Коментари - Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест | Днес.dir.bg

Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест

Шофьор в нетрезво състояние, задържан от полицията в Благоевград, се е обесил в ареста около 18 часа в понеделник. Информация бе потвърдена пред Дир.бг от говорителят на Областната дирекция на МВР Йорданка Шаркова.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест | Днес.dir.bg

Коментари

Верно си плужек :) Истината е, че не можеш да осмислиш мисълта на Мислител, ама е много готина иронията :)

Всеки който кара пиан е убиец. Качиш ли се на колата пиян СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ. Караш ли пиян, вероятноста да напрвиш убииство е много голяма. Караш ли пиян , вероятноста да нанесеш тежка телесна повреда на друг човек е много голяма. Пияните шофьори са най-големите убици в България. Вижте статистиката, коло хора умират убити от пияни шофьори!!! Няма повече убииства от тези на пияните шофьири !!!

Твърде възможно е този млад мъж да се е държал аругантно с полицайте при това още неизтрезнял,да е псувал на майка,налитал на бой и на полицайте да им е прекипяло и в желанието си да го озаптят да са го удушили. Създали са проблем на началниците, как да се измъкнат от положението и са го обявили за "обесел се в килията'.Нормално е да получат наказание"мъмрене" и да обещаят,че повече няма да правят така и повече да не злепоставят авторитета на "пазителите" на реда!??? Така че не бързайте да заклеймявате шофьора,той сигурно е бил грубиян и лош човек,но това не оправдава по никакъв начин полицайте. Жалко за родителите и семейството му ,ако е оставил съпруга и сираци! Лошо,много лошо!

Ето лошите последствия от пияни шофьори: - на всеки 40 минути в света загива един човек, жертва на шофьор употребил алкохол. - повече от 20 000 всяка година губят живота си, заради шофиране в нетрезво състояние - на всеки 30 минути става инцидент с участието на пияни шофьори. - около 40% от всички катастрофи с жертви са заради употреба на алкохол. Алкохолът забавя реакциите и преценката. Над 80% от фаталните инциденти стават нощем. 65% от всички индивидуални катастрофи са на пияни шофьори. Всеки 4-ти от тях умира, другите 3-ма отиват в затвора !!!

"...другите 3-ма отиват в затвора", ама не винаги. Зависи с какви финанси разполагат и колко от тях могат да отделят за "благотворителност" към съдебната с-ма в лицето на адвокати и т.н. по редичката...

Много хубаво е направил!!! Аман от простаци в тази държава...пияни, нискоинтелигентни, нечистоплътни, грубияни и какво ли още не...Дано такива като него последват примера му...за да няма почернени невинни семейства....

Абе малоумник! защо мислиш, че всички са като теб и си сменят никовете:)))))))) Явно наистина си много тъпа селска пръчка с претенции за Нобелов лауреат и възможности на клошар!:))) Хайде гледай си самолюбието там и не се тикай в лигата на по-интелигентните:))))) Педа*!:)))

Всяка една пияна гнида седнала зад волан, трябва да се смаже на секундата, още преди да е запалил колата.

А според мен е имал информация за убийството на Дж. Кенеди. ЦРУ са го напили и обесили със съдействието на Мосад, КГБ, ДС и МИ 6. Така мисля, не знам дали съм прав.

Добра новина, един убиец по - малко.

Защо не се разследват фирмата САЛАМАНДЪР , вече втори случай със разтрел на човек от служител . В ресторанта им непрекъснато се стреля ,като се напият и служителите от трето РПУ . За това и те ги покриват ,а ние живущите треперяме !!

''Млад и пиян шофьор уби 6 души в Симеоновград.'' И ТОЗИ ДА СЕ БЕШЕ ОБЕСИЛ, ПРЕДИ ДА ЗАЧЕРНИ ТОЛКОВА СЕМЕЙСТВА.

Добре са те определили като селяндур! Какво е това "отешавай" бе сельо! Ти не знаеш да пишеш, а вече квалификации раздаваш! Мърсол нещастен! Всеки е невзрачен пред идиоти като теб!

