Въоръжени опитаха да ограбят банков клон в София

Опит за въоръжен грабеж на банка е бил извършен в столичния кв. "Люлин" през изминалата нощ, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжени опитаха да ограбят банков клон в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наричат това общество демократично и свободно. Но що за демокрация е да шетат необезпокоявано сред нас въоръжени до зъби бандити. По улиците се стреля, убиват хора като кучета, всеки ден обири, насилие и омраза.... Истински демократично и свободно е единствено социалистическото общество!

Все повече заприличва на едно-временните чорбаджии и хайдути.Как ли ще ги кръсти след време историята?

Оборджиите са избрали грешна банка.Де се е чуло някой да вземе пари от Тим при това на сила?!

Няма страшно! Родната полиция ни пази!

Ще ги осъдя само при няколко много силни доказателства!Това,че са си признали нищо не означава.Трябва да ми докажан убедително ,че те са извършителите!Освен това трябва да ме помолят още по-убедително,да се съглася да им издам справедливи присъди!Още по-важно е,"другарите" от "Позитано" да ми разрешат да издам присъдите!Накрая един войскови генерал,превърнал се във виден политик и вицепрезидент,срещу "почерпка" от няколкостотин хиляди,ще трябва да ги помилва!То и моето не се губи!Ех,че славно време,а най-накрая трябва да ми дадат земя даром да си построя шестетажно къще,като социално слаб!Ето другари,именно така съм си представял аз комунизЪма:от всекиго,кой колкото може да даде!

много просперираме под ръководството на герб.ама така е за едни кеф по света за други" екстри" -150 евро заплата

ТОВА С ОБИРА Е НЯКАКВА НЕСКОПОСАНА КОМБИНАЦИЯ НА КОМУНЯГИТЕ!! СВИДЕТЕЛИТЕ КАЗВАТ,ЧЕ ТОЗИ С АВТОМАТА Е БИЛ РУМЕН ПЕТКОВ,А ЧУВАЛА Е НОСЕН ОТ СТАНИШЕВ!

А пък Р.Овч. е държал чувала за парите , в колата отвън са чакали Батко и Братко.....

Опит за въоръжен грабеж срещу ТИМ-аджии?! Браво! Много иновативно. Сега какво? Опит за отвличане за откуп на някого от "Светата Троица"? Това ще бъде зрелищно и кърваво. Ще обезсмисли снимането на "Непобедимите 3".

Бандюгите не могат вече да въртят "легалния" бизнес и огладняха здраво. Тези обири ще зачестяват!

цвъцко е чакал в засада!!!

Изскочил е зад ъгъла казал е "цвъъък" пляснал е с ръце и ония избЕгали...

И бандюгите много огладняха

Служителите в МВР са около 60 000, другите 40 000 сигурно са от бръмбарите в главата ти.

Че 60 000 малко ли са? Ама те, ако спят по колите, и 600 000 да са, все тая.

Малка корекция щата на МВР от 2 години е намален на 50-53 000,а реално заетите места са под 50 000.....

Хахахах, невменяеми ли сте бе хора?!?

Не са успели там-значи имат още един мотив да опитат на друго място. Важното е после да не си купуват големи немски автомобили.

Защото си раздаваха хонорари тихомълком. Доган например си заработи по станишево време 1.5 милиона като виден хидроинженер. И станишевата изгора докопа нещо, покрай онзи проект за "Създаване на добър имидж" на България от някаква измислена австрийска комунистическа рекламна агенция.

"някаква австрийска комунистическа агенция"... А бре, ти ако до теб легне красива гола жена ще й метнеш едно одеяло да се завие и ще й кажеш, че е комунистка, нали? А това, че не можеш да свършиш работа при мадамата няма да има значение май... щото само комунисти ти се привиждат, ма не ги виждаш в родословното дърво на сегашните управляващи...

Ми, да върнем Станишев тогава. А Първанов?

Какви голи жени ти се привиждат? Тук става въпрос за корупционни практики и лицемерие. Цитат: Аферата "Хохегер" се разследва и от българския парламент, но с фокус върху парите и дейностите, финансирани от правителството на Сергей Станишев за "лъскане" на имиджа на България пред ЕС. Анкетната комисия бе създадена по искане на управляващата партия ГЕРБ, малко преди да се разбере, че лица и фирми, свързани с ГЕРБ, са били ангажирани с Хохегер. Не е ясно дали анкетната комисия ще стигне до някакви разкрития и изводи за нередности и корупция, свързани с поръчките от кабинета "Станишев" към Хохегер с посредничеството на фирма на Моника Йосифова, но скандалът влезе в предконгресната кампания на бившия президент Първанов, който атакува лидерския пост в БСП срещу сегашния председател Станишев

Има ли седмица, в която да няма такъв обир или опит за обир? Това при Станишев го нямаше всяка седмица - защо сега е така?

Защото при Станишев медиите имаха инструкции да си мълчат и да казват само кога вдигат пенсиите...

Да се неначудиш как сега, този дето нарежда на частни фирми да се разплащат с този, онзи, който открива еднолични арх.разкопки (от интервюто му при Обама) не се е сетил да нареди на медиите същото, а? Па да видиш какъв кеф ще настане по тези земи, а? Така и така живеем щастливо, ма не го осъзнаваме - белкем сега го осъзнаем?

ЦКБ е болница бе брааат - Централна Клинична Болница ...

Тия малоумници намерили какво да удрят - ЦКБ на ТИМ. Добре че са избегали бързо.

БТВ:АРЕСТУВАЛИ ГИ.

Там където охраната е сериозна и добре платена и осигурена нещата не стават . Обири стават обикновено в банки пазени от частни охранителни фирми , защото там "работят" изкукали старци между 60 и70 години , за около 300лева.

Сериозноо? Това 300 лева седмично ли е или е надница??

Все пак не е достатъчно да си изкукал ... :-)

Ти май на 40 си изкукал здраво!!!!

Цветанов нали каза че се е справил с организираната престъпност?

те тия са неорганизирани :-)

Както казва д-р Тони Филипов,но пък в замяна на това неорганизираната така добре се е организирала,че надмина и организираната.

Поредният въоръжен грабеж. В случая опит. Дано полицията се размърда преди някой да пострада. И защо отне 12 часа, за да излезе тази информация по медиите???

Ало, Цветанов, какво става бе? Автомати, обири, дуели? Ние къде се намираме в Афганистан ли?

Лош матрял, един обир не може да извърши като хората. Пак добре, че не са им откраднали автоматите, аз бих ги конфискувал демократично...

Хм, гръбнакът на престъпността е пречупен - вероятно са били комунисти с цел да компрометират успешното управление на герб, при което България стана една нормална за живвеене държава с добри доходи, ниски цени за живеене и в която Германци искат да живеят ! Статистически живеем прекрасно и престъпност на практика няма - защо така се получава, че всеки ден има поне по един голям обир и поне по едно показно убийство, след като хората живеят прекрасно ? Хм ... Я да забранят лошите новини, защото не съвпадат с версията на управляващите - демократично нали ?

При Виденов нямаше нужда от въоръжени обири. Всичко стана мирно и кротко. Изведнъж и неусетно на хората им изчезнаха парите от банките, планово.

А пък тези, на които не взеха парите от банките им пратихме мутрите от СИК, а по-късно ИПОН да им ги приберат. И години по-късно шефа им е министър-председател. Идилия, а?