Може ли да получи Украйна изтребители Ф-16 от САЩ

Според конгресмен Адам Смит това ще отнеме най-малко 8 месеца и ще изисква обучение на пилоти и подходящи летища

Обратно в новината

Коментари - Може ли да получи Украйна изтребители Ф-16 от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ама на хартия като нашите... Отговор от Радио Ереван

Подкрепа на по-предния пост да напомня е са и сащ ни спряха от първи до четвърти блок на аец козлодуй и бяха дадени за скрап а в словакия до ден днешен продължават да работят същите блокове след това ни забраниха да построим белене след това ни забраниха да строим южен поток дотук съсипаха българия и подготвиха почвата уж да ни оправят американците искат да ни строят ядрени блокове и да ни возят втечнен газ но на многократно по-високи цени от руснаците така че в края на краищата май наистина американците ще ни оправят тази цел със сигурност ще я постигнат ако на вас дойдат пп дб и герб пази боже

Наистина американският истамблишмънт ще ни оправи, КАТО НИ ИЗТРЕБИ. 1989 - 2021 г. => 3 милиона 2022 - 2025 г. => още 3 милиона

Ако получи тези изтребители от сащ путин ще бъде принуден да извади истинските оръжия и тогава ще стане майка плаче грамофон свири и байдай ще играе руско хоро

Няма да получи но Украйна,която не е в ЕС ще.В кой свят живеете бре кьорави ли сте кви сте .КРАВАРИТЕ И ЕС НИ МАЧКАТ ЗДРАВАТА,ПОСЛЕ ПУТИН ВИНОВЕН!ТЕЦ-овете ще ги платим пак ние бедните,защото ЕС се грижи за нас.Дакато не почне да убиваме олигарсите си няма да се управим! ЕС също да спре с тези извратени санкции,защото не решават проблема!

8 месеца? … Мислех, че самолетите са по-бързи от танковете? … При всички случаи обаче, ще изпреварят Българските Фък 16!

Може да ги получи, даже преди нас

Ще им дадат нашите F. И без това са платени.

контранастъпление, какви пет лева.... От къде войници за армията - от гробищата ли? Че събират студенти и ученици вече се видя и случайни хора хванати по улиците - и каква армия ще бъде това, от бъдещи мъртъвци ли.... Ще бъде!!! Ни танкове, ни самолети ще му помогнат на зеления педераст, вече е бита карта, а ако НАТО се намесят ще ядат ядрената какалашка....

Гледам с каква скорост им доставят танковете, няма да ги огрее скоро. А и колко им обещаха, и колко им дадоха. Какви модели щяха да дават и какви ще им дадът. Да не се окаже, че ще им дадът някой масершмит вместо ефките.

Останки от немски танкове "Леопард" са забелязани край Бахмут !!!

Ще получат другия път самолети Укрите и еврея Престъпник Зеленски , но и фамилия Зелен ски ! Или БЛИН кин , Така са им измисляли казаците на евреите Фамилийте , когато са бягали от Испания и Германия и са идвали в Руската империя ! А казаците са охранявали Границите на Русия !

Зависи до каква степен е договорено да разнебитят Украйна…. Да не скачаме много, и без това нищо не знаем, както са казали едни, каквото ще бъде, ще бъде…

Ф-16 е непотребен за такива условия. Не случайно англичаните им препоръчваха Грипени, че можели да кацат и на магистрали. Преди няколко месеца и тестваха в скандинавска държава. При нас още строят 1 писта за знам ли вече колко десетки или над сто милиона!

Но с тях или без тях Украйна ше загуби войната.

Може бе, може... И ние можем, ама надали...

"Поляци, вие искате да измрете ли?"- Този въпрос зададе Скот Ритър, бивш висш офицер от разузнаването на САЩ относно приказките на Полша за победа над Русия. Той прогнозира капитулация на Украйна до месец октомври тази година.

