Коментари - ”Хиените” крадeли БМВ-та за секунди | dnes.dir.bg
назад

”Хиените” крадeли БМВ-та за секунди

Членовете на организираната престъпна група за кражби на луксозни автомобили - предимно БМВ-та, разбита при спецоперацията на МВР "Хиените", са крадели кола за 30 секунди.

Обратно в новината

Коментари - ”Хиените” крадeли БМВ-та за секунди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

emi coveka na zakona 6te napravi kafe i 6te popita udobno li e da go arestuva,ako ne e pone da mu kaje koga niama da krade za da si pocine i toi malko.

В повечето страни ако те спре порицай а ти не се подчиниш могат да те застрелят. Като Турция ,Америка ,и много други .

абе по филмите полицаите застрелват престъпниците с които имат нещо за разделяне... как може да застреляш човек, който не спрял на стоп па било и стоп-палка

БХК като са адвокати на престъпниците, кой им плаща? И защо се наричат Хелзински? Какво общо има този хубав град с нашите престъпници и цигани?

полицаите в случаят нямат право да убиват.като са негодници да си намерат друга работа!!!защо не са спряли автомобила по други начини ами по наи лошия- да убиват.мизерници нещасници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

bira_more

Ами имат право. Ти явно предпочиташ да има дълга гонка в която престъпниците да утрепят някоя наистина невинна жертва. Крайно време е да започнем да съчувстваме на жертвите, а не на престъпниците.

Да ти откраднат колата, дано!

Леле, ами че то вчера Осама са го пречукали съвсем незаконно! Трябваше да го оставят да си довърши молитвата и да избяга, осжен това този командоси са носели оръжие! Я този комитет да се стегне и да осъди командосите за злоупотреба със сила. Правата на правоверния са били потъпкани!

Когато апашите стрелят по полицаите ще стрелят по тях и ще ги трепят. Да не би да са ранили полицаите с прашки? А тези които защитават апашите, още повече като организация, в случая са съучастници и подстрекатели към убийство на длъжностно лице.

Абе, не се престаравайте толкова БХК за правата на правия!Става въпрос за ултра добре организирана и модернизирана бандитска група,с основна професия -кражби на луксозни коли(с особен афинитет към БМВ).Според Вас да ги чакат още да се модернизират и още по-бързо да крадат.Кражбите на коли трябва да престанат веднъж завинаги.Не може да продължава тези кражби да са основен източник на доходи за шепа хора.Това не е нормално !.Някакви боклуци да ни тровят живота!

Далечен братчет на Дон Кур леоне: здравейте и поздрави от слънчева и вече не много далечна Сицилия! Не е важно да сте живи, важното е да сте здрави. Айде чао, че Донята ще ме бие с точилката.

БХК да обърне повече внимание на защита на правата на жертвите на престъпления, а не на бандитите

По принцип съм за спазване на човешките права и на най-големия престъпник. Но когато при самата акция той застрашава живота на полицаи, при законната самоотбрана от тях не може винаги за част от секундата прецизно технически да бъде неутрализиран престъпникът без опастност за живота му (освен по американските филми). А за лицето Сорос и неговите производни като нашия Хелзингски комитет с крадливите си адвокатчета просто не си струва да се говори!!! Попитайте в Далечния Изток икономическите тигърчета или в Латинска Америка, или в Централна Европа за Сорос и се пазете да не пострадате...

Тези от БХК защитават престъпниците и циганите. Това са едни хрантутници!

Браво, а даже филм бяха направили за едни бавни и туткави некадърници, дето изчезваха за цели 60 секунди! От Холивуд да направят нов филм с нашите герои :-)

В БХК мислят ли, че щом веднъж престъпникът се е опитал да прегази полицаи /т.е. опит за убийство на повече от едно лице/ при ясно и отчетливо приложени мерки да спре МПС, то при следваща поява на полицай няма да направи същото, или да извади и оръжие и стреля?! Може ли един умник от БХК да експериментира преоблечен в полицейска униформа да размаха слънчогледа и спре такъв джигит!? Или тогава загриженият защитник ще скочи в канавката за по-сигурно. В рамките на 2-3 секунди може да разсъждава полицаят, абе тоя опасен ли е или не за тях и всички други хора, или е по-правилно да изпълни разпоредбата на закона? А ако същия джигит пердаши някъде в град и изпраска 5-6 пешеходци?!

