Мустафа Карадайъ: ДПС ще стане първа политическа сила

Движението няма да се откаже от пътя на заедността, единството, различието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е мотивация да гласуваме само и само да не влизат повече етнически партии. Това не означава ,че уж наще ,ще мислят за нас,просто е време да бъдат елиминирани.

МОЖЕ,АМА ДРУГ ПЪТ! РАЗБРА ЛИ,БАВНОГОВОРЯЩИЯ?! И ТИ НЯМА ДА СИ ЖИВ ДА ГО ВИДИШ!!!

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.........

ще стана я! щото българите сме ахмаци! ако отидем всички да гласуваме, дпс ще вкара в парламента само десет депутатчета

ЗАБРАНЕТЕ ПАРТИИ СЪЗДАВАНИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е!

ДПС&БСП ЕВЪР ФОРЕВЪР!

Гласуванията трябва да стават само с представен документ за платени данъци. Да видим колко гласове ще отпаднат автоматично

Този смешник да научи български преди да подава заявка да управлява България. И да побърза, че с измирането на бившите агенти на Държавна сигурност, тази пародия на партия ще изчезне.

Защо не е цитиран правилно? "Живейтъ и съ подготъветъ. Не оставъйте в миналъто. Мислете и съ развивъйте изпъреварващо. В епохата на инъформационните технологии, подгответе съ за новите професъи в светъ, и то изпреварващо, за да може да разъвием и нашатъ старана"

Как? Един милион мангала не стигат за това.

Недосегаеми са, а това ги прави първи напред във времето

ДПС-ПАРТИЯ ОТ БЕЗСМЪРТНИ?!

ДПС и сега са първи, защото никоя власт не смее да посегне нито на бизнесите им, нито на фрапиращите престъпления, нито на имотите строени с крещящи нарушения и видими за всички освен закрилящите ги държавни органи. Та, ДПС са си първи, иначе нямаше да е така

Хахаха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха......

много са жалки ДПС шуменско област вече са сас ГЕРП

Ei rezak nauchi bulgarski nqkoq duma,togava stani parvi

можете да станете първа политическа сила! Свиквате със бесепето един или повече ,,спонтанни” митинги на ,,симпатизанти” от ...цялата страна във София!Задръствате движението по Центъра,Народното Събрание,Операта,Слави изпълнява един подкрепящ ви концерт.Нинова на митинга хваща здраво за врата Кармазъдайъ и му забива еда целувка с език в гърлото от което очите му искачат.А ,,симпатизантите” ви опикават и о...ират де що има градинки,кьошета,входове наоколо и правителството...,

Хайде, излезте от задкулисието, обединявайте се с ГЕРБ и векувайте!

СъвеЦкаво информбюро май е забравило кой се целуваха на моста Ха ха ха

А Турсокото информбюро пропуснало да отбележи, че Вожда подарява кучета на Доган; Доган, от своя страна, ГО накичи с генералски пагони и че Доган МУ е Пътеводна светлина: "Ахмед Доган си остава най-добрият политик на този преход до ден-днешен. Ахмед Доган сложи всички българи в джоба си и като политик. Ахмед Доган е печелил всички мачове без управлението на ГЕРБ. Във всички други, включително и сега, той печелеше. Той и в момента вижда - това е упрек към мен и Реформаторите - той вижда с два хода пред нас." C'est la vie...

Както са тръгнали да се множат като глисти българските роми току виж се оказал ПРАВ КАРАДАЯЪ.

Ми както е тръгнало с раждаемостта нищо чудно и да станат първи. Българите не раждат, мангалите са подкупни и раждат - що да не стане ДПС първа алед време? Какво ще й попречи?

,ще...

Ще се напикам от смях. Тоя убавец какви наркотици взима бре.

Уау

За съжаление това ще стане след 20-30 год. Тогава манглите и гаджалите ще са мнозинство и българите ще се крият зад решетки в домовете си, както е в ЮАР, Бразилия и т.н.

Тея сега ще се сбият с герберастите кой ще ползва циганския вот. А дано си го поделят поравно и да отидат по-назад.

Ама евроромите са си червени . Бат Сали от кои е ?

АААААА И БСП ЩЕ УЧАСТВА В БОЯ!!! НАРАВНО!!!

Този смешник дали наистина си вярва? Помияри....

Сега и циганите ли ще вземате в партията си... Да ви е честито. И без това се чудехме къде да ги наритаме неграмотните боклуци, които само искат да вземат, а нищо да не правят.....

ЕМЕС

В парламента всички гдето са се събрали, на циганите фузиономиите им са одрали.

В България опасността наближава- цигани и комунисти се обединяват.

Когато управляваха комунистите, циганите бяха кротки като агнета. Ама откакто се сдружиха с демократите се обърна палачинката. Защото вече са нископлатени гласоподаватели на мафията.

НЕ БЕШЕ БАШ ТЪЙ!!! И ТОГАВА ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ,НО СЕ ЗАМИТАХА,НЕ СЕ ОГЛАСЯВАХА! ТОВА ПЛЕМЕ СИ Е ПРОБЛЕМНО ПО РОЖДЕНИЕ,ЛИПСВАТ МУ ГЕНИТЕ,ДЕТО ПРАВЯТ ЖИВОТНИТЕ ХОРА!!!

Ако се въведе електронното гласуване и се спре с насилието върху мюсюлманите задължително да гласуват за ДПС ще има друга парламентарна картина.

Те сега купуват гласове от циганите.

Всичко това става възможно в резултат на прозападната и проамериканската ориентация на българските ибрикчии, които управляват през последните 30 години. И това не е демокрация, тези хора много се страхуват от демокрацията, защото за нищо не се допитват до Народа.

ще стане ама некои друг път

Вероятно, за съжаление на тази територия е пълно с отрепки с право на глас. Курнеля защо мислите че клати държавата непрекъснато, ако не за да се хваната ръка за ръка с Карадайъ и да съсипят всичко, както винаги го правят? Който не си познава миналото-няма бъдеще.

Ами има пари и знае ,,КОЙ,,ще спечели.Да пази Бог..Абе кой нормален иска меди да разпределя порцийте,ама чаветата само кой плаща гласуват,също и еничарите

За такова изказване директно в затвора и закриване на седянката.

Защо? Червените боклуци винаги са били подпирани от дпс и нощо не се е променило. Това те чака и след следващите избори. Не се усеща "вятър на промяната" особено силно ;)

Бъдещето е ясно, връща се миналото... България в турската империя..

Ганьо разбира от футбол и политика. И има право на глас...

Всяка партия да си публикува даренията, да си публикува харченията, на публичен достъп с имена и фирми!

Ти шегуваш ли се? В сутърешен блок на една от телевизиите попитаха курняла нинова от къде има 300 хиляди долара за образование на синчето и в Бръшлянената лига и тя отказа да отговори... И днес е идол на всички олигофрени ;)

С такива Патриоти, като идиота Симеонов, като нищо ДПС ще стане първа сила!

За да не стане, гласувайте вие, засега сте болшинство, все още имате шанса да ги изметете от политическата сцена.

Партия на ромът! Деепеесее!

Мустафа Карадайъ: ДПС ще стане първа политическа сила Съгласен съм с Карадайъ, тъй като циганите ще станат най-голямата популация в България в близките години.

Да, да, ама не - НИКОГА НЯМА да станете първа политичекска сила. По-скоро ще ви забранят, когато дойде свястна политическа партия - АРЕ, заедност, както казваше вашият агент на ДС Павел.

Станишев + Доган/Местан = Курнеля + Карадайъ