Бях коментирал, че най-бързият край на войната е капитулация. Киев и преди ПСВ си е към Русия и наричан майката на руските градове. И Киевска Русь/Русия. Техните северомакедонци. Преди да обидят там някой на изрод, са му викали Бандера. После 2010г. президент го прави национален герой. Още тогава е проблема, ако не и по-рано.

150 източни племена се обединиха във Велика Орда и нападнаха Европа, първата им цел беше Грузия, след това нападнаха Украйна и се заканваха и на Полша и на България. Но великият и смел народ на Киевска Русь ги спря, преби и обърна в бяг и се зарекоха до край света да гонят Ордата и да освободят света от Великото Восточно Зло.

Нищо бе, и след година да е няма проблем, коя държава няма нужда от безплатни изтребители.

Обяд няма. Всичко което доставиха и ще доставят им се пише на сметката. Лошото е като дойде време за плащане.

Всичко може да получи Усрайна.И даже и малки атомни бомбички може да получи.Само,че не знам дали РУСИЯ няма да използва своите - големите атомни бомби.

Може ама няма кой да ги кара. Нашите пилоти вече 2 години се учат и още не са се научили.

Ако са тъпи милиционери като тебе

Защо ли си мисля, че пилоти и технически състав отдавна се обучават и ще получат самолетите даже преди българските?

Още преди 1 година Байдън отдели 100 милиона за обучение на украински пилоти.

Да дадат големи транспортни самолети,че като вземат да бягат да има място за всичкият добитък от Бандеровската кочина!

Дано по-скоро братска Русия освободи Украйна и тя отново да стане нормална, свободна държава каквато беше до 2013г

Точно така. Русия да освободи Украйна от присъствието си и тя отново ще стане нормална, свободна държава каквато беше до 2014г.

Нито Русия ни е братска, нито ние за нея сме им братя! Украйна никога няма да бъде това, което е била! Даже и Русия да отдели Донбас от Украйна, двата народа завинаги ще бъдат врагове

Значи работата е ясна.РУСИЯ завладява цяла Украйна,и до няколко години всичко що е украинско се унищожава.Култура,население-всичко.

Все едно да кажеш, че японци и американци за винаги ще останат врагове след Хирошима и Нагасаки... Я, виж колко добре се разбират! Същото ще стане и между руснаци и окраинци, но да не ги бавят с атома!

За мен е братска, за тебе както искаш. Апропо твоите брадъри убедиха ли те да превърнеш синът си в момиче или още не са?

Украйна ще победи, това е неизбежно. Гръцмулят на руския нацизъм ще бъде изтръгнат, а гръбнакът - пречупен. Не може държава, на която национален герой е Ленин, да съществува в този си вид.

Слава на Нацистка Окрайна и на Нацисткият изверг Степан Бандера

Соросоиден тъпанар

Самолети, ракети, химическо оръжие, мръсни бомби, всичко,иначе ако САЩ загубят в Окрайна ще бъдат изритани от Европа! И това ще се случи след като Путин си избере новият американски президент!

На твоя Путин дните му са броени! До края на тази година той няма да го има повече!

Ние българите сме на страната на Братска Америка, против рашистките главорези. Приятна новина е, че на страната на украинците се сражават и български доброволци. И здраво се сражават, трепят без жал рашистките орди.

Вие ,,българите" сте един файтон продажни отрепки защитаващи вражески американски интереси.

Няма такива доброволци. Освен това ние българите мразим САЩ.

За да се харесаш на дъ ню брадър, обличай и принуждавай синът си да се държи като момиче. Имаме ги в нашия град двама, бяха активисти на една тъмносиня партия, синовете им 14-15 годишни, по никакъв начин не може да помислиш, че са момчета.

Русия ще победи, това е неизбежно. Гръцмулят на украинския нацизъм ще бъде изтръгнат, а гръбнакът - пречупен. Не може държава, на която национален герой е Бандера, да съществува в този си вид.