Поне човека казва нещо смислено, а в твоето мнение освен обиди и липса на възпитание, друго не намирам. Със здраве!

Малеее! Много смислени неща написал твоя човек! Да нарича другите идиоти, защото Господ бил несправедлив към нега, като го лишил от ерудиция и интелект! Я му прпочети поста първия! И ти си същия комплексар селяк като него! Хайде със здраве!

Абе плужек, долу си се изср.л, че пияното говедо е било," само" на три ракии. Ти на колко искаш да е - на Три кила ли? Да не дава Господ, някой да ти блъсне детето "само" на една ракия.

Спасил е невинен човек !

Млък бе селяндур! Много добре познаваш селската идилия, но тук се обсъждат други неща!

Абе отворко, зависи от организма и моментното състояние от това колко са ти промилите. Ако ще и половин ракия да е изпил, заслужил си е съдбата. Ако този, беше убил детето ти, ще те питам дали е бил на "само" три или тридесет и три ракии. Нещастник!

Прав си, Бутилка ром - един убиец на пътя по-малко, този път за щастие без косвени жертви. Но мисля, че Церебро просто имаше предвид, че оня не е бил толкова напит, че чак да не може да си извади връзката ва анцуга и един възел да завърже. А не че "на три ракии е карал, какво толкова."

Осъдиха служителка на данъчна служба за лихварство - 24chasa ... link - Кеширана версия 16.05.2012 Служителка от общинската данъчна служба в Чипровци и нейният ... от Благоевград се обеси с връзка от колана на анцуга си в ареста, ...

Всеки един пиян шофьор,трябва да бъде обесен.Така трябва!

Една достойна постъпка на един престъпник.

''Пияна жена уби трима младежи при катастрофа в Перник.'' Тази ако я бяха пребили полицаи и се беше обесила, преди да убие децата, пак ли щяхте да пищите, ''МОРАЛИСТИ''! ! ! Да се бесят всички пияници, преди да са убили някой невинен на пътя! ! ! Като се напиете, вместо да се качите в колата си, слагйате въжето и се бесете, ще ви бъдем благодарни ! ! !

"Полицай уби приятелката си в Ловеч" И забележи доре не е бил пиян! Да се избият веднага всички полицаи!

надали го знаеш.

НИКАКВИ ВРЪЗКИ, ШНУРОВЕ,ВЪРЗАНКИ, ЛАСТИЦИ И ПР. АБЕ НАЙ-ДОБРЕ БЕЗ ГАЩИ.

Има ли статистика колко такива случаи има напоследък??????????

Айде сега всички жръзки на анцузи да се съберат.

Спасил е няколко живота.

Нашата полиция кара на принципа "Има човек, има проблем! Няма човек няма проблем!" Все пак учител им е Великият Боко, който си говори с началника горе и за него Мао, Хитлер и Сталин са примери за следване, както каза в едно свое интервю! Тази милиционерска пасмина черпи вдъхновение и от човека с богата тъща, който насърчаваше погазването на закона и и утвърди безнаказаността за подобни действия, като норма в МВР! Той защити убийците на чората и веднага след това единият от тях преби до момиче на 14 ГОДИНИ! Какво искате от такива хора!

Става политик като Серьожа Станишев. Тоя въздухар на две магарета сено не може да раздели, пълен неудачник, тръгнал държавата да оправя.Пази Боже.

Чудя се дали не са му помогнали,че то пиян да СТАНЕ,ДА ВЗЕМЕ ВРЪВТА НА АНЦУГА /която е трябвало да му се изземе/,ДА СИ СЛОЖИ ПРИМКАТА и Т.Н.Е то,че е време на САЛАТИТЕ да,но това не значи,че пасем ТРЕВА.

Местната полиция и като цяло служителите в МВР обикновенно злоупотребяват с дадената им власт. Тези сигурно са го спукали от бой. Нека публично да се оповести медицинската експертиза.

Всеки един шофьор , задържан с 1,8 промила алкохол си е заслужил боя. А този потенциален убиец на невинни хора си е заслужил и съдбата.

