До 22 юни могат да се подават молби за вземания от КТБ

До 22 юни могат да се предявяват искови молби за вземанията от Корпоративна търговска банка, съобщиха на сайта на банката, обявена в несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - До 22 юни могат да се подават молби за вземания от КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам депозит в КТБ, т.е не съм нито терикат, нито връзкар . Искам обаче да знам имената на терикатите с необезпечените кредити и тези, които са им ги раздали.. Това е мое право, правото на човек , който ще плаща техните престъпления, след като не можем да ги разстреляме като в Китай...

До 22 юни, 4 часа сутринта ли е срока?

според мен парите на всички от КТБ трябва да се национализират и да се изпозлват за народополезни дейности, защото са народни пари!

Ей лайно червено - има хора с малки депозити, които са пестили години наред - и какво да им ги вземат и да ги дадат на червен търтей като теб ли????

Къда са ми парите йййййй!

ако не наемат швейцарската CCI , може да се предполага със сигурност , че нашите "справедливи" политици не държат изобщо да бъдат открити изчезналите 4-5 милиарда !

Нали нямаше вече да има молби, а само заявления?!? Ще се молим на тези, които ни ограбиха (държавата) да дадат някое подаяние...Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

защо да се пръскат пари по наемането на компании за разследване, след като се знае, че няма да бъдат намерени вновниците

Проблемът не е, че няма да се намерят а как да си вземем парите!!! Например как ще си вземем парите, заминали за Кремълското финансиране на войната в Донбас?

е "дрън-дрън. чИ пляс"!Важното е непременно да намесим Кремъл, иначе няма надница!