Таeн свидетел: Имам проповядваше християните да бъдат изгорени

Християните трябва да бъдат убити, а жените и децата им да останат за мюсюлмани. Пред всички имам е казал: „Поклон пред тези, които режат глави за вярата си”. Това разкри таен свидетел по делото за радикалния ислям. Друг таен свидетел пък разказал, как подсъдим призовавал да се гласува само за мюсюлмани, не за гяури. Обвиняеми говорили и за джихад.

Обратно в новината

Коментари - Таeн свидетел: Имам проповядваше християните да бъдат изгорени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не съди бита на мюсюлманската общност;Става дума за това, че се проповядва омраза срещу всички останали-християни, евреи и други немюсюлмански вероизповедания; Противопоставянето на групи хора си е престъпление навсякъде.

Да си вървят в Турция,това е моята страна,там да правят каквото си искат.Много добре тато им даде право да си вървят защо се върнаха,пак ние да страдаме?Защо ДПС е в парламента?Кой ги избира?

Да, това е следствие от забравянето на проблема в Родопите!!! Празно няма за тези хора, промиват им позъците и след това се обръщат срещу Родината си!!! Който го е страх от това сега, да сяда и да учи турски език, може и да му потрябва в скоро време!!!

Ако на тези цигани не им се спрат парите, които се донасят от Германия, то нещата ще се влошават, особенно за следващото поколение. Тези сега са готови и с тръстикови полички да тръгнат, ако така казват 150 - те евро които им се дават.

Те вече водят войната с нас, само защото сме родени с друга вяра. Подобна религиозна нетърпимост има през време на турското робство! ТЕ ПРОПОВЯДВАТ РЕЛИГИОЗНА ОМРАЗА, А ТОВА Е ИЗВЪН ВЛИЯНИЕТО НА ДОГАН И ВСЯКАКЪВ КОНТРОЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ЗА КАКВО ВЗИМАШЕ ТОЛКОВА ПАРИ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ? Тия имами са твърде платени, за да бъдат оставени на свобода. За тях трябва строг тъмничен затвор!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ШИРОКО ДА СЕ ОТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ И ВСИЧКИ РЯЗАНИ И ОБРЯЗАНИ, КОИТО СЕ ГЪЗУРЧАТ НА ШИБИНИЯТ ИМ АЛАХ-ВЪН ОТ СТРАНАТА! АМА ВЕДНАГА! СПЕШНО ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСЯКАКВИ ТАМ ЗАБРАДНИ И БУРКИ! КОЙТО ИЗПОВЯДВА ИСЛЯМ-ДА СИ ВЪРВИ ПРИ ТЕХНИТЕ ПЛЕМЕНА! И ТАМ ДА СИ СЕ ГЪЗУРЧАТ, ДА СИ СЕ КОЛЯТ НА ВОЛЯ! ТУК Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА И СА ДОБРЕ ДОШЛИ САМО ХРИСТИЯНИ, ПА МАКАР И КАТОЛИЦИ!

Аз съм за събарянето на джамий в България!Да си ги строят в Турция!А и на тия изверги дето искат да убиват християни-Да горите в АДА дано!АМИН!

До кога ще ги търпим тия примитиви да ни тровят живота в собствената ни страна?Да направим това което ги учи тяхният коран с тях та да им хареса.Събаряне на всички джамии и забрана на други религии освен християнството.

Не мога да разбера как не успяват да съберат доказателства. Всеки модерен телефон има камера, да не говорим за диктофон. Тайните свидетели са явно много примитивни.

По времето на управлението на тройната коалиция наехме една бригада турски строители-та един от тях ми казваше как силно ислямски държави са били спонсорирали ДПС за да извършва подмолно такава ислямизация над нас българите-ако си спомняте по това време искаше да се изопачи истината за Баташкото клане-че уж не било вярно Ботев и Левски едва ли не не били реални личности и т.н.като това се пише в учебниците по история-министър на образованието мисля че беше с квотата на ДПС.Това не ставаше и без благоволението на БСП след като бяха подплатени достатъчно парично.Та този човек ми казваше също че напрежение между българи и турци като че ли е нарочен-самия той каза че винаги е уважавал българите-даже най-добрия му приятел не е турчин а българин

Между другото,знаете ли Доган какво е казвал на мангалите преди избори?"От вас не искам само деца да правите!"Ето го резултата-Мангали,турци и арабески ще заробят пак България!Българите докато спите може да станете мюсулмани!

