Коментари - Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри | Днес.dir.bg

Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри

Председателят на Етичната комисия към прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров отрече, че наскоро е бил в заведение с мутри.

Обратно в новината

Коментари - Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри | Днес.dir.bg

Коментари

Този като председател на Втичната комисия на Висшие Съдебен Съвет е ... НАЙ-ЕТИЧНИЯ ТАМ!!! Представвете си ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ТАМ, В ТОЗИ ВСС, И ЗА КАКВИ ... ЛУМПЕНИ И КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ И ЗАВИСИМОСТИ ГОВОРИМЕ ПРИ ОНЕЗИ, ОТ КОИТО ЗЯВИСИ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРАТА!

Ама не го ли виждате, че има физиономия на мафиот, какъв прокурор може да бъде този?

Същата съм, направо 1:1 с тоа улигавен Близнипутак! Радойка, 3- та млладос

Верваме ти!

тържество по случай назначаване на държавна длъжност??????? самите вие сте мутри, нещастници.... какво му е толкова тържественото на тази длъжност освен подкупите от престъпния свят и рекета от самата държава.... а бе трябваше да играе калашника през далечната 1990 години и нямаше да има тържаства, вечери и глупотевини на разни мутри

.... абе тия за ненормални ли ни мислят?

Бихме искали да потвърдим, че по време на командировката главният секретар на МВР е уважил покана за вечеря на новия районен прокурор на Несебър, по повод на нейното встъпване в длъжност

Участвал е във вземането на най-важните решения на Купола, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, ръководния орган на мафията,

На лицето му е изписано кой е, и за какво си мисли !!!

мирише ви на пръдня неееее сторило ви се господа........

този човек е инфантилно непукист, ама направо все едно си с тригодишно дете, което се е наакало, но твърдо отстоява, че не е вярно. Няма надвиване.

ЗАЩО СА БИЛИ С БРОНЕЖИЛЕТКИ !?

Леле мале, к'во е туй нещо-етична комисия, ха...ха.

как да е нямало мутри на среищата?! та нали ясен тодоров е бил там!? я го каква мутра е !

бахмааму, тва да те назначат за прокурор явно си е голяма работа, че да черпиш навред и нашир сякви държавници, явно голями облаги предстоят за късметлийката...

тия от тоя бивол май преди време имаше нещо вземане даване с рекет и изнудване ама не мога си спомня некава жена некви пари неква агенция?!

тия като ги назначат на яката служба градски прокурор направо банкет вдигат!

Кой му вярва на този с тази мазна физиономия, на лицето му е изписано че премята бедния български народ. Отдавна трябваше да напусне този пост, но все още не е късно да си ходи и да си харчи пачките незнайно откъде.

Я къв убавец е на кадрото, пък и веселяк, все ни се смее нещо...

гузен негонен бяга...без да го питат за подтекста на написаното,той сам влиза в капана и хоп...кой е организаторът на покушениети срещу иначе светата вода ненапита митю комбалът!!!

Сериозен повод-назначаване на прокурор в Несебър!Ами за окръжен или апелативен прокурор трябва да отидат в "Максим"-Париж. Няма черноморски кмет да не плаче за ареста,но прокурора решава.Кво стана с имотите на бездомните магистрати на 1-ва линия?Баси и съдебната власт.

Този усмихнат, с интелектуално излъчване образ от снимката,докато беше следовател във второ РПУ София прикриваше обирите ,които извършваха няколко известни на полицията шиптъри.

Може и да не е било умишлено. Следователите като цяло са доста ограничени и прости хора. Толкоз си е можел

Когато уволняват честни журналисти ние мълчим ,говоря за преди 1 месец -Лили Маринкова е сега са ни хак, журналисти които провеждат интервютата по поръчка.

нещо не е наред в държавата ни !!! мутрите си направиха прехода ,а бедният и излъган народ си "живее"още по социалистически ,вярвайки на стари и млади ком.изроди,които вместо да гният някъде се опитват да ни внушат , че на тях се крепи вселената ! вие , сигурни ли сте , че луканов е мъртъв ??? а другите обявени за мъртви ?