Герберите много обичате да убивате профилактично нещо, а милиционерчо! Всеки гербер заслужава да бъде убит, защото заради тях се палиха хора, скачаха от Аспарухов мост и т.н.!

В тоя Благоевград полицаите са садисти и убийци. Случаите на насилие и убийство на хора от полицаи са много. Те имат това самочувствие на безнаказаност защото се прикриват един- друг. Начлниците им винаги ги оправдават.

Карайте шияни, бийте се с полицаите и се бесете. Демокрация по български.

Когато от някой нищо не става, той става полицай!

Тоя е карал стотици пъти пиян .ДА СЕ БЕСИ, НЕ МИ ПУКА ЗА ТАКИВА УТАЙКИ.

Да се обесиш при 1,8...! Някои наистина не знаят да пият! И сега полицаите му виновни...

А не, баба му е виновна!

ДА, ПОЛИЦАИТЕ СА ВИНОВНИ, ЗАЩОТО Е ТРЯБВАЛО ДА МУ ОКАЖАТ ПЪРВА ПОМОЩ, А НЕ ДА ЧАКАТ ЛИНЕЙКАТА, А ТЯ Е ДОШЛА СИГУРНО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС...А И КОГАТО СИ В АРЕСТ, СЕ ВЗИМАТ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ, КОЛАН И ДР.ПОДОБНИ, ЗА ДА НЕ СЕ НАРАНИШ....

Защо след като Цвъцко стана министър се получи така, че зачестиха "самоубийствата"! Чочо например се "Самоуби" без дори да остави следи от барут по ръцете си! Тц, тц, тц!

Айде научете кой е министър и пак коментирайте... Аман от тъпи коментари!

Опааа! не бяха ли предишните виновни! Аман от вас прости гербери, тип "Калинка"!:)))

След такива тъпи коментари, очаквам самоубийства и във форума...

Не се самоубивай гербер! Ще липсваш като избирател на Фидоска и Тиквунчо!:)

Кво чакаш,дай пример!

България не е полицейска държава. България не е полицейска държава. България не е полицейска държава. България има нужда от повече полиция. Повече полиция! Повече полиция! Още полиция! Още!

Тъпак!

полицай?

Шегуваш се, нали?

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЪПАЦИ СА В ПОЛИЦИЯТА. ТОВА СА ХОРА, КОИТО НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ, ОСВЕН ДА СТОЯТ КАТО ДИРЕЦИ, ПСУВАТ, ГОВОРЯТ ЦИНИЗМИ И РЕКЕТИРАТ ХОРАТА. НИКАКВА МИСЪЛ НЯМА В ГЛАВИТЕ ИМ. ТА, НА ФОНА НА БЕЗРАБОТИЦАТА, може още полицай да наемат, ха-ха! :))

Най-интересно е друго.Под заглавието "Токио разполага ракетни комплекси на центъра" се мъдри друго,също така занчимо заглавие "Пиян шофьор се обеси". А ,сега де ?! Дали това е стил или проява на вкус от страна на редакторите?! Не искам да обидя никого и си признавам ,че не съм редактор,ама малко ,някак не на място е втората новина. Пред заплахата от нова Световна и то ядрена война,един самоубил се пиян мъж,едва ли е пък чак толкова важен! Моля за извинение!

Въпрос на гледна точка. Елементарно е да се сравняват двете новини по значимост. Новината за обесилия се не е за подценяване предвид вълната от самоубийства по различни, знайни и незнайни причини.

В рамките на близо едно денонощие в България две задържани лица намериха смъртта си в следствени арести. И в двата случая по първоначални данни и според официалната информация ставало дума за самоубийства. В следствения арест на Велико Търново сутринта в петък се е обесила 41-годишната Анелия Милкова. Тя беше задържана преди няколко дни "като участник в престъпна група за укриване на данъци в особено големи размери".

На тия самозабравили се трябва непременно да им вземат оръжието, защото те винаги го използват не по предназначение. Фукльовци и селяни.

