Мощен ураган в Москва взе 11 жертви

Преминалият над Москва ураган причини смъртта на 11 души, съобщи представителят на общинските служби Юлия Иванова.

Обратно в новината

Коментари - Мощен ураган в Москва взе 11 жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров е в Москва и работи!!!

Путин, лично обиди Българският Народ, на най-светлият за нас празник Пурин, лично и публично трябва да поиска прошка ! ............... тогава ние богините закрилници казахме: " От скалата се изронват песъчинки. Могилите на охолни владетели се скриват под чернозема. Отгоре орач изорава, животно пуска водата си. Никне жито. Ние оставаме. "

semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur (винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно) Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир !

Слушах прогнозите за времето по една от уж "национални" медии и бях впечатлен от "съобщението" за наводнения и бури в "близките" на България Бангладеш и Мисури а за далечната плевенлийска Русия не чух нищо. Значи близките до нас , повтарям Бангладеш и Мисури има природни бедствия, а в далечна Русия тези явления са само политически. Поне така е за "българските" медии !

martin

Ура а а а1Щерев пак е тук. беше ми станало мъчно за това... не знам как да го нарека... Само дето е пропуснал,че "ПУТИН Е ВИНОВЕН".

България е пълна с прости ганювци чакащи друг да им свърши работата.На простия човек все някой друг му е виновен.

Москва дава жертви и без ураган: пияници,бандити и т.н.-всички придобивки на руския начин на живот.

Доста тъпи и злобни коментари има тук. Прост народ - слаба държава.

И виж,че най-гнусните мнения са с по 40 плюса и то на хора които всеки знае,че са тролове. Някой сериозно се труди да изопачава нещата.

'Россияне сегодня получили привет от господа' - под снимка на църковен купол със съборен от вятъра кръст.

Дира са наели трол за плюсове и минуси. На мен днес сутринта ми набиха 20 минуса за не повече от 2 минути... Махнете я тая система, въобще не е обективна вече.

Преди доста години някой беше обяснил във форума как става хватката с тази манипулация и аз май я бях пробвал успешно, но нали душа невинна - не си записах и забравих как. А преди около месец така ми се появиха на няколко стъпки над 2000 плюса, преди това - над 80 минуса ...

Ами щом може така да се изопачава, по добре да махнат тая опция.

В последните години България се зарина с глупаци.К*во му стана на тоя народ?

Путин е виновен!!!!

И Господ им е сърдит на тези убийци,крадци и проститутки

по-точно политикоидиотите и от ураган правят политика!

Господ като удря всяка година по два пъти с урагани крайбрежието на САЩ, също си знае работата, а Щерка...?!

Жалко, че Путkин избяга във Франция, вятъра можеше да вземе 12 жертви с него и светът да стане по-добър.

Ще стане по-добър без ФАЩ, Израел, СА и без теб определено

направо безумие!Тъпият ти коментар е събрал цели 20 плюса...И ако това не е дираджийска гимнастика....?!

От сутринта правят някакви номера, явно са отчаяни от малоумието на троловете си и това им е единствения изход.

16м/сек са 57-58кум/ч. няма как дебело дърво да падне при такава малка скорост. при това става дума за пориви, което ще рече, че това е максималната скорост. някой нещо не е прочел и го е копирал тук. ако дърветата падаха от 60км в час скорост на вятър, то при 150км/ч сигурно земята ще се изрони до ядрото си. минимум 2 пъти по-силни трябва да са били поривите.

Ако мястото не е духовито и нормите за строителство и поддръжка на дърветата са занижени може да се случи изненада и с по-слаб за нас вятър.

В руските медии се съобщава за пориви на вятъра до 28-30 м/сек. (100-108 км/час). Естествено, докато информацията стигне до България, скоростта е спаднала двойно ;-) Вижте "Разрушительный ураган в Москве: Хроника событий", където се казва: "Однако во время нынешнего урагана были зафиксированы порывы ветра, которые достигали 28-30 м/сек."

Това в Сливен даже не го коментират.

108 км не кой знае каква скорост .. в САЩ така скорост на вятъра не се нарича ураган а "буря" .. ако наистина е изкоренила дървета скоростта е била доста по-голяма по скоро журналистите са объркали нещо .. по скоро е била над 150 км за да мине в категорията ураган ..

Тръмп се върна от турнето и пусна ХАРП-а. Днес в Москва, утре в Магаданск.

откога в бензиностанцията има урагани и там като тук задуха малко и почваме да умираме, ама то хора много

На някого изобщо пука ли му какво става в Русия?

Колкото на тях за теб

Това е Божие наказание заради изказванията на гнома Путьо в подкрепа на Македония и против България !

Всички коментари дотук са идиотски! Хора са загинали, бе, аланкоолу!

Щеше може би да си прав, но след помията, която идиоти като тебе, изляхте по повод смъртта на Бжежински мисля че всичко е даже мноооооого меко.

Голямо сравнение направи няма що;)

Странно по руската тв казват шест умрели и 40пострадали при вятър 60 км в час... там поддръжката на блоковете е кофти, никой не кастри дърветата, явно водката не е помогнала този път. БОг да прости умрелите.

ДИР, СТИГА С ТАЗИ РУСИЯ БЕ, КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА, ПАРИ ЛИ ВИ ДАВАТ ТА ПИШЕТЕ ЗА ТАЗИ ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА!

Много ясно и точно мнение !!! На никой не му пука какво става в азиатския свинарник с миризливите и брадати пияни прасета !!!

Ураган взел живота на 7 души....Е И ? Водката взима на ден по 70 в раша, а мизерията по 700 !!! Раша намалява с по 1млн на година, че и малко повече.....отива си азиатския коптор.

май най-сетне отвори страниците с престъпленията на Русия и се е заел да раздава правосъдие за извършените от тях свинщини.

60km/h и мощен ураган?!?! втф От Витоша пролетния фьон е толкова бре!

Да ме простят всички неграмотни ДИР-ници .... ама 16 метра в секунда са равни на 57.6 км в час. Виждал съм и съм преживявал 80 км в час на вятъра .... и освен няколко паднали керемиди, нищо друго не се е случвало ..... Плаши гарговци !

За сега вече 11, но това не окончателно.

Той комунизма и пунинизма се отива и без външна намеса.Излишно опищяват ефира.

Такаа сега чакайте и мощни торнада в няколко краварски щата със съборени като кибритени кутийки къщи и сгради !

Това е природа, а в САЩ се изпотрепаха помежду си. Вчера 8 загинали

Интересно защо и японците, които живеят на едно от най-динамичните места на света (тайфуни и земетресения) също предпочитат кибритените кутийки (за жилища) пред монолитното стоманобетонно строителство. Сугурно и те са 'тъпи кравари'.

Нещо за талашите съборени ''постройки'' няма ли да напишете????като при краварите дето ги опищявате а снимките ясно показват бараки като в нашите цигански гета дето се разхвърчял талашита.. Жалко за починалите но природата не може да се спре..

Какъв е този ураган с 57 км/ч? По скалата на Сафир-Симпсон най слабата - първа степен е от 119 до 152 км/ч. Те зи журналисти четат ли изобщо или са като политиците - назначени да взимат заплата.

Божието наказание ще се стовари върху този грешен свят! Четете библейската книга Откровение на Св. Йоан Богослов и ще разберете какво ни чака.

Не съм казвал, че ще наказвам някого!

11 жертви.

12 с Путkин. А... него го няма, избяга към Франция да лази по корем пред Макрон.