Семейство с 12 момчета очаква 13-то бебе

Съпрузите от Мичиган Джей и Кейтери Шванд, които вече имат 12 сина, очакват бебе №13. Родителите не знаят пола на детето, но не очакват изненади.

Обратно в новината

Коментари - Семейство с 12 момчета очаква 13-то бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

случаят е по интересен не, с бройката, а с фактът, че всички са момчета. От статистическа гледна точка вероятността да имаш 12 момчета от 12 опита е около 0,03 %. Не е като да уцелиш шестица от тотото, ама все пак вероятността е доста малка.

не всяка жена може да роди толкова много деца.

Не се прехласвайте престорено. Ако не можете публично поне пред себе си си дайте сметка колко деца имате вие и колко е общоприета, без споразумения и договори бройка на децата в семейство навсякъде по света! Само животните при всяко разгонване раждат малки колкото бог даде! Затова хората се и различаваме то тях, въпреки, че сме най- разпространения млекопитаещ вид на планетата!

да, точно така е, обаче това дава ли ти право да съдиш някой, който е решил да има повече деца и се грижи добре за тях?

Я, тези хамериканци били по-плодовити и от нашите роми...!! :-)

Хубава новина! Да се раждат деца е чудесно. Бройката - кой колкото я предпочита, според желанието, силите и възможностите. В недалечното минало и тук са се раждали от 7 деца нагоре, тъй че нищо ново под слънцето. Станахме прекалено егоисти, прекалено страхливи и роби на "хубавите"условия, а и държавата ни никак не окуражава многодетните семейства, затова намаляваме като нация.

,,Едно е да искаш,второ е да можеш, а трето и четвърто- да го направиш,,-,, Мъжки времена,, Като начало започни с едно- да видиш как е и после давай.

За първи път от доста време в този вестник да прочета една положителна новина. Погледнете само заглавията от стряскащи до ужасяващи. Не така стоят обаче отново повечето коментари тук, странно, защо ли...

Масово коментарите тук са не само от бедни, а и от духовно бедни хора. Ето заради това мислене българите прогресивно намаляваме, а циганите все повече се увеличават. Щом хората са решили да имат много деца и най-важното - чувстват се щастливи, защо вие ще им определяте решенията?

Офицер черпи за трето момиче.Негов колега:"Дай 10 лева и едно шише ракия да ти направя едно момче-войниче,стига си се мтчил".

Защото тези бели момчета от хубаво семейство утре ще са бъдещето на Америка.Докато българите изчезваме.Жалко за нас наистина.В нашия народ битува схващането ,че само циганите имат по много деца.Това обаче по света не е така.Нормалните хора имат поне по 3 деца навсякъде.

АМЕРИКАНСКАТА КРАВА СИ Е АМЕРИКАНСКАТА КРАВА - НЕ СЕ ОПЪВА ДА РАЗДА КАТО БЪЛГАРКИТЕ - ЗАТОВА АМЕРИКА Е ВЕЛИКА , А БЪЛГАРИЯ ПОТЪВА :)

И какъв е твоят принос- колко роди?

Трябва да се впечатля, че некви в САЩ имали 12 деца и чакали 13-то ? Щях, ако не живеех в България и не знаех за един етнос, дето почва да ражда на по 10 години, а на 20 години са вече баби и дядовци.

Удивително е наистина колко негативни и невежи коментари са написани тук! Извратено било, фанатично било, и т.н. Е, затова ние, "не-извратените и не-фанатични" българи, ще намаляваме все повече и повече, оправдавайки се с "трудното финансово положение". Така е прието да се разсъждава сред нас, българите, и ние се смятаме за "по-умни" от другите! Докато други народи- цигани, араби, индийци и т.н., ще стават все повече и повече. Щото са "извратени", нали? А между другото- не е вярно, че Земята не можела да изхрани толкова народ. С едно условие- зависи КАК живее човечеството. Ако живее в правда, И БЕЗ КОНСУМАТОРСКА АЛЧНОСТ, тогава и 20 милиарда да станем, пак можем да живеем добре.

О да, и шансовете човечеството да се откаже от консуматорската алчност ей сега набързичко са огромни нали, хахаха. А иначе, като я гледам България, никаква загуба няма да е, не бой се.

