Взривиха банкомат в Русе, унищожен е магазин

Банкомат бе взривен тази нощ в Русе. Машината, както и магазинът, където е била монтирана, са напълно унищожени.

Обратно в новината

Коментари - Взривиха банкомат в Русе, унищожен е магазин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аматьори!!! Пробива се стената около банкомата, вързва се с вериги банкомата на теглича на кола 300 коня, качва се на платформа на колелца, караш си го у вас в гаража и си го разфасоваш спокойно...

Кво стана с предния ИСТИНСКИ обир? там тихинко го обраха

банкомат в месарница?! направо да отворят вътре едно гише между плота за чукане на пържолите и машината за меляне на каймата...

Гледали са тук, в тубата - Crooks Blow Up ATM . Но не им се е получило. Иначе с бензинова машина-флекс рязането отнема 3 мин. В тубата също има клипче. Който е закъсал, да купува бензинов флекс за 1000 лв, втора ръка и да налазва банкоматите по селата. СОТ и полиция посмъртно за 5 мин няма да могат да отидат.

Взривяват, изнасилват, убиват, макат хората с коли - всеки прави к'вот си иска. Ете тава е д е м о к у р ц и я т а.

Преборихме престъпността. Вече нямаме конкуренция.

Некадърни и малоумни. Взривяват, цял квартал събуждат и накрая без пари. Напразно се рискували. Като се обира обект се прави план до най-малките подробности, всеки възможен сценарий. Кое как ще се случи, за колко време, сигурността, оттеглянето в каква посока. И пак стават фалове понякога, които се решават на момента за секунди. Тия са супер неподговени, да ги бяха хванали да не се мъчат със занаят, който не разбират.

вече е доказано, че по тая територия е плъзнала епидемия от тежко психологично заболяване: Тежка форма на шизофрения със силно изразен нарцистичен синдриом и мултиличностно разстойство. Казано е: "Рибата се вмирисва от главата".

Полицаите не могат да залпвят и некадърните бандити.

Толкова можем, бе, експерта! Другият път преди "мероприятието" ще ги пратя да им четеш лекции и да им покажеш как стават тези неща на практика!

Тва като сцената от робокоп бе :) Дето Кларънс се караше на оня, че взривил сейфа с парите.

Мноо нагли крадците

Автомата (да не се бърка с АК47) бил зареден с паралянги за пенциите...!!! А какво стана с откраднатите от Пощата в Хасково 2 милиона за пенсионерите?.... Бъчвата и "смукачите" от полюцията (която НЕ ни пази) нещо се скатаха и мълчат по въпроса...!!! А?... :::)))

Това ще да е отчаян пенсионер, на който му е "заяла" дебитната карта...за пенсията точно за 9-ти септември!?

Ако бяха взривили Парламента, сега да са Национални Герои

А де? Ама -ядец!

Ами, хайде де! Какво чакате? Като имате желание- захващайте се! Но, не! Чакате друг да свърши нещо, което вие отдавна желаете да се случи! Чакачи :)))))))))))

Милите...не са виновни, че са кухи като лейки!!!

Аз до сега ПОС терминал не съм видял взривен. Защо ли? Обаче там има една врътка на магазинерите, искат лична карта, за да саботират плащането и да крият обороти и данъци.

искат лична карта, за да не им се плаща с открадната кредитна карта и после плащането да бъде оспорено от собственика на картата и магазинът да загуби и парите и стоката

А бе кой ти говори за кредитна карта.

Бог да прости България!!!! Тя Вече умря!!!!

Ли се отнася?

Колко си прав. Българското знаме не е пленявано в битка. За сметка на това. България падна без един изстрел.

Иска ми се да вярвам, че тези които са взривили банкомата са хора, които нямат пари и са имали нужда ....но УВИ това са хора заети в бизнеса с обирите, такива които не ходят от 9-18.00 всеки ден на работа.

България е единствената държава в която законно е написано, че след като извършиш дадена работа може да не получиш заплата, може да получиш само аванс и така "n" месеци. А Кукуневица уж затваряше едни глави и хармонизираше нещо си там.

Хавмонизираше собствената си банкова сметка със сметките на другите еврочиновници.

...Затваряла глави ...Лапаше ги ,по няколко наведнъж ,за да им угоди ,накрая се ...изкриви ...

