Молдовското министерство на правосъдието настоя за забрана на проруска партия

"Шанс" е свързана с избягалия в чужбина бизнесмен Илан Шор - осъден задочно за измама, и привърженик на присъединяването на страната към Евразийския съюз

Обратно в новината

Коментари - Молдовското министерство на правосъдието настоя за забрана на проруска партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас кога??????

Вървят по светлият демократичен път на Бандера и компания..

Светът се напълни с комунисти. Демокрацията умря. Да нямаш право на никакви права. Явно ще следваме тенденциите в Укрийна

тия що се лигавят?? в България проруските партии са три в парламента и още пет - шест чакат като отсвирим някоя да и заемат мястото!

Властите в Молдова забраниха на партията “Шанс” да участва в местните избори миналата година, позовавайки се на опасения за националната сигурност. Сега са наложени шест месеца ограничения върху политическата дейност , което би попречило на партията да води кампания по време на президентските избори и референдума за европейската интеграция на Молдова, които се очаква да се проведат едновременно през октомври. Страхотно мирише на демократия! Ако имаш опозиция - забрани я по време на избори! Щото работи за Путин.

КОГА ТОВА ЩЕ СТАНЕ?

ДРАЗНИТЕ мечката и тя ще дойде

Това ли им е демокрацията? ЕС няма ли нещо да изкаже по темата?... Или просто ще замразят преговорите с Грузия, щото приемат закони за изсветляване на чуждите влияния (през капитали)?

Къде виждат разлика между едните да искат В ЕС, а други в "евразийски съюз"? Само че едните ги забраняват.