Много подозрително.....То за им е за сефте на куките- да самоубият някого-....много прилича на други подобни случаи в миналото...май да му помогнали на горкия да върже примката ...

аззз

дивите прости селяни съвсем вече са полудели. Ама ракията и чесъна не прощават....

Ръбай мухоморки тогава!!!

Цецковото МВР добре го обучиха!

Или на Румен Шадравана!!!

Бягайййй! Емо Димитров избяга чайк в чужбина да остави нотариални обяснения за това, какво са вършили изродите от ГЕРБ! Що така бе момчето! Ще се самоизбивате ли сега!

"Служителите ще бъдат наказани"-това дали ще върне човека обаче?!Единствената справедливост е,КАТ-аджийте,които са му направили мръсотия да им заврат стоп-палките..да не казвам къде...

Така ли правят и с теб?

Да бе, що катаджиите не са го оставили да прегази някого пиян, например автора на горния коментар, че после да ги оплюваме как не си вършат работата...

напулно изтрещя народа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има господ,той си знае работата,не се чудете ,че тежко мрете, така ще е всяко действие си има противодействие.господ ще ви накаже вас хора с чувство за малоценност наречени ОРГАНИ .............на реда.хахахахаха

освен да ги биете докато са вързани,трябва и да ги пазете.искам да видя при тоя случай какво ще е извинението,понеже в народната милиция никога няма виновни,мръсни гадни хрантутници,цялата държава ви храни,а вие биете и тъпчете хората,то е ясно,че няма да има наказание

За мен самоубийството е най-лесния начин да излезеш от задънена улица,ако трябва прави си нов път. Не съм лежал в полицейски арест,но в армейският беше голо помешение,наровете се сваляха в 21 за спане и се вдигаха в 5. Връзки на кубинки,колан,всички лични вещи в караулното.Като те "изпишат" ти ги връщат.

някой не си е свършил работата в ареста не трябва да има такива предмети

Защо му е да се беси ? Да може и някой данму е помогнал ако беше циганин щеше да е жив

Коментари - Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест | Днес.dir.bg

Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест

Шофьор в нетрезво състояние, задържан от полицията в Благоевград, се е обесил в ареста около 18 часа в понеделник. Информация бе потвърдена пред Дир.бг от говорителят на Областната дирекция на МВР Йорданка Шаркова.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор, задържан с 1.8 промила алкохол, се обеси в полицейския арест | Днес.dir.bg

Коментари

Верно си плужек :) Истината е, че не можеш да осмислиш мисълта на Мислител, ама е много готина иронията :)

Всеки който кара пиан е убиец. Качиш ли се на колата пиян СИ ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ. Караш ли пиян, вероятноста да напрвиш убииство е много голяма. Караш ли пиян , вероятноста да нанесеш тежка телесна повреда на друг човек е много голяма. Пияните шофьори са най-големите убици в България. Вижте статистиката, коло хора умират убити от пияни шофьори!!! Няма повече убииства от тези на пияните шофьири !!!

Твърде възможно е този млад мъж да се е държал аругантно с полицайте при това още неизтрезнял,да е псувал на майка,налитал на бой и на полицайте да им е прекипяло и в желанието си да го озаптят да са го удушили. Създали са проблем на началниците, как да се измъкнат от положението и са го обявили за "обесел се в килията'.Нормално е да получат наказание"мъмрене" и да обещаят,че повече няма да правят така и повече да не злепоставят авторитета на "пазителите" на реда!??? Така че не бързайте да заклеймявате шофьора,той сигурно е бил грубиян и лош човек,но това не оправдава по никакъв начин полицайте. Жалко за родителите и семейството му ,ако е оставил съпруга и сираци! Лошо,много лошо!

Ето лошите последствия от пияни шофьори: - на всеки 40 минути в света загива един човек, жертва на шофьор употребил алкохол. - повече от 20 000 всяка година губят живота си, заради шофиране в нетрезво състояние - на всеки 30 минути става инцидент с участието на пияни шофьори. - около 40% от всички катастрофи с жертви са заради употреба на алкохол. Алкохолът забавя реакциите и преценката. Над 80% от фаталните инциденти стават нощем. 65% от всички индивидуални катастрофи са на пияни шофьори. Всеки 4-ти от тях умира, другите 3-ма отиват в затвора !!!

