Москва отрече да готви изтегляне от АЕЦ "Запорожие"

Генералният щаб на украинските въоръжени сили обяви днес, че при сражения близо до Енергодар в края на миналата седмица са били унищожени шест единици руска военна техника и ранени около 30 руски войници

Обратно в новината

Коментари - Москва отрече да готви изтегляне от АЕЦ "Запорожие" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама руснаците твърдяха същото и за изюм и за херсон. А за твърдението им, че никога няма да нападнат украйна и че няма в териториални претенции към украйна въобще не си струва да говорим.

Според русия в украйна има специална операция. Така че думата военна плячка не важи.

Щом москва отрича значи е така, ама точно обратното. Ванга е казала в денч преди да умре че русия е най-голямото зло за българският човек и трябва да се прекрати всякаква дружбв ако искаме да оцелеем като народ и нация. Геноцида на Украйна го доказва

Украинските фашисти да побързат с великите си завоевания, защото преди да превземат Москва ще замръзнат пред вратите й подобно на немските фашисти преди 80 години. Говедарите потриват ръце на топло, а укрите студуват в палатки около кюмбето, за което няма дърва. Диалектика!

Москва не готви изгегляне от АЕЦ "Запорожие", а готви навлизане в зоната извън централата.

Ако укра ви казва, че е укра, сигурно даже и за това нещо яко ви послъгва.

Законна и военна плячка в едно изречение е оксиморон.

новата окупационна админстрация сменя СТАРАТА,назначена от Сталин и Хрущов ОПКУПАЦИОННА администрация. окупирани са руски, полски, румънски и на още няколко държавици земи. Руснаците - след като опитаха мирно - си решават проблема с техните граждани. Поляците... са избити от урките още преди време. а и са в НАТО, квото САЩ каже.. другите държавици са си заявили притенциити но са в НАТО и те. а за САЩ.. да попитам, дали САЩ няма да нахлуе дори в тотално чужда държава, ако не 5 години, а дори само 5 седмици избиват масово техни граждани? за един преател, фен на НАТО, питам...

Ми то Запорожието си е руско. бандеровците да си ходят в 'галиция'. при галите и порто-галите

думата не е точно плячка но има и незаконна. това са наистина лични частни кражби. тук става въпрос за стратегически обект и той Е легитимна цел. не като къщите в Луганск.

айде нема нужда от 'ванга' измислици. марш във фермата за фейк нюз

Шоколад че не искат ли малоумни те урко :)

Абе къде е новината за бягството на урките от Бахмут?

Към автора на статията - това на снимката ви което за пореден път свързвате с атомна централа всъщност е сфазирана антена на радар с голям обхват. Знака за радиоактивност върху нея си е съвсем реален защото излъчваната от антената мощност е пряка заплаха за живота и здравето на хората които се приближт до нея.

Те и юдо-сатанистите казваха че натото няма да се разширява край границата на Русия. Видяхме колко струва думата на англо-саксонските джендъри.- нищо .

Абе те все отричат а след седмица бегат.... Опс заемат по доби позиции....

Е, тя и от Херсон не готвеше... Сега след като официално го отрекоха, очаквам до седмица-две да си вдигнат чуковете.

Това само потвърждава факта, че територията на централата, освен като склад за боеприпаси , ГСМ и депо за тежка военна техника се изролзва и от Космическите на Негово величество Путин Единствени сили.

Поредния малоумник смяташ че в съветския съюз някои си действа самостоятелно в границите на съветския съюз. Само за твое сведение-руснаците признават за 30 милиона избити при създаването на съветския съюз. Избити и умрели от глад заради болшевиките.

Кога ще е поредното стратегическо отстъпление на твоите руснаци?

То такива като тебе твърдяха същото и за киев и за херсон и за изюм.