Ние българите сме на страната на Русия, против бандеровските главорези. Приятна новина е, че на страната на руснаците се сражават и български доброволци. И здраво се сражават, трепят без жал украинските нацисти

Ние Българите сме на страната ва България в Обединена Европа и НАТО!И сме солидарни с братска Украина.

В такива случаи си спомням какво каза мис Виктория Нюланд - Fuck the EU. Бих добавил и НАТО

Няма как да има летища на територията на украйна ще ги счупат

Предоставяне на изтребители на чужда държава е труден, скъп и продължителен процес. Пример - България, която може и да не получи Ф 16. Няма значение, че са платени. А за Украйна е още по-трудно. Англичаните отказаха да предоставят Тайфуни. Един изтребител се обслужва от 40 човека на земята, а обучението на пилотите продължава години. Поддържането и техническото обскужване са много скъпи. С дронове е по-евтино и ефектив

България ще получи F-те макар,че ще има много саботажи по обслужването и експлоатацията им от страна на руската агентура на Кремъл в Бългалия

Ще ...

Ще дават самолети, вероятно есента... По важни са умните ракети, може и от селскостопански да стрелят

И кой ще ги получи, нацистка Украйна бавно, но сигурно се разпада.

Разпада се фашистка русия! Цял свят подкрепя Украина

Москалите са идиотизирани пиклювци и дрислювци, които затриват държавата и себе си в полза на интересите на една шепа олигарси-кретени. Хубава земя, калпав народ, управляван от нацисти ...

Москаляку на гиляку а, викай де, що не викаш. Май сега нещо не ви е до това, нацисти мръсни.

Що?На вас и на вашите господари хубаво ли ви е да ви наритват отвсякъде и да ви трепят в украинската кал?

Тъп соросоиден папуняк

И Звездата на смъртта да им дадат...украинците са обречени !

Шило

Нищо няма да им дадат, щото янките още помнят виетнамския пилот Ли Си Цин

Ти май последните 40 години си бил в Кома?

Шило

Що да съм бил в кома? В началото на 70-те години на 20-ти век, янките са бягали панически от Сайгон. Преди няма и година, повториха същото упражнение в Афганистан. Нищо ново.

разбирането, че поражение търпи съветската военна школа – с цялата нейна военна доктрина, методи и организация за водене на бойните действия. Разгромът в долината Бекаа преобръща из основи всички представи на съветският генералитет за воденето на съвременна война. Поражението ясно показва въпиещото изоставане на въоръжените сили на СССР от водещите военни технологии. Въпреки това във висшия управленски ешелон никой не бърза да направи правилните изводи от случилото се – никой не се замисля, че става дума не просто за тежки и обидни за престижа на СССР загуби, предизвикани не от недоглеждане, неумения или страхливост, а за технологична катастрофа преобръщаща предишните представи за военна мощ в съвременната война. Битката в долината Бекаа нагледно показва, че Западът се откъснал недостижимо напред в модерните военни технологии и катастрофалното изоставане на СССР не може да бъде компенсирано с количеството танкове, ракети и жива сила. След всичко написано по-горе, можем с чисто сърце да направим следният извод: Наблюдавайки развитието на бойните действия в Украйна, виждаме, че четиридесет години по-късно в руския генерален щаб не са забравили нищо старо и не са научили нищо ново. И бидейки създадена като „работническо-селска“, руската армия си е останала на „работническо-селско“ ниво.

Иво Инджев го каза същото по телевизора, значи е вярно ;) Между другото, педалите ползват чужди НИК-ове.

Украинците са идиотизирани пиклювци и дрислювци, които затриват държавата и себе си, в полза на чужди интереси. Хубава земя, калпав народ, управляван от нацисти ...

Абе Панаьоте, каква трябваше да направят? Да се продадат в робство и да станат орки като руснаците? Дядо ти децата за еничари ли си ги е давал и е оставил само тебе запъртъка?

Педалите ползват чужди НИК-ове.

Тъпчо, пак имаш паник атака

А пита ли херО мустАкА - дали може да коментираш ?