Той-дръндарският циганин Меди,нямаше да бъде толкова нагъл,ако зад него не стояха най близките му другари т.е.БСП!

Крайно време е ако йскаме да има България да "набием канчетата" на всички които предават националните интереси.Да прати по местата им всички продажни политици,корумпирани стдии,прокурори ,полицаи,и всяка паплач която не се придържа към законите на републиката.Да се сложи край на лобизма в законодателството.да създадем национална гвардия която да гарантира целостта на границите и територията и гражданския мир,тъй като всичко създадено в тази държава до момента доказа своята негодност да свърши нещо за националния интерес.Присъединяването ни към ЕС само донесе средства за обогатяване на определени кръгове.Членството в НАТО също.Тези две членства вместо да доведат до просперитет и сигурност,напълниха нечии банкови сметки с комисионни и пари от откровени кражби.Ако покажем достойнство като народ ще ни уважават,а сега с наше съгласие сме обикновен слугинаж.Време е да докажем че сме народ ,а не мърша.Да живее България

Тази група турчеещи се ЦИГАНИ демонстрират доста високо ниво на финансово състояние!?!? Какво правят органите на НАП и данъчното в Пазарджик??? Ако държавата "ИСКА"- то законови лостове за това има!! Вземете им парите и след 1-2 месеца и брадите и фереджетата ще изчезнат!!!

Най-после се почувства, че в България има "държава"! Две десетилетия нещата бяха оставени на самотек. Текстът по-долу е извадка от "ислямския закон". Интересно, защо тези "брадатковци" не спазват собственитя си "ЗАКОН" и не се съобразяват с "мнозинството": "......Освен това всеки има право да избере религията си и правото на собствено мнение, даже и атеистите. На никого не е позволено да съди религиозното разбиране на другия, докато този го пази за себе си. Ако разпространява обаче мненията си, които противоречат на религиозното разбиране и представи за морал на болшинството, за да обърка моралните им ценности, нарушава всеобщите закони на страната. Разпространява съмнения между жителите, което може да доведе до бунт. Всеки държащ се по този начин ще бъде наказан. Възможно е дори да бъде обвинен в предателство, но не защото се е отказал от вярата си, а защото води чрез мненията си до объркване и по този начин престъпва законите на страната. .... " Край на цитата.....

много късно се размърдахте-трябва да се самоубие дроган иначе нямате шанс

България трябва да се откаже от двойното гражданство! То само ни пречи. Напусналите България никога няма да се върнат. Ако има някои изключения, винаги могат да подадат молба за българско гражданство. По този начин гласовете за БСП силно ще намалеят, ще се уреди и въпросът за реституцията и унаследяването на имотите (тук ще трябва и допълнение на закона за реституцията). не е нормално хора от чужбина и техните наследници, които въобще не са българи да унаследяват имоти в България. Чехия (най-свестната държава от бившите комунистически) отдавна е решила този въпрос.

А какво да правят 800 000 булгари от чикаго с двойно гражданство?Дето пращат милиони и милярди долари? Лайнар недоклатен!

Има някаква грешка - не са "милярди", а "милиони". И българите от Чикаго не ги изпращат, заради "гражданството си", а за да помагат на своите изоставени (от тях самите) родители. И не са чак толкова много - България може да мине и без тях. Проблемът е, че стотиците хиляди турски граждани, с двойно гражданство идват "на екскурзии" и влияят на изборите в България.Някой осребрява вота им. И за това плащаме ние - живеещите в България. Цената е много по-голяма от доларите, които изпращат емигрантите от Чикаго (без значение е дали те са "лайняри" или "порядъчни американци").

Предпочелите да забегнат, щото били научени на лекото и мекото, и те са едни българи...остави. Кви българи са тези, бе, приятел?! Виж им децата - нямат нищо общо с България, с българското. Това е продадена стока. Тези "българи" дето ще се появят в Родината си десетина пъти, България си отива с тях веднага след като им набият кръста и хвърлят два кубика чикагска пръст.

