Мъж опита да отвлече автобуса Слънчев бряг-Бургас

Мъж заплаши с оръжие водача и пътуващите в автобус на пътя Слънчев бряг-Бургас около 21.40 ч. снощи и бе задържан от полицията след щурм на рейса. Похитителят е русенец с прякор Петьо Лудия.

Обратно в новината

Коментари - Мъж опита да отвлече автобуса Слънчев бряг-Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бих го заклал на момента , пък после нека ме съдят за това , че съм неутрализирал терорист!

Тая мадама я изкараха героиня, а то се оказа ,че никой с нищо не ги е заплашвал....просто е бил пиян и просто се щракал с пистолета... Не, че русенци не са най-лудите :) де.

Браво на полицаите! Перфектно са си свършили работата шом няма жертви сред потенциалните заложници... Дано да получат несимволично материално възнаграждение за това

Недоклатеният навярно си ти!Много обичаш да обиждаш форумците!Защо бе шушумиго?

Този терорист сигурно е искал да отклони автобуса от маршрута и пътьом да го свалят във Виена!

Зле нагласено театро. Историята с тел. 112 е смешна. Цекьо се опитва да трупа предизборен актив като организира луди да разиграват пиянски циркове.

Да-а-а ,стопли се времето и психарите луднаха.Все известни и все свободни.

Трябваше в момента в който започне демонстративно да зарежда пистолета някой да стане и демонстративно да му набие два шута в главата...

... то този тип трябваше да е или в психиатрията или в затвора ама....

Полицията преиграва. Кокошарска история с някакъв . Опит за трупане на асктиви. Не ни занимавайте с глупости. Народа умира от глад. Хващате големите пресъпници в НС, МС , кметове

Аман от такива като тебе!!! Не можеш да пишеш правилно, името ти е на латиница, на това отгоре си нямаш понятие какво е станало и веднага МНЕНИЕ!!! Или ти плащат, за да пишеш против някого??? Това ми се струва по-вярно.....хайде бързай в касата на БСП - там дават пари за какво ли не. КРАЛИ СА И ИМАТ!!! Докато я има тази омразна и крадлива партия - ще има и такива мекерета като тебе!!!

Да стане толкова бързо, сигурно е било учение, а не истински случай?

хубаво е този криминално проявен човек садиите да смамрат пред строя

Един път да си свършат работата както трябва и за която взимат немалки заплати.Не може да им се казва браво един път като свършат работа това трябва да им е ежедневие за това са учили и за това получават заплати.На мен никой не ми казва браво като си свърша работата.Аз не искам награда така и те да не се надуват че са хванали един пиян дето заспал като го хванали.А какво стана с онези гастарбайтери дето пребили двама полицай.На тях какво трябва да направим да ги глобим за несвършената работа и затова че ги пребили и не са били адекватни ли?

хубаво е този криминално проявен човек садиите да смамрат пред строя

Поздрав за служителите на МВР!!!Нека да признаем че тази инститация започна да работи откакто Цветанов я ръководи.

има малка неточност - на 112 нищо не става за броени минути:))) Те са като импулсен телефон ;))) вероятно за няма и половин час пътничката е обяснила какво става и после започват да текат броените минути на полицията :)))))

Законодателят се е казвал ДраконТ, а не Дракон.

с какво мечката от зоопарка беше по опасна от тоя селяк ???

Много хубав въпрос!Мечката не е имала пистолет,не е била пияна, не е била дрогирана, не е била луда,имала е чисто криминално минало!

Ама си е била мечка. Със зъби и нокти...

Недей да се ежиш толкова. Ако го добараш и е с пистолет, едва ли ще ти стиска да правиш резки движения, още повече да се опитваш да му завреш пищова някъде. Изправял ли се е срещу теб човек с насочен пистолет? Защото срещу мен - два пъти. В единия случай беше подобен на този откачалник, в другия - много пиян, или дрогиран. Повярвай, и в двата случая се стараех единствено да запазя спокойствие и да не се движа рязко, и гласът ми да звучи спокойно. Така че айде по-леко с форумния ербаплък

А ти си поредния трол които си няма друга работа освен да се заяжда за правописа на хората.

