МВнР: При два пъти повече секции в чужбина може да не достигнем избирателите от април

Има опасност машинно гласуване в чужбина да няма, ако ЦИК и "Сиела" не се разберат за парите

Обратно в новината

Коментари - МВнР: При два пъти повече секции в чужбина може да не достигнем избирателите от април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА ДА ИМА ИЗБОРИ НАРОДА ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО НА ИЗБОР! ..... ОТ 1945 ГОДИНА ДО ДЕН ДНЕШЕН В БЪЛГАРИЯ НАРОДА Е ЛИШЕН ОТ ТОВА ИСКОННО ПРАВО...... АБСОЛЮТЕН МОНОПОЛ ЕДНИ И СЪЩИ "играчи" НА ТЕРЕНА... ДЕМОБИЛИЗИРАЩ ПРЕДИЗБОРЕН ДЕФЕКТ...... КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.... КОЯ ПАРТИЯ СТОИ ЗАД ТАЗИ МЕРЗОСТ??? СЪЩИТЕ КУРВИ ДС+БКП=БСП, СДС, ДПС, ГРОБ ПРЕОБЛЕЧЕНИ, НОВИ ПРИЧЕСКИ, ПРЕБОЯДИСАНИ КОСИ, МАНИКЮРИ, ПЕДИкюри, НОВ ГРИМ И ОТНОВО СА НА ПИАЦАТА....... ОГЛУШИТЕЛНИТЕ ИМ ХРИПОВЕ И МУЧЕНЕ ОТ Р-ТИЙПСКИЯТ КУР КОЙТО Е ЗАСЕДНАЛ В ТРАХЕЯТА......... КЪНТИ ИЗ ЕВРОПА.... "Той специално се е спрял на проявите на национализъм в България, които по думите му се подхранват от антитурската омраза и са тревожен проблем." ВАСССС ДЪ ФАКККК ИСТ ДАС БЛИЯД.... КУРВА... МАЧ.....ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТАПИ ДОЛНА ЛЪЖА ОБИЖДАЩА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ И ЕВРОПА ТОЧНО ПАРТИЯТА КОЯТО ВИ ПОДКРЕПЯ НА Р-ДОГАН В ТУРЦИЯ Е ФАНАТИЧНА ОСМАНОИСЛЯМСКА ФАШИСТКА ХУНТА...... ПРИЗНА ЛИ ЦЯЛ СВЯТ АРМЕНСКИЯТ ГЕНОЦИД ДА...??? НЕ НА ОСМАНОИСЛЯМСКИЯТ ФАНАТИЧЕН ФАШИЗЪМ И ПРОПАГАНДАТА МУ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ!!! ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА ЦЕЛИ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО НА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА,ТРАДИЦИИ, КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО И ОБИЧАИ НА НАРОДИТЕ(КОИТО НАЙ-НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО СА ОКРАДЕНИ ОТ ОСМАНСКИТЕ ФАШИСТИ-КОЛОНИСТИ И ПРЕПИСАНИ ЗА ТЕХНИ" турски") 5 ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА... КАКТО И ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ НАРОДИ.. ГЕНОЦИД, МАСОВИ КЛАНЕТА, УНИЩОЖАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ И ЛИТЕРАТУРА, ТЪРГОВИЯ С РОБИ, ЕНИЧЕРСТВО,ОПИТИ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯТ ИНДЕТИТЕТ, КАТО ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ТАЗИ СКАЛЪПЕНА ПРОПАГАНДА ОТ НИСКООБРАЗОВАНИ,НИСКОИНТЕЛИГЕНТИНИ ФАНАТИЧНИ ОСМАНОИСЛЯМИСТИ ФАШИСТИ Е ЧЕ ИНВАЗИЯТА ИМ ВСЪЩНОСТ Е "успешна" "асимилация" НА ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ.... ТОЕСТ ВСИЧКИ ТЕ СА "турци" НЕЗАВИСИМО ОТ ГЕНЕТИЧНИ, АРХЕОЛОГИЧЕСКИ И АНТРОПОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ! ВКЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА ТУРЦИЯ.... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ОСМАНОФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА ДА ЗАВЕДЪТ МАСОВ ИСК В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО НА ОСМАНСКИЯТФАШИЗЪМ ВМЕШАТЕЛСТВОТО В ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е КОНСТИТУЦИОННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКТО И.... АНТИСОЦИАЛНО И АНТИДЕМОКРАТИЧНО.....МЕРОПРИЯТИЕ-ОТ СТРАНА НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ОСМАНОФАШИСТКАТА ХУНТА В ТУРЦИЯ... ДПС-Е ОСНОВЕН ПРОВОДНИК НА ТАЗИ ПРОПАГАНДА.......