"...другите 3-ма отиват в затвора", ама не винаги. Зависи с какви финанси разполагат и колко от тях могат да отделят за "благотворителност" към съдебната с-ма в лицето на адвокати и т.н. по редичката...

Много хубаво е направил!!! Аман от простаци в тази държава...пияни, нискоинтелигентни, нечистоплътни, грубияни и какво ли още не...Дано такива като него последват примера му...за да няма почернени невинни семейства....

Абе малоумник! защо мислиш, че всички са като теб и си сменят никовете:)))))))) Явно наистина си много тъпа селска пръчка с претенции за Нобелов лауреат и възможности на клошар!:))) Хайде гледай си самолюбието там и не се тикай в лигата на по-интелигентните:))))) Педа*!:)))

Всяка една пияна гнида седнала зад волан, трябва да се смаже на секундата, още преди да е запалил колата.

А според мен е имал информация за убийството на Дж. Кенеди. ЦРУ са го напили и обесили със съдействието на Мосад, КГБ, ДС и МИ 6. Така мисля, не знам дали съм прав.

Добра новина, един убиец по - малко.

Защо не се разследват фирмата САЛАМАНДЪР , вече втори случай със разтрел на човек от служител . В ресторанта им непрекъснато се стреля ,като се напият и служителите от трето РПУ . За това и те ги покриват ,а ние живущите треперяме !!

''Млад и пиян шофьор уби 6 души в Симеоновград.'' И ТОЗИ ДА СЕ БЕШЕ ОБЕСИЛ, ПРЕДИ ДА ЗАЧЕРНИ ТОЛКОВА СЕМЕЙСТВА.

Добре са те определили като селяндур! Какво е това "отешавай" бе сельо! Ти не знаеш да пишеш, а вече квалификации раздаваш! Мърсол нещастен! Всеки е невзрачен пред идиоти като теб!

Поне човека казва нещо смислено, а в твоето мнение освен обиди и липса на възпитание, друго не намирам. Със здраве!

Малеее! Много смислени неща написал твоя човек! Да нарича другите идиоти, защото Господ бил несправедлив към нега, като го лишил от ерудиция и интелект! Я му прпочети поста първия! И ти си същия комплексар селяк като него! Хайде със здраве!

Абе плужек, долу си се изср.л, че пияното говедо е било," само" на три ракии. Ти на колко искаш да е - на Три кила ли? Да не дава Господ, някой да ти блъсне детето "само" на една ракия.

Спасил е невинен човек !

Млък бе селяндур! Много добре познаваш селската идилия, но тук се обсъждат други неща!

Абе отворко, зависи от организма и моментното състояние от това колко са ти промилите. Ако ще и половин ракия да е изпил, заслужил си е съдбата. Ако този, беше убил детето ти, ще те питам дали е бил на "само" три или тридесет и три ракии. Нещастник!

Прав си, Бутилка ром - един убиец на пътя по-малко, този път за щастие без косвени жертви. Но мисля, че Церебро просто имаше предвид, че оня не е бил толкова напит, че чак да не може да си извади връзката ва анцуга и един възел да завърже. А не че "на три ракии е карал, какво толкова."

Осъдиха служителка на данъчна служба за лихварство - 24chasa ... link - Кеширана версия 16.05.2012 Служителка от общинската данъчна служба в Чипровци и нейният ... от Благоевград се обеси с връзка от колана на анцуга си в ареста, ...

Всеки един пиян шофьор,трябва да бъде обесен.Така трябва!

Една достойна постъпка на един престъпник.

''Пияна жена уби трима младежи при катастрофа в Перник.'' Тази ако я бяха пребили полицаи и се беше обесила, преди да убие децата, пак ли щяхте да пищите, ''МОРАЛИСТИ''! ! ! Да се бесят всички пияници, преди да са убили някой невинен на пътя! ! ! Като се напиете, вместо да се качите в колата си, слагйате въжето и се бесете, ще ви бъдем благодарни ! ! !

