Моника Станишева: Свърших добра работа, а ме заливат с помия

Съпругата на лидера на БСП и експремиер Сергей Станишев - Моника Станишева, е разочарована, че вместо да получи добра оценка и благодарност за работата си за подобряване на образа на България при Тройната коалиция, е била "залята с помия". Тя отрича да е "сивият кардинал" на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Моника Станишева: Свърших добра работа, а ме заливат с помия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бия наплюл с ... но ще иска и да се снима с него.

Що бе, Станишев си купи булка с тези пари. Какво толкова е направил, няма ли право да се почувства мъж и държавата да му помогне? Това си е особеност на нашата циганска култура, а интеграцията е двустранен процес - виж колко народ от парламента и правителството станаха по-цигани от нас. И повече лъжат и повече крадат. Защо тогава да не си купуват и жени?

ВСИЧКИ СТЕ ГРЕШНИЦИ! БОЖИЯТ СЪД НАБЛИЖАВА! ЩЕ ГОРИТЕ ВЪВ ВЕЧНИЯТ ОГЪН! ПОКАЙТЕ СЕ!

Я се погледни.Праведник....

Жена, която ползува мъже за пари представлява злото в чистия му вид.

Ами да свърши добра работа легитимирайки Станишев като мъж....

с дъщеря и син.

Основен принцип от Римското право - "Бащата винаги е неизвестен"

Всички комунистки, които са били осъдени на смърт , преди 9.09. са забременявали в затворите, за да не ги убият. Така направи и калина Илиежа, когато я хванала без диплома, забременя от неизвестен.. Тази жена използува децата, за да ограбва мъжете. Защо изскача от хралупата точно сега- заради скандала с Бисеров, който е назначил вси4ки ж управлението и сега Е РЕДНО да се подаде оставка. Но не , и Моника е назначила свои хора, за да й дават общесвени поръчки по министерствата. Да каже колко пари има и къде са. Не е ли срамно сам да се хвали, като резултат няма и дори им спряха фондовете. тази жена е опасна и не много с всичкия си.

Австрийският вестник - Ди Пресе: През 2006 година Международният пловдивски панаир(апропо кои беше партньор на Държавата в Пловдиския панаир) сключва договор с г-н Хохегер.Интересното е обаче в случая е че г-н Хохегер знае предварително за решение на българското правителство и на 19 август подава оферта в пловдивския панаир, за създаване на положителен медиен образ на България в Европейския съюз.Три месеца преди това обаче за такова решение също знае Моника Йосифова, която сключва договор с адвокатска кантора, за да бъде представлявана пред лобиста Петер Хохегер. Общата сума на сключените договори е близо 3 млн. лева, от които около 800 хиляди са отишли във фирмата на Моника Йосифова.Районният съд във Виена е установил, че по време на предизборната кампания през 2006 година партия "Съюз за бъдещето на Австрия" е получила 960 хиляди евро от австрийски мобилен оператор.Хохегер е осъден заради лъжесвидетелстване пред парламентарна комисия, че това не се е случвало. Съдът постанови партията да плати глоба от 960 хиляди евро - същата сума, която е получила.В същия процес са осъдени и бивш депутат, пиарът на партията, както и бившият говорител на министерството на правосъдието. Пловдив>Пловдиски панаир>Герго>Хохеге>Моник>Серж>Прокуроско мълчание,абе кои прокурор беше от Пловдив ?

Значи в Австрия за такива неща влизат в затвора - ужас каква държава , срамота , предлагам България да внесе искане за замръзяване членството на Австрия в Евросъюза! Така де,иначе как да обясним на хората че тандема Серж-Моник е разиграл една просташка (тука има тука нема)далавера. Ерго Правителството(разбираи Серж тогава) дало едни пари(цитираните милиони) за реклама-PR(т.е. за нищо насреща само голи думи) на един астрийски играч(Хохи) а пък тои ги делнал с уж подизпълнителят(т.е. Моник) защо ли - сигурно щото подизпълнителя го е завел при поръчителя(е не върви някак си Серж да ги даде дирекно на Моник)!

А бе и Моника Йосифова лъготи, че не познава Хохерер, но не я опандизиха. Сигурно защото главното прокурор не е получил анонимен сигнал за това.

Монике!Колко лева имаш на сметката си, колко милиона де!?Не, не, не!?Не съм толкова наивен!На мен или пък на всеослушание за всички, никога няма да обявиш, какво си повлякла!?Обърни се вътрешно и искрено към себе си и си кажи, че тия пари си ги спечелила честно, по законов път и без никакви далавери!?

