Москва очаква разяснения от Вашингтон за оттеглянето от договора за ракетите

Германия изрази съжаление, Италия е обезпокоена, Франция не иска прибързани действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е този договор? На практика съглашението между СССР и САЩ е било "няма да водим война помежду си в Европа". Сега САЩ са напълно готови на такава опция.

Тоя па се ненацвили. Като прожектирате анимационни филмчета, няма да ревете сега.

А ти защо МУУУчиш, като са анимациони филмчета?

идиотския ти коментар няма логическа връзка със статията. Пробвай първо да мислиш, после да пишеш.

Този на снимката гледа като насрано дете майка си

русия плю на договора и естествено, че чичо Сам ще се оттегли.

Отговорът е ясен: Москва сама си вкара автогол като помогна на Тръмп да спечели изборите за президент. Ние българите казваме в такива случаи: "Каквото си надробиш, това ще сърбаш".

Доколкото знам, Болтън иска среща и е в Москва. А, Рябков не е в САЩ.

Путин назначи армия хакери да направят всичко възможно да манипулират изборите в САЩ. В резултат на тези манипулации едно куку беше избрано с малцинство и стана президент. Сега Кремъл пита кой ми такова в гащите.

За какво си мислиш пристигна Болтън в РФ. Да му спуснат заповедите от Путин, които да се изпълнят от Тръмп. Ясна и точно.

Излизането от договора означава, че при евентуален конфликт между Вашингтон и Москва Европа със сигурност е "чао!"... Затова и най-притеснени са в Европа...

Б, Болтън дойде в РФ и чака за указания от Путин.

Какви разяснения? Просто Дончо се опитва да отклони част от руските ракети към Европа. Към съюзниците, демек. Пушечното месо. А ингелезите си мислят, че са достатъчно далече... Блажени верующите....

Ако погледнем реално с ракети със среден и малък обсег, забранени според договора за Москва и Вашингтон, разполагат КНР, КНДР, Индия, Пакистан, Израел и ИРИ.

т.е. да си се каже ясно, че русия нарушава договора, а останалият свят трябва да стои, като жертвено агне, а?

кой агресор ще атакува Европа?

Останалият свят отдавна има на въоръжение подобни ракети, за разлика от Москва и Вашингтон....

Много "ЗОБ" използваш.

С оглед на руската доктрина при атака срещу РФ ще последва моментален отговор. Ако ракетите, с които бъде атакувана РФ полетят от европейската територия, а с оглед на обсега им, такива ракети могат да излетят оттам, за да достигнат РФ, то европейската територия ще бъде подложена на ответен удар с всички последствия.....

Пита СтолтенПЕРКО.

Доколкото съм учил физика в школото, едиственно Европа ще го издуха ако американците и руснаците го денонсират.

Гарантираше териториялтериториалната цялост на Украйна. Русия не го спази! Сега всеки договор с нея е под съмнение.

Сори Майкъл. Договорът не е ратифициран нито от САЩ, нито от Русия. Така че, пий една студена вода ...

А да ... Товеа не е договор, а меморандум ...

Крайно време е Дядя Иваня да напои конете си на р.Потомак. навиват навиват пружината краварите и не се знае кво ще излезе. Горе долу се сещам .

В Украйна.

Тръмп лавира и се справя успешно за сега. Защото му беше крайно трудно и вероятно още е, да оцелее на поста. Врага срещу него е много силен и няма да отслабне лесно. И този враг не е Русия. Неминуемо той е принуден да си осигури подкрепата на такъв силен сектор на бизнеса, какъвто е оръжейния. Това е един от начините. От друга страна, това подлага Европа, вкл и такива като нас на по-големи рискове. Факт е, че се получава постепенно дистанциране между САЩ и Европа. И това е неизбежно с оглед на засилващата се конкуренция. А тази конкуренция е плод на успеха на Тръмп в борбата му срещу глобалната финансова върхушка и изобщо глобализацията.

Подготвят Европа за бойно поле. Ще го отнесем гражданите на Източна и Централна Европа най-много, обаче и останалите държави с американски бази също но с вторичния ответен удар.

България, като съюзник на Германия във ВСВ не е бомбардирала Вашингтон и Лондон, но Вашингтон и Лондон бомбардираха София. Като обясниш защо, ще си отговориш сам на въпроса.

Баси, колко е яко! САЩ и Русия ОТНОВО ще воюват в Германия, Украйна, Полша и други европейски територии.

Да допълня 1234 (нерегистриран), 2018-10-22 20:31:15 Ще воюват на територията на НАТО, ако си в час с арсенала на двете държави и съюзниците им. Включително и на наша територия. Басирам се, че при първи признаци на конфронтация Девеселу ще го отнесе, за назидание.

Американските ракети ще пристигнат в Украйна и ще наблюдават какво става в спалнята на Путин.