек се хвърли в огъня и спаси друг човек или животинка ... до пука ми : какво ти харесва в америка бре прятел ... всички вече ходим натуки натам и знаем истината за фалшивят ви american dream :))) запомни едно : в една дърjaва където никога не е падала бомба и която смуче цялсвят и води воини на маика си в задника чак , да има толкова прости , необразовани и бедни хора е срамота !!! shame on you !

Мен когато ме натириха-беше при червените,р.петков,немедлено си бих камшика,направих една софра и го ударих на свободия.Много е важно,поне за мен, да не си от страната на министъра.Той е от другата страна на барикадата.Да им работят синовете и щерките!

от 15 години съм в Щтатите. Но още ме боли. Абе как ни яхнаха тези комунисти - нали казват,че са стогидишна партия - комунисти и деца на партийната аристокрация родителите им убийци - като на Бокова, който собствено ръчно убил Райко Алексиев - хвалел се на Радой Ралин -палачат му с палач. Кога сме били добре когато БСП е била на власт - никога - опапат всичко и после други ги оправят. И пак щели да управляват. Мен ми пука, но ме боли.

Ами тези които ни управляваха до вчера - от ГЕРБ, какви са бе?! Ами тия от СДС нали са структура на ДС! Ами тоя преподавател по полит-икономия на соцеализъма - И.Костов, дето окраде българската икономика той какъв е? Ами големия демократ Георги Марков, дето го гръмнаха в Лондон? Та той от 1989 г. е сътрудник на Държавна сигурност. Ами големия демократ Жельо Желев? Той постъпва на работа като щатен секретар на Общинския комитет на ДКМС в родното си село, където през 1960 г. е приет за член на БКП !! Няма един потомствен демократ! Всички са плужеци!

Всички са избити след преврата на 09.09.44г и от т.н. народен съд.

В БЪЛГАРИЯ, ЗА ТЕЗИ И ВСИЧКИ НЕЩА СА ДОБРЕ ИНФОРМИРАНИ И МАЛОЛЕТНИ И МАЛОУМНИ, КАКВО ВЪРШИ КВАРТАЛНИЯ, С КАКВО СЕ ЗАНИВА КОМШИЯТА ТИ И Т.Н., НО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА СЕ "ОБАДИ"

...и още стотици като него дето целуват ръка на Бойко-вън от системата и вън от политиката!

Пределно ясно е, че този човек не ги е заслужил тези ордени! Така че, какво повече да се коментира?!

един от пръдльовците на Боко и Цоко

А защо не върне и заплатите,които получава накуп при уволнението?

Колко престъпления са разкрили в подчинената ти дирекция и с какво си допринесъл за намаляване на престъпността в Перник,че да ти дават медали?Пък ти ще ги хвърляш.Може би защото не ги заслужаваш.

Комунисти долни и аз така бих направил. Ето кой изгони младите от България!

ама не праиш щот сите гейберасти сте такива еднакви, само кат ви бръкнат отзад квичите различно

Всички назначени след 2009год. гербави калинки вън от управлението но държавата и съд!

Закъсня,листите на ГЕРБ СА ВЕЧЕ ЗАЕТИ .Такова реване, такава липса на достойнство скоро не бяхме видяли.Остави делата ти да говорят за теб, не демонстрациите, ако си толкова добър в работата си ние ще разберем

Тоз милиционер не си е пил хапчетата, много мило от негова страна, но кккто потвърждават бюлетинити за криминални деяния - 90% от тях се извършват от компетентни милиционери храненици на Бат Бойко. да му са честити!!!

сигнали от подмазвачи. От гадове, които не свършват. Докато МВР не се изчисти от червените привърженици, честна и обективна полиция няма да видим!

Показателен пример за моралното състояние на милиционерския състав от горе - до долу. Незабавни психологически изстедвания за мотивация и лоялност! За всички! Негодните - АУТ!!!! Няма само да им тъпчем гушите със заплати!!!!!!!

А когато отстраниха колегата му, за да ръкоположат Бучински? Тогава какво беше? И не че е нормално и приемливо.Но е достойно,когато се реагира по принцип,а не конюктурно.

Кокалааааа.... Ревльо кадърния го чупили ?

ББ като човек от системата хората му гласуваха доверие като познавач отвътре да извърши изхвърляне на гнилите ябълки, а той какво направи, изхвърли здравото, а остави гнилото. Престъпния ум не се променя, щом си се родил престъпник, такъв си оставаш.

В днешният си вид и състав полицията и армията са абсолютно безсмислени, да не кажа вредни организации. Още не мога да забравя двамата войници дето с еизпикаха на паметника на Левски. Аз ако им бях командир щях да ги обеся на червата им на пилона до знамето да висят там . Ама не... Та така.... Затова и всичко ни е на това дередже, всичката ни най-голяма измет е във властта.

