МВнР на Северна Македония осъди освиркването на българския химн

В позицията на министерството се посочва, че проявата на омраза и нетърпимост противоречи на идеята на спорта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОРТА СИ Е ТОР --С ЕДНА ДУМА СИ Е ЛАЙ...О ОТ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ !!

Абре македонски боклуци , не разбрахте ли,че няма македоноя, това е БЪЛгАрИЯ

Сега - в Страсбург жалба и иск за милиони! Селяндурите още ли напират за Европа? Който ги подкрепя, после да не заплаче пръв и да каже през сълзи "Прави бяхте, дами и господа българи, тия за нищо не стават, как можахме такива простаци да вкараме в Съюза?!"

И каква е файдата,край с осфиркванията ли ?

Миналото лято се връщах от Гърция и по пътя след Благоевград ми маха да спра някакъв със с.македонски номер на колата. Спирам и той ми вика - изгасна колата помагай, а аз му викам - не мога да ти помогна щото съм фашист и си тръгнах.

Не си "фашист", а прост!

По ПУТИНСКИ: 1 Вкарваме войска в Северна македония 2. Назначаваме реверендум 3.Обявяваме 97% за присъединяването към България. 4.Обявяваме новите граници на България 5. Заплашваме всеки ,който ни се противопостави .че ще го бомбардираме с 5 и 6 блок АЕЦ И готово...............................ха... ха........

Не ни били обичали, даже ни мразели. Е, та? Да не би ние да ги обичаме. Аз нито ги обичам, нито ги уважавам. И изобщо не ги възприемам за някакви си „роднини“. И това няма нищо общо с мача. Хора нахални, прости и невъзпитани. По съвършенни ганьовци от нашите ганьовци.

Обаче пък за сметка на това се накефих как яко им го вкарахме и ги бихме и даже ги изместихме от второ място а те да си свиркат колкото си искат голям кеф ни направиха нашите футболисти тъпкано им го върнаха !

незабавно се се пусне мача на френския герантофил и кюрда от козак!

Ако се пусне, те ще се шашнат! Те не знаят, че има напрежение между двата народа, че в Македония има антибългарски настроения, ескалирали след приемането на декларацията от парламента! Наистина ли си мислиш, че те не са наясно, че омразата на македонците към България от 2017 година насам се покачва със всеки изминал ден! Толкова ли си наивен?

Абе наще футболни запалянковци по-добри ли са? Млади момчета със повече хормони от колкото мозък. Нека да не бъдем като тях и да не мразим всички заради накои.

На кой да се сърдим. Не е луд който е изял баницата, а който му я дал.

Да, така е - Сталин дава Македония на сърбите. Като повечето трагедии в съвременната ни история лудите са все комунисти.

Ненормалници

Бойко е абсолютна подлога, подскочи до небето за да подкрепи падане на ветото за РСМ, след като видя, че със САЩ шега не бива, а днес уж е развълнуван от това, че ни псуват в Скопие. Ами пуснете северномакедонски телевизии в България, за да се види, че те ни псуват сутрин, обед и вечер, всеки ден. Какво се прави на недоразбрал, или онази БСП надежа - Вигенин, който забрави, че БСП не отстояха 'червената' си линия. Да не говорим за мълчанието на Радев, къде ни е реакцията, какво ще последва от това, че в Скопие ни наричат 'цигани'?

Македонците са отвратителен народ - демагогията която може да се събере в цял свят не може да се сравнява с тяхната. На техните хора казват - обиждайте - псувайте - ругайте - ние ще се правим че нищо не знаем и че ще вземем мерки . Вината ни е че ги признахме за държава . те не са държава - няма македонски народ . Те са изроди - това не са хора.

Поправка: те са 'северномакедонци'. Най-много хора с произход от Македония живеят в България.

Що е Маке, все е лайно!

Всъщност от всичко това най-засегнати трябва да са татарите,щом за Смакедонците това е обидно. Да изяснят защо татарин е лоша дума. Представете си мач Франция-Германия и французите викат немци българи.

И кво кат го осъди? Вместо да дрънкат, да вземат мерки. Да направят нещо. Макета лъжливи!

Само приказки от северномакедонска страна, без никакви резултати: - Декларация за приятелство от 1999 г. - резултат нулев; - Договор за приятелство от 2017 г., с клауза за зачитане на общата ни история - резултат нулев; - Спиране на говора на омраза - резултат нулев. Политици, политически партии (всички без тази на Любчо Георгиевски), обществени лица, историци и други научници - всички се състезават да надъхват народа си в една лъжа - 'българите мразели македонците' и искали да им вземат нещо. С времето тази лъжа може да стане истина и е крайно време да спрем да вярваме на приказки. Ето защо докато не влязат хора в затвора за това, което се случи вчера е крайно време да прекъснем дипломатически отношения с тези същества. Да се събират със Сърбия и да ходят, където са решили да ходят. Не искаме повече да се занимаваме с тях и да дестабилизираме страната си.

Глупаци. Да обявят три дена всенароден траур, и да смъкнат знамената си по сградите на ниско. След това ще им мине. И те знаят поговорката, че всяко чудо трае три дена. В това време да попрочетат книжки за същноста на доброто възпитание.

Хората не са виновни, че им промиват мозъците поколения на ред! Вижте колко българи казват “асвободители” на съветските окупатори, които откъснаха Македония от България и я подариха на сърбите!

И си прав и не си прав. Няма 'велика' сила, която да е на наша страна, което не прави вината на Русия по-малка разбира се. За справка виж Ньойския мирен договор от 1919 г.: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D1%8C%D0%BE%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80

Говорех за Втора Световна Война (забележи визирах “съветски” окупатори, на Руски, Арглийски или Френски. За Първа Световна Война имаш право - великите сили се държат ужасно със нас победените. Всъщност Сърбия, Гърция и Румъния настоявят да си поделят България изцяло, и великите сили на възразяват. Единствено САЩ казва, че не може народ със вековна история да бъде затрит и не позволявя пълното ликвидирането на България.