"Полицай уби приятелката си в Ловеч" И забележи доре не е бил пиян! Да се избият веднага всички полицаи!

надали го знаеш.

НИКАКВИ ВРЪЗКИ, ШНУРОВЕ,ВЪРЗАНКИ, ЛАСТИЦИ И ПР. АБЕ НАЙ-ДОБРЕ БЕЗ ГАЩИ.

Има ли статистика колко такива случаи има напоследък??????????

Айде сега всички жръзки на анцузи да се съберат.

Спасил е няколко живота.

Нашата полиция кара на принципа "Има човек, има проблем! Няма човек няма проблем!" Все пак учител им е Великият Боко, който си говори с началника горе и за него Мао, Хитлер и Сталин са примери за следване, както каза в едно свое интервю! Тази милиционерска пасмина черпи вдъхновение и от човека с богата тъща, който насърчаваше погазването на закона и и утвърди безнаказаността за подобни действия, като норма в МВР! Той защити убийците на чората и веднага след това единият от тях преби до момиче на 14 ГОДИНИ! Какво искате от такива хора!

Става политик като Серьожа Станишев. Тоя въздухар на две магарета сено не може да раздели, пълен неудачник, тръгнал държавата да оправя.Пази Боже.

Чудя се дали не са му помогнали,че то пиян да СТАНЕ,ДА ВЗЕМЕ ВРЪВТА НА АНЦУГА /която е трябвало да му се изземе/,ДА СИ СЛОЖИ ПРИМКАТА и Т.Н.Е то,че е време на САЛАТИТЕ да,но това не значи,че пасем ТРЕВА.

Местната полиция и като цяло служителите в МВР обикновенно злоупотребяват с дадената им власт. Тези сигурно са го спукали от бой. Нека публично да се оповести медицинската експертиза.

Всеки един шофьор , задържан с 1,8 промила алкохол си е заслужил боя. А този потенциален убиец на невинни хора си е заслужил и съдбата.

Герберите много обичате да убивате профилактично нещо, а милиционерчо! Всеки гербер заслужава да бъде убит, защото заради тях се палиха хора, скачаха от Аспарухов мост и т.н.!

В тоя Благоевград полицаите са садисти и убийци. Случаите на насилие и убийство на хора от полицаи са много. Те имат това самочувствие на безнаказаност защото се прикриват един- друг. Начлниците им винаги ги оправдават.

Карайте шияни, бийте се с полицаите и се бесете. Демокрация по български.

Когато от някой нищо не става, той става полицай!

Тоя е карал стотици пъти пиян .ДА СЕ БЕСИ, НЕ МИ ПУКА ЗА ТАКИВА УТАЙКИ.

Да се обесиш при 1,8...! Някои наистина не знаят да пият! И сега полицаите му виновни...

А не, баба му е виновна!

ДА, ПОЛИЦАИТЕ СА ВИНОВНИ, ЗАЩОТО Е ТРЯБВАЛО ДА МУ ОКАЖАТ ПЪРВА ПОМОЩ, А НЕ ДА ЧАКАТ ЛИНЕЙКАТА, А ТЯ Е ДОШЛА СИГУРНО СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС...А И КОГАТО СИ В АРЕСТ, СЕ ВЗИМАТ ВСИЧКИ ВРЪЗКИ, КОЛАН И ДР.ПОДОБНИ, ЗА ДА НЕ СЕ НАРАНИШ....

Защо след като Цвъцко стана министър се получи така, че зачестиха "самоубийствата"! Чочо например се "Самоуби" без дори да остави следи от барут по ръцете си! Тц, тц, тц!

Айде научете кой е министър и пак коментирайте... Аман от тъпи коментари!

Опааа! не бяха ли предишните виновни! Аман от вас прости гербери, тип "Калинка"!:)))

След такива тъпи коментари, очаквам самоубийства и във форума...

Не се самоубивай гербер! Ще липсваш като избирател на Фидоска и Тиквунчо!:)

Кво чакаш,дай пример!