Когато говорим за 23 годишния ни преход, много малко се казва за мястото на журналистиката и журналистите ни, които имат определяща роля за обективното показване на процесите и резултатите, за търсене на ИСТИНАТА в периода но този преход.Тъкмо те ни дезинформираха чрез изопаченото, манипулативн представяне на информацията. И ако власт имащите ни ограбваха предимно материално, то продажни-те,корумпирани,овчедушни безгръб-начни журналисти ограбваха ДУХОВ-НИТЕ ЦЕННОСТИ на народа ни.Имен-но ТЕ ни лишиха от правото ни на адекватна информираност.Пореден пример за това е предаването на Га-ла с гост Моника/сега Станишева/.Водещата ни показа другарката Моника като многодетна майка,пример за семейство-мечта /може би второто й такова с другаря полубългарин Станишев/.Но другар-ката не е единствената такава.Значимата информация за нея е дейността й с която ограбва и вреди на българския народ.И такива журналисти,допринасящи за заблу-дата ни като Гала, та и "по-професи-оналисти" с огромни заслуги за състоянието и калпавия ни преход са всичко друго, но не и журналисти като Баречков,учиндолеца Трифонов и почти всички остоноли, които пра-вят предавания за лично облагоде-телстване и обгазяването и задушаването ни.

8901

Ама разбира се другарко Станишева,много добре сте си свършила работата,вервам ви.Той и бившият ви верваше.Сега Сергей ви верва и той.Как насмогвате с толкова бременности да работите така добре сама,без чужда помощ.Просто да ви се чуди човек.Като съветска тъкачка многомашинничка от близкото минало сте.Карате я по съветски почин.Браво!За протокола:само хубави неща съм написал,не съм изливал и капка помия и съм в Москва.

УВАЖАЕМИ ДИРНИЦИ? С КАКВО ОБИДИХ СЕМЕЙСТВОТО? С ТОВА, ЧЕ ГОСПОДИН ЙОСИФОВ ИЗВАДИ ФАЛШИВА ЧЛЕНСКА КАРТА НА СТЕФАН СОФИЯНСКИ ЛИ??

Пълни простотии. Във всяка нормална държава, ако министър-председателят плати на любовницата си няколкостотин хиляди евро чрез елементарна пощенска кутия, каквато в случая е лицето Хохегер, отива директно на съд. Показала била стотици положителни статии за България!?? Тези комунисти ни взеха за съвсем малоумни...

Моника Станишева: "Другарят Станишев е един честен и умен човек, на който всички му завиждат. Ако не ми вярвате, питайте брат му Георги, който по някакъв късмет изведнъж стана много търсен архитект по времето на Тройката, и на който му беше възложена поръчка за 100 милиона, а това само показва, какъв великолепен специалист е и че може да му се вярва. Аз също съм готова да кажа, че Серж не само е честен и умен, а е и беден. Ето сега примерно, аз го издържам в момента, понеже имах щастието и късмета по времето когато, моят любим Серж управляваше, да подпиша с моята PR агенция една държавна поръчка за 5 милиона, а непосредствено след това пък един чужденец не знам как, но ме хареса и си избра моята фирма да му направя едно проучване и ми плати 800 000 лева. Може би ме е знаел, защото моят любим преди това му плати няколко милиона да изгражда имидж на България в Европа, та оттам. Подписвам се с две ръце, че всичко казано от мен за другаря Серж е чистата истина и той е един честен, умен и най-вече беден човек и комунист."

Е умря циганката дето те хвалеше ...

Лисичката(както я наричат на Посрано 20)върти СерГейша на малкият си пръст и фактически тя управлява батустана Булгаристан.

Австрийският вестник - Ди Пресе: През 2006 година Международният пловдивски панаир(апропо кои беше партньор на Държавата в Пловдиския панаир) сключва договор с г-н Хохегер.Интересното е обаче в случая е че г-н Хохегер знае предварително за решение на българското правителство и на 19 август подава оферта в пловдивския панаир, за създаване на положителен медиен образ на България в Европейския съюз.Три месеца преди това обаче за такова решение също знае Моника Йосифова, която сключва договор с адвокатска кантора, за да бъде представлявана пред лобиста Петер Хохегер. Общата сума на сключените договори е близо 3 млн. лева, от които около 800 хиляди са отишли във фирмата на Моника Йосифова.Районният съд във Виена е установил, че по време на предизборната кампания през 2006 година партия "Съюз за бъдещето на Австрия" е получила 960 хиляди евро от австрийски мобилен оператор.Хохегер е осъден заради лъжесвидетелстване пред парламентарна комисия, че това не се е случвало. Съдът постанови партията да плати глоба от 960 хиляди евро - същата сума, която е получила.В същия процес са осъдени и бивш депутат, пиарът на партията, както и бившият говорител на министерството на правосъдието. Е сега нека да направим малко логически изводи не много сложни: Пловдив Пловдиски панаир - Хохеге Моник Серж Прокуроско мълчание ( абе кои прокурор беше от Пловдив ? )

Едно е ясно - добри пари е прибрала. Вярно е и другото - добра работа е свършила... за себе си.