Само да вметна че и двамата войници бяха с турски имена! Иначе за ефективността -абсолютно прав си!

Като прочетох "полицейски шеф от Перник", ме налегна една носталгия по комунизма, сетих се за една мила и приятна екшън случка от моето детство. Та като бях вече ученик в гимназия, баща ми си беше купил чисто нов лек автомобил "Москвич 412", решихме да се разходим един ден от София до Перник. Ей така - на ескурзия. Та пътувайки по един от главните булеварди на този красив град, по средата на който имаше засадени хубави и ухаещи червени рози, не щеш ли, един милиционер маха с палката и ни спира! Викам си - какво нарушение сме направили, като се движим с мравешка скорост, спазвайки всички правила, баща ми млад шофьор и това му е едно от първите пътувания с кола изобщо. Та отваря милиционерът вратата, сяда вътре и вика - карай ей след оня автомобил, бързо да го догоним! И баща ми дава газ, дава газ, а той крещи: По-бързо бе! По-бързо ще го изтървем, това ли ти е бързото каране бе?!? Дай газ!!! Още газ!!! И той какво да прави - слуша и изпълнява. Газ, газ до ламарините дето се вика, ама то един Москвич колко може да развие скорост? Накрая изпреварвайки всички коли в лявата лента, Москвича с тази скорост задра в розовите храсти! Е, настигнахме преследваната кола. Милиционерът вика: "А спри пред него!" Даже едно "благодаря" не каза. Слезе, махна с палката и го спря. Какво е направил не знам. Обаче като слязохме от Москвича, двете леви врати на колата надрани от храсталака... Та сега се замислям - възможно ли е тоя същия милиционер от Перник сега да е тоя шеф дето си хвърля ордените?

А, извинявам се, сега гледам че само 25 години бил в системата на МВР. Ами... може пък този да е сина на онзи? То всичко се предава по наследство. Знам ли. Но, и да нямат роднинска връзка, в Перник всички са така.

пък все не виждаш е освен огромната тиква де НЕЯ я виждаш винаги

Тази случка е оставила дълбока диря в съзнанието ти....

Системата на МВР е еталон за корупция! Като почнеш от пешаците по улицата и стигнеш до началниците!!!Колкото по висок пост заемаш,толкова по големи възможности се откриват да притискаш,изнудваш и заграбваш! Допълнително си идват и всички постъпления по стройно изградената система за рушветите!!! МВР е клоака пълна с тиняци!!!!

Хихих. Имал медали даже ... В Перник престъпността е до всяка кофа за боклук и във всяка телефонна кабинка... А тоя даже има медали и ордени...

Олелее. Те изгониха стотици офицери от армията с образование е и академии този заревал за кокала.

Ха офицери, лежачи, да не сме във война, че да има смисъл от тези лежачи, повечето от тях за нищо не стават. Недай си Боже на тях да трябва да се разчита.

И з акакво са му тези ордени, та Перник е ебаси и града, то не са котараци, то не са автоморги... Безупречна била репутацията му. На тия фуражки ако им броиш ордените ще кажеш, че няма престъпност, а то...

"полицай с безупречна репутация"Много добре звучи ,но на първи Април!

Аммм, шеф на полицията в Перник... Чакай да си спомня! 1. Имаше едно изчезнало момиче - Мирослава, което пернишката полиция не успя да открие, та се наложи доброволци от ПСС да я намерят. И едни пържолки имаше за кучето. 2. Имаше един заподозрян за убийството на Мирослава, който се "самоуби в присъствието на пернишките полицаи". Ако се понапъна, може да си спомня още пернишки полицейски геройства. Този не е за ордени, ами за ефективна присъда!

И мен ГЕРБ ме изгиниха и имам също много медали и отличия и на мое място назначиха учител но ,аз не съм хвърлял медалите си.Така ,че да не се оплаква този Гербаджия.

къде те изгониха?

От затвора...

И как така сиана , че всички полицейски шефове, назначени от ГЕРБ се оказаха такива "плачльовци"!? Когато уволняваха предшествениците им и заемаха местата им нямаше плачове-хората си отиваха с достойнство и никой не разбра за тези рокади! А тези сега ореваха орталъка, то не бяха разходки по разните телевизии и други медии, то не бе плач на рамото на патрона им , а той ги галеше по главичките и ги успокояваше! Мила родна картинка! И как разбра НОВА , че Бучински е с безупречна репутация? Тиквата ли им каза или те си го измислиха?

