Детето, пострадало в социален дом, е в дълбока кома

10-годишната Александра, която падна от втория етаж на Дома за деца с умствена изостаналост в Берковица, е в дълбока кома.

Обратно в новината

Коментари - Детето, пострадало в социален дом, е в дълбока кома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека първо, МАКС ЛУДИЯ да са исходи: "Детето само си е виновно"! Божичко, не видиш ли, КОГА ще затъкнеш гърлото, на тоя "Кретеноид"? За последен път си турям Името ! Писна ми, от "Човекоподобниненормалници" ! Запис със Камерата на бТТВ "Трътките"

Да осиновиш дете в Българие е доста трудно, особено, ако не си семеен човек, т.е. сама жена или сам мъж - направо си е невъзможно. Чудя се защо! Казват, че това е с грижа за детето, искат на всяка цена да му осигурят семейство ... Дрън, дрън, какво семейство му осигуряват, когато то е в бедните ни и мизерни домове, по-лошо ли ще му е макар и с един родител - осиновител, в собствен дом, където ще е обичано и обгрижвано, то, самото то, а не като част от многото.

Според европейските изисквания настанените в социалното заведение не са под запрещение и на прозорците няма решетки. Ами ако отдолу е футболното игрище и трябва да пазят прозорците (и хората вътре) от топката пак ли не могат да сложат решетки!?!

Две години никой не ги е потърсил?-А защо ги е родила,тази така наречена майка?Срам и позор,до там води простотията и неграмотноста.Жалко за детето.

...."Аз не съм комунист... дори фашист... ................................ а,просто ...реалист...." Какъв социален дом..... Какви деца в ...социални домове... Къде е ..."социалната държава" А ..."социалното семейство".... ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ РАЖДАТ ДЕЦА...ЖИВЕЕЩИ И "ОБГРИЖВАНИ" В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ ...ВЪОБЩЕ??????? В ТАКИВА ЛИ "СОЦИАЛНИ" УСЛОВИЯ СА ...СЪЗДАВАНИ?????????????? НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ПОДОБИЯ НА ХОРА НА ...."СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ".... АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ.... НЕ СЪМ И ...ФАШИСТ.... .....А ПРОСТО ...ЧОВЕК....

Дълоката кома е предизвестен край. Поне ще се отърве от мъките в тоя гнусен свят.