хайде скрий се. Защо например акушеркатата ти е министър на МЗ, съдружничката ти също министърка. Какви са тези пиари, статии и глупости. Виж къде се намира ФЕОДАЛНА българия днес, ФЕОДАЛНА не демократична, лъжци крадливи и нагли. Правете си бизнес без държавни средства и свинята масларова и нейния семеен бизнес беше от обществени поръчки. Уроди нещастни, жалкистебе Ж А Л К И

минуса и ти ли гепиш държавни средства по т.н. обществени поръчки след които нищо няма, нищо кръгла нула. Или пък си феодалче, мутра, свърши ви царството уроди, свърши

Най-добре, тая да си трае и да си яде краденото, а не да наглее по медиите и да се мисли за голямата тарикатка.

centsche

Като сте толкова ербап да плюете по една жена, защо не се логнете, че да ви видим кои сте? Страхувате се да не ви съди, или защо? Аман от чекиджии!

каква жена бе, урод

Айде, айде! Всички знаем, че, логнати или не, който трябва ни вижда като на длан.

А бе, голтак! Стига с това крадене. От теб какво са откраднали, непраните ти гащи ли?

Да! Толкова бързаше да ги отнесе, че не изчака да ги изпера!

Моника Станишева е симпатична. Какъв PR специалист е не знам. За това, че си урежда работа - да, сигурно, но тука винаги хората са се уреждали. Тука винаги е било така и така ще бъде.

Абе, вие, на кражбата "уреждане" ли му викате.

Ами няма да е винаги така, защото местното население ускорено върви към измиране и какви ще са следващите заселници не се знае - може да са от Скандинавия или от Шварцвалд. Моника е свършила добра работа за себе си - продължила е гените си в 4 линии (засега). В колко линии могат да продължат (и продължават) гените си масата българи - в една - две...

Изписаните дотук мнения показват, че ПР събитието е не просто пълен провал, а има изцяло негативен ефект. И на тази й плащат за работа МС, няколко министерства и прочие...

Хем крадат, хем се обиждат, че ги сочат с пръст.

деер

Ами нещо много ми напомня за Космическото право на онзи ревлив е-----н за 2 млн... Всичките са един дол дренки!!! Аз не одобрявам нито една от 240-те проститутки...в парламента! А , ВИЕ?

КАТО ЦИГАНСКО СЕМЕЙСТВО СТЕ!!!! А ТИ ПАК ОТИВАЙ ДА РАЖДАШ, НО СЕГА ОТ НЯКОЙ ДРУГ.

Тая така ни изчисти образа в Европа, че постоянно сме обект на наблюдение от ЕК за какво ли не. Европейците толкова ни харесаха, че ни казаха в прав текст, че съжаляват, че са ни приели в ЕС и ще видим Шенген през на Моника дупката.

Мислиш, че е лесно да се чисти образа на България с мошеник и аферист като Хохерер и министър-председател на България, на когото спряха еврофондовете заради кражби:)

По принцип "италианско семейство" се асоциира много повече с "мафиотско семейство". Само тая фраза стига, за да оценим какво струва като "PR професионалист".

Оле оле, каква семейна драма! "Много го харесах станишко, зарязах предишния, хванах станишко, родих му деца, станишко за благодарност ми даде договори за милиони, е, партьорът ми го осъдиха в Австрия, ама аз си свърших работата! Какво си мислите вие, а? Да не мислите, че познавам някой в правителството, и имам бизнес партьори и близки познати. Въобще не наредих всичките си приятели на държавни служби - станишко сам предложи" Какво да ви кажа уважаеми съграждани. Евала и правим на тази жена - с оназ си работа успява да управлява цяла държава.

Нагла по-налгла мега-нагла най-нагла другарката Моника Хохегер-Йосифов-Станишева

А ти другарке, ПИТА ли партията , дали можеш да жениш за ГЕЙ ?? ::))) Получи ли разрешение ??? А 2.5 милиона вече , не ти ли стигат за поколението на ГЕЯ ???

Тя е пропуснала да каже кое е италианското семейство, но ние си знаем, че е Корлеоне.