АЙДЕ СЕГА ЦВЕТАНОВ ДА УВОЛНИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС ............ ЗА ДА НЯМА ДВОЕН АРШИН КЪДЕ СА СПАЛИ ПОЛИЦАИТЕ ТА ЧОВЕК С ПИСТОЛЕТ ДА ОТВЛИЧА АВТОБУС ПОСРЕД БЯЛ ДЕН ИЛИ ПАК ДАИ СА ВИНОВНИ......

Какъв "бял ден" в 21:40?

ПИЧ ЛЯТО Е

Като те изберем за министър-председател, ще поставиш във всеки автобус полицай. По наставническия ти тон разбирам, че си някое недоклатено емигрантче, нали?

България е най-голямото дружество на невменяемите в света! (нямам намерение да обиждам истинските невменяеми)

Трябва да се звъни на 112 ,където изслушват обадилия се и отнасят сигнала там ,където трябва!

ПОЗДРАВЕТЕ МОМИЧЕТО,КОЕТО СЕ Е ОБАДИЛО НА 112.ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ЖЕНИТЕ СЕ ДОКАЗАХА,ЧЕ СА ПО СМЕЛИ ОТ МЪЖЕТЕ.

За кой?

То в автобуса е имало само жени...

Aре моля всички многознаиковци да малчат ..... нагласен репортажа , еднакви имена ...... аз съм Стефан Стефанов и аз имам газов пистолет (неподправен ,законно купен и така нататака) ся ще ме изкарате че сам си сменил името като съм си купувал пистолета ли ? Има толкова много хора с еднакви имена не се излагаите .... И също така жените дет и те много знаят ... много филми сте гледали или предпочитахте да се намеси мъж и днес да обявят пак траурен ден щот пияния мозак колкото му е било да се опита да отвлече автобус толкова му е и да гръмне някои .

Село Руси, което е пълно с подобни кретени отново се прослави!

Всички идиоти са в РусИ....прав си:)

Мда аз бях в следващия автобус и имаше сигорно 10 патрулки спряни и на спряха и нас хД

8-ми клас имаш ли завършен?

Достатъчно съм голям .. сутрин е, рано е , на работа съм и пиша с кирилизатор , последния ми проблем са правописните грешки за сметка на това винаги ще се намери някой "troll" като теб който си няма друга работа освен да се заяжда за правописа на другите .... изглежда статията не те интересува можеш да напуснеш и да ходиш да учиш първолаците на ченгелчета .

Осигурете му луксозен хотел!!Множество кражби, закана за убийство и се разхожда необезпокояван ! БЕЗОБРАЗИЕ СКЪПА ПОЛИЦИЯ, БЕЗОБРАНИЕ!

какво ти е виновна полицията,питай съдиите, дето са го пускали всеки път, може да ти обяснят как стават тия неща!

Нещата стават много лесно - пример - достатъчно е милиционер да замърси или случайно да загуби доказателство. Ако въобще има събран качествен доказателствен материал.

Добре, че е имало жени в автобуса, защото ако бяха само мъже, нямаше за има кой да звънне в полицията.Мъжете ни са юнаци само по форумите.

напоследък много жени станаха мъже...

това е така, защото пък много мъже станаха жени.

Абе маани, разбираш ги ти тези работи! Имам съмнения обаче, че страдаш от НДК синдром. Вземи мерки навреме!

Добре, че са форумите та да си вдигаш самочувствието! Жената-МЪЖ! ХА-ХА

уж не беше криминално проявен, пък излезе, че е такъв, уж беше с преправен от газов на боен пистолет, пък излезе, че е само газов, май някой органи отрано са запразнили.

И тоя ли с еднакво име и фамилия? Явно пак са нагласили нещата!

Преди изборите политтехнолозите на тиквения герб са мобилизирали всички откачалки и аматьори, да правят фиктивни отвличания на автобуси или несъстояли се обири на банки. За да може Цецо Лажецо всеки ден да се самоинсценира по кабеларките и да продължава да насъсква срещу всички, които няма да гласуват за т.н. "герб"!

Какво от това.

Пий си хапчетата - ама не тея червените от червените боклуци, а пий нещо свястно, че другите са ти размътили мозъка и навсякъде виждаш конспирации. Даже имам информация, че предизборно ГЕРБ са платили за горещо лято ... :D

Този,който е писал статията говорил ли е някога с 112,те точно половин час те разпитват от къде се обаждаш,как се казваш,къде работиш и тем подобни подробности ,а в описаната ситуация на мен ми изглежда просто не възможно да говори с 112.За една калпава линейка те изкарват от нерви ,а пък в този случай просто е невъзможно.Нещо сценария е писан в някое кафене след няколко питиета навярно.

