Арестуваха измамник - ”пратеник на омбудсмана”

В Горна Оряховица е задържан измамник, обявил се за "представител на омбудсмана", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха измамник - ”пратеник на омбудсмана” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не го пускайте! Оставете го да си заработи всичко, което е откраднал!

ще има и касапи. Така е било и така ще бъде!

Да ограбва бедните старици по селата, как не ги е срам! И това било омбудсман. То бива алчност, ама чак толкова не бива. За сватбата ли не и стигнаха, за що ли?

Добре, че са изборите, че да арестуват по някой тук-там. Иначе все са неизвестни извършители.... Само че какво е разрешението - избори на всеки 3 месеца ли?

всяко чудо за три дена,следователно избори на три дена .

Светът все още е много далече от измисляне на механизъм за справяне с хорската глупост ...

Защо да е глупост, може старост и болест да е. И мръсните алчни 240 майкопродажници би трябвало да коват закони, които да са недвусмислени. Но уви, въжетата още не сме ги опънали и ония си правят каквото си искат

евреите са измислили и тора и талмуд

А сестра Галева-кога?

Цял живот кътат по някой друг лев и се появява един такъв паразит и дотук - оставя те без нищо! Дори и да си имал да помогнеш на семейството, сега нямаш, нямаш ни за лекарства, ни за някое подаръче на внучето. Гладуваш и мръзнеш зимата - заради онзи парази, който те е ограбил - ееех Круме Круме, а какви закони си бил направил... Точно такива измамници трябва много да се бият, да се бият, докато не си кажат и майчиното мляко, та да излезат наяве полицаите, съдиите, общинарите и всеки един БОКЛУК ниеден по веригата! Като ги предаде, тогава и тях същата съдба - доживот в пандела!

Фантазираш си, приятелю...но, пък, добре звучи..

Вечна му памет на професор Брадистилов, който казваше , че докато има телета, ще има и касапи.Мъдър човек.

Мъдър човек, па казала проста мисъл. Па може мисълта да не е била проста, ама със сигурност не е и универсална, драги ми приятелю. Така че мисълта може и да не е проста, но се повтаря от прости хора.

Циганина да се разпита с подходящите методи и средства. Докато каже. Всичко от-до. Не само за конкретния случай.

Бъчварова да му направи едно кафе, да му поприказва за Нешка и да го пусне да си ходи, че норма има да гони мангала.

Като си прост и тъп е за цял живот.

БАРЕКОВ ЛИ СА АРЕСТУВАЛИ ?

А полицаите не са прости - те пръчката с която се бъркат лайната не я пипат.

следващия ще се представи от името на Борисов и Цачева и пак ще повярват. Защото телевизията так представя политиците, като махленски клюкарки, а може и наистина да са махленски, като ги гледам какво казват-нямат изказ на политици. Защо да не повярват хората в поредния биг брадър

човек е глупав, все едно да питаш защо конят е неграмотен !!(Франклин). Интересното е ,че у нас някои коне станаха грамотни вече !!

ОЧАКВАМ ВСЕКИ МОМЕНТ НЯКОЯ "ШАПКА" ДА СЕ ОПЛАЧЕ, ЧЕ ДРУГАРЯ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, ИСКА ПО 10 ХИЛЯДИ ЛЕВА ДА ВЪСТАНОВИ АРМИЯТА, И МОНТАФОНКАТА ИЛИАНА ИСКА ПО 6500 ЕВРО, ДА ВЪСАНОВИ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК !!!!!

СЛЕД КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРЕ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ, НИЩО ЧУДНА КЮСТЕНДИЛСКАТА ШАНТОНЕРКО ДА ИЗМИСЛИ И НЕЩО ПОДОБНО, ТЕ ТОВА МОГАТ, ТОВА СА ИЗУЧАВАЛИ, ЛЪЖИ, КРАЖБИ, МАНИПУЛАЦИИ, И БАНДИТИЗЪМ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА !!!

Прост народ - слаба държава!

и тази е ходила на училище,и то качествено,не е като сегашното!!!за простотията явно наистина няма граници!!!!!

тогава нямаше такива измами и хората дори не очакват такова нещо. Няма нищо общо с образованието или простотията. В България се случват простотии, които в нито една държава хората дори не биха си представили ,че могат да се случат дори в най безумните си фантазии.

Измами винаги е имало и ще има. И то навсякъде. Аз за първи път чух за телефонни измами преди около 20 години в Германия. Схемите бяха подобни на тези, които се правят сега в България.

Тия хора като става въпрос за пенсии все казват, че цял живот са работили - не разбраха ли, че никой пари ей така не дава.

Арестувайте и бабата. Тя е толкова виновна, колкото и разбойникът.

Верно ли има още толкова тъпи хора? Сигурно и за пилота Радев ще гласуват.

Арестуваха измамник - пратеник на омбудсмана По принцип в държави като България може да се окаже , че трябва директно да арестуваш омбудсмана.

на тоя и такива като него по стар бг обича да му се резнат ръцете.

. . . . и езика !

Всичко идва от пустата лакомия на селяндурите, които не разбраха, че няма как да бъдеш по-хитър от измамниците. Въобще не ми е жал за тези пенсии. И без това тези пари не им трябват. На тях 100лв на месец са им достатъчни Тъжно ми е, че вместо да дадат парите на някой внук те ги дават на циганите.....

Не се подигравай на старостта, така се подиграваш на бъдещето си. Това ще го разбереш когато дойдеш на моя, аз няма да дойда на твоя. Девизът ми е : Давам акъл, пари - НЕ!

фифти фифти няма 37 процента

ще се представи я. като българите си мислят, че омбъдсман е дума от женски род. Тя е способна и да го изпрати и наистина. Помня Костинброд

каквато майчето, такъв и пратеникът й!

такъв й електоратът им!

"След проведеното разследване е установено, че извършител на измамата е 57-годишен мъж от видинското село Дреновец. Той вече е осъждан за подобни престъпления. " Осъждан ли, присъдата да не е условна?!

Прост човек и вързано куче го хапе...

Прости, ама богати!