Да, и понеже шансовете на човечеството да се откаже от консуматорското мислене са нулеви, някои "умни" глави са решили, че решението е ограничаване на населението. А не схващат, че даже и населението да се намали до 1 милион- по цялата планета, то пак е способно да се самоунищожи, ако се е извратило в консуматорска алчност! Не е проблема в бройката на хората, а в манталитета им.

Да са им живи и здрави децата, но... откачалки всякакви...

Социална държава е това- на издръжка на бюджета са тези хора

Глупости. Живял ли си там? Има облекчение при плащане на данъци. Но на издръжка на бюджета? Да, ако са сираци или изоставени.

СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ФАНАТИЦИ И ГЛУПЦИ-НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!

Евала!!! Взимайте пример от такива семейства - само така може да се противодейства на ш*я ислям!

И каква е целта на тази "новина"!?Рашдаемостта ли ще повишаваме?

Тази сутрин ги гледах по нова тв.Това, което ме впечатли е, че всички са много усмихнати, а дома е светъл, уютен с прекрасна градинка и детка площадка.Браво на наборката , а ние с мъжа ми имаме едно момиче, което вече е студентка в столицата.Нямахме финансова възможност за повече деца, тъй като се справяхме сами.Но на дъщерята казвам, че децата са истинското щастие в живота, и колкото и да реши да има в бъдеще ние сме насреща.

Слава Богу, че са бели!

Какво значение има какъв цвят са????

цигани има достатъчно по света и у нас

виждам, че между религиозните и животните разлика няма

Ми... не знам какво да кажа, освен, че има и естествен начин от предпазване от бременност. Просто се следи кога е овулацията и тогава не се прави или се внимава. В останалото време не е проблем. В такава среда са отраснали, така са възпитавани, така и живеят. Те си знаят.

това е градска легенда... историята помни и жена забременяла без да прави секс. Няма естествена начин за защита от забременяване.

Това българина като цяло е цар да съди другите и да им дава акъл, как да живеят. Това, че не може себе си да оправи е, защото светът го мрази, разбира се... Ако всички спазвахте съвета си за умереност, можеше и по-добре да е, ама не. Не е важно, какво се прави, важното е да се прекалява, нали? :))

дя-до

Ти си потомстввена тъпанарка. Религиите са унищожили по-жестоко и в пъти повече хора от всички болести взети заедно.

Ахам а всички атеисти са като Пол Пот, Мао, Троцки и Сталин

Малко,но с високо качество. А тези дето превръщат раждането на деца в бизнес и начин на издръжка ? С тях какво правим?

Малката брой не е гаранция за качество! Примери няма да давам, всеки може да се сети поне за няколко примера. Може да отгледаш 1 дете, което нито да е умно, нито за пример, че може даже да е разглезено и да стане престъпник и какво ли още не. Може да имаш 3 деца и те всичките да са добри и свестни хора. Зависи кой възпитава, така че качеството не зависи от бройката, а от родителите.

Да са им живи и здрави !!!

Никога не е късно да станеш. Какво чакаш?

Не ви слуша главата вас, религиозните фанатици, Веселина.

От многото репортажи за такива семейства, забелязвам, че мъжете на тези жени са леко, умствено изостанали и жените командват изцяло. Мъжете не могат да обелят и една дума, не стават за нищо и нямат мнение по въпроса.

От многото ти коментари в този сайт съм забелязал, че си доста умствено изостанала, но това не ти пречи да имаш претенции да командваш парада и непременно да се изкажеш, така че ако някой е имал съмнение, че си тъпа, да остане с твърдото убеждение след коментарите ти, че наистина си такава!

:-) какво дълго изречение за моята особа, приятно съм изненадана, че си ми отделил толкова голямо внимание:-)

Не само мъжете, а и двамата не са съвсем в ред. Няма лошо от много деца, но над някакъв брой стават странни нещата. Ако не за друго, поне заради социалния супер контраст. Ако всички са с 3-4 деца и имаш 6-7 - става. Но всички да са с 3-5 (в САЩ), а ти да си с 14 е леко натрапчиво. Все едно всички да са с 2-3 коли, а ти да имаш 20 и да казваш, че просто така ти харесва и не си колекционер.

ами ако можеш да си го позволиш, тогава какво значение има, не виждам защо ще им броиш децата на хората, никой не те кара ти да имаш толкова деца, дай сега да правим като всички, щом другите нямат и ние да нямаме.

