Коментари - Бракониери са стреляли срещу горски стражари | dnes.dir.bg
назад

Бракониери са стреляли срещу горски стражари

Бракониери са стреляли срещу горски стражари, след като са били задържани с незаконен лов, съобщиха от Югоизточното държавно предприятие - Сливен.

Обратно в новината

Коментари - Бракониери са стреляли срещу горски стражари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Навремето в Министерството е имало паметна плоча с имената на над 150 горски служители,загинали при изпълнение на служебния си дълг,с оставено място за още имена.В годините след 1944била премахната "да не действува деморализиващо".

Служителите са задържали двама ловци с лек автомобил и отстреляна незаконно двегодишна дива свиня, преди да бъде натоварена Абе това да не е бил Пеевски?

да не е некоя чеченска чета..щото в София наблюдават една.

Надеждоооооо, първо са стрелали и после са ги задържали или първо са ги задържали и после са стрелали?

Явно не са знаели, че стрелянето по стражари е бракониерство. ;)

адвокат марковски ще докаже че има процесуални нарушения при събирането на доказателствата - това са били не изстрели а фоерверки и свинята е била сгазена преди 10 дни , била е в напреднал процес на разложение

Ми те горките ловци, вобще не са били ловци! Те са излезли да се полюбуват на луната, да събират материал за поетични строфи! И изведнъж! Туй прасе да им налети! Зло прасе ви казвам! Добре, че случайно имали пушка в колата, че да спасят живота си! А тези пък горски, да вземат да си помислят, че са гърмели по тях, че и да притеснят още наплашените хора! Ужасените поети е нямало как да не избягат! Естествено всеки честен български съд ще ги оправдае!

Не мога да поставя повече от един плюс. ++++++х 10

loyola

споко, адвокатите им ще докажат, че по време на инцидента стрелците са почивали на Карибите ...

Новото партизанско движение! Некога така са обирали мандрите.