Версията на полицията за случая ”Сидеров и Чуколов”

В процеса на осъществяване на полицейската дейности е било докладвано, че Десислав Чуколов е нанесъл удар на униформен инспектор.

Обратно в новината

Коментари - Версията на полицията за случая ”Сидеров и Чуколов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе като гледах репортажите от въпросната вечер, стигнах до извода, че прякора му Белата Златка не идва от цвета на косата :)))

Е, то Правителството се бори с контрабандата, но това са единствено и само цигари без бандерол. Голяма работа! А тоя г-н Сидеров откъде накъде ще пречи на предприемачите да работят? Нали трябва да правят нужните отчисления по веригата нагоре, а това без оборот не става.

Че се продават цигари без бандерол това го знае всеки. На женския пазар колкото искаш. Защо там не се провеждато акции? С наркотиците е същото. Но не по този начин се действа. Не Сидеров е човекът, който трябва да прави това. Да, контрабандата процъфтява, но затова трябва държавата да се справи, а не среднощен екшън за реклама на пияни политици.

Навън как стои същата обстановка: Получава се сигнал до 5 мин полицаите са там, арестуват натрапниците НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какви са, потекло, пол и т.н. и всичко приключва в рамките на 20 мин. А тук какво става двама типа притесняват човека, той се обажда в полицията която идва и установява (чакай малко работата на полицията е да бъде полиция, не да стои безучастно), че двамата уж "възрастни" са решили да си правят "пишка" с продавача, но и наглеят над останалите клиенти. Щото те са хванали не знам си кой за шлифера...Та след това гледаме театър 4-5 часа как тия ми ти униформени седят и гледат сеира на ония ми ти 2-ма лячовци...

Каква е тая полиция дето и трябват три часа за да дойдат и вместо да пазят от магазина да не се изнася нищо те пазят магазина от Сидеров като,че ли той е тръгнал да го руши или да го запали?Как така протестърите пристигат преди полицията,кой ги е извикал и защо?Как БТВ и Нова пристигат заедно с полицаите и започват интервюта с протестърите и собствениците на клекшопа?И на малоумните е ясно,че това е постановка.

Обобщено звучи така: Получава сигнал за престъпление, отива на място да го предотврати и го изкарват виновен. Класика в България! Ама инак милиони по улиците и тв прахосани за надписи-не на контрабандата. То с надписи само ако ставаше,,,,

Защо ли Ботев,звучи толкова актуално? БОРБА В тъги, в неволи, младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи святи, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Соломон, тоя тиран развратен, отдавна в раят нейде запратен, със свойте притчи между светците, казал е глупост между глупците, и нея светът до днес повтаря - "Бой се от бога, почитай царя!" Свещена глупост! Векове цели разум и совест с нея се борят; борци са в мъки, в неволи мрели, но, кажи, що са могли да сторят! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша със вяра: мълчи, моли се, кога те бият, кожата да ти одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе", думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещен конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

...защото НИЩО не се е променило в човешката природа, манталитет и психика...

Преди десетина години синът ми знаеше не само стиховете, но и Ботевата публицистика наизуст. Казвах му - абре сине, ти с тия ценности си жив умрял, пък то се оказа, че тия ценности все още са свети - само че за колцина от нас и най-вече - за децата ни? Тия ценности все пак задържат някое и друго дете в България, но и това е до време - колко време... В един момент се оказваме бездетни.

Българската ПОЛЮЦИЯ никога негреши!

Никога не съм одобрявал Сидеров, партията му, действията му в политиката ... но ... "...Случайно видях Сидеров и Чукалов, да се разхождат по улицата, пияни, след което около тях се събраха хора и стана нещо ..." - очевидец на случкта, в предаване на НОВА вчера ... Гледах и участието на "собствениците" на "клекшопа", в предаване на НОВА вчера и ми се наби едно изречение : " ... имаме подкрепата на много хора които ни казват: "забийте последният пирон" ..." - жалко ще е, ако срещу такъв "политик" като Сидеров са използвани методи и сценарии, досущ еднакви, с това което използва той самият ...

ПОСТАНОВКИ И ЕТЮДИ, РЕСИРАНИ ОТ "МАЛЪК ТЕАТЪР ЗАД ОКЕАНА"!!!!!

