Психиатри поемат двойния убиец Кристиян Гочев

Психическото състояние на 28-годишния Кристиян Гочев не е добро, той е неориентиран и не може да даде логични обяснения. Психиатри ще преценят състоянието му.

Обратно в новината

Коментари - Психиатри поемат двойния убиец Кристиян Гочев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя е завършен артист, дали ще издържи теста?

Свобода за Кристиян, той не е виновен, кораба майка такa му е наредеил ...

Ако се опитаме да се абстрахираме от емоциите, което не е никак лесно при убиства, и то по особено жесток начин, тук имаме две основни неща, свързани с извършилият престъплението, две ключови думи - ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН, и НАРКОЗАВИСИМ! (Аз не намерих при бъзрия прочит на статията текст за наркозависимостта му...) Ако този мъж е наистина психически болен и има шизофрения, то той е неотговорен за действията си по закон и експертиза! Не кментирам дали това е правилно или не дори, или дали го одобрявам или не - специално пояснявам за по-тромавите в главата). Но това не означава, че ОБЩЕСТВОТО И БЛИЗКИТЕ, РОДНИНИТЕ И СЪСЕДИТЕ МУ, СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, ЛЕКАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА НЕ СА! Изреждам онези фактори и институции, които имат отношение към случая, заради бъдещи евентуални подобни случаи, КОИТО И КАКВИТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ ИМА! А за онази част, където става дума и за наркотици (кой го снабдява и пр.) пък ИМА ОТНОШЕНИЕ, И ТО СЪВСЕМ ПРЯКО И МВР И СЛУЖБИТЕ! Там трябва да насочи вниманието си обществото и държавата, гражданите, там са резервите, всички други упреци и критики, гняв и ярост СА НЕПРОДУКТИВНИ, и няма да имат положителен ефект, според мен!

Толкова тъжна и страшна история... Не виждам какво има да се коментира за самото убийство, ако убиецът е психично болен. От новините за тази история най-много ме впечатли факта, че въпреки ужасната миризма, която се е носила от апартемента, нито един съсед не се е обадил в полицията. Тотално отчуждение и никакво заинтересуване какво се случва зад стените на собственото ти жилище. Явно вече не става дума за разпад на обществото, а за липса на общество. Убитите хора са имали поне 2-ма съседи на етажа, както отгоре и отдолу. Как на никого от тях не му направи впечатление и не се обади? Ум не ми го побира.

стига му акъла след убийството да се скрие...ама да си получи заслуженото е неадекватен...

ама как в една мръснишка корумпирана държава, някой задържан ще понесе последствията от делата си?! ама естествено, че ще е невменяем, платежоспособен към властта и ненаказан в крайна сметка!

така е в европата! ще има и още!

а в съвецкия съюз и варшавския договор дали нямаше такива работи или просто медиите мълчаха. а чувал ли си за жоро павето които утепал десетина жени. това което може да не си чувал е че цяла софия е знаела за него а по нито една медия не е било сйобщено за това. така оставето го момчето на лекарите.

психично болни са убивали и ще убиват. в америка мине не мине и някои такъв растреля двадесет - тридесет човека. така че не търсете под вола теле. това момче не знае кои е, какво прави, и защо го прави, живее в непоносима болка и стрес, а в редките моменти на просветление, ако има такива, осъзнава размерите и чудовищността на това което е извършил.

в евроапат всички са психично болни! иди там и се убеди лично!

кои ше арестува убийците на 2 милиона българи? кои ще арестува отвлеклите 2 милиона българи? кои ще арестува осакатителите на 2 милиона българи? кои ще арестува чуждите фирми в бг-то?

abasador

нямам, нищо против лекари, психолози, психиатри и всички останали... атри. Без тях и съдебните експерти, нека да има закон в света, като убиеш един невинен човек до края на живота си го излежаваш. Ако убиеш поверче от един, строг затвор и по средновековните закони изтърпяваш (ако можеш да издържиш).....наказанието. Убеден съм, че на тези убийци, ще им минат всякакви мераци да се правят на психични болни и неадекватни. До Като има, Как и Къде да минат през закона, ще се правят на психясали!!! Лек ден.

Малко са го били като малък! Лека им пръст.