Странно само нашите европейски "партньори" гузно мълчат и не отронват бисерни слова в защита на ценностите и стандартите на общността. Пак сме приятели ама по втора ръка от другите приятели!

Това е най-неприятното, но ние трябва да ги принудим да коментират това, което се случва. Ако РСМ трябва да влезе в ЕС с цялата омраза, която носи към България, тогава да приемем и Сърбия, при все, че е пръв приятел на Русия. България е обект на подигравки след като 12 години имахме един клоун за премиер, който само слушаше Меркел и разсмиваше всички в Брюксел, след като преди това имахме крадливи 'комунистически' и 'царски' правителства.

Толкова млада, нова нация, пък вече болна...

Айде сега Фифа да ги накаже и тях. И да им спреме тока щом сме татари ,цигани и кво ли още не дето ни наричаха. Поседят малко на тъмно па да видим

Това са болни хора. Не можеш да ги излекуваш каквото и да правиш - ако щеш и "специална военна операция" пак няма да помогне. Това, което ще помогне е промяна на учебниците им, както и наказания по обществените телевизии за езика на омраза - без значение към българи или албанци. А за да има истински мониторинг, е най-добре да са в ЕС.

E, кво му остава на МИнистерството да каже... Бла Бла Бла...

Тия никога няма да влязат в ЕС. Не искат.

А македонците обещаха повече да не правят така!

С тези все едно и също, кажат че осъждат и нищо и така до следващия случай. На македонец не трябва да се вярва.

А аз не бих казал на макетата "неблагодарни маймуни", щот да не обидя маймуните.

Неандерталци ,да вървят в Албания

Дайте им и струя/т.е. ток/ без пари, не заслужават нищо. Като немогат да целуват образ, да целуват газ.

Защо не направим референдум и си върнем Македония така ще имаме един химн.

Не може това да е един вид държавна политика, да е част от образователната система, да се тиражира непрестанно от медиите по всеки повод и без повод, да е част от ежедневието на едно общество и после един министър на външните работи да излезе с някакво изявление в смисъл осъждаме поредната такава проява и с това нещата да са ОК!

Няма значение,какво е събитието-спортно,културно,историческо....даряват ни щедро и единствино с безпрецедентна омраза.Насадена е,промити са им кратуните и нямат никакво място в ЕС.

Ние сме лошия съсед, който първи ги призна в света за независима държава, а явно не е трябвало. Ние сме лошия съсед, който ще ги вкара в ЕС, но явно не е трябвало. Ние сме лошия съсед, който първи им се притичва на помощ ако имат проблеми, но явно не е трябвало. Ние сме лошия съсед, който ще им предостави енергийни ресурси, но явно не е трябвало. Трябвало е навремето само да се разберем с Албанците

и който ги подкрепи за НАТО

Как ги вкарваме в ЕС?! Ние им пречим, ЗО щото не ни харесва какво прише в учибниците им по история. Аз също мисля че са облъчени (поколения на ред) но не това е начина!

Со малко кьотек малко поумняха. Трябва още.

Това ви е национална политика и това е оста, около която е създадена вашата "държава". Без антибългаризъм, вие можете да си оправдаете съществуването като "нация". Такава държава, доколкото може да се нарече така, няма никакво място в Европейският съюз. Ако евро-бюрократите си затварят очите, както вече са правили много пъти, ще забъркат поредната каша, като тази в Украйна. И там, можеше да не си затварят очите пред фашистките изстъпления, но го направиха и сега всички им сърбаме попарата.

Стига вече спам с "фяшистките" изстъпления в Украйна. Всички вече разбраха кои са нацистите, окупаторите, мародерите, убийците откъде идват и накъде отиват. Самите те вече си смениха опорките, след като с действията си започнаха да си противоречат. Сещате се за кого пиша, нали?

Макетата стигнаха до там, да го наричат БУГАР Османи за малкото което се опитва да направи за взаимното разбирателство.

Долни лицемери!

Значи дай да ни мачкат и да ни се подиграват и накрая някой назначен да каже "осъждаме го". Утре ще ни се изпикаят на знамето и пак някой само ще каже, че го осъжда. Никакво ЕС за макетата, докато не мине поне едно поколение от не-нацифицирани макета. Просто Киро е национален предател и трябва да висне!

Кви македонци са тия мангали? Нека ги порят албанци и шиптари. Те почти са ги асимилирали

И какво ще направите със „свирките“ на макетатата ? Как ще им ги натикате в муцуните обратно ?

Ко да е праиш тая наша Украйна :-)

Бравос на тоя мангал кво излезе че ние сме виновни за това поведение на македонците ние сме ги предизвикали

Тези тарикати се усетиха колко е хубаво в ЕС и сега правят простотия след простотия, белким не ги приемат. Няма мърдане обаче за вардарските ахмаци. Съюзът вече и зинал и ще ги налапа като питон плъх. Това е положението за братята македонци. Обаче ние пък може да не им дадем ток за зимата на производствени цени:)

Та то за тях това е спорт!

Нищо не искаме от македонски педерасти

Да си подава оставката и аут!

Да ги осъдят при бабите им!

Външното на РСМ осъдило?! ВРЪХ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО! Няма медия в РСМ, която да осъжда това. Докато се пише за нас като за най-омразния съсед, РСМ няма да влезе в ЕС. Ние трябва да сме луди да допуснем някой, който ни мрази! За какво ние?

Слагай интервали на правилните места, че понякога се получават двусмислици: "ние" не е = на "ни е"!