Значи да разбираме, от твоето вещо мнение, че трябва да застреляме всеки който бил направил нещо, щото може и пак да направи. За ранените полицаи, така и не разбрахме в какво се състои тяхното раняване! С опасност за живота ли са или само са им измерили температурата за всеки случай? В Америка преди няколко години имаше обществено недоволство върху самия факт на гоненто на престъпници с автомобили по улиците, защото при една такава гонка престъпника балабар с полицаите след него се врязоха в група ученици излизащи от училище и избиха сума ти народ. А тук говорим даже за стрелба и то представете си - по крадец. Най-опасния престъпник в света.

Аз съм враг на полицейското насилие и неведнъж съм го казвал тук.Но когато става дума за такава ИЗМЕТ като крадците на коли смятам, че полицията действа меко и в случая съвсем правилно са застреляли мръсното крадливо копеле.Одобрявам такива действия на полицията, няма нужда тази измет да бъде хрантутена по затворите.

абе правото на живот не е за подценяване, ама някои хора обърнаха свободата и демокрацията на свободия. Неподчинението на полицай е все едно неподчинение на властта. Той какво? да спре да се замисли какви права да защити на очевидният нарушител или да защити правата на хората, които са пострадали вече???? че това, че някой е откраднал кола не значи, че е обикновен престъпник.. може да е някой току що избягал от затвора.

гледам много следиш за интересите на престъпниците, а ако утре изчезне твоята кола или изнасилят жена ти пред блока да видим дали пак така ще мислиш!!!

Глупак, нали за тия има разработка, провежда се операция, знае се кои са, и защо ги гонят...

понеже крадците имат права предлагам да ги пуснат веднага на свобода,че да не вземат да им нарушат още някое от правата......а тъпия български народ има само задължения

В интернет има достатъчно информация къде кво що и как. Може се купят за " без пари " ключове пренастройващи се имобилайзери и т.н. и т.н. За почти всяка марка. БМВ-то е елементарно за отваряне особено 2001-2005 когато фабрично имат проблем алармената система , няма да споменавам каква. Иначе тия от БХК са тотално изтрещели, трябва да бъдат затворени и забранени.

На тия кретени от БХК ако им откраднат тяхната кола дали ще разсъждават по същия начин, или понеже техните са служебни и не им пука.

Защо си сбъркал ролите? Архара и собствениците на автомобили са от едната страна на барикадата. Другите са от другата.

Тези идиоти от БХК са за трепане направо, бе, какви са тия становища, как точно те определиха кой е имал колко права?! Не ги е срам, тоя е минал през полицейски кордон, и преди да е бил хванат, те не са знаели дали не е имал оръжие, да не говорим, че като не е спрял и е карал с висока скорост, би могъл да убие човек докато бяга! Съвсем правилно са го гръмнали, те не са го целили в главата, а са следвали закона. Точно така трябва да постъпва полицията! Стига с това царство на престъпниците, които имат безброй права, а простият човек има само задължения да хрантути всички - и дупетати, и цигани, и престъпници, и кого ли не?!

Запитай се : защо имат "безброй права", кои им ги е дал, дали не е бил като тях (един от тях), или само им симпатизира, или е мислел за децата и внуците си (възпитани от него), кои са и какви са защитниците от БХК ??? Спокоен сън !!!

Имат безброй права, както и ти би трябвало да имаш, въпреки, че никой не те знае какво правиш когато никой не те гледа, защото работата на полицията е единствено и само да доведе престъпника в съда, при това жив!!! Всичко останало те си го позволяват само и единствено защото имат оръжие!!! На полицаите в БГ трябва да им вземат оръжието и да им зашият джобовете!!!