Да ги изметат тия типове- стига толкова- има толкова млади, честни и подготвени магистрати, а все едни и същи се връткат по върха и сеят корупция

вие , комунални услуги ли чакате за почистване на апартамета ви ? (хлебарките се чистят с RAID )

Ама тая районна прокурорка - сттраашна сли*а уе!!! Не е ясно какво и защо е завършила, откровено неграмотна, но - радост за окото и за други няща!!!

Нищо не е - виж бургаската окръжна пОроКУРорка, която я назначи :-)

Бюджетен хрантутник и властови слагач.

ГЕРБАДЖИИСКИ БОКЛУК!!!!

Щом другарят Ясен Тодоров отрича да е бил в заведение с мутри, значи той е бил в заведение с мутри!

Аз мнооого отдавна, от дълго време, години напомням и подчертавам, че ИСТИНСКИТЕ МУТРИ, МНОГО ПО-ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ ОБЩОПОЗНАТИТЕ - БОРЦИ, КАРАТИСТИ, СПОРТИСТИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ И ДРУГИ, ОРГАНИЗИРАЛИ СЕ В ОПГ, СА Т.Н. ПОЛИТИЦИ, УПРАВНИЦИ, ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ, ХОРА ОТ СЛУЖБИТЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ ПО ВИСОКИТЕ ИМ ЕТАЖИ! ХОРА КАТО ДОГАН, ГОЦЕ, СИМЕОН, ПЕЕВСКИ, СТАНИШЕВ, ПИКАЕЩИЯТ ВЪВ ФОНТАНИ, БОРИСОВ, РУМЕН ОВЧАРОВ - ДЪЛГИВТ КРАДЕЦ, БОЛЕН СИДЕРОВ, БАТ' САЛИ, ХРИСТО БИСЕРОВ, ДАНЧО МЕНТАТА, СПТИР ЦАЦАРОВ, ИВАН ИСКРОВ, СТОЯН МАВРОДИЕВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ЛАЗАРОВ, И Т.Н., И Т.Н.... Ето ви поредният съвсем очевиден пример и доказателство - вижте го само този, вижте физиономията му, опоитайте се да разберете повече за него и за имуществото му, ВКЛЮЧИТЕЛНО НЕ САМО ЗА ТОВА ПРАЗНЕНСТВО, НО И КЪДЕ И С КОГО (КОИ) Е ХОДИЛ И НА ПОЧИВКИ И КОЙ МУ Е ПЛАЩАЛ, и съвсем ще им светне и на най-незаинтересованите и тромавите в главите!

Чета коментарите-браво на авторите им.Май сме възмутени от поредната гавра.Др.Тодоров заема висш магистратски пост.Значението на думата "пост",датира от времето на Първото Българско царство."Пост"-виден,доказал себе си човек,със знаия,потекло,умения,започва да пости,заемайки висш държавен "пост".Отказва се от собственото спокойствие,занятие и пр.Той отива на поста,за да работи за Държавата и Народа.За което,те му плащат.В повечето случаи,в пъти по-малко,от колкото човекът изкарва,без да е на поста.Заемайки"пост",личността е публична.Няма петък вечер,няма неделя на обед. Скандал след скандал.Виновни няма,оставки-също.Така се"пости"в съвремена България.

КОЙ е назначил тази нагла мутра за председател на етичната комисия към всс , една по-голяма от него мутра ли ???

Грешен отговор.Трябваше да каже, че е проучвал тайно инфо от оперативно интересни лица, но гузен негонен бяга.

Този виш кадър защо така тебе гледа ,мене вижда?Нещо не е у ред.

Булгаристан

Няма такава държава, щом това лице на снимката е председател на Етичната комисия към ПК на ВСС!

Прикрити полицаи охраняват явни мутри... Е, господа управляващи, както и да увъртате, вашите нистини са си чисти лъжи....

ТЪРЖЕСТВО НА МУТРИТЕ!ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НИ!