На изборите датирани за 11.7.21 повече от 500,000 българи в чужбина ще бъдат лишени от правото си на вот. Това ще се случи заради машинната форма на гласуване, която бе въведена избирателно и противо конституционно. Тези българи настояват за дистанционно гласуване по интернет, тъй-като нямат достъп до секции, консулства или посолства, но всички те притежават компютърни устройства и желаят да дадат вота си “онлайн”. Не може едни българи да бъдат дискриминирани за сметка на други. Не е редно едни политически интерси, заради машинната форма на гласуване да надделяват и манупулират негативно равноправното даване на глас. БХК и респекивните НПО-та, защищаващи правата на гражданите да се намесят незабавно и да осигурят спаведлив вот за всички българи на тези избори чрез осигуряване на правото на дистанционно, електронно гласуване. Ако този апел не бъде коректно посрещнат, ще настояваме изборите да бъдат касирани и подновени тогава, когато има готовност за адекватното им провеждане. Ше се обърнем също така към всички европейски организации за защита правата на човека, респективно ще алармираме ЕС. Крайно време е политиците в България да излязат от състоянието си на пиянска наслада и да започнат реално да се грижат за работодателите си.

ДЕМОБИЛИЗИРАЩ ПРЕДИЗБОРЕН ДЕФЕКТ...... КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ.... КОЯ ПАРТИЯ СТОИ ЗАД ТАЗИ МЕРЗОСТ??? СЪЩИТЕ КУРВИ ДС+БКП=БСП, СДС, ДПС, ГРОБ ПРЕОБЛЕЧЕНИ, НОВИ ПРИЧЕСКИ, ПРЕБОЯДИСАНИ КОСИ, МАНИКЮРИ, ПЕДИкюри, НОВ ГРИМ И ОТНОВ СА НА ПИАЦАТА....... ОГЛУШИТЕЛНИТЕ ИМ ХРИПОВЕ И МУЧЕНЕ ОТ Р-ТИЙПСКИЯТ КУР КОЙТО Е ЗАСЕДНАЛ В ТРАХЕЯТА......... КЪНТИ ИЗ ЕВРОПА.... "Той специално се е спрял на проявите на национализъм в България, които по думите му се подхранват от антитурската омраза и са тревожен проблем." ВАСССС ДЪ ФАКККК ИСТ ДАС БЛИЯД.... КУРВА... МАЧ.....ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТАПИ ДОЛНА ЛЪЖА ОБИЖДАЩА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНСКИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ И ЕВРОПА ТОЧНО ПАРТИЯТА КОЯТО ВИ ПОДКРЕПЯ НА Р-ДОГАН В ТУРЦИЯ Е ФАНАТИЧНА ОСМАНОИСЛЯМСКА ФАШИСТКА ХУНТА...... ПРИЗНА ЛИ ЦЯЛ СВЯТ АРМЕНСКИЯТ ГЕНОЦИД А...??? НЕ НА ОСМАНОИСЛЯМСКИЯТ ФАНАТИЧЕН ФАШИЗЪМ И ПРОПАГАНДАТА МУ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА, НЯМА МЯСТО ЗА ТЯХ!!! ОСМАНОИСЛЯМСКАТА ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА ЦЕЛИ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО НА ИСТОРИЯ, КУЛТУРА,ТРАДИЦИИ, КУЛИНАРНО НАСЛЕДСТВО И ОБИЧАИ НА НАРОДИТЕ(КОИТО НАЙ-НАГЛО И БЕЗЦЕРЕМОННО СА ОКРАДЕНИ ОТ ОСМАНСКИТЕ ФАШИСТИ-КОЛОНИСТИ И ПРЕПИСАНИ ЗА ТЕХНИ" турски") 5 ВЕКОВЕН ЕТНОРЕЛИГИОЗЕН ГЕНОЦИД НА 3 КОНТИНЕНТА... КАКТО И ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ НАРОДИ.. ГЕНОЦИД, МАСОВИ КЛАНЕТА, УНИЩОЖАВАНЕ НА ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ И ЛИТЕРАТУРА, ТЪРГОВИЯ С РОБИ, ЕНИЧЕРСТВО,ОПИТИ ЗА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯТ ИНДЕТИТЕТ, КАТО ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА ТАЗИ СКАЛЪПЕНА ПРОПАГАНДА ОТ НИСКООБРАЗОВАНИ,НИСКОИНТЕЛИГЕНТИНИ ФАНАТИЧНИ ОСМАНОИСЛЯМИСТИ ФАШИСТИ Е ЧЕ ИНВАЗИЯТА ИМ ВСЪЩНОСТ Е "успешна" "асимилация" НА ПОРОБЕНИТЕ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ.... ТОЕСТ ВСИЧКИ ТЕ СА "турци" НЕЗАВИСИМО ОТ ГЕНЕТИЧНИ, АРХЕОЛОГИЧЕСКИ И АНТРОПОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ! ВКЛ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДНЕШНА ТУРЦИЯ.... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И НАРОДИ ПОТЪРПЕВШИ ОТ ОСМАНОФАШИСТКАТА ПРОПАГАНДА ДА ЗАВЕДЪТ МАСОВ ИСК В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА КРИМИНАЛИЗИРАНЕТО НА ОСМАНСКИЯТФАШИЗЪМ ВМЕШАТЕЛСТВОТО В ВЪТРЕШНОПОЛИТИЧЕСКАТА ДЕЙНОСТ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е КОНСТИТУЦИОННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКТО И.... АНТИСОЦИАЛНО И АНТИДЕМОКРАТИЧНО.....МЕРОПРИЯТИЕ-ОТ СТРАНА НА ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩАТА ОСМАНОФАШИСТКАТА ХУНТА В ТУРЦИЯ... ДПС-Е ОСНОВЕН ПРОВОДНИК НА ТАЗИ ПРОПАГАНДА....... ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ ПО ТЕМАТА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ НИ "ЕЛИТ" И НА ВАС ЛИ Р-ТИЙП ДАРИ 30 СРЕБЪРНИКА????