Американска фабрика за месо! Да са живи и здрави емигрантите, които да продължават да им осигуряват високия жизнен стандарт!

Стандарта им го осигуряват не емигрантите, а всички чужди инвеститори (частни и държави), които купуват американски ДЦК. Те им осигуряват стандарта, който е заем невъзможен за връщане.

61% ot investitorite v tezi knija sa vatreshni

Щастливци! Завиждам им, благородно! Когато има Държава и Граждани, има и такива семейства!!!

дя-до

Кво има да завиждаш - надникни в съседното циганско гето и се радвай, радвай, радвай!

Слепец си, ако не виждаш разликата между нашенските гета и хората от новината. Ако мислиш, че няма разлика, освен слепец може и да си доста духовно оскотял човечец.

Преди няколко дни видях акт за наследници на жена 70 набор, която от 1985 до 2010 е родила 13 деца - 11 момчета и 2 момичета. Разбира се, цигани, при това неграмотни, имайки предвид как се подписват под документи. Сметнахме в офиса от 20 човека, че всички нямаме толкова деца родени от 80г до сега. Е, как няма да се стопи нацията, как НОИ да излезе на плюс, като плаща милиарди за детски, социални, майчинство, безработица и т.н.

Е това вече е извратено. Да жена съм и като такава съм длъжна да продължа род вид както искате така го приемайте, но 12,13,.....17деца е това вече е извратено.Недопустимо е в 21 в. да се подлагаш на риск всяка година само защото си дълбоко вярваща католичка и обичаш да си бременна.В арабския свят където жената се нарежда наравно с магарето, много редко се срещат семейства с толкова много деца.Животните не раждат толкова и те имат чуство са самосъхранение.Крайно време е да се наложи със закон бройката на деца при такива фанатици и разни там етноси.

Да се въведе закон, ограничаващ бройката на децата? Вие наред ли сте? Всяка мания е вредна разбира се, както и грешната интерпретация на божието слово. Бог осъжда аборта като всяко убийство, но не контрацептивите.

Не мога да повярвам, че българите сме толкова оскотели, че да мислим децата и бебетата за бреме и за нещо лошо. А само две поколения назад и в България е било във всяка къща по 5-8-10 деца. В какво сме се превърнали? И защо сме изчезваща нация? И защо ако хората имат възможност да гледат повее деца, да не ги раждат и да ги гледат? Тук става въпрос за бели деца, които ще израснат в хубав дом с любящи родители, ще ходят на училище и вероятно в колеж? Не говорим за бъдещи неграмотни гласоподаватели!!! Ей хора, ние сме се изродили тотално и ценностната ни система е вече наопаки - хубавото мислим за лошо, а лошото одобряваме?!!!

Защо във този момент населението на земята потребява 1.5 пъти повече ресурси отколкото може тя да произведе. Защото както е тръгнало ще се затрием от прекалено ремножаване като най-елементарни бактерии в петриева паничка. И ще завлечем 1/3 от живота на планетата със себе си. Ей затова.

За теб е най-добре да не се размножаваш. Повярвай ми, недей!

Едно време наистина са правели по 8-10 деца, НО!!!!! 1. Не са и знаели какво е това презерватив! 2. За съжаление, до 18-годишна възраст во повечето случаи са доживявали 2, максимум 3 от тези деца (моята прабаба, родена 1909 г., 3-то дете, през 1923 остават само 3 - тя, по-голямата й сестра и по-малкият й брат) 3. Деца са се правили само в по-добрите години за семействата и родовете. 4. Дворовете са били големи, децата са имали лично пространство! Този тип семейства някак си не се вписват в съвременната обстановка не поради друго, а ЗАЩОТО: 1. Финансовото бреме е голямо. 2. Възможностите, които ще получи всяко едно дете, ще са в пъти по-малко отколкото възможностите, които ще получат децата от семейства с малко деца - следствие от т. 1; 3. Личното пространство на тези деца ще е по-ограничено и няма да им дава място за изява. Т.е. да обобщя, главното е, че децата от многодетни семейства са "дискриминирани" спрямо другите по горепосочените причини и по-късно не стават пълноценни възрастни ГРАЖДАНИ. Тук изобщо не визирам роми, българи или който и да е етнос - социалните и онтологичните закономерности, които определят обществените отношемия, са еднакви за всички.

За пояснение, моята прабаба са били 7 деца.