Това НЕ е грешка, ТОВА СА ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМОСТИ! ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ!, НЕДОПУСТИМИ И ПРЕСТЪПНИ КОНТАКТИ! Заради които не само трябва да бъде отстранен, но и разследван и съден! Имам предвид - ако бяхме нормална държава, или въобще държава... Между другого най-големите престъпления и престъпнби заповеди и разпореждания в прокуратурата СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД УСТНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ И ДОГОВАРЯНИЯ, вкл, на такива "тържества" - ЗА НЕЗАПОЗНАТИТЕ ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ, РАЗГОВОРИТЕ И КОНСТАТАЦИИТЕ В И ЗА РАБОТАТ НА ПРОКУРАТУРАТА И ОТ ПРОВЕРКИ НА ВСС, И ОТ МАГИСТРАТИ И СЛУЖИТЕЛИ ТАМ, КОИТО СА И В ОФИЦИАЛНИ КОНСТАТАЦИИ. КАТО НАПРИМЕР СЕ СЕЩАМ ЗА ОНАЗИ, УВОЛНЕНАТА ПРЕДИ ВРЕМЕ шЕФКА НА ИНСПЕКТОРАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, МИСЛЯ МАДЛЕНА НЕ ЗНАМ КОЯ СИ БЕ, И ПРИЗНАНИЯТА Й...

Новоназначената другарка си е поканила гости от София, които случайно са нямали друга работа тогава, освен да я уважат. Интересно с колко гласа е избрана във ВСС, и Тодоров каква работа е свършил в случая? Пък ако тръгнат на софри на всички новоизбрани районни прокурори в страната, представяте ли си какви задръствания ще има по пътищата!

Такааам: "На вечерята са били поканени представители на правоохранителните структури и на местната власт, с които работи районният прокурор, организатор на мероприятието. Главният секретар на МВР няма отношение към организацията на събитието." НО НЯМАЛО "МУТРИ"! И как да има като "правоохранителите" и престъпниците така са се смесили, че не е ясно кой какъв е!!! А ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ НА МАЧ НА СЛАВИЯ - НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ СЕ СЕЩА ЕДИН ДО ДРУГ С КОГО СЕДЕШЕ ЯСЕН ТОДОРОВ??? ЖУРНАЛИСТИ, РЕДАКТОРИ - РАЗСТЪРСЕТЕ СЕ, ТОГАВА ЛИЦЕТО ЯСЕН ТОДОРОВ БЕШЕ С МЛАДЕН МИХАЛЕВ МАДЖО, КОЙТО ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА Е БИВШ СЪДРЪЖНИК НА ДРИГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ! Нещо да не би да не е в ред???

Тая Бошнакова е супер неграмотна, беше се кръстила във ФБ "shanelmodemoiselle" - сами открийте правописните грешки. Сега си е сменила името във Фейса, но написано на латиница. Вие ми кажете, как толкова неграмотни хора завършват право и биват назначавани на подобни длъжности?

Дък, баце, тая районна прокурорка цепи мрака, бре! Русичко, с мнооого дадености, не особено дърта - цепелин някакъв!!!!!

Нямало мутри! И огледала ли нямаше да се погледнеш поне веднъж?

боико тиквата като се огледа в Лондонското огледало помисли че дъждец ръми и всичко си продължи по старо му.нищо ново под слънцето на милиционеросоцялизъмъ.

Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри. Е не е бил с мутри, защото той самия е такъв. Абе тия прилича на една мазна мутра.

Магистрати.Мутри.Политици.Мутри.Корупция.Договорки.Пари.Лъжи.Мутри.Престъпност.Кражба.Убийства.Палежи.Бухалки.Прякори.Безнаказаност.Наглост.Държава.Безправие.Купони.Лукс.Ракии.Ужас.Емиграция.

Нищо не разбирате! Не са били мутри, честни и почтени бизнесмени са били.

Тая почерпка е съмнителна отвсякъде. За какво черпи, че са я назначили? И колко ли и струва почерпката за тези знатни гости? И защо са отишли в заведението на мутра - сигурно и правят добра отстъпка, а може и да минава безплатно?

Ясен Тодоров отрече, че наскоро е бил в заведение с мутри. "Бях на търежество, НО ТАМ МУТРИ НЯМАШЕ!?!?!" Този сам се опровергава, и дори и не се усеща! Е КАК ДА НЕ Е ИМАЛИ МУТРИ, КАТО ТИ СИ БИЛ ТАМ, БЕ:)

До модератора на ДИР-а. Дебил е диагноза, не е обида.

Коментари - Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри | Днес.dir.bg

Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри

Председателят на Етичната комисия към прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет Ясен Тодоров отрече, че наскоро е бил в заведение с мутри.