Смелите полицаи, какво геройство, каква самоотверженост при залавянето. Ако не се беше появил, сигурно още нямаше да са го намерили - "опасен, с хладно оръжие в ръка"

дееа погледа деа... не е на психар.. прилича ми на обикновен търговски представител.

someone

вече човек и от синове, дъщери и родители трябва да се пази - не се знае кога ще решат да ти теглят ножа за някои лев.

или за лев или за кеф !

Значи са заличени следите с химикали.Взел колата на дядо си.Сега като го хванали неадекватен. Най-чистото разстрел.Убил майка си и дядо си по особено жесток начин-с хладно оръжие наркозависим. Това е НЕЩО,щото то не е Човек от който страната има нужда.В САЩ първата демокрация такива ги елиминират.От това нищо не става. Но връзка има и тя е наркотика.Един разчлени дете в Гърция,пак наркоман и го сготви. На платените убийци на ислямска държава им дават дрога произведена в България.Те също много харесват ножове и кланета. Та си мисля ,кой създаде наркотика ,който превръща някой в ЗВЯР със слабост към ножове и кой го продава.Защото амфетамините за ислямска държава тръгват от нас от България и този е бил на амфетамини и българския циганин в Гърция също. Това е по страшното. Защото ако реалния ефект от този наркотик е озверяване,дори да не прави крайни психопати всички,явно действа на доста. ЕТО това е страшното. А този просто трябва да го преспят или застрелят.Той не става за нищо.да видят дали за донор на органи става,щото с нищо друго няма да е полезен нито на себе си нито на обществото и ако го пуснат пак ще убива.

можа да убива - значе е с всичкия си. бърза смърт и справедливос - искам ас.

Hеадекватен бил,..болен бил,...психясъл бил,неорентиран бил,...бля,бля,..HO е жив, Hали??!!... има, нещо смахнато в цялата работа!! щом убива, в килия до живот или,.. Tрепане!! Bсички други приказки са адвокатски гимнастики, а убитите са убити!!...и пази боже, утре, пак ще убие някой!!

КОЙ ИМА ПСИХИЧНИ ПРОБЛЕМИ ВСЯКА година българските граждани намаляват с около 80 000 души годишно. Днес на всеки 4-5 ромчета се ражда по едно българче и ТОВА е от няколко години. Тези данни се КРИЯТ от обществото, но подобни данни има и в образователното министерство. Ромите са много повече от 1,8 млн. души сега. Още по-страшно е, че България е на първо място по самоубийства или ОПИТИ за такива в цяла Европа, а може би е и сред челните места в света. В България САМИ край на живота си годишно слагат 1 800 души, 20% от тях са деца. Т.е., ДНЕС са се самоубили трима-четирима души. Според Националния център по опазване на общественото здраве 22% от българските граждани ИМАТ психични разстройства, това са 1 617 000 души. ЕДВА една пета от тях - 340 000 - са получили специализирана помощ. Това са официални данни. Истинските данни са МНОГО по-драматични, около 60% от българските граждани имат психични проблеми - фрустрация, депресия, невроза, психоза и др. В Европа този процент е 38% според Евростат. За десетките хиляди икономически и нелегални имигранти 1100 лв. на месец и подаряване на статут на бежанец, а за над един милион пенсионери с над 40 г. стаж до 270 лв. на месец (много под "границата" на бедност). С минимална работна заплата от 420 лв. (реално е - 329 лв.) на човек живеят 3.7 милиона български граждани по рождение. Над 1.6 милиона от българските граждани живеят под "границата" на бедност с доход до 300 лв. на човек. Месечната издръжка на един затворник в България е 1300 лв. Издръжката на едно бездомно куче от страна на държавата е по-високо от минималната пенсия в България и много по-висока от детските надбавки. Издръжката на едно куче в София струва на държавата 300 лв. месечно. Детски 35 лв, Кучешки 300 лв, минимална работна заплата - 420 лв, а след задължителните данъци и задължителните "осигуровки" минимална работна заплата реално е - 329 лв. ( до "границата" на бедност ) , минимална пенсия - 157 лв. (много под "границата" на бедност). За да покрие ОСНОВНИТЕ си месечни разходи на ВСЕКИ човек са му НЕОБХОДИМИ 600 лв. след задължителните данъци и осигуровки. Всичко това е създадено и използвано от ШЕПА "хора" в България за пълен външен психо-соматичен конрол над гражданите - роби. България е като заклана кокошка, която с ПОСЛЕДНИ сили пърха с крила обезглавена из Европа, но тези ПОСЛЕДНИ конвулсии ще спрат СКОРО.