Очевидно българите от старо време са били много ПОБОГАТИ във всякакъв смисъл на думата от съвременните, щом са можели да отгледат толкова много деца. И то във времена на войни, бедствия и прочие. Не че не са умирали бебета, но българският народ се е разраствал и е пребъдвал по тия земи. Освен природните ресурси, именно ХОРАТА са най-важният ресурс на една страна. Наистина малко хора си дават сметка в колко тревожно време живеем, мисля, по-тревожно и от гръцкото, и от турското робство в началото им, и от комунистическата тирания. Защото разрушиш ли човека и семейството, оттам нататък какво може да се съгради? А днес масово се рушат устоите на обществото, благодарение на които сме просъществували като нация през вековете. И това са неща, за които не се говори, а ни се натрапват разни "евроценности" и прочие, докато времето ни не изтече... Малко хора си спомнят каква сила и какъв дух са имали българите във времената, когато и у нас е имало здрави и многолюдни семейства? Не като абсолютна стойност, но поне в сравнение с нас.

То е лесно да народиш много- малко по- трудно е да ги отгледаш и направиш човеци. И не е до ценностна система, а до много други неща. Да раждаш, когато във всички сфери се стремят да те уморят или да психясаш е безумие.

Потресена съм от коментарите. Решението колко деца ще има едно семейство си е лично тяхна работа както и мотивите им. Само духовно беден човек би поругал нечия вяра или нечии деца. Да са им живи и здрави дечицата и леко раждане на Майката!

Лично тяхна е докат отговорностите са също лично техни.....ако обаче отговорностите ще се поемат от обществото тогава не е лично тяхна работа!!!

+2000 един нормален, позитивен коментар, без претенции да определя личното пространство на другите

Това религиите са опасно нещо и за обществото и особено за жените.

Жената на снимката изглежда много щастлива! Този начин на живот с голямо семейство явно и харесва. Но си прав, че на нашите малки кур.енца няма да им хареса да раждат и да гледат деца, защото те мислят за пачки по стотачки, силикон и безразборен секс.

А мъжленцата бгейски за какво мислитеа? За пари-коли-жени-мач-бира!!!!!!!! Ще гледаш ли 12 деца и ще им осигуриш ли бъдеще, ако ти ги родя, а? Айде старата песен на БГ комплексарите - жените са ви криви!

Бахти откачалките!?!?!?

Няма лошо, стига да имат финансовата възможност да отгледат и образоват децата си, а не да чакат на социални помощи подобно на нашите многодетни етноси. Одобрявам по-големите семейства - те са винаги по-задружни и щастливи, но само при горното условие.

Нема такава разпоретина! Да са им честити!

Защо да е разпоретина, тя ражда от мъжа си, а не като нашите чалгаджийки 3 деца от трима различни бащи или като ромките да не знаят кой е бащата и да не помнят имената на децата си.

Бременна и до печката! Ето това е то :)

Тези не са ли чували за противазачатъчни, презервативи,аборт....После се чудят защо не им стигат парите!

Не бе, вземат пример от нашите зенолилави човечета.

И къде то видя това за парите и липсата им...

39-22... Тази е забременяла на 16. Т.е., ако не са били женени, по американските закони е изнасилване. Е, да са им живи и здрави.

Фундаменталисти!!! Независимо дали са католици, мормони, православни или мюсюлмани. Жаната е крава, която ражда всеки 6 месеца, визпитанието е като в медресе или католически пансион. По ТЛС дават филми!!! за една подобна американска крава с 17 "невръстни" телета

Няма нищо по-естествено за една жена от това да е майка, а ако ти с извратения си реализъм припознаваш като крава е изцяло твой проблем

дя-до

Ми дай всяка да ражда колкото може, па да видим като какво качество ще е всичкия тоя добитък и как ще се изхрани. Едно време са раждали по 10 деца, щото са оцелявали 3-4. Тая от какъв зор ражда ката година - щото е тъпа религиозна крава. Аман от тъпи милозливци!

Притеснява ме, защо сестрата така изостава...

Ненормални!Това да иска да е бременна непрекъснато е извратено!

в общият случай когато жената забременее се разхубавява... Чудесата на природата.

Няма спасение от "вярващи" на този свят. Точно те са тези, които ще го приключат, колкото и да им се иска да е обратното....

Майко мила! То с две е трудно, камо ли с 13...