Обратно в новината

Коментари - Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри | Днес.dir.bg

Коментари

Този като председател на Втичната комисия на Висшие Съдебен Съвет е ... НАЙ-ЕТИЧНИЯ ТАМ!!! Представвете си ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ТАМ, В ТОЗИ ВСС, И ЗА КАКВИ ... ЛУМПЕНИ И КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ И ЗАВИСИМОСТИ ГОВОРИМЕ ПРИ ОНЕЗИ, ОТ КОИТО ЗЯВИСИ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА И ПРОКУРАТУРАТА!

Ама не го ли виждате, че има физиономия на мафиот, какъв прокурор може да бъде този?

Същата съм, направо 1:1 с тоа улигавен Близнипутак! Радойка, 3- та млладос

Верваме ти!

тържество по случай назначаване на държавна длъжност??????? самите вие сте мутри, нещастници.... какво му е толкова тържественото на тази длъжност освен подкупите от престъпния свят и рекета от самата държава.... а бе трябваше да играе калашника през далечната 1990 години и нямаше да има тържаства, вечери и глупотевини на разни мутри

.... абе тия за ненормални ли ни мислят?

Бихме искали да потвърдим, че по време на командировката главният секретар на МВР е уважил покана за вечеря на новия районен прокурор на Несебър, по повод на нейното встъпване в длъжност

Участвал е във вземането на най-важните решения на Купола, прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, ръководния орган на мафията,

На лицето му е изписано кой е, и за какво си мисли !!!

мирише ви на пръдня неееее сторило ви се господа........

този човек е инфантилно непукист, ама направо все едно си с тригодишно дете, което се е наакало, но твърдо отстоява, че не е вярно. Няма надвиване.

ЗАЩО СА БИЛИ С БРОНЕЖИЛЕТКИ !?

Леле мале, к'во е туй нещо-етична комисия, ха...ха.

как да е нямало мутри на среищата?! та нали ясен тодоров е бил там!? я го каква мутра е !

бахмааму, тва да те назначат за прокурор явно си е голяма работа, че да черпиш навред и нашир сякви държавници, явно голями облаги предстоят за късметлийката...

тия от тоя бивол май преди време имаше нещо вземане даване с рекет и изнудване ама не мога си спомня некава жена некви пари неква агенция?!

тия като ги назначат на яката служба градски прокурор направо банкет вдигат!

Кой му вярва на този с тази мазна физиономия, на лицето му е изписано че премята бедния български народ. Отдавна трябваше да напусне този пост, но все още не е късно да си ходи и да си харчи пачките незнайно откъде.

Я къв убавец е на кадрото, пък и веселяк, все ни се смее нещо...

гузен негонен бяга...без да го питат за подтекста на написаното,той сам влиза в капана и хоп...кой е организаторът на покушениети срещу иначе светата вода ненапита митю комбалът!!!

Сериозен повод-назначаване на прокурор в Несебър!Ами за окръжен или апелативен прокурор трябва да отидат в "Максим"-Париж. Няма черноморски кмет да не плаче за ареста,но прокурора решава.Кво стана с имотите на бездомните магистрати на 1-ва линия?Баси и съдебната власт.

Този усмихнат, с интелектуално излъчване образ от снимката,докато беше следовател във второ РПУ София прикриваше обирите ,които извършваха няколко известни на полицията шиптъри.

Може и да не е било умишлено. Следователите като цяло са доста ограничени и прости хора. Толкоз си е можел

Когато уволняват честни журналисти ние мълчим ,говоря за преди 1 месец -Лили Маринкова е сега са ни хак, журналисти които провеждат интервютата по поръчка.

нещо не е наред в държавата ни !!! мутрите си направиха прехода ,а бедният и излъган народ си "живее"още по социалистически ,вярвайки на стари и млади ком.изроди,които вместо да гният някъде се опитват да ни внушат , че на тях се крепи вселената ! вие , сигурни ли сте , че луканов е мъртъв ??? а другите обявени за мъртви ?

Да ги изметат тия типове- стига толкова- има толкова млади, честни и подготвени магистрати, а все едни и същи се връткат по върха и сеят корупция

вие , комунални услуги ли чакате за почистване на апартамета ви ? (хлебарките се чистят с RAID )

Ама тая районна прокурорка - сттраашна сли*а уе!!! Не е ясно какво и защо е завършила, откровено неграмотна, но - радост за окото и за други няща!!!