Kalin

Тези които разчитат на купения вот а и на неграмотни избиратели а ги знаем кои са те саботират машинния вот.А и тия от ДПС също защото голяма част от избирателите им немогат да четът и пишатп на български!

Първо "немърливост" ...сега "оказания"...купете си proofing tools

Машинното гласиуване е ИЗМАМА, за фалшифицирене на изборите с ЕДНО натискане на бутон на компютър, в ЦЯЛА БЪлгария... С хартиени бюлетини, може да се фалшифицират 5- 10 бюлетини в избирателната секция. А с тия машинки, можце да фалшифицират 6 милиона гласувания НАВЕДНЪЖ.

Вие каква я замисляхте, а пък тя каква стана ;)

Г-н станислави се отказа и сега нашите гении нямат алтернатива освен да не гласуват. Г-н тошко как ще ни забавлява? Опорочихте "честните и прозрачните", след които демокрацията щеше да стане свобода и равенство пред закона. Поне ще си имаме постоянно временно правителство...

Добре де, има толкова програми за проверка на правопис, що зорлем в заглавието трябва ад стой "чужбшина"

А по-надолу : очакват " оказания" :)

110 секции на изселили се български граждани в Турция ще оказват влияние на българската политика като единствената връзка с България са бълг. документи за самоличност. Две поколения са родени в Турция и не знаят български но ще гласуват за български парламент.

Ааааа, нема да де тормозите. Само в Турция ще има повече гласували отколкото на предните избори в чужбина. Нема страшно. Е, ще са за ДПС ама тя бройката е важна, нали? Да благодарим на славиту и на маяма за това.

не го пропускайте, че е обидчив

Абе, вие осерете изборите, пък тогава ще видите ИСТИНСКИ, хиляди, милиони, протестиращи! Ще хвърчат милиони държавна пара, че да угодим на фърчилото! Юмруци, мутри, промени, морал...., ай видяхме те що за стока си, у тиквата поне семе има, кратуната е съвсем празна!

Призовавам всички, които живеят в чужбина и толкова много държат да гласуват - ама заповядайте в родната си България да видите тук как се живее.. А, не да ми се правите на големите патриоти и колко пари видиш ли наливате в икономиката ни... Върнете се в България, back to reality и тогава претендирайте... Все не ви долстигали секции и не знам си какаво. Ама върнете се в България, back to reality и тогава претендирайте

до АЗ (нерегистриран) ---------------------------------------- А защо да се върнат в България? За да работят за "господарите-робовладелци" за по 600 лв. бруто на месец ли?

Бъдете спокойни, аркадашлар - в Турция ще ги надминем двойно. Ашколсун на "Има такива наивници"

Протестите са финансирани от Божков и сега сме гузни. Само Ердоган се опъва на американците и зорлем ще подкара нашите към урните в Турция.

"Българско лято" имаше над 8% от гласовете в чужбина, а сега ..... няма ги. Същото важи и за Мая Манолова и ИТН - съмнявам се, че българите в чужбина ще гласуват против американските санкции за Божков. Ефектът от промените в Избирателния закон ще се усети само в Турция - гласовете за ДПС ще се удвоят. Ердоган така обеща.

7 млн. лв. за 37000 гласоподаватели в чужбина. Това ми изглежда скъпо. По 189 лв. на гласоподавател като се има в предвид, че тези хора не плащат данъци в България. Редно ли е изобщо да има секции в цужбина?

Точно така. Предлагам освен това да не се откриват секции и по малките планински села. Пак само разходи за хора, които не само че не плащат данъци, ами с пенсиите си даже са в тежест на бюджета. Тук е редно да отбележа за онези от сънародниците ни, които не могат да четат и пишат правилно, но пък са си платили правото да гласуват, че това е саркастичен пост.

Не очаквах, че има хора, които са толкова много некадърни. Направо гербавите калинки започват да ми се виждат като спецове.

Другари, стига с тези избори и машини, бе! Обявете победата на Партията и да се приключва! Една обществена поръчка за лагера Белене, масови гробове за политическите опоненти, национализация на частната собственост - толкова важни задачи имате, вие избори, та избори! "Избори могат да се правят и без машини, и без бюлетини!" - остава само да го покажете!