Цветанов връща ГДБОП

Възстановяването на ГДБОП е краткосрочна цел за МВР, това каза новият вътрешен министър и вицепремиер Цветан Цветанов след работната си среща със служителите на службата, която сега се нарича Дирекция „Противодействие на организираната и тежката престъпност".

Обратно в новината

Коментари - Цветанов връща ГДБОП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Звучиш като извънбрачната щерка на Пантерата, която доскоро се подвизаваше наоколо.

положителните действия на новото правителство продължават, браво! първото нещо, с което трябва да се зафанат антимафиотите е софтуерното пиратство, което носи огромни загуби на звукозаписните компании и на киноразпространители както и на майкрософт; тракерите да се закрият веднага, като в Швеция!

първият коментар е най-верен, ха-ха! май ще си прокарат и закона за следене на електронната кореспонденция, нали е по-лесно да седиш пред компютъра отколкото да гониш наркотрафикантите!

след възстановяване на ГДБОП отново ще пламне борбата с организирана престъпност, т.е. с тракерите и пиратчетата в интернет

Ами сега какво ще прави бореца за граждански права -ямболския адвокат Минчо Спасов. И то какво излезе, че истината е ситуационна! Минчо, най-добре е драги да си траеш, а още по-добре е да се явиш по БТВ и да си признаеш, че позицията ти не е била правилна. И същото да направят и пригласящата ти журналистическа гилдия. Древна мъдрост: Повраките в съдбата показват - кой какъв е! Защото, когато вятъра духа само в една посока приспособяването е много лесно! Хи,Хи,Хи, Ха!

Командирът се е превърнал в редник, при това натегач! Какво да се прави, оцеляват само тези които умеят да се приспособяват! Хи, Хи, хи, Ха!

А няма ли да върне и Ваньо Танов?

Като ще връща ГДБОП да върне и ГДЛЕЩА, така де музиката и фанфарите ще са гарантирани, е леко понамирисва, ама се трая, родна миризма е! Бойко жестоко ще си пати с даскалката по физкултура при това задочна и ще загуби довереието на хората. Стана ясно че един мачо лесно взема властта, но като няма екип всякакви смешници му висят на врата и ще го свалят бързо-бързо.

Цветанов добави, че в МВР се разработва промяна в законодателството относно използването на разпечатки от телефонните разговори. След като проектът бъде готов, той ще бъде внесен за одобрение в Министерски съвет и Цветанов се надява до края на август той да влезе и в НС. Какво има да се променя в законодателството, бе г-н Цветанов? Законодателството си е много добре - пише само със САНКЦИЯ НА СЪДА! Явно и вие като Михов искате да я прескочите! Ей писна ми от мутренско-полицейска държава! Хората не искат полицията да има свободен достъп до разпечатките им, защото точно МВР не вдъхва и грам доверие у тях! Във всички далавери или престъпления се оказва, че има замесен полицай! Е, как я мислите тази?

Parvata griza na novoto Narodno Sabranie e da razturi politicheskata policia na chervenite mafioti DANS. Tam sa napahani cherveni mafioti i ubiici. Tova kamunyashko GESTAPO sluzi samo na sazdalite go cherveni mafioti, v usharb na balgarskia narod. Sastavat me e ot degradirali ubiici i razboinici.

И сега като почнат акциите за натръшкани 50 килограмови ИТ-та ще е яко. Те нали само това вършеха? Да ми покажат поне един баш бабаит не хванаха? Ама ако ще ми пилее данъците този нов кабинет, да си ходи още от сега!

Не си прав, драги. Цецко е учил за учителка по физкултура!

Груба грешка на другаря Цветанов. Цецо като кадър на ДС си отстоя позията за НСБОП, създена от ЦК на БКП за да пази децата и внуците от Висшия ешалан на власта, да не би да ги разпитат сношните милиционерите . Дано не бърка повече. Простено да му е !

Бате Бойко и Цветанов визуално много наподобяват братя Галеви! Бих ги нарекъл братя Борисови.