В една държава истинските промени се осъществяват от интелигенцията, истински способните и можещи. Пък нашите "българи" решиха да избягат! Не решиха, ами така им беше най-удобно и лесно... Ако бяха наистина българи, щяха да направят така, че нещата да се случват тук. Най-двуличното е, че после хващат рупора и ни викат през океана какви българи са само и къде ни били проблемите. Пошло, несъдържателно, двулично! Евреите от камъни и пясък държава направиха, а ние опразнихме/и продадохме/ нашата, щото някой "умни и можещи" се почувстваха... временно затруднени. Спасението е терминала, нали така? Е, като ти е там спасението, да си жив и здрав - ако двойното гражданство ще спаси страната ми с радост ще пожертване вашето. И без това контактите ви с България, след като се "спасите", 99% се осъществява най-вече ...по телефона. Реваншизъм, нали разбираш? Вие първи започнахте, като изоставихте народа и страната си.

Еее не чухте ли по телевизията снощи единия от брадатите каза,че християнската вяра не е някаква,че християните трябва да станат мюсюлмани,че ще режат главите на християните и ще им вземат земите.Незнам какво още чакаме.Хубаво е да се вдигнем всички Българи на площадите и да покажем,че това не се търпи.Не срещу кротките мюсюлмани,а срещу тези които проповядват рязане на глави и нетърпимост.

Този ислямски боклук наричащ себе си имам е смешник. Той още живее в средновековието, но прави ли си сметка койло е прекрасно именно християнин да отреже брадата мюсюлманска глава? Всички мюсюлмани следва да бъдат изпратени при Аллах - мястото им е в отвъдното. Там ще намерят своето спокойствие и ние като добри християни, трябва да им го осигурим.

Ислямът е религия, създадена да върши тъкмо това, което върши в момента. И то е с определена цел. Я се разходи из З. Европа и виж какво става там! Мюсюлманите са сред най-примитивното и малограмотно население на тази планета. Има кръгове, които използват това да собствени користни цели и това вече е видно навсякъде. Никой не се интересува от общочовешки ценности, идеали и пр. красиви понятия. Става въпрос затова кой да владее и управлява този свят, и за изпълнението на тази цел всички средства са позволени!... Забравете за рел. толерантност и пр. изпразнени от съдържание понятия. Нещата са стигнали точката на кипене и всеки ще трябва да се оправя сам!...

Все повече се убеждавам, че между "Хайл Хитлер" и "аллах акбар" няма почти никаква разлика.Чудното е,че май почти никой не забелязва този факт.Това си е чиста проба "религиозен фашизъм". В сравнение с тези брадати изроди Хитлер и компания са направо за окайване.Те са станали причина за 50-60 млн.жертви,а тези са готови да избият всичко живо дето не "мисли" като тях.Това зло трябва да се заличи от лицето на земята и да се заклейми като проповядване на фашистка идеология.

Какви тайни свидетели, какви искрящи погледи и пригладени бради на тази човешка несъстоятелност и недоразумение, каквито са тези имами и техните бурки, наклякали по земята! Как е възможно в 21 в. да има такива картинки, които занимават нормалните хора със своето нефелно битие?! Абе, да заминават там, от където им дърпат конците и ги превръщат в посмешище за човешкия род! Нека да си изповядва сатанинската сирелигия там, където е възникнала! Докога бълг. власти ще търпят подобно безумие и подигравка!

А сега говорете сещу САЩ колко лоши били, че се месели в суверинитета на Ирак, Иран, Авганистан.... А иначе толерантността е най-доброто решение - ама и ние към мюсюлманите и те към нас!

Пълна каша е в главата ти. С тази заблуда, в която живееш си не по-малко опасен и от тези ислямисти...

Драги Макс,Тази вечер като гледах новините ме хвана смях на поразия.Тези юнаци дето твърдят че аллах е велик са наели слуги на дявола да ги защитава пред съда.Адвокати си наели момчетата.Ми като толкова много вярват на своя бог що не се надяват само на него ми са главили Хари Харалампиев.

ТАЕН АГЕНТ 0007, кво му е тайното?!? ПРОКУРОРЪТ ОЩЕ НЕ Е НАУЧИЛ КОЛКО ЩЕ КИХНЕ НЯКОЙ?!?

Какво е това, дето ми пее от джамията в центъра на Пловдив. Защо ще ни притесняват тези козели? Ни сме народ, а мърша и някакви брадати козли висят на площада пред джамията

Много си прав! Как така си позволяват да нарушават спокойствието?! В края на краищата сме си удома!

