Ученик от МГ с най-оригинално лого за иновативните училища

Единадесетокласникът от Математическа гимназия „Акад. М. Попов“ в Пловдив Слави Калоферов спечели конкурса за лого на иновативните училища в България.

Обратно в новината

Коментари - Ученик от МГ с най-оригинално лого за иновативните училища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

loyola

пак ще експериментират с децата ни .... е, и ще усвоят едни пари де .

Иновативни........... Стига глупостиииииииииии!!! (иначе логото е добро :-) -м поздравления)

Пак ще се откраднат едни пари. Учениците щели да подобрят нещо си там.... Как ще го подобрят, без да има родителско възпитание, контрол и зверски мониторинг върху писането на РЕАЛНИ оценки? Ще продълат да си обикалят кръчмите и да ебат курвите, пък ние тук да гушнем в джобчето едни милиончета....

..иии разкажи за реалните оценки в момента..... ПОЧНИ! (засичам секундите) ПС може за основно, може за средно, а за висше също може...

Българското училище, по всеобщо мнение е на дънато.Ама, ако се действа "ала Кристо" и го "опаковаме иновативно" ще му решим проблемите за една нощ.Гениално.Само да не приличаше толкова много на ... пране на пари.

Я някой казват,че му го е направил инатимния му приятел -гей,който като повечето гейове е дизайнер...

това в коя гей-чалга-кръчма го чу? с пълна уста ли беше? иначе логото не е нищо ама нищо особено. е, не е и тъпня, но това кръгче книгата, цветовете и тук-таме артразместо са такава ... баналщина... но за ученик е добър (4)

Дайте на момчето някой лев, ако сте хора! Алоо, Министерствотооо, Инспектората в Пловдиииив, не се правете на ударени! Стига безплатна ангария. Смачкахте учителството, пощадете поне децата.

А за специалността "Градинарство" в Техникума по Селско Стопанство какво ше "логото"?

Ето това е позитивна новина, а не че някой дето си е нямал друга работа е бухал топки и взема милиони.

Бухай топката и ти, бре! Кой те спира? Ако можеш, де... Но, явно, плюенето по-ти се отдава...

Довечера ще бухам на майка ти бухтата, утре жена ти, в сряда може и до топка да стигна

Браво на това дете! Логото е много хубаво. Възложете на децата да направят лого на България (вместо онази пльокавица, която хората нарекоха с право "яйца на очи"), а парите за авторски прави ги дайте за стипендии или ремонт на училищата.

От чисто любопитство, защо сте сложили минуси тук и малко по-горе, на +1 ? Или както се пее в една песен на Дони: "Теб те дразни всичко красиво ... ".

логото е средна работа. за ученик.