Абе, началник лодка, Москва само вия си я искате и харесвате. Никой друг не ви ще блатото. Не го ли разбрахте? Вие искате чужди земи. Щото толкова добре се оправяте с вашите най-вероятно. Украинците един път не са казали, че искат Москва. Руските, на тях все не им стига земята и искат още.

Според меморандума от будапеща това е украинска територия призната от вашата русия. Украинска територия призната от вашата русия е също и крим и донецк и луганск.

Еее, даже тулупа няма да посме да твърди, че е човек. Дори руските опорки си имат граници. Нали тулуп?

Първо моето момче покажи ми документ, където пише че нато няма да се разширява. Второ моето момче-кажи ми коя от присъедините се към над държави е била окупирана от нато и насила присъединена към нато? Или може би платените коментатори като тебе, твърдят че суверените държави трябва да искат разрешение от москва дали да се присъединяват към една или друга организация? За нато се кандидатства платено тролче.

НАТО е като анала ти. Разширява се толкова колкото трябва. :)))

Ясно, значи ще има "жест на добра воля отново".

Това е западна партенка, като преврата в Китай. Нямат причина да се изтеглят.

Щом Кремъл отрича, значи изтеглянето е вече в ход. Нищо не е вярно, докато ерефия не го отрече.

като излизането на руската армия от Киевска и Харковска област няма да има Ще има ликвидация както тази на 80 та армия на ВСУ която уби руски пленници. Всичко е унищожено до крак

На третия ден от операцията в Истанбул имаше среща с укронацистите в присъствието на агента на Ми 6 също хазарски чифутин като Зе. ВДВ на Русия превзе с десант Гомелското най голямо военни летище на Украйна без нито един човек загуба Тогава Путин под влиянието на един глупак Медински разпореди изтегляне от Киев и Харков

руските терористи трябва да се колят без никакъв компромис.

Какви руски пленници? Терористи! Терористите се избиват до крак!

Това обяснява, защо копаят окопи и изграждат тежки фортификационни съоръжения в Крим.

Вярвам им. Не готвят изтегляне. Отново ще бъде паническо бягство в последния момент. Изненадани, разбира се.

80 та армия на ВСУ - Каква 80-та армия на ВСУ, селтак? ВСУ няма такава армия, серсем дебилен! Кой ви ги пише тия сводки!

копаят си гробовете..ха.ха

_stankow

Водещата снимка няма нищо общо със статията. Това е антена на задхоризонтна РЛС "Дъга" за далечно откриване на ракетни стартове. Намира се на около 10 км южно ит Чернобилската АЕЦ, но няма нищо общо с нея. Знакът за радиоактивност е поставен манипулативно чрез фотошоп, ей така, да се плашат хората. Самата РЛС не излъчва радиоактивност.

Путин е заприличал на Хитлер и сменя генералите. Който и генерал да е няма да постигне успех ако няма тил. Руската армия няма как да се уповава на един човек. Още повече руската школа хвърля стотици хиляди в битка без някакви тактически прийоми.Конвенционално Русия е слаба.

Добре де, какво общо има задхоризонтния радар до Чернобил с ядрена централа? Поне снимките си подбирайте по-качествено ...

за наемниците. Че не останаха украинци във великата армия на зеленото джудже.

да ги колиш! От дивана много си смел.

Те и за Херсон отричаха до последно,но избягаха като бити педераси.

Копаят гробове за руските орки.. след 1000 г когато руската кочина няма да е има Велика Украйна от тези гробове ще извлича нефт ... ха ха ха има полза от заровените руски орки..ха.ха

азовци и бандеровци ще бъдат избити до крак.

какво ще е след хиляда години с теб не може да се спори. Все едно да спори човек с ненормялен.

Като от Авганистан миналото лято, нали?

Аз пък чух, че Руснаците щели и от Москва да се оттеглят. Що за простотии се изнасят от нашите т.нар. независими медии ??????

питай жителиите на Донбас какво искат.

на уше ли ти го каза?