Задържаха Дъмпела за нападението на Багата

23-годишният софиянец Д. С., с прякор Дъмпела, е задържан за 24 часа във връзка с инцидента, при който бе тежко ранен ММА боецът Благой Иванов-Багата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха Дъмпела за нападението на Багата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми направи ти нещо! какво да направим, да идем да стоим охрана с прътове пред домби на граф игнатиев да пазим тези дето шмъркат вътре до зори?

АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН, ТОЗИ "ЪНДЪРГРАУНД" КОНТИНГЕНТ БИХ ГО ВКАРАЛ ВЕДНАГА ЪНДЪРГРАУНД! ОБАЧЕ ШИБАНАТА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА С НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СИ ПЪЛНИ ГУШИТЕ

За тези, които не знаят, Хан Крум създава своите закони, защото българите по онова време много пиели, крадели и убивали. И не само, че ги създал, но и успешно ги упражнил върху крадливото българско племе, и както знаем от историята - българите влезли в правия път. Какво направил той? "Изкоренил" пиянството като изкоренил лозята, на тези "с крадливите ръчици" им отрязал лявата ръ...чичка, а на убийците - им светил маслото. Това се случило още по онова време. А какво ще кажете за нашето време? Какви "хубави" закони имаме само - да защитават престъпниците!

Ооо, да! Ние нългарите сме пълни изроди, но добре че законите на Крум са ни вкарали в правия път ... Добре, че сега е великия ЦвЦв и Великия ББ, за да поддържат реда в това престъпно, порочно, крадливо и мързеливо племе! А, забравих - и да защитават благородните роми от несправедливо отношение от страна на гадните българи! Абе, хора, като пишете четете ли си после написаното? Тъпия самбист - световен шампион, който ходи с нож в джоба в заведения. Иначе кротък и тих, но с нож в джоба! АКо на теб ти посегне с световния шампион по БОЙНО самбо, ти какво ще направиш? Правилно, ще се насереш! Но понеже момчето не се е насрало, а се е защитило, се оказва "ъндърграунд" и изобщо страшен бандит! Хора, мислете с главите си, но не с тези, които нямат жените!

А ти тъпако , прочете ли какво си написал ? Самбистът е наръган , а не е носил нож в джоба си . В информацията се казва, че тези с ножовете и палките са влезли в заведението и са нападнали другата група . Явно си от тези кухи лейки , за които всеки спортист е виновен по презумпция . И сега какво всъщност се оказва ? Че май ти мислиш с онази глава, която жените нямат . Навсякъде се казва , че това лекенце с ножа е люлински дилър , а само за теб той е невинно момче . Да не би да си майка му ?

Да наистина е добър боец. Наскоро в едно популярно предаване заяви че като по-млад се е посбивал. Е алкохола може и да е отключил старите навици.

Интересно как всички криминално проявени, регистрирани пък после си мандахерцат шундите на воля. Бахти държавата !!!

Кво че е боец бе , това че някой се бие добре затворен в ринг не значи нищо на улицата , Пулев като е боксов шампион го биха в слънчев бряг миналата година,Митийо Крика също яде бой в дупнишка дискотека преди три години. Едно е в залата друго е извън нея

Кобрата никой не го е бил на Слъчев бряг това бяха вестникарски глупости, а Митьо Крика няма нищо общо с бойните изкуства

Къде е разликата между неистински документи и фалшиви документи?

АЙДЕ ДА СЪБЕРЕМ ТИЯ "СПОРТИСТИ" НА НЯКОЙ СТАДИОН, ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И ДА НЕ НИ ЗАНИМАВАТ ПОВЕЧЕ С ПРОСТОТИЯТА И КОМПЛЕКСИТЕ СИ! ТЪПО ПЛЕМЕ СМЕ, ЩОМ СЪЗДАДОХМЕ ОРЕОЛ НА РАЗНИ ОТРЕПКИ - ПОЛУГРАМОТНИ, НИСКОЧЕЛИ, ЗЛОБНИ, АРОГАНТНИ.. ТИЯ ДВА ЛЕВА НЕ СА И НЯМА ДА ИЗРАБОТЯТ В ЖИВОТА СИ. ТРОВЯТ НИ, ОГРАБВАТ НИ.., А НИЕ В ГЕРОИ ОПИТВАМЕ ДА ГИ ПРЕВЪРНЕМ. СТИГА!

Познавам дъмбела,по принцип е много точно и сериозно момче,не вярвам той да е коляча.

...Дъмпела е криминално проявен през 2008 г. е регистриран за изнудване на територията на столичното Трето РПУ, а през 2009 г. е задържан в Дупница за притежание на наркотици и използване на неистински документи, допълват от МВР. ЗАЩО СЛЕД ТОЛКОВА ПРОВИНЕНИЯ Е НА СВОБОДА??? НЯМА МЯСТО В ЗАТВОРИТЕ ЛИ?

Да живее Люлин, Браво дъмпел, да покажем къде са най-яките Софиянци. Люлин е Номер 1

Е И КАКВО ТОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН.

Ако беше влязъл в библиотека, а не в чалкотека, да си напомпа малко и акъла, щеше да си е жив и здрав шампионът роден.

Ако си почитател на чалгата едва ли има заведение в което да отидеш спокойно без вътре да е пълно с ММI бойци,закъснели мутри ,наркопласьори и проститутки.

Да се тепат и гармят, иначе как ще намалеят.

Странно ми се струва присъствието на това "свястно момче", Багата, в компанията на криминално-проявени. Малко ми прилича на случката с Румен Пикльото (осъден неколкократно, ще рече резцидивист), бандитите Братя Галеви (те са осъдени, и съвсем законно могат да се нарекат бандити) и доц. д-р Тракторов (този засега е само подсъдим, но е същият бандюга). И връзките им с доносник Гоце (този още не еподсъдим, но и той е престъпник). Същият тюрлю-гювеч. Пък може и да бъркам.

Прав си. Има и много неосъдени престъпници още. Например Боко- амфетамини, шменти капели с Лукойл и т.н. Но стана и министър председател. Бог да пази България.

Да се трепаааааааааааааааааат! Боклука намалява! Е така се чисти България за Един ден!

дъмпела:)) т'ва яку, баце и кой е тоя "багата" реално? гръмотевичната гнус, мм?

Хванат е с наркотици и фалшиви документи и е на свобода?!?!!? ЕБАСИ ТЪПАТА ДЪРЖАВА ИМАМЕ!!!

За жалост е така,но ако тебе хванат едва ли ще си на свобода

Хората са казали - Ако бе мирно седяло не би, чудо видяло. Така че това, което казва треньорът ми е толкова смешно,че нямам думи!