Ето една супер реформа - Смяна на име...само така...след има няма 10000г ще почва да се вижда свтлина в тунела!

kva kva kva kvaaaaaaaaak

Че идеята е добра-няма спор ..НО вече друго е ПО-ВАЖНО.., сега...Само няколко дни след избирането му за министър и вече се ОБАДИ специфичната' ДС-МАФИЯ-групата по археологическите ценности !! Големият мошеник , лъжец и хамелеон , т.н.омбудсман- гиньо ганев , ВЕЧЕ щял да атакува новия Закон- защото, видите ли -имало ОГРАНИЧЕНИЕ на СДЕЛКИТЕ за собствениците на тези движими национални ценности !!! Това е наглост , ДС- червена ..БЪРЗАТ, за да им помага б.димитров..:)) А толкова е просто ..НЯМА СОБСТВЕНИЦИ на тези ЦЕННОСТИ !! Златният венец и сие на тракийския цар- МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ и нищо друго !!ТАКА Е ПО ЗАКОН!!Закон , които ДС- мафията , награбила се и с архео-БОГАТСТВАТА на БЪЛГАРИЯ, иска да НЕ СПАЗВА !! ВСЕ едно сега да отглеждаш 'трева-което СЕГА и днес ,и ТУК - е НЕЗАКОННО, но да се оправдаваш, че скоро тревата ще бъде узаконена и ТОГАВА-моята трева, която съм си откраднал, свил, ограбил , отгледал, намерил - в разкопки ,...ще СТАНЕ МОЯ !!?? Тогава ..:)) Ето това искат димитровци, ганевци и сие -да узаконят ЗАГРАБЕНОТО -движимо национално богатство- намерено в нашите земи ...ТОВА искат и на тях ще ПОМАГА-това ДС-недоразумение б.димитров..:))Този минстър ще помага на Черепа, иванов -от 6-то на ДС ,м боян радевци ,светлин русевци и цялата ДС- плеяда КРИМИ типове-заграбили НЕЩО , което е на ДЪРЖАВАТА, по ЗАКОН ...Б.Борисов-КОГА ще озаптиш ТВОЯ министър и архео - мафията около него ???...:::))))))))) някои твърдят ,че ДС- мафията била нещо от ..миналото..:)) ТЕ ни КРАДАТ -СЕГА , днес и ТУК.:::)))))))В България - 2009-та година ..:))

Аз си мисля, че и полицията знае кой продава наркотиците, ама защо ли не ги хваща?...

Що бе Цветанов ГДБОП много добре бореше престъпниците ли? Или много добре ги прикриваше?

сега на всички надеждите ни са във вас.и г-н Цветанов и г-н Костов са силни мъже и разчитаме че ще се справите с най трудната задача.Успех.

а за ДДС измамите всички знаем кои са те само МВР не ги знае проверете във ВАРНА

Цветанов щял да върне ГДБОБ?!Следващата власт може да поиска пак да я закрие.А ние,стадо балъци,все ще зяпаме,ще цъкаме с език и ще се провикваме:Бре,бре,б умно!Защото е уж политика,но прилича повече на игра на табла.Дано на Цветанов,като няма много впечатляващи идеи,поне да му тръгне зара.

Ех как само цакнаха Командир - дадоха му да контролира ДАНС, а те ще си действат с ГДБОП. Браво Бати! Браво Бойко! Ама след разпечатките на телефони кат минат и през блоговете в нета ...ще се снишам с изрази за ББ. ;)

xaxax,ima ne6to verno :))

Чао Замунда, чао Арена!

Явор Колев оня с лъснатата тиква ще си сложил ли перука за да видим ,че е нов човек и че не лапа пари от фирмте за авторски права . Защото отпреди го даваха по телевизията даже с управители на частни фирми като Адриан Ценов да водят разговор с зрителите. Докога служителите на тази служба ГДБОП ще са оръдие на часни интереси , ТОРЕНТИТЕ ЗА ТОВА ГИ СПРЯХА на Ценов бизнеса му е филми

Ние българските мутри, кат разбрахме, че колегата Цецо Пудела е отишъл на посещение в ГДБОП, направо се нас.ахме от страх и тържествено обещаваме, че повече няма да правим престъпления. Освен ако кума на Големия Маргин не ни нареди!

Не си прав, драги. Цецко е учил за учителка по физкултура!