Моника Валериева след обира на 92 000 евро: Парите бяха за кола

Имам три компании, отговори тя на въпрос откъде има толкова кеш и заяви, че посегателството не може да я бутне

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева след обира на 92 000 евро: Парите бяха за кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смятай - да имаш апартамент в Студентски град :)

Три компании имала, предполагам три компании за проституция? Тя точно какво беше завършила и какви са и компаниите?

На тая определено й бега центровката.

ROSEN

Как имаш кеш за кола, като в България за сделки над 10 000,00 лева, задължително се плаща по банков път. Или може би кеш за Голф 3?

Как е спестила 92 000 евро за кола?

Тая нормална ли е ?Какви фирми какви 5 лева? Може ако има регистрирани фирми бушони.Друг вариант невиждам!

Няма проблем-парите пак ще отидат за кола но някой друг ще я кара.

Е някой ще си купи кола

Е то за купуването на кола в кеш нали има ограничение до 3000 или 5000 лв. нещо си там. С тия пари бая коли може да си купи ама една няма да може.

Метреса на мутри....

Нормално е да има стрес след като те отарашат и според мен това е причината да говори объркано. По-скоро иска да каже , че прави компания на трима , а не че има три компании!

Ко им харесват тия кешови плащания иди ги разбери. Парите все са мръсни, захабени или повредени. Монетите пък все падат от джобовете. В магазините невероятно туткане за точни пари и връщане на ресто.

Баси гладката и свързана реч вади тая.

немам думи ::::::)))))))

Тая е ясна само като я видищ. Не глупава, а глуповата, неибразована. А иначе парите пак ще ги заработо по начина, по който е заработила и откраднатите. Аман от к.. и

1. Компания за свирки на кавали.. 2. Компания за прочистване на канализацията. 3. Компания за прочистване на задния двор..

ми като се поръчва жена за вечерта се плаща в кеш бе...

Специално тая се чудя кой я харесва и какво и харесват. Цялата е пластмасова , ако я видите преди пластичните операции колко е страшна, отделно изглежда и гнусна. Направо се чудя как е изкарала толкова пари с е....не.

Естествената тъпота винаги ще е по-силна от изкуствения интелект!!!

Тая е инкубатор на буби, вируси, бактерии, дамски пеперуди,...трее се .бе със скафандър

Защо публикувате информация за този най-лош пример за младите момичета и жени? Нали, искате да имате имидж на сериозен сайт.... Спрете се!

Колата е нужна на проститутката да ходи бързо по адреси..

Човек спи по-често с когото може и по рядко с когото желае.

Сега е ред на тая да я пообсъждаме стига вече за Софка и Гринго

Тебе ли не мой те бутна ма миндил....колко ходя трябва да счупиш, че да избиеш щетата....маймунке малка

България съвсем се срина! Как може някаква куткаааа да има 3 компании, явно в бг компания не означава нищо, и да си толкова прост да имаш толкова пари кеш?! Тази селячка си плаче за сериозна проверка и то на високо ниво! Кой лъже? То бива българите толкова да са затъпяли, ама...........

Тази ако е такава каквато си мислят 80% от форумците, ами много е закъсняла завалийката. То дори труженичките вече ползват ПОС терминали тази какво се назлъндисва.

Поредната фасада за далавери на някой чичко-паричко ! Дали е бил бесен на к.у.р.в.а.та , че е загубила 92 000 евра ?!

Мамина гугутка, има си чевръста пичка, прави паричка от всека платежоспособна чичка.

Какво общо има факта, че имала три компании, с парите кеш в апартамента ѝ? Била се осчетоводила, защото имала договор. Нека НАП се самосезира и ревизира компаниите, като публикува резултатите за оборотите, печалбата, платените данъци и дивиденти. Най-вероятно компаниите са на загуба. Голем смех.

Може просто той да си ги е взел обратно...за наказание, и тази да се прави на ощипана

Бейби имаш три дупки в тялото не три компании.

Имам познат в тези среди. За подобни "бизнесменки" с 3 компании, ми е казвал, че тарифата им е м/у 5000 и 10000 на вечер, зависи от клиентите. И аз лично не познавам честен бизнесмен, който да държи в къщи по 200 бона, ей така за "черни дни". Та това подобие на жена не се притеснява, защото ще ги избие за 2-3 месеца от "нощен бизнес".

Поредно доказателство, че няма държава и никакво правораздаване. Елементарни хора разполагат с пари, за които учени от БАН могат само да мечтаят. Забележете, че НАП още спи, а прокуратурата не проверява човек с бижута и 92000 евро в брой - нито преди, нито сега.

Сега ще набляга на шоколадовата компания "Какао бич" че тя е доста по-доходоносна ....

Глупости носят си ПОС терминал. Освен това има приложения които работят с телефона. Парите минават от единия електронен портфейл в другия. Има и четци на карти които се слагат в USB-то на телефона. А бе не знам от кой край на България пишеш и ползваш услугите ма по черноморието от 2-3 години е така. Даже ако искаш фактура ти дават хартиена от ПОС терминала или ако е по електронни канали ти я пращат на е-майл. Много по удобно е защото не се занимаваш с хартиени пари, освен това винаги може да добавиш време и ли екстри към услугата.

Компании?! Ало редактора, или управляващите? Знаете ли какво означава компания? Да в бг едното за компания означава че срещу заплащане прави компания на някой който плаща кеш, а другото значение на компания е фирма която е значима в света, а не само тук в абористан! На тази до де не и се сцепят отворите, заслужава проверки до 10 коляно

Беиби sorry заминавай немедлено за Дубай там е истината.Аз вярвам в теб ,че ще се върнеш с пари за 3 коли.

чичката е платил екстра парички за анален секс но после е размислил и се е върнал да си ги прибере с оригиналният ключ от апартамента платен от него самият а държанката моника разполага само с дубликат на ключа

Явно тази прави компания с трите си компании на някой малко по висше стоящ......

Ами в този занаят мъжете винаги преувеличават 3 пъти, а жените крият бройките 3 пъти. Така, че може да апоксимираме резултатите. Парите които ги е загубила са 3 пъти повече, а обявените цени от приятеля ти трябва да ги намалим 3 пъти.

Ако беше работила с биткоини сега нямаше да хленчи.

Важното е че котето ѝ е добре. Ще може да си възстанови загубите.

92хил.евро в брой вкъщи ... слез събери си вересиите ...

Абе в главата ли таковат тия ескорти? Нищо не разбрах от написаното.

Евро,по принцип говориш истини, но не намесвай НАП ! Данък-путка, никой не плаща по света !

Нормалните хора не държат толкова кеш вкъщи. На депозит или в сейф.

Компании са: Самсунг, Интел, Майкрософт, Епъл и т.н Тази какви компании визира?! Хуя.лапам. Ком. Има. Още. Като.мен?! Кои са трите и КОМПАНИИ? Че ми стана интересно, за един приятел питам

Щом котето й е наред, ще изкара още толкова пари! Само да не си прехапе езика!

2000 евро на нощ - това е цената в Дубай. Тук е 2000 лева