Тревогата е основателна, наистина положението е трагично. Но защо няма една вярна цифра ? Проблеми с неистини не се решават !

Добре, просто ти напиши коя "цифра" не е вярна и защо, просто е, нали.

От къде имаш тази статистика?

абсолютни измислици и лъжи

Добре ти сега покажи и докажи, кое по-точно е измислица и лъжа.

Абсолютно съм съгласен, не ме интересъват цифрите, защото нещата са очевидни като излезе човек по улиците, като седне да говори с хората, като започне да чете новините. Българската нация е подложена на погромно унищожение. Ние сме толкова затънали, че честно казано не виждам ижод. До 30 години четох някъде, че ромите ще бъдат болшинство от трудоспособното население ако продължават да се множат така. Кажете ми, какво мога да очаквам от тези хора, които в по голямата си част нямат образование, нямат обноска и са напълно чужди за обикновените човешки добродетели?!! Защо си затварят политиците очите с надеждата да спечелят повече гласове на следващите избори....наил след тея 20-30 години и тях няма да ги пощадят.....как така се получи, че нация на 1300 години отива по дяволите, какво трябва още да се случи, за да разберем, че от националната гордост и достойнство, по-скъпи няма, защо Господи сме такива дебили?!

БЪЛГАРИЯ Е АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН ЗА 2016 Комбинацията на 210 място по раждаемост и 3 място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по намаляване и изчезване на население.

someone

вярно е, но ще ти кажа и друго - българите са патриоти само на кило ракия на маса, като изтрезнеят ги интересува единствено интерес/келепир/пари - затова и като нация изчезваме.

айде пак адвокатските номера :) болен не болен в панделата

В погледа му има нещо стресиращо.Така че не го обвинявайте без да знаете истината.Още като го погледнах си казах,че този човек не е добре психически.Може да съм била права.НАЛИ ИМА ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА.Не може ли да се използва в такива случаи.

В погледа му има нещо стресиращо.Така че не го обвинявайте без да знаете истината.Още като го погледнах си казах,че този човек не е добре психически.Може да съм била права.

ама той убиец ли е ? по-правилно би трябвало да се каже "заподозрян в убийство". поне на този етап. той НЕ Е такъв докато не се докаже ,че е такъв. да му дадат малко наркотик и ще си каже и майчиното мляко. а окаже ли се убиец да няма никаква милост.

Ако признае нещо под въздействието на наркотични вещества, все едно нищо не е признал!

Само смърт за татуирания изрод ако се потвърди вината му.

ще получи орден стара планина, но от втора степен.

Дръжте още чадърите над наркодилърите вашта мама комунистическа гербераска, докато всички деца не превъртят и не изколят майките си а вие не натрупате планини от злато уроди червени.

журняля - ненормален ме направихте. Преди два часа бяхте писали че Ердоган прави специални гроБове за водачите на пуча. Значи щял да осъществи смъртното наказание. Та прекрасния турски народ, който не обича насилие и екзекуции като минава пред тях да ги кълне на чист турсик език. Да ама нито в в новвитне нито в във въшия сайт има има нещо подобно. Явно съм сънувал.

Луд бил, пък тръгнал да заличава следите от престъплението ?

Знаеш ли защо е разливал препарати, може да се е пързалял така.