Нищо не е - виж бургаската окръжна пОроКУРорка, която я назначи :-)

Бюджетен хрантутник и властови слагач.

ГЕРБАДЖИИСКИ БОКЛУК!!!!

Щом другарят Ясен Тодоров отрича да е бил в заведение с мутри, значи той е бил в заведение с мутри!

Аз мнооого отдавна, от дълго време, години напомням и подчертавам, че ИСТИНСКИТЕ МУТРИ, МНОГО ПО-ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ ОБЩОПОЗНАТИТЕ - БОРЦИ, КАРАТИСТИ, СПОРТИСТИ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ И ДРУГИ, ОРГАНИЗИРАЛИ СЕ В ОПГ, СА Т.Н. ПОЛИТИЦИ, УПРАВНИЦИ, ПОЛИЦАИ И МАГИСТРАТИ, ХОРА ОТ СЛУЖБИТЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ ПО ВИСОКИТЕ ИМ ЕТАЖИ! ХОРА КАТО ДОГАН, ГОЦЕ, СИМЕОН, ПЕЕВСКИ, СТАНИШЕВ, ПИКАЕЩИЯТ ВЪВ ФОНТАНИ, БОРИСОВ, РУМЕН ОВЧАРОВ - ДЪЛГИВТ КРАДЕЦ, БОЛЕН СИДЕРОВ, БАТ' САЛИ, ХРИСТО БИСЕРОВ, ДАНЧО МЕНТАТА, СПТИР ЦАЦАРОВ, ИВАН ИСКРОВ, СТОЯН МАВРОДИЕВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ, ЛАЗАРОВ, И Т.Н., И Т.Н.... Ето ви поредният съвсем очевиден пример и доказателство - вижте го само този, вижте физиономията му, опоитайте се да разберете повече за него и за имуществото му, ВКЛЮЧИТЕЛНО НЕ САМО ЗА ТОВА ПРАЗНЕНСТВО, НО И КЪДЕ И С КОГО (КОИ) Е ХОДИЛ И НА ПОЧИВКИ И КОЙ МУ Е ПЛАЩАЛ, и съвсем ще им светне и на най-незаинтересованите и тромавите в главите!

Чета коментарите-браво на авторите им.Май сме възмутени от поредната гавра.Др.Тодоров заема висш магистратски пост.Значението на думата "пост",датира от времето на Първото Българско царство."Пост"-виден,доказал себе си човек,със знаия,потекло,умения,започва да пости,заемайки висш държавен "пост".Отказва се от собственото спокойствие,занятие и пр.Той отива на поста,за да работи за Държавата и Народа.За което,те му плащат.В повечето случаи,в пъти по-малко,от колкото човекът изкарва,без да е на поста.Заемайки"пост",личността е публична.Няма петък вечер,няма неделя на обед. Скандал след скандал.Виновни няма,оставки-също.Така се"пости"в съвремена България.

КОЙ е назначил тази нагла мутра за председател на етичната комисия към всс , една по-голяма от него мутра ли ???

Грешен отговор.Трябваше да каже, че е проучвал тайно инфо от оперативно интересни лица, но гузен негонен бяга.

Този виш кадър защо така тебе гледа ,мене вижда?Нещо не е у ред.

Булгаристан

Няма такава държава, щом това лице на снимката е председател на Етичната комисия към ПК на ВСС!

Прикрити полицаи охраняват явни мутри... Е, господа управляващи, както и да увъртате, вашите нистини са си чисти лъжи....

ТЪРЖЕСТВО НА МУТРИТЕ!ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НИ!