Автокрадците в България стават все по-активни и тези показни МВР акции са твърде малко. Не може колата ми през няколко месеца да бъде разбивана и то в различни софийски квартали. Даже в момента актуалната тенденция е да ти отрежат катализатора. По другия въпрос за правата на човека. Не мисля, че е проблем, че са го застреляли, защото дори и да лежи в затвора, като излезне пак ще продължи със същото. В същото време обаче е притеснително, че имат право да стрелят по всеки от нас за най-дребно нарушение, т.е. дори и ако им откажеш да спреш да ти проверят документите! Това вече е предпоставка за полицейски произвол.

Липсата на читави (добре обучени и образовани) кадри и мотивиращо заплащане в МВР са основната предпоставка за полицейския произвол, а това е пряко свързано с политиката на министъра им.

Да следваме твоята идея и да приемем едно единствено наказание за каквото и да е престъпление - разстрел. Минал си на червено - разстрел, дал си подкуп - разстрел, прередил си някого на опашката - разстрел, обидил си някого - разстрел. Знаеш ли в кой век в европа са бесели за откраднат хляб или чувал с картофи? В този същия век ще ни върне сегашното правителство с полицейщината си!!!

гледам много следиш за интересите на престъпниците, а ако утре изчезне твоята кола или изнасилят жена ти пред блока да видим дали пак така ще мислиш!!!

Предлагам ново решение на проблема. Приключваме с Паяците и се назначава звено автоджамбази към общината. Ефективността ще нарастне в пъти, а разходите в общината ще намалеят :)))

"За една нощ крадели 2 коли"!!! Толкова ли много БМВ-та има в БГ. От каде тез хора имат толкова много....

Айде стига гледа в канчето на другия. По-добре се запитай ти какво можеш да направиш, че и ти да си купиш.

Замислете се защитници на отстрелването,до вчера плюехте Президента за защитения архар.Все пак става въпрос за човек и в случая неправомерно използване на огнестрелно оръжие.

Нито един архар няма и да си помисли да ти открадне колата....

Крадците на коли не са чак толкова много и от години са на отчет при МВР. Ако полицията има желание за 2 часа в България няма да остане нито един крадец на свобода, но няма толкова килии в затворите, а и крадците са свързани със застрахователните компании, а от там идват парите, които висши магистрати и полицаи получават всеки месец, за да се правят на разсеяни. Затова има крадци със 150 висящи дела и нито една присъда.

а вие се кефите на филма да изчезнеш за ш0 секунди :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като всеки истенски българим се кефим когато иде реч за някой друг. Но когато ни дойде на главата друга песен запяваме. Палете свещи да не отстрелят и вас някой път.

Тези от БХК трябва спешно да бъдат вкарани в психиатрично заведение! Просто нямам думи.

АБСОЛЮТНО!!!

Напълно подкрепям !!! И да бъде върнато смъртното наказание. Убиваш умишлено - смърт.

Утре полицаите като застрелят твой близък и се оправдаят че той е тръгнал да бяга, а тях ги домързяло да го догонват, пък и по лесно било да му пуснат един в гръб. Ти вярвам ще си супер доволен. Все пак закона повелява така. Има едни добри хора дето мислят за нас въпреки простотията в която сме затънали и ти се изказа против тях.

Та тоя направо се е опитал да ги избие.Има полицейско рзпореждане и като не се подчинява бой, или в такива случай разстрел.Независимо на кой е роднина.Живота на полицая ми е по-скъп от този на някъква отрепка.От която утре аз или мой роднина може да пострада.Полицая не му е работата да гони някой,да рискува собствения си и на случайни хора живот,а да пази реда.

Крадели само луксозни автомобили. Значи са ги крали от богатите .Ето вижте само как всичко ново е добре забравено старо. Връща се старото , ееее доста поизменено , но еволюция, какво да се прави . Едно време хайдути са ограбвали богатите и са ги давали на бедните. Сега нали всичко се изменя, пак се краде от богатите , но не се дава на бедните , а част от кражбата се дава на ... хайде да не казвам на кои , че СРС,тата май не са изключени .