Нещата са много подозрителни, как винаги преди важни избори се случват подобни събития с Атака и винаги няма доказателства и видео запис. Вземете случая във Варна още няма видеозапис от камерите, но важно е че Атака не успея да влезне в европарламента. От всички записи не видях бутане или биене, но на последните кадри, където журналята крещи не ми блъскай колата ясно си личи че Сидеров не блъска нищо, което означава че този момент журналята умишлено лъже, защо да не допусна че всичко е постановка и клевета, подобно на предишните случаи.

с приятели по нощите, а не си гледа бебето? Нормалните бащи са при семейството си!

Няма значение каква версия е измислила МВР! Важното е, че прокуратурата веднага я приема за меродавна! Цялата държавна власт, която е в ръцете на една партия се е впрегнала в злепоставянето на друга партия! Ашколсум, аферим, машала! Доган е велик!

Класически пример как държавния репресивен апарат + "правилните" медии се използват за разправа с политически противници. Обикновен сигнал за евентуално нарушение се превръща в грандиозно зрелище и скандал. На място пристигат 12(дванайсет!) патрулни коли. За сравнение при атентата в Сарафово патрулките бяха 7-8.

Не защищавам Сидеров, но само искам да ви кажа, че в нашия град Хасково почти във всички магазинчета и бутки продават безбандеролно ВИКТОРИ и други странни марки, СЛИМ също съм виждал, а по-интересното е, че познавам сур бюлюк полицаи, единия ми е комшия, купуват си безбандеролни цигари на корем. А не само и цигари, има уискита също без акцизни. Так, че нищо чудно Сидеров да е прав, а сега замесените по-всякакъв начин ще го атакуват, както са го правили и много други пъти.....

Ами значи Хасково е рай небесен! Жалко, че нещо ми е далече. Нищо де, снощи като се насвятках и тръгнах по "Раковска" ей тъй, за разтуха, да не слушам бебета и други критикари, внезапно се сетих, че всеки клек-шоп си е направо гнездо на беззаконието. Нали съм в Говорилнята - веднага правя разлика между законие и беззаконие. Откъде-накъде аз ще пия скъпо уиски, а тия от "Раковска" ще ме таковат по линия на акциза?

Като не гласуваха закона за корупцията говореха, че са против анонимните сигнали срещу служители касаещи закона. Сега обаче Сидеров показа чак на другия ден някаква кутия цигари, някой си му я бил дал... Как така бе Сидеров, имаш цяла армия от собствена телевизия, ами проследи със скрита камера, купи си от там трева и цигари и тогава. Останалото е ГЛУПОСТТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН !!!!!!!!!!! Когато са си подпийнали могат да направят скандал, ей така.. Собствениците да съдят Сидеров за обида. Колкото за това дали се предоват цигари без бандерол да работят митницата и ДАНС да не влизат въобще цигари без бандерол...

Преди десетина години синът ми знаеше не само стиховете, но и Ботевата публицистика наизуст. Казвах му - абре сине, ти с тия ценности си жив умрял, пък то се оказа, че тия ценности все още са свети - само че за колцина от нас и най-вече - за децата ни? Тия ценности все пак задържат някое и друго дете в България, но и това е до време - колко време... В един момент се оказваме бездетни.

Всеки един клек шоп се продават цигари без бандарол,просто ги крият,и си ги продават на техни хора.

А ти купуваш ли си водка или просто крадеш - както дядо ти навремето

За КТБ-табу,за един клек шоп и то за да го защият беше впрегната цялата държавна машина.то не бяха полицаи,началници ,цивилни страшилища,говорителки на полицията приличащи на надзирателки в затвор,абе шок и ужас.И не,забележете за ситнал за нарушение от страна на клека, а против вечният "нарушител".Абе няма ли по-важни неща в тая държава от зрелища.

полицията защитава контрабандата със зъби и нокти,играят с властта срещу неудобния им Сидеров,омърсиха цщла държжава новите "демократи-обирачи"

А къде е версията на полицията за контрабандата в това "магазинче"??? А, да - имаше """протокол""" , т.е. индулгенция!!!! Ами да си обършат мутрите с него!

Свестните у нас считат за луди, глупецът/за наши дни-престъпника/вредом всеки почита: Констатация-НЕ ПОДАВАЙТЕ СИГНАЛ,ЗА НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА-ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ,ЗА НАРУШАВАНЕ ПРАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ????????????????????

няма ли накрая да го вкарат в лудницата? Писна ми от простотийте му!