Ами на първо място трябваше да си останат неутрални и да не забраняват със закон руския, основния език в Украйна.

Русията ще падне. ПП и ДБ се връщат русофилите ще реват

Мъжете избират - мъжка партия, Гейовете избират варненския, цигански, гей клуб да се чукат за копейки.

ц, не е точно така, гефовете ползват чужди НИК-ове ;)

ПП и ДБ обслужиха Путин.

По-скоро, работят против България.

Очевидно е, че руската съпротива е обречена и без Ф-16 за Украйна. Никой не може да каже с точност колко обучени кадри на Алианса се намират в момента в Украйна, но руските затворници със сигурност свършиха. Заплахите на Русия с ядрено оръжие все повече приличат на "ама аз ще се разплача вече". Те руснаците когато атакуваха не заплашваха с думи. Или по друг начин казано: "Куче дето лае не хапе".

То и украинците привършиха, щом вече набират жени и деца...

Другари, кой кара от нас Лада? Да се преброим: - Аз съм руски лузър и карам Лада + Аз съм прозападен модерен човек и карам "лоша" немска кола

Ладата е добра машина.

А баба ти е селската секс-бомба.

Какъв другар си ми бе болшевишки педеразин?

Това не го ли постна вече няколко пъти? Дават ли ви стотинки за един и същ пост?

Ще получат нашите.

Татище ми купи колело,ама друг път.

Едно време прнсионерите Ставаха в 4:00 и пускаха радио Хоризонт Там онази тъпотия за Дунава Сега стават в 5:00 и отварят Фейсбук и Дира

Бе тъп капут....бахти залупения трол..едно и също...

Едно време какви пенсионери имаше - вълшебници, а сегашните джендърски гей-педали.

Кво стана - Ейбрамсите Пристигнаха ли, че нещо ги няма по Бойните Полета на Украина?!

само да вземат завоя и пристигат;)

Дори да ги получи, кой ще ги кара?))

Американски пилоти примерно??? Или не става

Те направо горят от желание да се бият...откъде ви копат бе?

Ваксинираните, които припадат преди приземяване, или афродиверситетните, които разбиват вертолети в околни сгради?

То ще означава директно участие на фащ и нато във войната. Това разбираш ли го?

С хиляди глупости и запитвания за пожарни кранове коли и пешеходни пътеки. Нема по тъп!

Кацна в Ейск 2 пъти

Те стрижнаха 3 пъти..отзад

Защо русофилите си търсите гей ценности в Дир? Тук да не е сбирка на гей клуба? Това руски традиционни правоверно-православни ценности ли са?

Като те гледам, май наистина е гей клуб.

Може, нали ние платих ме няколко предварително и чакаме с години ...

Няма как да получи зщото няма пилоти, които да летят с тях. Ако дойдат то тези изтребители ще са с чуждестранни пилоти което вече ще е н 100% обявявне н войн от нато на Русия.

Да поздравим Командващия ПВО РФ С брилянтната работа В Ейск,Краснодарски край Слава

Само внимавай да не се насереш от смях ;)

Другари, кой кара от нас Лада? Да се преброим: - Аз съм руски и лузър карам Лада + Аз съм гей и карам западен гейропмобил

... и на края - дайте стотинки за билетче .

Ле-ле Льо Лю Леле. леле горкото руско сополче ! Ако нещо НЯМА в Русия, то са две неща: НЯМА АЛУМИНИЙ НЯМА УРАН Алуминия е внос от Канада, а урана внасят от България и Казахстан. Между другото памукът внасят от Туркменистан, за да правят ватени гащи по лиценз. Това обаче го няма в опорките. И Мутра Фонова не ти го е снесла.

Хе..пикаещ...уран от България!? Първата работа на седерастите...в лицето на Филип димитров 1991 беше да закрия уранодобива...обогатителната в Бухово...всичко. Нали трябват добичета на евронивата

Тя може и да ги получи ама кой ще ги кара тия щайги...