Те Ъпсурт са си го изпели: "България не ме обича, а аз съм ебати пича ..." Какво повече да кажеш!

Абе ако не се бе омъжила за Станишев, едва ли щяхме да сме и чували името. Така че това си е политическа кампания. Което показва грозното лице, да се натопи някой, без значение колко още хора ще засегнат. Тук целта е Станишев. Сигурно покрай тази работа са се запознали. Друг е въпроса дали е била необходима. Но те заместват семейството му. Все едно не може за други политици да се каже същото. Да си се плюят политиците по между си и да оставят останалите хора.

Не е виновна Гала ,че цяла сутрин занимава публиката с фамилия Станишеви ,а според мен на нея не случайно някой и реди програмата ,а тя като всички в тази скапана държава слуша и изпълнява защото се страхува за работата си. Не мога да се начудя как тези крадливи идиоти Магърдичите са завзели зялата телевизия и си налагат бесвкусните Тв програми на зрителите.Там обикновен човек е невъзможно да влезе преди някой от тях да е умрял.Боже опази какви времена ,какви хора са дошли на власт.

Моника е като проститутка! Тя хем иска да я уважават, хем и се услажда да се държи като проститутка. Та дори и това да даваш пари на Хохегер е като проститутска работа.Тя заедно със Станишев трябва да бъдат съдени ,а не да заплашват всеки ,който ги критикува да го съдят! Престъпниците така действат като тях ,за да се спасят те хвърлят вината на другите. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ,ЧЕ КОЙТО ДАВА ПОДКУП И КОЙТО ГО ПОЛУЧАВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТРЯБВА ДА ИМА НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО СРЕЩУ ТЯХ, А НЕ ДА СИ ТРАЕМ И ТЕ ДА НИ НАПАДАТ! НА СТАНИШЕВ МНОГО МУ СЕ СЪБРА ЗА СЪДЕНЕ КАКТО И ЗА ОТКРАДНАТИТЕ ДОКУМЕНТИ С ПОВЕРИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, СЪЩО ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА ПЕЕВСКИ, КОЙТО ВСЪЩНОСТ Е ТУРЧИН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС. СЕГА ПЪК Е ОСТАВИЛ ДПС ДА УПРАВЛЯВАТ И ДА ЛИКВИДИРВАТ ДЪРЖАВАТА НИ ,БИЛО С ТЕЗИ НАЗНАЧЕНИЯ КАТО НА СТОЙНЕВ И ТАЗИ САБРИЕ САПУНДЖИЕВА И Т.Н. Всички целят да ни ликвидират. В БСП ВСИЧКИ СА НИЩОЖЕСТВА! ТЕ НЕ СЕ БЕЗПОКОЯТ ЗА НИЩО. САМО ТЕ ДА СА ДОБРЕ И ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ- НЕМИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА.

"Ние сме като едно голямо италианско семейство", каза Станишева Вероятно от южните части на Италия , а може би като семейство от Сицилия мъженствения дон от Сицилия .... добре ли звучи ?!?

Не мога да се съглася с изразените мнения, че Моника е проста жена. Очевидно е, че не е проста - напротив, ителигентна е, премерена и дори пресметлива. Това, че си гони собствения интерес е друга тема и не я прави проста. И аз не я харесвам, но доколкото ми е известно, това е без значение и не е повод да твърдя, че е тъпа.

Никой не твърди, че е тъпа, напротив. Обаче си к*а, това не може да го отречеш - ползва си онази работа, за да краде и извлича блага.

Айде Моника и ти ни лук си яла ни лук си мирисала. Толкова невина и почтена, че жива да те оплаче човек :(

Това са посредствени хора. Прости. Наученото из парртийните школи не може да прикрие бездънната просттотия, която им е генно заложена. С едно поколеение аристократ не се става, Станишев го доказва. По-ското се став за срам за нацията и за човечеството. Патологичен лъжец, но не по психически, а по идеологически причини - голям срам е това безработно момченце. Бедността на милиони се дължи на него и на позорната му клика.

В ИТАЛИЯ ЖЕНИТБАТА ПО СМЕТКА КАКТО КАЗВА др.МОНИКА-ЙОСИФОВА-СТАНИШЕВА СЕ НАРИЧА К......ЛЪК.ЖАЛКО ЗА ТОЗИ ЛИДЕР НА П Е С.

Всеки може да се оценява положително сам, но какво казват околните за неговата работа? Да не би да имаме по-добро име в Европа и света?? Какво си свършила освен че се омъжи за нашите пари? Не са на другаря, а наши тези, които КРАДЕШ!!! Ти си една крдла и друго с голямо "К"!!!