Към г-н Тоя Болен Е, не ни е за първи път, позабравихме Жорж Ганчев (той поне беше безобиден), и мнозина други, от миналата година се чешем зад ухото заради проекта Бареков и Календерска - защо някой изобщо ги допуска до пуличното пространство? Лековерни и простовати като тях хорица се подвеждат, и идиотите продължават да вдигат отровна врява - кому е нужно това? Психиатрите са наясно, но никой не им дава думата.Пак ли трябва самите ние да плащаме за гнусотия, невежество и безхаберие, които ни тъпчат в нозете си? Нещо ми става обидно - магаре да те ритне.

А бе не свързвайте Болен с Русия, на този не му дреме нито за Русия, нито за България, използва всичко за да провокира идиотите си гласоподаватели.

Че са такива избирателите му си прав, но не може да не го свързваме с държавата, която му плаща в момента.

ХИЧ НЕ ГО МИСЛETE, ПАК СИ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА, С ТЕЗ УМЕНИЯ - ХАРНИ ГИ ПРАВИ И ДЪЛБОКО ГЪЛТА !! ДОГАН ЕФЕНТИ Е МНОГО ДОВОЛЕН ОТ БЮЛЕНТ ОГЛУ.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

хора тия двамата смешника като дигнат скандал просто ги шамаросайте

Добре е гражданите особено , когато се движат в метрото и градския транспорт да внимават, понеже може да изпаднат в "инцидент свързан с бутане" и по този начин да попаднат под ударите на Полицията и Прокуратурата.

наблюдаващ с мозък Някой от платените плювачи по-долу да ми обясни защо полицията като пристига действа по втория сигнал, а за сигналът за престъпление се правят на луди, който е бил първи? Ако този сигнал не е бил подаден постановката за откаченият Сидеров вдигащ скандали,можеше и да мине! Ама сега лъсна като бял ден как полиция и прокуратура прикриват нещо. Лъсна и наяве как тези "приятели" на магазина са организирани! Няма как в петък вечерта да се съберат така само инициативно. А това как прокуратурата действа в събота дори няма да коментирам. Абе за малко да мине номера. Ама малкото камъче обърна колата!

пък и нещо на тоя Маринов хронологията му е бая късичка - само в самото начало сетне нещо се праи на дръж ми фуражката гаче ли щот мястот на въраждвне сие готино))))

В процеса на осъществяване на полицейската дейности ми беше докладвано, че Десислав Чуколов е нанесъл удар на униформен, разясни Младен Маринов. Той подчерта, че се събират съответните доказателства, уведомено е и професионалното ръководство."-полицията ни стана действително европейска.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДЕПУТАТИТЕ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ИМУНИТЕТ

Лъжа ли е ,че полицията и политици закрилят наркодилари и проституция???

ИСТИНА Е, НЕ Е ЛЪЖА! ОПРЕДЕЛЕНО ЗАКРИЛЯТ СИДЕРОВ - ПРОМЕР И ЗА ДВЕТЕ

Не съм фен на "Атака" и на Сидеров. Ще има много версии. Но Сидеров има растяща електорална подкрепа вследствие на некадърното управление на ГЕРБ и осбено с предателската политика, която допуска пришълци. Възможна е провокация. Тази версия се налага, след като се знае, че ГЕРБ е съставена от мутренски и ченгеджийски елементи.

Много внимателно гледах изказването на Сидеров в репортажа. Сидеров изобщо няма вид на пиян.Говори си съвсем добре и разумно.След като всички купени медии започват с това как двамата били много пияни,стигам до извода ,че всичко е лъжа и измама.

Пицата как я искате - маргарита или с шунка? А Сидеров беше тотално неадекватен, а Чукундуров направо си беше друсан

Anton Angelov Angelov

Чукундуров има алергия към алкохола, от 1 малко откача.Знам идвал е в мойта кръчма често.Ама е готин, на другия ден идва да се извинява.

А защо лицето Чуколов не е задържано? Никъде в закона не се казва че депутатския "имунитет" им дава право да извършват криминални деяния, той е насочен само и единствено срещу политическо преследване. По тази причина и никой депутат например не може да нарушава правилника за движение

мозък, че чак прелива. Напъна се и нищо не рече. Айде опитай пак! Може и да поискаш помощ от приятел!