да, а хората вече въвеждат базов доход в лошите държави, за да няма такива престъпления, а тук шепа комунисти си правят каквото искат , печелят милиони от селско стопанство и туризъм, а ТИМ

Даже ЕС въведе мигрантски банкови карти и ги зарежда редовно мигрантите да не правят зулуми.

когато парите не достигат до хората, хората гледат да ги достигат всячески :) от гладни управляващи, вече 27год. не достигат парите до нас... някои хора просто не могат да се примиряват и действат...

Глупости! Крадеца си е крадец винаги и преди и сега. Ако човек има ценностна система, то някакви си 27 години не могат да я променят по никакъв начин.

Веднага се обадили на тел-112--българите дето видели пушека---българска подлизурска работа--вероятно са гологъдльовци дето се полубезработни и мрънкат срещу властта всеки ден--но усърдно се обадили на властта--дане изчезнат парите на банките-тоест -на Международния валутен фонд-Световната банка-и федералния резерв--светът може да бъде спокоен за системата на робство--докато има българи

Е това му е кофтито на демокрацията: че дори идиотите могат да си приказват каквото си искат.

Взривното устройство в 95% е едно и също - пълнят банкомата с пропан-бутан през някоя дупка и взривяват.

абати и сейфа щом може да се изкърти от взрив на 50 литра въздушно-пропанена смес.

Въздушно-пропанената смес е една от най-ефективните. В Афганистан рашките така прочистваха пещерите през '90г. Трупаха 5-6 бутилки Пропан-бутан на входа на пещерата и взривната вълна достига до всяко кътче не галерията.

гууд аидиa

Абе вместо да носиш бутилки-мутилки, просто се наяж с боб, опръ гъзо в банкомата, прудваш и палиш.

а собственикът на месарския магазин дали ще бъде обезщетен за съсипването на бизнеса му?

Какви претенции пък може да има човек, който се занимава с най-древнот мошеничество - търговията? Доста се е наслаждавал как клиентите му преместват пари от банкомата към него.

Време е за по здрави мерки срещу бандюгите, стига с тази толерантност и либералност. Расте поколение за което престъпление и наказание е нещо чуждо.

Снощи към 23ч всичките ми карти на ДСК не работиха. Тъкмо напазарувах и не можах да платя.Останах без пари и гладен. Явно някой русенец е имал същия проблем.

Операторите на кол центъра на ДСК бяха всички заети.

Банките ни направиха зависими от тях. Банкнотите изчезват.

Ми ти защо не изчака да стане 2 часа след полунощ, че да пазаруваши да вечеряш, кво си ревнал тука. Едно време беща ти все с карти е пазарувал.

Мамо, не ми се карай. В днешно време хората конетират. Мина времето, когато със сопата ходеше чичкото да порицава.

Не си е бил навил часовника. Ами ти що не му каза тогава, а чак сега?

Абе вие друга работа нямате ли си, ами сте седнали да пишете тъпотии. Днес е работен ден.

Преди експлозията съседи са чули цитати от Кораня. Близостта на банкомата е била чисто съвпадение.

Продължавам да недоумявам над простотата и простотията на криминалния контингент в тая държава- както на тъмнозеления, така и на българския такъв. Орката пребива бабичка за 2 лева, цялата рода от 40 мангусти се трепе по нивите по месечина за 10 каруци царевица- ок, това донякъде го приемам, все пак не е лесно да осъществиш еволюционен скок и от маймуна да станеш човек, т.е да започнеш да мислиш. Обаче да започнеш да слагаш взривни устройства на банкомати, при положение, че във всеки апартамент на ояден, атрофирал новобогаташ има сейф, отварящ се с пистолет/нож/ 2 шамара и благата дума "Веднага!", това не го разбирам. Пари с престъпен, измамен произход, чакат да бъдат прибрани по апартаментите на адвокати, ЧСИ-та, "бизнесмени"- защо организираната престъпна група не се заеме с тях, а се правят такива скъпи и неефективни фойерверки? Нека някой да ми обясни, ако може.

Хе хе, е как защо, та те са си заедно, онези престъпници, за чиито сейфове говорят си работят и с дребните такива, с полицията и т.н. Такива средностатистически глупаци, като нас, те го отнасят и разни банки по периферията понасят дребни загуби, които бързо си взимат пак от нас средностатистическите глупаци. Няма друго обяснение, престъпността е във властта и това е така от мноооого десетилетия, независимо от т.нар. промени, дето само на думи се появиха, на дела, дефакто нищо не се е променило.