КАЗУСЪТ "ОЛИГОФРЕН", КОЙ СИ ТИ Човек е нервно болен. Не само част от хората са нервно болни, а ВСЕКИ човек, сам по себе си, е нервно болен. Въпросът НЕ е в това, да се оправят някои хора, въпросът е да се излекува ВСЕКИ човек. Неврозата е НОРМАЛНО състояние на човека, защото ВСЕКИ един преминава чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) през обучение, формиране и НАЛАГАНЕ на правилото - ПОДЧИНЯВАЙ се и ВЯРВАЙ, но ВИНАГИ на някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). Ти ВИНАГИ си представляван чрез НАСИЛИЕ (физическо, ментално и емоционално) от някой ДРУГ пред ТВОЯТА държава - политик, духовник, адвокат, полицай и т.н. Тогава ти реално кой си тук и сега. Явно ти си като ВСЕКИ друг роб, който е точно КАТО теб в тази СИСТЕМА, и това ти приемаш ВИНАГИ за нормално, нали. Когато робът е роден от роб и ОКОЛО него има САМО роби, РОБЪТ не може да разбере и почуства, че той е САМО един РОБ. На човека НЕ му се дава ВЪЗМОЖНОСТ да БЪДЕ това, КОЕТО е. ВСЕКИ човек ТРЯБВА да бъде ВКАРАН в определен изкуствен и наложен с ИЗМАМА, и НАСИЛИЕ шаблон (ДИКТАТУРА). Този шаблон създава осъзнато и УМИШЛЕНО неврозите при човек. Само с една ЦЕЛ, човекът ЛЕСНО да е управляван ВИНАГИ от някой ДРУГ (ЛИДЕР - Господарят ти). С една дума, вече е създаден ИЗКУСТВЕН фалшив и фасаден човек (БИОРОБОТ-РОБ-ПРЕДМЕТ-СТОКА). Този ШАБЛОН (ДИКТАТУРА) който те създаде теб, робът, е СИСТЕМАТА наречена представителна демокрация - ДИКТАТУРА като: фашизъм, социализъм и капитализъм ("свобода" и "демокрация"). Кой, кога, как, къде и защо, ТЕБ, робът, ВИНАГИ те представлява някой ДРУГ. Ти къде си тогава реално ТУК и СЕГА. Да правилно, причината е проста като теб, робе, ти си физически, ментално и емоционално ЗАРОБЕН от ГРУПА (шепа) алчни с болни мозъци представителни политици и духовници. Робе, поздрави СИСТЕМАТА.

Полицията е смешна първо отишла в дома му за да му предадат изгубената лична карта и случайно се натъкват на трагедията, след като не намират никакви доказателства и улики за убиеца, случайно се натъкват на този , съжалявам за думата-ненормалник и ей така решават, че е той, а всъщност може да се е изплашил от смъртта на близките си , като е разбрал, а е възможно и трети близък да ги е изклал и да е погнал и него, например за материални придобивки. Не го защитавам, ако е той, но наистина не се знае кой всъщност е убиеца.

Не бе извънземните са ги убили!

могат да нарочат и теб, че си ги убил, а докажи , че ние си ти

Има един украински сериен убиец Анатолий Оноприенко дето се е правел на луд и е излизал от някои ситуации. Не казвам,че този на снимката е нормален, но е възможно да го изкарат по-луд отколкото е и да го освободят.

двойния убиец -единствен заподозран Тъпите полицаи нямат ли доказателства? И само той ли може да извърши убийството? Никога не се работи по една версия. Никога!!!

Мен най ме вълнува въпросът, как ще се предпази обществото от този опасно луд човек? Редно е да бъде отнемано имущество от реформаторите докарали ни дотук. Те все още са около нас, в чужбина такива некадърници не виреят.

Аз

Предлагам за доуточнавяне на диагнозата да му бъде извършена аутопсия.

Защо се е съблякъл гол, след като най-безпардонно е карал опела на дядо си и очевидно е бил ориентиран за да стигне до Локорско. Моята преценка е, че това е лична негова инсинуация за да покаже колко е невинен и болен.

защото е скрил дрехите си-съществени доказателства

тоя е само за слънчев бряг

Lol как успяватнякои коментари да меразсмеят дори и след тази трагедия. Защото ходи гол ли е за сл. Бряг?

Готово алиби - наркозависим, психични отклонения . . . Но! Предварително се подготвил за престъплението ; опитал се да заличи следите с химически препарати ; избягал с колата на дядо си и изведнъж - нищо не помни ? ; паднал в храстите > ; някой го съблякъл ( къде са дрехите му ? ) . Медиите подсказаха алибито му . Хитро разигравано!

Хитро разиграно, но от КОЙ? Може би не от него , а от дилъра...

Неориентиран, неориентиран, ама се ориентира да влезе и да ги изколи, че да купи и белина да заличи следите. Много даже си е ориентиран, в момента след като го погнаха и при живата реолност много ясно, че ще е неориентиран.