ти глупав ли си? какво ще откраднеш от бедния??? естествено, че се краде от богатите. само не разбрах какво се дава на бедните???? проблемът е, че нашата милиция ги пази само богатите.

Трайчо бре чети , Трайчо не четеее .... малко по нагоре де .

Мирка, няма да те питам ти каква кола караш и дали си глупав, но искам да ти разкажа нещичко ! Имам приятел с който съм израстнал. Луд фен е на БМВ и е известен в техните среди, но работи нормална работа и взима доход да кажем около 1000лв. Демек обикновен човек, но това не е единственото. Не мога д аму видя очите, защото денонощно поправя на някой колата като втора работа и заделя пари. Заделяше около 5г. и продаде старата си кола, за да може да си вземе едно прилично БМВ 2000+ г. 5та серия с навигация забележи. Един ден на камерите видя как човек влиза в колата му и за по малко от 30 сек. колата я нямаше. Лошото е ,че беше запис. СЛедиш ли ми мисълта ? По данни е имало патрули в района наблизо седели си на пост ! Кажи ми сега тоя моя приятел дали по-скоро е луд да има мечта за що годе нормална кола или е крадец, малоумник и подлец ? Съсипаха го за 30 сек., а ти все още мислиш, че Браян Адамс пее на края на филма !

данчо, сега пресен пример брат ми. Жена ми си забрави ключовете във вагена,обади се на една обява, дойде едно момче и отвори колата за по малко от 10сек. Нито я пита нейна ли е , взе 10 кинта и това беше.

Интересно, задъжаните нямат ли имена? И снимки не виждам. Пък и главната хиена липсва. Оставам с впечатлението, че целта е да се обгрижват престъпниците а потърпевшите да се оправят както знаят.

че то било ли е друго в България?! хиените скоро пак ще си ловуват на воля - това е българско правосъдие!

Така ако преследвахте и бандитите дето тормозят обикновените граждани цена нямаше да имате. Крадците издевателстват над хората по селата! Застреляли крадец на луксозни лимузини, голяма работа. Кой има такива коли в БГ??? Не само в съда има двоен стандарт но и в полицията!

АЗ имам БМВ. Много други хора също имат БМВ. Едно прилично БМВ струва от 20 000 (2-3 годишно) до 50 000 евра (нова тройка). Много хора в БГ имат законни и честни доходи за да си позволят такава кола на лизинг - примерно заплата 2000-3000 лв. Това че ти си дришльо, некадърник или мързелив смотаняк не означава че тия като теб са единствените честни хора.

подкрепям

Боца, я ми кажи мой човек, как по-точно със заплата от 2000 лв ше си земеш БМВ за 50 хил евра на лизинг?? Ми то за друго нема да ти остане. Тъпак. Аман от комплексари дето се пънат да се качат на нещо лъскаво, а като им влезеш в къщата ремонт не е правен откак са се нанесли.

Що само единия келеш е застрелян? Трябваше повечето да са дали фира? Сега тъй наречения Съд ще ги пусне на воля да си крадът и занапред!

Не се страхувай,да не мислиш че ще крадат от теб бе сульо, хората са крадяли само луксозни автомобили.

Гледай сега, пульо, няма значение от къде крадът - това да не би да е филмче за Робин Худ! И бидейки крадци по занятие и манталитет мястото им е в пандиза, но понеже туй на което му се казва у нас Съд е някакво недоразумение - по добре да ги отсрелват като зайци!

moket1

Е не, аз очаквах да крадат и по един автомобил и то в уважение на закона...

Крадците на коли не са чак толкова много и от години са на отчет при МВР. Ако полицията има желание за 2 часа в България няма да остане нито един крадец на свобода. Но крадците са свързани със застрахователните компании, а от там идват парите, които висши полицаи получават всеки месец, за да се правят на разсеяни. Затова има крадци със 150 висящи дела и нито една присъда.

Браво!Дано ги вкарат зад решетките за дълго.

Сега ще ги регистрират и ще ги пуснат.Обикновено така правят от доста време.

Няма да ги регистрират. Регистрирани са вече. Направо ги пускат.