комунист

Това е вярно, но за високите нива. Аз говоря за уличните бродяги от мързеливи пичове на по 20-30 години, негодни за нищо, нежелаещи да работят, а желаещи да имат. Виждали сте ги в кварталното кръчме да умуват над една "Ариана" как да пласират някоя и друга крадена стока.

Безкрайно се учудвам на такива оядени "бизнесмени" и политици, дето в името на далаверката рушат обществото. Верно те си живеят добре, децата евентуално Виена или Лондон. Ама внуците ще трябва да избягат в Гренландия за да оцелеят. Бахти съмнителното удоволствие да живеш в дворец всред орки!?

vasil

Наши емигранти в Калифорния са правели точно такива идиотщини още през 70-те.Често предозирали взрива и парите ставали на дреб.

напълно унищожени!?! 4 стъкла, половин термопанел и 10-на картона за тавана...

много си хубав на снимката.Честно.

Пълни идиоти са били тия пишман крадци. Много филми са гледали явно.

Не са много. "Под прикритие" им стига, за да се вдъхновят.

Докога ще търпят тези бандити? Нали има камери навсякъде, нали уж родната милиция ни брани, както пее Веско Маринов? Както е тръгнало, утре ще нападнат и централната банка в София и пак никой няма да разбере и да хване крадците?

проумееш, че милиция няма отдавна . При тях не си развяваха коня никакви айдуци! Виж сегашната демократична полЮция с нищо не може да се справи!

Грешиш, милицията си е милиция - начин на мислене, на действия, на нищоправство, на мошеничество, на тежка корупция и пр. Ако ще не полиция, космически надзорници да ги нарекат, пак ще са си милиционери нашите дебелогъзовци.

Това ще да е част от хибридната война на Русия... Всички знаем, че при ГЕРБ престъпност просто няма. Путин е взривил банкомата, за да очерни цар Боко Невинни.

Скоро и "замъците" ще станат обект на общественото внимание. Там, где плевнелиев живей.

Abu Talib

Само за тази година това е четвъртият случай.Значи, има специална банда която върши обири по магазините, там където има монтирани банкомати на банките.

4-ти случай и още не са се научили. Тия са много зле. Не стават. Да ходят да пасат патки на село. Това обирджийството не е за всеки.

с кокошкарска история.. Пуснете " взривяващото" интервю на Цветан Василев ... в Капитал там има над какво да мислим.

Хората са на път май напълно да изперкат........ Ужас

От тук на сетне ще е така.

К'во беше хубаво през соца наборе, а? Нито един банкомат не взривиха тогава.

защото нямаше банкомати

stan_posta@

Банкомати не, обаче взривиха вагона при Буново, гарата в Пловдив, хвърлиха гранати на Албена, взривиха манифестацията в Шумен (65-та). Какво е общото между извършителите - че получиха куршум. Няма условна, няма доживотна, няма БХК да ги направи "човек на годината".

Ало Бъчварова, Къде ви е сигурността? След като е толкова лесно да се взриви нещо, какво остава за терористичен акт? Явно имаме късмет, че в България има само овци, иначе Сирия не ни мърда.

При Бай Тошо за използване на взривни вещества трошеха кокали в МВР, а сега работата е чикибойскаутска?!

Аре стига с тоя бай тошо бе, нема да се върне, свиквайте вече

Не се свиква лесно, когато трябва да преминеш от по-хубаво към по-лошо! Колкото и да се бъзикате с "бай ви Тошо", при него и милицията си гледаше работата, и раята беше нахранена, изучена и лекувана безплатно.Осигуряваше се по 2-3 седмици почивка в курорти, на символични цени (15-20 лева семейна карта за 15 -20 дена), и циганите бяха по-ниски и от тревата!

"Господин за един ден" И това филм пуснат по соц времето. Умножи тарикатщината по 10 дето не е минала цензурата и ми кажи пак как е било и какво са правили милиционерите.

vasil

По Тошово време в нашия град някой беше хвърлил взрив и пострадаха двама в една беседка.После един,който навремето е бил арестуван за незаконен риболов със взрив,разправяше как в милицията го бил човек на ДС от София-вързан за стол,със саблени удари по гърлото.Майсторски,не силно,но така,че да получи пристъпи на задушаване.Заради разследването прибрали ВСИЧКИ,които са били уличавани за взрив в региона.

Аман от аматьори в тази държава..

Не бъркай - не са аматьори. Да - не отварят всеки банкомат, но вече доста отвориха.