Москва очаква разяснения от Вашингтон за оттеглянето от договора за ракетите

Германия изрази съжаление, Италия е обезпокоена, Франция не иска прибързани действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американските ракети ще пристигнат в Украйна и ще наблюдават какво става в спалнята на Путин.

Да допълня 1234 (нерегистриран), 2018-10-22 20:31:15 Ще воюват на територията на НАТО, ако си в час с арсенала на двете държави и съюзниците им. Включително и на наша територия. Басирам се, че при първи признаци на конфронтация Девеселу ще го отнесе, за назидание.

Баси, колко е яко! САЩ и Русия ОТНОВО ще воюват в Германия, Украйна, Полша и други европейски територии.

Подготвят Европа за бойно поле. Ще го отнесем гражданите на Източна и Централна Европа най-много, обаче и останалите държави с американски бази също но с вторичния ответен удар.

Тръмп лавира и се справя успешно за сега. Защото му беше крайно трудно и вероятно още е, да оцелее на поста. Врага срещу него е много силен и няма да отслабне лесно. И този враг не е Русия. Неминуемо той е принуден да си осигури подкрепата на такъв силен сектор на бизнеса, какъвто е оръжейния. Това е един от начините. От друга страна, това подлага Европа, вкл и такива като нас на по-големи рискове. Факт е, че се получава постепенно дистанциране между САЩ и Европа. И това е неизбежно с оглед на засилващата се конкуренция. А тази конкуренция е плод на успеха на Тръмп в борбата му срещу глобалната финансова върхушка и изобщо глобализацията.

Крайно време е Дядя Иваня да напои конете си на р.Потомак. навиват навиват пружината краварите и не се знае кво ще излезе. Горе долу се сещам .

Гарантираше териториялтериториалната цялост на Украйна. Русия не го спази! Сега всеки договор с нея е под съмнение.

Сори Майкъл. Договорът не е ратифициран нито от САЩ, нито от Русия. Така че, пий една студена вода ...

А да ... Товеа не е договор, а меморандум ...

В Украйна.

Доколкото съм учил физика в школото, едиственно Европа ще го издуха ако американците и руснаците го денонсират.

Ако погледнем реално с ракети със среден и малък обсег, забранени според договора за Москва и Вашингтон, разполагат КНР, КНДР, Индия, Пакистан, Израел и ИРИ.

Какви разяснения? Просто Дончо се опитва да отклони част от руските ракети към Европа. Към съюзниците, демек. Пушечното месо. А ингелезите си мислят, че са достатъчно далече... Блажени верующите....

т.е. да си се каже ясно, че русия нарушава договора, а останалият свят трябва да стои, като жертвено агне, а?

Останалият свят отдавна има на въоръжение подобни ракети, за разлика от Москва и Вашингтон....

Много "ЗОБ" използваш.

Излизането от договора означава, че при евентуален конфликт между Вашингтон и Москва Европа със сигурност е "чао!"... Затова и най-притеснени са в Европа...

кой агресор ще атакува Европа?

С оглед на руската доктрина при атака срещу РФ ще последва моментален отговор. Ако ракетите, с които бъде атакувана РФ полетят от европейската територия, а с оглед на обсега им, такива ракети могат да излетят оттам, за да достигнат РФ, то европейската територия ще бъде подложена на ответен удар с всички последствия.....

Пита СтолтенПЕРКО.

България, като съюзник на Германия във ВСВ не е бомбардирала Вашингтон и Лондон, но Вашингтон и Лондон бомбардираха София. Като обясниш защо, ще си отговориш сам на въпроса.

Путин назначи армия хакери да направят всичко възможно да манипулират изборите в САЩ. В резултат на тези манипулации едно куку беше избрано с малцинство и стана президент. Сега Кремъл пита кой ми такова в гащите.

Б, Болтън дойде в РФ и чака за указания от Путин.

Отговорът е ясен: Москва сама си вкара автогол като помогна на Тръмп да спечели изборите за президент. Ние българите казваме в такива случаи: "Каквото си надробиш, това ще сърбаш".

За какво си мислиш пристигна Болтън в РФ. Да му спуснат заповедите от Путин, които да се изпълнят от Тръмп. Ясна и точно.

русия плю на договора и естествено, че чичо Сам ще се оттегли.

Доколкото знам, Болтън иска среща и е в Москва. А, Рябков не е в САЩ.

Този на снимката гледа като насрано дете майка си

Тоя па се ненацвили. Като прожектирате анимационни филмчета, няма да ревете сега.

А ти защо МУУУчиш, като са анимациони филмчета?

идиотския ти коментар няма логическа връзка със статията. Пробвай първо да мислиш, после да пишеш.

Какъв е този договор? На практика съглашението между СССР и САЩ е било "няма да водим война помежду си в Европа". Сега САЩ са напълно готови на такава опция.