през 1985 86 година, службата ми наложи да работя (строител-началник група обекти) на Семково, не далеч от Белица (Рила-Пирин-Родопи). Работниците ми бяха от Дагоново, Краище и Белица. Служебно обикалях доста из този край, сприятелих се с хора от бригадата както и от Белица. Канеха ме на сватби, рожденни дни и празници. Присъствал съм (цели три дни) на свадба с около 120 - 150 човека (младоженците от две малки Родопски села) мъже, жени, момчета, момичета и деца, но подобна гледка, като тази на снимката не съм виждал (да добавя аз бях единственият християнин на тази сватба). Така както е на снимката (и не само), вече НЕ може в България. До кога ще спите ГОспода управници? А лек ви ден.

Искам да обърна внимание на пишещите тук форумни лъвове, че от доста време се опитвам макър и доста безуспешно да привлека вниманието ви към един страховито надвиснал над главите ни проблем...а именно бъдещите конфликти на религиозна основа в които ние несъмнено ще бъдем въвлечени ...и ние като една микроскопична и със свалени гащи държавица няма да сме в състояние да се опазим и защитим от сатанинската опастност която ни дебне а именно: разрастващите се и усилващи ислямистки организации ..ето наближава денят в който силуетът на това световно зло ще бъде забелязан и от най тъпият селски бек ...Навремето Збигнев Бжежински както и Самюел Хънтингтън къде в прав текст къде завоалирано ни запознаха нас читающите на техните творби че една определена клика мощни манипулатори от св. величина вземайки на въоръжение постулатите от филосовските размишления на Фридрих Ницше оказват осезателно влияние върху естествените социално-икономически процеси протичащи в света и с помощта на медиите и най вече със силата на парите и бавно и полека инсталират на всякъде по света послушни на тях правителства които с помоща на лостовете за управление които им дава либералната демокрация да дадат сили на утайките на обществата да надигнат глава за реванш срещу устоите на самата св.цивилизация във вида в който ние я познаваме..Имайте в предвид че и в САЩ картинката е подобна..една износена от раждане негърка се оплакваше навремето че след като вече не може да ражда тя е изправена пред финансов проблем защото такава и е професията... родилка..

Затова господине сте в НАТО и в ЕС. Не сте микроскопична застица със събути гащи !!! Вие сте заст от европейската общност и проблемите не са само български. Да му мислят /ако могат/ нетрадиционалните ислямисти !

Господина..от Германията..както казах вече тук в този форум присъстват сериозни читатели така че тази смешка която я разказахте за ЕС я пробвайте на друго място ..може пък и да мине..

Много пъти съм писал тук пък и в други форуми че единственото спасение за нас като част от Православната цивилизация е съюз със Православните държави и най вече с Русия...Естествено партизаните във форума надигат вой защото сме си с такъв партизански манталитет и това най добре личи от приказката за Вуте който казва не сакам я да съм добре а сакам комшията да е зле...и докато си играят лумпените на сини червени и бембяни и се гърмим с приятелски огън един друг идва това страшно зло и можем да кажем че България заминава във миналото..

Защо мислиш ни караха да си самоликвидираме армията , и СДС-то на Костов и Надка НейнСКИ се заловиха усърдно за работа!

Така е драги приятелю..бих те почерпил едно питие за това че ме подмлади..как беше там приказката..ако старите можеха и ако младите знаеха..ехеййй каква ли щеше да е тя

ДОСТАТЪЧНО Е ДА НАПИШЕТЕ В Google: България или Афганистан? Махалата в Пазарджик 2012г Има го в youtube, vbox7... !!!!!!!!!

Тези свидетелски показания наистина са страшни. Четейки, мненията Ви приятели, за кой ли път се изненадвам колко любознателен и колко добър е българина. Аз зная, че никой от вас, никога няма да бъде такъв изрод и да посегне на живота на нехристиянин, но това не означава, че нещата трябва да останат така. Нека сме практични, идват избори, да мислим много и да гласуваме за възможно по-доброто. След това ще изискваме закони, правораздаване, бърза реакция на съответните служби и ще видите как макар и трудно ще успеем. Не можем все да бягаме от проблемите в чужбина и да оставяме тази хубава земя на враговете си. Нали видяхте, че и Фейсбук, понякога върши добра работа.

