Може ли да получи Украйна изтребители Ф-16 от САЩ

Според конгресмен Адам Смит това ще отнеме най-малко 8 месеца и ще изисква обучение на пилоти и подходящи летища

Обратно в новината

Коментари - Може ли да получи Украйна изтребители Ф-16 от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА! Платените от Българският данъкоплатец!

Ми... не :D

Ние ще задържим чертежите, пак е нещо.

Те ако ги чакат колкото нашите...

То ако се случи нещо с Русия, после американците ще започнат да мачкат и европейските народи, нищо че са им съюзници. Веднъж тръгнали по този път, янките няма да се откажат от маниерите си да мачкат всеки който за нещо не е съгласен с тях или просто им е съперник в някаква област. Навремето Британия е нападала всеки който може да стане твърде силен и да бъде неин съперник за господството й над света. АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ИСКАТ НИ ПОВЕЧЕ НИ ПО МАЛКО ОТ ТОВА ТЕ ДА СА ВЪРХОВНИЯ ГОСПОДАР НА СВЕТА. ЕДИНСТВЕНО ТЕ ДА КОМАНДВАТ БЕЗ НИКАКВО ОСПОРВАНЕ НА ГОСПОДСТОТО ИМ ОТ КОГОТО И ДА БИЛО. ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА СТАНЕ ТЯХНА БАЩИНИЯ. Всяка държава ,която стане малко по-силна икономически или военно ще бъде разрушавана начаса. За да бъде запазено господството над европа и света на англосаксонците!

може - от България. Скоро идват

Естествено че ще получат нали трябва нагледно да се покаже и тренира как падат миг-чета от различни модификации.

"...при предстоящото контранастъпление на Украйна" Кога това! Пролетта, лятото, есента... колко народ още трябва да умре?

След това ще дадат F16 на Тайван и край с Китай.

С две ескадрили и руснаците са чао,но това ще е прекалено грубо и все пак Русия е ядрена държава и това унижение не знам как ще го понесат

Перемогата е близо!

Верно си за хапчета с този никнейм! Мнението ти не коментирам. Болните ги щадя!

Има се возяяяя,нацистчетата!

8 месеца докато ги обичат, 2 години докато им сглобят самолетите и до тогава няма да има такава държава Украйна! Някакво по-разумно решение няма ли?

sawo

Изчакаха да видят ще се появят ли доказателства и казаха няма такова нещо.

След последните перчения на Путин стана ясно че ние сме врагове и то в прав текст този път и по добре украинците да получат каквото им е нужно

що твоят любимец путлер не си ползва су-тата от 4то поколение или непалещите армати, болен мозък!

Категорично НЕ! сащ не могат да ги произведат толкова бързо. Ние чакаме 8 самолета вече години а те са произвели само първия. Да не говорим, че ги платихме прескъпо тези рисунки!

Ама дойдоха на 24 февруари

Може да получи Ива и останалите дир списвачки, както и редакторите..с незавършен 10ти клас

То тогава нато не може да не се съобрази с руска курва като теб нали така

Отивай. Дерзай. На фронта! Байдън и Урсула те искат

САЩ Няма да изпратят най модерните си танкове Аврам или пък самолети от какъвто и да е вид! Защо? Лесно предвидимост Провал на уж супер оръжията от САЩ....ще унищожи оръжейната им промишленост!!! Никой няма да иска да докосне американско оръжие,след като излязат Видев на лесно унищожвни танкове и самолети. От развенчаване на приказките за американското оръжие се страхува САЩ.

Щеше да стане като магистрала Хемус, моташ се, чешеш се по мъдете, и накрая няколко милиарда отгоре

Сега разбрах защо нашите хартиени самолети са на тази цена. В нея е включена и цената на подарените на Украйна самолети. И подарените ще бъдат доставени доста по-рано, а дотогава САЩ ще ни пазят като викат силно "пази се".

Тццц значи Сащ могат да изпратят на Украйна самолети, а нашите ще забавят! Какъв е извода?