го наградите, които има през годините. И тук не става въпрос за смяна, а за очерняне чрез скалъпени доноси. Нали претендираче, че сме общество, защо да не ни уведомяват за престъпления към личността. И да попитам - кой ще плати на този, когато осъди България за скалъпено дисциплинарно уволнение?

Ахмед Доган получи орден "Стара планина" през 2004 година. Не споменавай наградите от последните 25 години, моля!

Спря им хранилката и са гладни!

гледахте ли разследването по Нова телевизия за този случай? Мисля, че не сте. Там се обяснява как точно/ по дати/ са салъпили обвиненията срещу този човек и защо той е обиден на МВР. Просто коментарите са излишни!

Знаем кого "обслужва"НОВА! Как сега се"разтревожиха" за полицейските шефове, приближени на ГЕРБ, и нито веднъж не се разтревожиха и не проведоха разследвания до сега през годините на чистки в полицията и МВР! Въобще не им "пукаше" , ама сега нали са "отрочетата" на Тиквата! Защо ли не се питам, как се финансира тази телевизия!?

Цялата администрация вън.Всички са герберасти -айдуци.

Toва е положението, Минке. Пак ще се обира не банка, ами цялата държава. Щом царо е на хорото и Корнелка, дето при нейно правителство на Жан и Орешарски обраха банката, гответе се. Не им трябват орденоносци, трябват им комисионноносци.

Минне, когато взехте 16 милиарда не мислеше така!Гербери крадохте, крадете и пак ще крадете. За това ви е нужна властта.

човек, който не гледа какво са направили, а слушаш какво са казалиа тях. Няма правителство, построило повече в българия от тях. Е, за качеството можем да поговорим допълнително. но ми покажи друго правителство, което не само е лаело, но и работило. Бъди обективен, въпреки вродената злоба.

Преди 2 седмици варненски полицаи взеха рушвет 50 лв. от мой познат за това, че говори по телефон и шофира без колан, до Метро.

И какво да направя?

Ако не беше им дал, нямаше да вземат.

Какво демонстрираш бе цървул ? След 1992 год. от МВР и армията СДС изгониха на улицата десетки млади офицери и професионалисти, този сега недоволен и панаири прави.

... а когато са го назначавали политици не е мрънкал...! Аман от двуличници! Браво на служебния кабинет!

Глупаво е да си хвърля наградите, те не са ми дадени от сегашните тулупи. по добре би било да хвърли един бой с пернишки винкел на пилота, курнелия и гъджикоф, който прекрояват кочината пак по червен тертип.

Ще върне ли и 20-те заплати при пенсиониране?

такива.

Та нали ДС създаде всички пртии и по този начин си прави чиските профилактично от десни служители а ние се чудим защо след такава чистка няма алтернативна при промяна на власта а отнема десетилетие

Щом един полицейски шеф говори за политически реваншизът, това недвусмислено означава, че той самият е бил политическо назначение и го осъзнава прекрасно!!! Другото е евтин цирк и плонж пред тия, дето са го теслимили, явно незаслужено, на тоя пост!!! И още нещо - какви са тия маймунджелъци на "разсърдени" ченгета? Те са хора под пагон и би трябвало да имат по-стабилна психика! И защо всеки докопал се до някаква властчица започва да живее с идеята , че е вечен и безгрешен!!! Айде, аман от бездарни и корумпирани ченгеджийски ревльовци!!!

Много точно!!! Политически реваншизъм е възможен само при политически назначения!!! И друго - организирана престъпност е възможна само при политическа и полицейска протекция!!!

Г-да, позволете ми да не се съглася. Преди години постъпих на работа в дружество, 100% държавна собственост. Явих си се на интервю, с елементи на препитване, приеха ме на работа и всичко си вървеше прекрасно, до момента в който другаря Орешарски дойде на власт и просто на моята позиция трябваше да се постави едно "наше момиче". Не чаках да ме отстранят, въпреки назначената "проверка на дейността" ми (то пък една дейност), а просто си намерих друга работа. Горчивия опит с реваншизма на комунистите, обаче си остава.

Много бързо забравихме за ББ и разговорът с Мишо Бирата. Как се става шеф на полицията ако не си послушко?!

Само да отбележа, че активните комунистически тролчета, дето са най-нахъсани да плюят по демократичните ценности ще бъдат първите от които партията ще се отърве, когато се върне народния съд!!!

Като гледа човек платените писачи, все повече разбира защо е имало народен съд! ;) Макар там част от осъдените да са убийци и виновни за смърта на хора и други подобни. Въпреки че народният съд е бил изискван за всяка държава, която е била на страната на Третият райх.

КОИ СА ТЕЗИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ, ЗАРАДИ КОИТО СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА?