Обирът на финансовия център в София е извършен за 32 секунди

Обирът на финансовия център на "Алианц" на столичния бул. "Дондуков" е извършен за 32 секунди, а двамата маскирани мъже са избягали с мотор, паркиран на съседна улица, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Обирът на финансовия център в София е извършен за 32 секунди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6... ;-D

Явно ти си такава охрана и знаеш много за нея, я ни кажи какво охранява тя?

Не виждам причина някои да се радват толкова на крадците. Освен, ако те самите не са с такива престъпни наклонности. А в банките, като цяло има едно пренебрегване на опасността от обир. Наистина често касовите помещения зеят отворени, охранителите закусват някъде. Има едно подценяване на риска и дано се вземат мерки. Явно банките преценяват, че им излиза по-евтино да ги грабят периодично, отколкото да се инвестира в добра охрана, но поне елементарни мерки да се спазват не би било толкова лесно на престъпниците.

браво на тях!

бантите обират банка ... после четат и гледат как по телевизия, вестници и интернет пишат и говорят тях ... точно като на филм..

нагледали на филми как професионално, сигурно и бързо да обереш банка. Филмите ни ги пратиха отвъд океана новите ни "приятели", за да се ограмотяват крадците, ние да се кефим !? А СОТ какво - те никога не са били виновни и не носят отговорност !:((( Смях до припадък !! Каквато държавата такива и полицаите, такива и охранителите - бутафория !!

Браво, че даже и Тиквата не може да отреже една лентичка за 32 секунди

50 годишен охранител! Колабирал- нормално, на неговата възраст човек трябва да избягва силните емоции. Въпросът е отговорните лица не си ли дават сметка, че тази работа не е за дядки?

Винаги съм знаел, че СОТ-аджиите са глупаци! Служителката им е виновна, че те са некадърни и нагли к.....та

Гледали са "Да изчезнеш за 60 секунди"...

Е, ТИЯ СА ДВА ПЪТИ ПО-БЪРЗИ!

Няма да ги открият,защото такива съм им възможностите.Само за заплати реват.

Този от СДВР много знае. Ако на него му опрат пистолет в главата ще се наака и ще припадне, няма дори да си спомня какво е "паник бутон". Предалгам просто полицията да си върши работата вместо да дава акъли и да протестира. ( знам че няма да стане - тези ХРАНТУТНИЦИ са там само за да пазят богатството на богатите ... ).

Предлагам да се криминализира носенето на каски от мотористите и като минават покрай банка да са задължително без гащи за да им се виждат татуировките и родствените белези :)

Явно обирджиите са абсолютни професионалисти. Ако всеки в тази страна си разбираше толкова от работата и си я вършеше така професионално, както тези двамката щяхме да сме доста просперираща нация.

Полицията ни е гола вода щом не са открили общ почерк и т.н. в няколко грабежа досега. Мотористите в България не са все пак толкова много. Къде им е агентурата в рокерските банди?! . По видеозаписите сега могат да отсеят извършителите. Въпрос на математика и стесняване на кръга! Доброто е, че са изпразнили касата на банка-изедник, а не на някой клет човечец. В случая тия влизат в ролята на Чавдар войвода, ако все пак подарят пари на някои несретници и болни.

колко се краде за 30 часа или например за 30 дни в тази малка държавица.....

сотатджиите са част от организираната престапност. време е всички охранителни фирми саздадени от червените бандити да се забранят и поставят изван закона. за какво плащаме от данаците си на 60 хиляди полюции? да чoплят семки, да пят кафета, да пушат и да протестират, че заплатите и привилегиите им били малки? полiуицята трябва да охранява всичко, както е в нормалните даржави. сот са бандити.

не си ли виждал буквата "ъ"

със здраве да си ги харчат момчетата с едро телосложение, може би са и без врат. Как са намерили каски по мярка, не знам.

Те такива са им главите на пичовете........не им трябват каски.

Нещата се развиват все добре. Ударите стават все по-професионални и както се изразява правителството "загадъчни". Скоро ще трябва и в полицията да назначат хора, които стават за нещо, а не само такива които понеже не стават за нищо отиват там та белки изкарат пенсията.

много правилно

такива са ни законите. За кражба изобщо не влизат в затвора, за измама и грабеж-също. Я им сложи по 100 годинки, да видиш дали ще се осмелят да откраднат....

смях... как не си изпулняват задулженята служителите...но си мисля, че ако служителката си беше извуршила задулжената,може би щеше да пострада.бандитите не са прости,а са имали и оружие....е..ще отговарят само пред бога...

Нещо не разбирам-хем служителката е успяла да натисне паник-бутона,хем "най-правилното е да натисне паник-бутона",за да не пита СОТът...И,разбира се,служителката е виновна,че не е затворила касовото помещение,това щяло да затрудни нападателите...Ще доживеем ли поне веднъж да прочетем истината:ПОЛИЦИЯТА Е ДОШЛА ТВЪРДЕ КЪСНО!!!

За 32 !!! СЕКУНДИ никой не мозхе да дойде на време... :-))