Ще получи българските. За без пари. Та нали ние сме ги платили вече. Браво на Господарите от Еврейските Съединеми Щати! Продължавайте да сеете войни и смърт. Нагли, алчни лицрмери

Тя може да получи…… но мяма лой да ги изпрати…..

може - ама няма да получи...

Сладки патки и се радвай

АНГЛОСАКСОНЦИТЕ използват германците, французите, италианците и останалите западняци. Използват ги като васали и измекяри, които да укрепват англосаксонското господство над света. Но по този начин западняците постепенно стават и ще стават роби на англосаксонците. Когато се усетят, ще бъде твърде късно. Всичко на практика се движи около тази тяхна цел, англосаксонците да бетонират и гарантират своето господство над света, а останалите европейци ще им оказват голямо съдействие за което, в качеството им на техни слуги, ратаи, измекяри. Докато това се постигне (англосаксонското господство) те ще насочват и ловко манипулират гнева и омразата на европейците срещу Русия, после срещу Китай, после срещу някой друг, срещу трети,четвърти. И по този начин ще приспиват и дундуркат заспалите европейци, които много верно като кучета ще слугуват на англосаксонците.

Глупости на търкалета! Всяко летище може да се пригоди! Да си вземат ВМ версия, катапулти и от 50 м ще могат да излитат! И да гледат, да са с риверсивни двигатели, щот' няма кацане с таа мощност!

Не пазарувай от измамници, но Ганьо е свикнал да го прави всеки ден му режат главата във веригите и той седи и блеееее

Украйна до сега дължи на Сащ 82 милиарда долара за военна техника. Тия ли изтребители ще я спрат!

Няма щото ги е страх да не се изложат като с джавелините и и другите дето не стават за нищо.

Не разбрахте ли ? Украйна ще получи всичко от което се нуждае за да смачка Русия. И това е най евтиния вариант Нато да набира табаните и ликвидира Русия

Както каза един американски конгресмен за възможен конфликт с Русия, а той каза: Това наистина ще бъде една истинска три-дневна операция !!!

На практика не може.

Руски курви няма, има хора, които виждат истината за фашистите от сащ и ит западноевропейските подлоги-държави. Включително мислещите хора от същите западноевропейски държави виждат истината, за разлика от фашистките проститутки като теб... Случайно да гледа как в Берлин свалиха осрайненското знаме?

Стават ли?!? Те са си от 70 години. :-)

Кретен ли си или просто тъп?

Разбрахме. Чакаме го вече година. С буйна страст. Ама нещо не става. Те и руснаците го чакат и не нападат..ама йок, Полша само се отваря, ама не напада..

А ма разбира се! Достави ли им 4 танка, а руснаците имат 20 000! То тази работа не е като Playstation! Украинците със 100 самолета от преди 30 години, руснаците с 2000 +! То на телефона и на компа много лесно става да победиш някой!

Дреме ми какво мислиш и вълнуващо желаеш. Отивай се бий. Или млъквай. И без това от теб в България полза нула.

Е, па, аз съм българин но бих гласувал веднага да бъдат дадени на Украйна. Най-малко по две причини: първо при нас няма да бъдат използвани в реални бойни действия за каквито са предназначени. И второ: в момента те са несравнимо по-необходими на Вкрайна, която измива срама на Западния свят, който се страхува да воюва за екзестенциалните човешки ценности - чест, справедливост,хуманизъм.

Може, защо да не може, плаща 2млрд $ и чака до 2026г. След това може и да не ги получи

Украинците очакват след изборите в България Кирчо и Ицо лодкаря да им подарят нашите Ф-16 :)))

Няма по-малоумни играчи в онлайн игрите от американците и поляците.. не стават и за тетрис стратегия

Милия, ти наистина ли си вярваш и наистина ли вярваш на онази проститутка-клоун зеленски? Много си го закъсал явно с мозъчните клетки...

Можем да пратим на укрите нашите ф-ки, дето са на картинка ! А иначе завода за ф-ки се строи, сега оглеждали за свободни парцели където да се изгради завода. След 10-20 години я стане, я не стане. А картинките ще бъдат с висока разделителна способност, американско качество на принта !