Момиче почина в час по физическо в димитровградска гимназия

Точната причина за смъртта на ученичката тепърва ще се разкрива с аутопсия и досъдебно производство

Обратно в новината

Коментари - Момиче почина в час по физическо в димитровградска гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на душата на загиналото дете. Аз си задавам въпроса, ако е имала, да речем, вграден порок на сърцето, как са и позволявали да играе в час по физическо? Та на мен за един изкаран далак ме отписаха от час по физическо възпитание и не карах военна служба, че за такива сериозни неща? Разбира се, възможно е да е имала аневризма или нещо подобно, тогава просто няма как да се знае предварително ... но при всички случаи - това е един страхотен ужас за родителите ... надявам се, че е на едно по-добро място!

Не ми е работа да коментирам здравословното състояние на детенцето, ,но най-хроничното заболяване на това поколение е непрестанното взиране в смартфоните и обездвижването. Виновен е съвременният начин на живот, а не часовете по физическо възпитание. В онова критикувано минало в училищата по това есенно време течаха сериозни профилактични лекарски и зъболекарски прегледи.Липсва ни грижата за човека. Споко- нали ще имаме изкуствен интелект.

Вероятно аневризма. Никой не може да помогне, ако не се открие и оперира, преди да се е разкъсала сама. Никой не е застрахован.

Стресират децата с новите учебни програми.Какви са тези матури през 2-3 години. Четвъртокласниците например учат неща , които ние сме учили в 5 и 6 клас. Свестните деца са уморени от учене, те нямат време за почивка, а другите бягат от часовете и затова резултатите на матурите са отчайващи.Природоматематическата гимназия е елитна гимназия, и вероятно дацата са много натоварени и стресирани.Нека от МОН да се замислят. Сега няма изпитване, а само тестове през два часа. Почивай в мир детенце!

цензурата на дира е расист от цк на бхк и ек!!!

ЖИВОТЬТ Е МИГ ОТ ВЕЧНОСТА

А ВСИЧКИ СМЕ ГОСТИ НА ТОЗИ СВЯТ И СМЕ ЗА МАЛКО

Хайде МОН да се сети да промени изискванията към децата - я вижте как се вместват часовете по физическо в уч. програми-както е удобно за учителите, а не за да си починат учениците. Стига с тия стандарти!!!! Преуморени са свястните деца-останалите си бягат от часове и за тях няма какво толкова да се мисли.

КОЛКО учителя по физическо трябва да има, за да може при 20 паралелки например физическото да е третият час? М, ко рйечйе?

Не бива да умират деца! Много тежка новина! Съболезноеания на всички близки на детето!

Поредната трагедия в час по физическо. Крайно време е да се променят учебните програми и да спасим децата си от тези животозастрашаващи часове!

Бог да прости горкото момиче

Браво ! 16 годишно "дете" ! Циганките на тая възраст имат вече по 3 деца !

Вчера един на Христос ова възраст,пиел с рекорд до 24 кафета, няколко енергийни .Сега с 4 стента и единственото му спасение било трансплантация. Още и децата си не е направил.

Всички сме болни! Всеки има поне 1 заболяване. Не обвинявам никой. НО ЧЕРНОБИЛ не прощава.Ще оцелеят само....приспособилите се. Не прощавам на наркотиците, които са най-Големия бич за младите.Алкохола е менте. Храната............малеееееееееее..........НО НЕ ПРОЩАВАМ на продажните ни политици, които знаят, но ни доубиват. Срам! !! Лека му пръст на детето и дано "БОГ" се смили над него. Мойте искренни съболезнования на близките.

Чернобил не намесвай, защото радиацията е отишла на северозапад и няма никаква в България, но виж обеднения уран, който ръсиха до България и в България се е разнесъл.

Говориш глупости. Точно Чернобил е най- големия виновник.

Айде стига с този Чернобил. Нещо да кажеш за бомбите които американците хвърляха над Югославия?

голямо дете, отгледано, що пари са пръснати по него, време, грижи и усилия, а то така да умре, затова непрекъснато ни се напомня - профилактика, профилактика и пак профилактика, но Ганю чака да се обърне колата и тогава се сеща за застраховката

Как може да пишете такива неща?Не ви ли е срам?Но всичко се връща

За коментарите се отнася

Бог да го прости момичето!Съболезнования пред близките му!

да има бог, иначе все тая

как мислиш

ЗАЩО НЕ СМЕ ЧОВЕЦИА СТАНАХМЕ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК ВЬЛК БОГ ДА ПРОСТИ ГОСПОЖИЦАТА СЬЧУСТВИЕ НА БЛИЗКИТЕ

Каквото и да се каже, мъката е голяма. Имам деца на същата възраст, просто не мога да си представя, как се чувстват близките. Лека му пръст, на това детенце, и кураж на родителите!