Гледах, четох, прочетох и част от коментарите и се запитах: Кой има интерес от този скандал? А и при положение, че Сидеров знае, че го гледат "под лупа" и го чакат само да "кихне" ... нещо не ми се вързва: "пияният Волен Сидеров и Чукалов вдигат скандал в центъра на София ..." Както казва П.Бочаров: да да ама не ...

не си ти лудия макс,платения макс си....

Битият бит, ...! Нищо няма да направят ни на Сидеров, ни на Чукалов, помнете ми думата! Ще продължат да бият българите където ги сварят! Който има малшанса да се срещне очи в очи с тях, дупе да му е яко!

СЛУШАЙ СОРОСЧЕ,ТЕ НЕ БИЯТ БЪЛГАРИТЕ А ПРОДАЖНИТЕ НИ ЧЕНГЕТА И ЖУРНАЛИСТИ ,КОИТО СА НА ЗАПЛАТА ПРИ ТВОИТЕ НАЧАЛНИЦИ И ПРИ БГ .ПОЛИТИЦИ И ПОЛИЦАИ

ти у ред ли си бе?!?

ПРАВ Е СИДЕРОВ ЧЕ НЕ ХАРЕСВА ТЕБ С ВСИЧКИТЕ ТИ БРАТОВЧЕДИ ,КОИТО СТАНАХА ПОВЕЧЕ ОТ ХЛЕБАРКИТЕ В БЪЛГАРИЯ .

НЕ ГО МИСЛЕТЕ ИБРИКЧКИ БОЛЕН СУНЕТЧИЕВ.С ТАЗИ ЧАЛМА ,КАРМЪЗЪ ШАЛВАРИ, ЧАЛМА С ПЕТОЛЪЧКА И ТОЛКУЗ БАДЗАНАЦИ ПОКРАИ ХАНУМ КАПКА И ДЕНИЦА СИ ВЛИЗА ПАК У ПАРЛАМЕНТУ

Брей, ако се вярва на еврейските медии малко преди избори, то Сидеров си е направо професионален килър. За Евро-изборите "преби" 130-кг стероиден шопар-полицай, даже оня бил паднал на земята (??), сега пребил семейство "честни дребни бизнесмени". Ако е така, дайте да направим Сидеров национален състезател по бокс или ММА. Така и така Пулев го бият като маче в дирек, може Волен да отсрами нацията...

Страх ги е от Сидеров и му организират т.н. "активни мероприятия".

голям страх и като свие вежди .чак бебето се разплаква

е не чак кат един друг орангутан от банкя де)))) че оня кат наклони кофа пред камерите - малииииииииииииии

Че малко хора ли пострадаха от него! Според мен са десетки! Не знам дали има друт депутат, безчинствал толкава много, и толкова дълго! Най-невероятното е, че дори депутатите от ДПС не са толкова агресивни, според мен!

ХАЙДА НА БАС ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ,КОИТО ПЪРВИ СА ДОТИЧАЛИ СА НА ЗАПЛАТА НА СОБСТВЕНИКА НА МАГАЗИНА

не сип прав. Собствениците са на заплата в полицията.

Хората на Сидеров трябва да пледират че са извършили действия в защита на обществения интерес в условията на крайна необходимост, с цел да се предотврати укриване на доказателства за незаконна дейност. Тия от обекта ще пледират превишаване на права, клевета, нанесени стопански и морални щети. Колкото до бутането на полицаи - това няма оправдание, ако се окаже вярно. За да ги подредим по приоритет трябва да отговорим на въпроса - има ли незаконна дейност в действителност, или няма. Препоръка - всеки стопански обект с видеонаблюдение.

ЩЕРЕВ,ТИ ОТ ТАМ ЛИ СИ КОПУВАШ МАРИХУАНАТА?

Да сте видели Сидеров така да се репчи за 1000 лв минимална заплата.?..ха.ха

Сидеров има ли охрана. Ако някой знае - да ме светне. Щото ако не - майка му жална от мене.

ХАЙДА НА БАС ЧЕ ПОЛИЦАИТЕ ,КОИТО ПЪРВИ СА ДОТИЧАЛИ СА НА ЗАПЛАТА НА СОБСТВЕНИКА НА МАГАЗИНА....

и аз да съм на мястото на Сидеров щях да бия всеки ден. Дали има значение броя на изстъпленията му? Дори той се проявява абсолютно недостатъчно. Както виждам тук всяка негова простъпка буди възхищение на негови съмишленици и почитатели. А че се беше натряскал той и Чукалов си личеше отдалече, еле пък Чукалов!