ВРЪЩАМ ЕДИН КОМЕНТАР НА ЛУДИЯТМАКС (лоялен ) 28.11.2012 09:26 "На тези жени и моми със забрадките да им покажат клипчета с трите начина на приобщаване към истинската вяра и най вече ХАФД, как се извършва при жени и момиченца. И да ги оставят в къщи да се разправят с радетелите на ислямизма у нас. Мисля, че ще има над какво да се замислят и да преценят, кое е по доброто" ПРОЧЕТЕТЕИ РЕПЛИКИТЕ КЪМ НЕГО, МНОГО СИЛНО!!!

Цял ден следих темата. Хора става страшно. ЛУДИЯТМАКС колкото и да е "ЛУД" е прав. Продадоха ни за шепа жълтици. Не искам да си мисля какво ще стане с нашата БЪЛГАРИЯ и то съвсем скоро.

БЕЗ КОМЕНТАР! #!#!# БЪЛГАРИЯ, ЗА БЪЛГАРИТЕ!!! ВСИЧКИ ПО РОДНИТЕ ИМ МЕСТА...

няма сила която да спре циганизацята на европа.хиляди цига ни от близко и далеко атакуват ренесанцова европа езидневно.вече е касно.с помоща на така наречената демократична ценностна система ,заповядаите в евростан. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И оня идиот Младенов, дето се е нагъзил едновременно и на турция и на израел.....

по- лошо е. Той е откровен антибългарин.

В коя религия, попитаха по една телевизия, са разрешени некрофилията и педофилията? Отговорът беше - В исляма! ! Просто нямам думи.

каде са сега телевизиите кадеса тези калтаци да покаят колко коментара има тази тема и как мачкат закона и никои нищо неим казва на тези роми .. а пак политиците спат имен сан каеси балгарино сабодисе наи после *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ето пак някои си мислят че това е само в пазарджик и пловдив не това те плазне навсякаде ако несе земт мерки трябва да се натикат в затвора тези боклуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Настоятелно ви моля да прегледате и новината за бомбеният атентат в Багдат и да споделите мнение.Или смятате че няма никаква връзка с процеса в Пазарджик.Защото аз смятам че има и то много пряка.Просто това ни чака .И от нас зависи дали ще е по скоро или не.Нали всички знаем кой стои зад тая безсмислена касапница там.И се правят на ощипана мома.Лошата новина е че точно на тия подполвачи на войни нашите управници са им станали васали.

--- защо роми-не е ли ЦИГАНИ ???

Истината е следната: князът на този свят на земята е сатана. сатана е човекоубиец. сатана ненавижда християните. Ислямът е една от религиите на сатана, най-агресивната. В корана християните са "неверниците", защото вярват в Господ Иисус Христос и основната идея в корана е да се избиват християните. Християнската Европа е прицелната точка на исляма и затова Турция напира по всякакъв начин да стъпи там официално. Ислямистите разчитат на многочислеността си. Новият световен ред - планът на сатана за единно световно господство напредва настъпателно и мюсюлманите са един от лостовете му за избиване по най-зверски начин на християните. сатана освен човекоубиец още е и перфектен лъжец и измамник, лукав и подъл, много жесток и кръвожаден. Такава е и религията му, която е завлякла милионите т.нар. мюсюлмани, които са неговите предани служители, неподозиращи каква е истината и незнаещи в действителност на кого служат. Очакват ни страшни неща. Запознатите знаят, че духовната реалност е много по-голяма от видимата реалност. Живеем в последните часове на последното време. Антихристът идва. Но и Иисус Христос идва. Борбата ни не е срещу човеци, а срещу тъмните духовни сили на злото. Единственият изход е да се обединят християните и всички да се обърнем към единственият жив Бог-нашият Господ и Спасител Иисус Христос. За всичко това е писано и сме предупредени!

Амин на Божията воля. Дойди Исусе,дойди... Не се плашете,че се множат.Те трябва да станат като числото на пясъка,но съдбата им на тия,които следват Антихрист е ясна...четете Откровение на Йоана

Господ да ни пази! В България е страшно.

Мнение е. Лично. Само подкрепа на твоето: Не може да се избяга от неизбежността. Празнословия са величието и мощта на българите. Дори ако пренебрегнем личностно ориентираните продажни инереси на сегашните (от 89 г. насам) правителства, дори ако имахме едно здраво, национално ориентирано правителство, съдбата ни щеше да е предопределена. Няма го зад нас мощният православен Съветски Съюз. Русия ни продаде, както продаде сърбите. Опълчим ли се, ще получим това, което получи Милошевич. За някои по умни от нас българи спасението беше и все още е далече от Родината. Скоро обаче и това спасение ще е невъзможно. Ще се стигне до визи дори в ЕС, а нашите продажни държавници ще въведат стриктен контрол по границите. Вместо Шенген - Делиорман. Вместо Брюксел - Анкара. Много жалко!...