Трагедия , горкото семейство и приятели

Какво става в нашата държава? Млади хора си отиват ....Това не е било така преди 30 години. Съболезнования на близките- хара, оставаме все по- малко, да не злобееме ние хората един към друг- това не важи за политиците ни.

Преди 30 години не са писали всяка лоша новина по вестниците, вместо това хвалиха БКП...

Айде стига с тези простотии- тогава станахме 9 милиона- не се става толкова ако хората умираха така.

Станахме 9 милиона, защото се раждаха повече деца - семействата масово имаха по 2 деца, много имаха по 3, а сега много нямат нито едно дете, не защото не умираха. Има статистика - и хората умираха по-рано, и повече деца умираха... има деца с хронични заболявания, които за съжаление умират в много млада възраст - нито лекарите, нито някой друг може да промени този факт.

нема, преди 30 години само са били болни от детски паралич и прочие, ама не са ги писали нито по интернет нито са ги давали по телевизията, и Атомни Електростанции не са се взривявали, щото никой не е казал, имало е само "лек инцидент" , тва от демокрацията дойдоха всички тия болести, преди всички са умирали здрави

Знаете ли кога е създадена ваксината срещу детския паралич?

Айде стига бе!Комунизма съсипа България за всичко са виновни шибаните комунисти!

съсипаха България.

Ами разследването трябва да е в насока защо има хронично заболяване. Да не би майка ѝ и баща ѝ да са пушачи и дали не са пушили в лицето ѝ докато е била в детската количка.

Издишвали са дима директно в дробовете и. Ако ги пишете тия глупости сериозно бих Ви разбрал донякъде, но ако ги пишете за подигравка - много жалко.

Почивай в мир мило дете!

Имах за кратко състудент. Усмихнат, весел, жизнен. Майтапчия. Спортувахме заедно волейбол. Никой не знаеше, че имал левкемия. На една бригада дойде майка му и помоли да го изпратим в последния му път. Решил, че няма нужда от повече кръвопреливания, той бил дотук.Изпратихме го, от време на време си спомням за силата и мъжеството му. Почивай в мир момиче! Бог да прости! И колеги съфорумци- не се гаврете с паметта и !

всички хора сме гости на тази земяБОГ да прости госпожицата почивай в мир дете

Колко елементарно и тъпо обяснение за живота - някакви си гости. Аз всеки ден се боря за правото и привилегията да съществувам и ни най-малко на се чувствам като 'гост'

Тъжна новина... Много тъжно е да прочетеш, как живот в самото си начало е свършил. Лека му пръст на детето.

Лелеее, страшна трагедия. Горското момиче, горилите близки. Най-лошото, което може да се случи на един родител. Но, щом се знае, че е имало хронично заболяване, къде са дремали всички около него? В такава възраст, най-вероятно вроден сърдечен порок и не е издържало. Страшна трагедия...

Мюмюне, какво е трябвало да направят дремещите? Сърдечна операция в салона?

Жалко че не се е случило на теб.

ЖИВОТА Е МИГ ОТ ВЕЧНОСТА

сте едно и също говедо, нали?

Да, ама маскирано ….

говедо СТЕ ВИЕ

говедото си ти

ДЕТЕ ТИ СИ ЗВЕЗДИЧКА ГОРЕ НА НЕБЕТО ПОЧИВАЙ В МИР

или е взимала някакви "илачи" като тези отровните, за които писаха скоро...

добре бе, Хорейшио си диванен

За съжаление има заболявания, при които нищо не може да се направи. Лека му пръст на момичето, както се казва, дано отива на по-добро място...

Моята гимназия, завърших я 1968. Естествено , че има хронично заболяване. Въпросът е дали е пропуснато и защо в края на краищата е умряла. Някой може и да има вина . 1979. на бул. "Н.Вапцаров" 2 в Димитровград бе умрял от секс един 20 годишен. Не можа да се ожени и не остави деца . Така и не разбрах ,защо умря детето на президент Плевнелиев. Той ли е виновен. Може би детето му се е оплакало нещо ,та са тръгнали за Сф. Ама що не го заведоха в Солунска болница... Стават такива неща.

Що 6 човека сте - Какво не харесвате. Ако е установено заболяване , родителите понякога не искат да се пише. А младежът умрял на 20. , е имал главоболие понякога, казаха след като + . А за президент Плевнелиев какво не ви харесва. Не може президентско дете така да умре.

Вече са 22! А, кво ще кажеш?

О БОЖЕ БОГ ДА ПРОСТИ ГОСПОЖИЦАТА

Много, много тъжно. Съболезнования на близките!

Red bull дава крила !!!

Никога няма да те изпишат, ще изгниеш на тоя 4-и километър.

Себе си ли имаш предвид?

Никога няма да разбереш какви гов-а са енергийните напитки, в какви огромни количества се продават в училищните лавки и навсякъде покрай училищата - и как съсипват децата. А децата са обект на рекламата