Е много си права. Аз веднъж звъннах по нужда, и само дето не ме питаха за ДНК тест. Аз просто казах-Г-жо, това е спешен случай, какво значение има кой съм, откъде съм, къде работя и т.н. Докато се обясняваме, може човек да умре. А тя каза, че аз се обяснявам, и че ако отговарям бързо на въпросите й, по най-бързия начин щяла да вземе необходимите мерки, и тя щяла да прецени колко спешен бил случая. ...Преди беше някак си по-лесно-звъниш на 150 и за нула време линейката идва.

Ама и сега никой не ти пречи да звъннеш на 150!

И аз съм звъняла няколко пъти, единият беше за паднал стълб по време на буря - веднага след бурята минавах оттам с колата, видях го, но не можех да спра и да гледам на коя улица е и други подробности. Но беше на видно място - от улицата се виждаше, аз им го описах - след прелез, който е много известен, вдясно, както го видях аз, така и на тях - но те питат за точен адрес и да им обясня какъв е точно проблемът... и аз казвам, че всеки момент ел.кабели ще се скъсат, защото бетонен стълб виси върху тях, наоколо вода, дъжд, по улицата има хора, деца минават все пак, и т.н. - но не, казаха, че не било ясно кого трябва да пратят, и изобщо да съм се обадела на общината или някой си собственик на ел.преносната мрежа - аз откъде да знам кой е този?! Втори път ме изслушаха и ми казаха да звънна на полицията - щяло по-бързо да стане... Какво да говорим, не може да се разчита!

Старият тел. 150 още работи. Иммал сьм случай повикването да е едновременно на 150 и 112. Линейката вече е приключла визитата и чак тогава идва сигнала от 112. Така че спокойно се обаждайте на 150 там ще ви отговори мед. лице. А като линейките са калпави що не се обади на джипито си.

При такова обаждане дежурният диспечер те прехвърля веднага към 166 автоматично,така че може би е станало бързо,а и това ли е най-важното в конкретния случай? А и до кога всеки ще критикува някого,похвалете поне шофьора,или органите на реда примерно

Тия театрални постановки (неуспешен обир на банка и в случая "щурмуването") намирисва на предизборна реклама.

Да бе, чух даже, че предизборно е платено и на кокошките да снасят повече яйца, а и да се произвеждат повече дъски, че да има за подмяна на такива, като теб, дето им хлопат :)

Малко странно е описаното - ако той е толкова заплашителен, как така са говорили в негово присъствие с полицията, шофьорът говорил с жената, казал й да викне полиция... Спират го и щурмуват... как така щурмуват, ако е бил истински бандит е щял да застреля някой при това положение! Нещо ми е съмнително...

Защо не дават информация как е успяла да се обади тази жена на 112 ,без да я чуе похитителя??? И не само да се обади ами и да поддържа връзка с 112???

Не четеш ли, мила? Ами че тоя е бил пиян като чапа. Кво толкова се чудиш? Едва ли е разбирал какво се случва около него.

Отвличането е сериозно престъпление и изисква специална организация и осигуряване. Човекът явно не е от нашите, защото кадрите за такива поръчки ги обучававаме в Симеоново или в нашите центрове за организирана престъпност. Сега ще му издадеме една присъда от около 5 години и след 3 за добро поведение ще го пуснем сред нашия контингет зависимост от резултатите от обучението. Да не мислите че ни е лесно да намерим сред тоя овчи народ истински таланти в престъпния свят, които да ни създават "много работа" така че да крием нашите хора от европейското правосъдие.

Oправете си техниката бе хораааааа. A тоя или е негодник или е психо. Cега голямата глоба и после в затвора!

С тия непрекъснати стрелби и насилия по ТВте народът почна да откача и да се изживява като екшън-герой! И психиатриите нещо хич ги няма напоследък ... Я колко тихи и буйни луди се развихриха наоколо ...

И по-лошо ще става, свиквай.

Дори и разни Аврори се вихрят във форума!