А, къде е християнската религия? Да вземат пример от мюсулманите. Знаят къде да зарибяват. Сред малограмотните и мързеливи цигани и тям подобни. Вместо да правят отчаяни опити да вкарат вероизповеданието в училището и да се опитват да зомбират млади, образовани и възпитани деца да се размърдат там, където имат някакви шансове за това - в гетата. Така господ ще ги възнагради щедро за благородното дело. По-добре малограмотен вярващ християнин, отколкото престъпник-безбожник или мюсулманин. Ползата ще е обща. И за религията и за обществото.

Не е ли тов,което предлагате ролята на нашата църква? С каква дейност православието и висшите архиереи се противопоставят на радикалната ислямизация на 4аст от нашето население?Иска ми се да има поне 2-3 неща,които златодрешковците вършат

С какво могат да се противопоставят група гнусни доносници на бившата ДС? Та те сега имат друга задача-кой да налапа кокала,т.е да стане Патриарх...

Фактите са факти.Сега изкарайте на бял свят атентатите на гара Буново,изкарайте клането в Каолиново,двете жертви във Варна с изрязано с бутилка от бира по коремите на жертвите полумесеца.Запаленото знаме в Кърджали и прибавете свидетелските показания на написаните тайни свидетели и се убедете в тезата,че радикалния ислям е пълен с насилие към мирното население.Изкарайте от релси ДПС,която е основана на религиозна и етническа основа и мира подкрепете с изпълнение на законите в нашата държава!!! Виновните ги изолирайте в затвора и сигнализирайте европейската общност за истината в България.За дискриминацията към българите от радикални ислямисти.И не забравяйте!!! БЪЛГАРИЯ е християнска държава по КОНСТИТУЦИЯ!

ТАКА НИ СЕ ПАДА НА ТОЛЕРАНТНИЯТ БЪЛГАРИН. ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ САМО ЗА ЕДНА СТОТИНКА ЩЕ ПРИЕМАТ ЧУЖДАТА ФАНАТИЧНА РАДИКАЛНА ИСЛЯМСКА ВЯРА ЗА ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ИМ ПЛАЩАМЕ ТОКА ВОДАТА И ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ ОТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ. НО ПО ВАЖНОТО Е КОЙ ДОПУСНА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК. НАЛИ ЗАТОВА ГИ ИЗБИРАМЕ В ПАРЛАМЕНТА. КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ВЪВ БЪДЕЩЕ ОТ ЦИГАНСКИТЕ ВЪВ КАВИЧКИ МЮСЮЛМАНИ.ВЪВ ТУРЦИЯ НЕ ТОЛЕРИРАТ ПАРАЗИТИ КАТО ТЯХ И В ДРУГИТЕ МЮСЮЛМАНСКИ СТРАНИ. ИМЕННО ЦИГАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРИВЛЕЧЕНИ ЗА ДА СВЪРШАТ МРЪСНАТА РОЛЯ А ПОСЛЕ ГОРКИТЕ ЦИГАНИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕТОПЕНИ НА САПУН КАТО ИМ СВЪРШАТ РАБОТАТА.

" НАЛИ ЗАТОВА ГИ ИЗБИРАМЕ В ПАРЛАМЕНТА" - не, брат! Не ги избираме. Те са избрани още преди 89-та. Противниците на средната класа са едни и същи по света. С нашите избори само леко разместваме фирмите им в България (икономическото влияние). Но, политиката им е неизменна! Ревяха, че ислямисти бухнали небостъргачите в Ню Йорк. Обявиха война на тероризма. Сега подпомагат набезите на ислямските терористи ... Без да питат народите, дали искат това. И нас не питаха! Е, не съм съгласен, че само на нас, така да ни се падало!

Е нали ислямиста Обама е пръв Антихрист на световната империя президент?

Няма начин да бъде осъден някакъв брадат имам, който проповядва на турски и развява турско знаме, докато депутати от българския парламент агитират на турски в България и българските правителства се прегръщат с правителството на ислямските братя в Турция!