Опит да позная- това състояние се нарича "Абстинентната криза"от липса на наркотик. В такова състояние наркоманите правят пътнотранспортни произшествия, побои, опити за кражба и грабеж...

Нападат винаги от засада, винаги с оръжие, винаги в най-подходящият момент и винаги познават жертвата. Жертвата има от 3-5 секунди за адекватна реакция в екстремни условия. Над 80% от жертвите не оцеляват. Преди няколко години една психиатърка и шефка на затвор за откчалки в Германия, стана жертва на най-довереният си пациент за когото пишеше само положителни експертизи от години. След седем часа в плен оцеля благодарение на нагона на пациента и много добър снайперист. След това напусна позорно и проумя, че всички книги, които е писала и издала, не струват и хартията. Господинът от снимката лъже най-съзнателно. Тава не благодарение на, а въпреки диагнозата.

наркоманче, камъка на шията и у морето рибите ще му се радват

Къде са сега БГ мамите да се изцепят как децата са най-важното и са смисъла на живота и да порицават хората, които не искат да имат такива??? Ето само един от примерите,че някои по-добре да не са се раждали.

Ти, въпреки, че си се кръстил с това име, очевидно не си раждал и оше по-малко отглеждал и възпитавал дете! Рискове (още от бременноста и раждането), лишения в името на един живот расъл под сърцето ти, безкрайни усилия да го храниш добре, да го опазиш от травми и вируси, да го изучиш и да го пуснеш "на улицата" още в Първи клас, защото трябва да работиш, за ад осигурш материално всичко по-горе! А на улицата, ако не е подготвен, го чака наркодилър, изнасилвач, или някой негативист като теб...А БГ МАМА не спи всяка нощ с безкрайната си обич и всеотдайност не само към собстваените си деца...

Човекът по-горе искаше да каже, че не бива да се упрекват хората, които не искат да имат деца и да се сочат с пръст, че не постъпват правилно, защото не се знае какво седи зад нежеланието им. Иначе е така, както го казвате. Имам познато семейство, в чиито род има наследствена шизофрения и точно поради тази причина не създадоха дете, но околните се спукаха да ги юркат да раждат. А и не всеки е готов да гледа осиновени деца, което не го прави непременно лош, ако не иска да осиновява.

Госпожо майко, с цялото ми уважение към майчинските ви задължения, ви моля да си прочетете поста и да помислите има ли логика да се коментира това, по повод моя пост. Май за съжаление сте доказателство на твърдението, че от гледане на деца жените съвсем изглупяват. Мислете преди да пишете бла-бла-бла, това не е любимият ви форум БГ мама...

От тук нататък няма да му е трудно да убие пак... кой ще е следваща жертва?

следващият е този, който му се довери. в затвора обаче, той ще бъде жертвата. те са страхливци.

Страхотен наследник са си отгледали в това семейство. Сега като започне един цирк, един театър. Поне 50 платени от данъкоплатците служители ще се занимават с това откачено, самозабравило се подобие на човек поне 5 години, докато ни убедят, че той е невинен и няма доказателства, за да бъде осъден. Разните там горди майки, бащи, баби, дядовци и други радващи се роднини на новородените си наследници хубаво да си помислят какво следва след голямата радост ....

И ти си явно от "единаците", на които не им е ясно какво означава семейство ( основната клетка на обществата), обществена и социална система и среда, образователна и здравеопазна система и много други неща, които формират всеки един индивид. Очевидно си "матриално" ориентиран, а си социален "инвалид". Истинските хора от цял свят организират хуманитарни мисии са подпомагане и превенция от болести и глад на бедстващи райони и страни, на образователни програми в развиващите се страни ... Вярно е , ще световната политика и развитие е подчинена на бизнес интересите на "ГОЛЕМИТЕ" ( не се публикуват в класацията на ФОРБС ). Ако тези "ГОЛЕМИТЕ" осъзнаят, че могат да отделят половината от богатството си, няма да се случва това https://link , но ...ЧОВЕЧЕСТВОТО още оцелява, благодарение не на ГОЛЕМИТЕ, а на ЗДРАВО- и ПОЛОЖИТЕЛНО МИСЛЕЩИТЕ...

Психиатри поемат двойния убиец Кристиян Гочев Според мен този е гонел покемони в жилището на майка си.