България не е полицейска държава. България не е полицейска държава. България не е полицейска държава. България има нужда от повече полиция. Повече полиция! Повече полиция! Още полиция! Още!

Тъпак!

полицай?

Шегуваш се, нали?

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЪПАЦИ СА В ПОЛИЦИЯТА. ТОВА СА ХОРА, КОИТО НИЩО ДРУГО НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ, ОСВЕН ДА СТОЯТ КАТО ДИРЕЦИ, ПСУВАТ, ГОВОРЯТ ЦИНИЗМИ И РЕКЕТИРАТ ХОРАТА. НИКАКВА МИСЪЛ НЯМА В ГЛАВИТЕ ИМ. ТА, НА ФОНА НА БЕЗРАБОТИЦАТА, може още полицай да наемат, ха-ха! :))

Най-интересно е друго.Под заглавието "Токио разполага ракетни комплекси на центъра" се мъдри друго,също така занчимо заглавие "Пиян шофьор се обеси". А ,сега де ?! Дали това е стил или проява на вкус от страна на редакторите?! Не искам да обидя никого и си признавам ,че не съм редактор,ама малко ,някак не на място е втората новина. Пред заплахата от нова Световна и то ядрена война,един самоубил се пиян мъж,едва ли е пък чак толкова важен! Моля за извинение!

Въпрос на гледна точка. Елементарно е да се сравняват двете новини по значимост. Новината за обесилия се не е за подценяване предвид вълната от самоубийства по различни, знайни и незнайни причини.

В рамките на близо едно денонощие в България две задържани лица намериха смъртта си в следствени арести. И в двата случая по първоначални данни и според официалната информация ставало дума за самоубийства. В следствения арест на Велико Търново сутринта в петък се е обесила 41-годишната Анелия Милкова. Тя беше задържана преди няколко дни "като участник в престъпна група за укриване на данъци в особено големи размери".

На тия самозабравили се трябва непременно да им вземат оръжието, защото те винаги го използват не по предназначение. Фукльовци и селяни.

Много подозрително.....То за им е за сефте на куките- да самоубият някого-....много прилича на други подобни случаи в миналото...май да му помогнали на горкия да върже примката ...

аззз

дивите прости селяни съвсем вече са полудели. Ама ракията и чесъна не прощават....

Ръбай мухоморки тогава!!!

Цецковото МВР добре го обучиха!

Или на Румен Шадравана!!!

Бягайййй! Емо Димитров избяга чайк в чужбина да остави нотариални обяснения за това, какво са вършили изродите от ГЕРБ! Що така бе момчето! Ще се самоизбивате ли сега!

"Служителите ще бъдат наказани"-това дали ще върне човека обаче?!Единствената справедливост е,КАТ-аджийте,които са му направили мръсотия да им заврат стоп-палките..да не казвам къде...

Така ли правят и с теб?

Да бе, що катаджиите не са го оставили да прегази някого пиян, например автора на горния коментар, че после да ги оплюваме как не си вършат работата...

напулно изтрещя народа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има господ,той си знае работата,не се чудете ,че тежко мрете, така ще е всяко действие си има противодействие.господ ще ви накаже вас хора с чувство за малоценност наречени ОРГАНИ .............на реда.хахахахаха

освен да ги биете докато са вързани,трябва и да ги пазете.искам да видя при тоя случай какво ще е извинението,понеже в народната милиция никога няма виновни,мръсни гадни хрантутници,цялата държава ви храни,а вие биете и тъпчете хората,то е ясно,че няма да има наказание

За мен самоубийството е най-лесния начин да излезеш от задънена улица,ако трябва прави си нов път. Не съм лежал в полицейски арест,но в армейският беше голо помешение,наровете се сваляха в 21 за спане и се вдигаха в 5. Връзки на кубинки,колан,всички лични вещи в караулното.Като те "изпишат" ти ги връщат.

някой не си е свършил работата в ареста не трябва да има такива предмети

Защо му е да се беси ? Да може и някой данму е помогнал ако беше циганин щеше да е жив