МОН с призив заради матурата: Протестът на превозвачите да е след 8:30 часа

Денков иска столичният кмет да се съобрази с провеждащият се на 18 май изпит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради законната кражба наречена компенсаторна такса 750 лева за нарушения от 50 стотинки до 2 лева. Протести до дупкааа 7 дни протест и връщане на откраднатите пари на превозвачи те чрез врътката компенсаторна такса.

ПРЕВОЗВАЧ-а, а кога ще почнеш да плащаш истински тол такси, за да може най-накрая да се оправят пътищата?

нали за това бяха и винетките бе капут.. като цъфнаха и завързаха пътищата... и дигнаха парите и сега ги свалят бог знае защо и накрая пак без пътища...

А нв може лу министерството да се казва МОНК понеже вече псуват в училище и не просто се бият а водят войни? Не ми пука за филми като МОНК, Анатомията на Грей (кондиционер на НБУ и други места) и деуги филми, коитомспоред някои трябва да определят поведвнивто на Министерство на образованието и културата

Денков може да иска и слънцето да изгрее по-рано да се подготвят ама .... не става пич. Това не ти е селския хоремаг да се разпореждаш.

А не може ли министерството да се казва МОНК понеже вече псуват в училище и не просто се бият а водят войни? Не ми пука за филми като МОНК, Анатомията на Грей (кондиционер на НБУ и други места) и деуги филми, които според някои трябва да определят поведвнивто на Министерство на образованието и културата

си е точно селския хоремаг. Учителката се държи точно като селска даскалица.

Много добре разбирам хората, които искат да протестират - така трябва. Само моля Ви, да отложите протеста за след 10 ч. Заради кадърния ни министър, за матурите на 12-ти клас, аз от Банишора трябва да отида в сряда до Дървеница, а в петък до Горна Баня. Все едно не можеше да ни сложат в кв. Хаджи Димитър, Надежда или някъде по-близо. Това е за всички родители на завършващи.

Шофьори от градския транспорт да обяснят на Софиянци защо ще стачкуват.Редовно си получават заплатите,които не са малки.Отделно от 1април им ги увеличиха с още 10:.

Щото ги активират. А Фандъкова, която е учителка, защо разрешава протест в деня на матурите на децата. Това е изродско. Да, в България ни се толерира образованието, ама товафи техните деца. Тези превозвачи не знаят ли, че Столична община им е работодател, а не правителството.

От Градския транспорт София да протестират пред Фандъкова.Тя купува газ на два пъти по-висока цена и даде 2,1млн.лв.на посредника. Не може цяла България да плаща метрото,парното ,а сега и градския транспорт на софиянци. Като са си избрали крадлива кметица ,да си мълчат.

Винаги са били на принципа,след нас и потоп.Сега и Фандъкова,готова е да провали матурите на зрелостниците,само и само да изпълни поръчките на Борисов.

А може ли да е от 2 до 3 през ноща...

Е академик,а Фандъкова една даскалица по руски.Селвнка от Балчин баня.

Не се правете на луди .Общинска фирма да протестира за държавни помощи.Зсщи аз от Бургас,трябва да ви плащам градския транспорт? За да може Фандъкова да си вози електората от ФакултетО безплатно? И защото нейната партия не е на власт?