Това НЕ е грешка, ТОВА СА ПРЕСТЪПНИ ЗАВИСИМОСТИ! ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ!, НЕДОПУСТИМИ И ПРЕСТЪПНИ КОНТАКТИ! Заради които не само трябва да бъде отстранен, но и разследван и съден! Имам предвид - ако бяхме нормална държава, или въобще държава... Между другого най-големите престъпления и престъпнби заповеди и разпореждания в прокуратурата СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД УСТНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ И ДОГОВАРЯНИЯ, вкл, на такива "тържества" - ЗА НЕЗАПОЗНАТИТЕ ВИЖТЕ ДОКУМЕНТИТЕ, РАЗГОВОРИТЕ И КОНСТАТАЦИИТЕ В И ЗА РАБОТАТ НА ПРОКУРАТУРАТА И ОТ ПРОВЕРКИ НА ВСС, И ОТ МАГИСТРАТИ И СЛУЖИТЕЛИ ТАМ, КОИТО СА И В ОФИЦИАЛНИ КОНСТАТАЦИИ. КАТО НАПРИМЕР СЕ СЕЩАМ ЗА ОНАЗИ, УВОЛНЕНАТА ПРЕДИ ВРЕМЕ шЕФКА НА ИНСПЕКТОРАТА НА ПРОКУРАТУРАТА, МИСЛЯ МАДЛЕНА НЕ ЗНАМ КОЯ СИ БЕ, И ПРИЗНАНИЯТА Й...

Новоназначената другарка си е поканила гости от София, които случайно са нямали друга работа тогава, освен да я уважат. Интересно с колко гласа е избрана във ВСС, и Тодоров каква работа е свършил в случая? Пък ако тръгнат на софри на всички новоизбрани районни прокурори в страната, представяте ли си какви задръствания ще има по пътищата!

Такааам: "На вечерята са били поканени представители на правоохранителните структури и на местната власт, с които работи районният прокурор, организатор на мероприятието. Главният секретар на МВР няма отношение към организацията на събитието." НО НЯМАЛО "МУТРИ"! И как да има като "правоохранителите" и престъпниците така са се смесили, че не е ясно кой какъв е!!! А ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ НА МАЧ НА СЛАВИЯ - НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ СЕ СЕЩА ЕДИН ДО ДРУГ С КОГО СЕДЕШЕ ЯСЕН ТОДОРОВ??? ЖУРНАЛИСТИ, РЕДАКТОРИ - РАЗСТЪРСЕТЕ СЕ, ТОГАВА ЛИЦЕТО ЯСЕН ТОДОРОВ БЕШЕ С МЛАДЕН МИХАЛЕВ МАДЖО, КОЙТО ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА Е БИВШ СЪДРЪЖНИК НА ДРИГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ! Нещо да не би да не е в ред???

Тая Бошнакова е супер неграмотна, беше се кръстила във ФБ "shanelmodemoiselle" - сами открийте правописните грешки. Сега си е сменила името във Фейса, но написано на латиница. Вие ми кажете, как толкова неграмотни хора завършват право и биват назначавани на подобни длъжности?

Дък, баце, тая районна прокурорка цепи мрака, бре! Русичко, с мнооого дадености, не особено дърта - цепелин някакъв!!!!!

Нямало мутри! И огледала ли нямаше да се погледнеш поне веднъж?

боико тиквата като се огледа в Лондонското огледало помисли че дъждец ръми и всичко си продължи по старо му.нищо ново под слънцето на милиционеросоцялизъмъ.

Ясен Тодоров отрече да е бил в заведение с мутри. Е не е бил с мутри, защото той самия е такъв. Абе тия прилича на една мазна мутра.

Магистрати.Мутри.Политици.Мутри.Корупция.Договорки.Пари.Лъжи.Мутри.Престъпност.Кражба.Убийства.Палежи.Бухалки.Прякори.Безнаказаност.Наглост.Държава.Безправие.Купони.Лукс.Ракии.Ужас.Емиграция.

Нищо не разбирате! Не са били мутри, честни и почтени бизнесмени са били.

Тая почерпка е съмнителна отвсякъде. За какво черпи, че са я назначили? И колко ли и струва почерпката за тези знатни гости? И защо са отишли в заведението на мутра - сигурно и правят добра отстъпка, а може и да минава безплатно?

Ясен Тодоров отрече, че наскоро е бил в заведение с мутри. "Бях на търежество, НО ТАМ МУТРИ НЯМАШЕ!?!?!" Този сам се опровергава, и дори и не се усеща! Е КАК ДА НЕ Е ИМАЛИ МУТРИ, КАТО ТИ СИ БИЛ ТАМ, БЕ:)

До модератора на ДИР-а. Дебил е диагноза, не е обида.