Мъж се самоуби в столичен мол

Мъж на възраст между 30 и 40 г. е скочил от третия етаж на търговски център в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самоуби в столичен мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемите не са в самоубийствата, а в медийното им отразяване.

По твоята логика е добре да се пуска порно в детските градини, садо-мазо и ужаси в училищата, за да се образоват децата. Нищо не трябва да се крие, трябва да им се показва живота във всичките му нюанси.

Червените кратуни политизират всичко. Глупаци.

Не наричай огромната част от Народа...кратуни !! и Да Политиката на ГЕРБ Главно, е Виновна за Пълната Трагедия и Отчаяние в които Изпаднаха хората на България !! Някой да си спомня такъв голям брой Показни СамоЗапалвания и СамоУбииства ???? ГЕРБерастките активисти и Тартори ще се пържат в Ада ! След като си излежат Присъдите !

са производни на ДС,което не престава да обслужва Русия.Бойко също го прави системно и последователно.Всички са предатели на българските интереси,включително и тоя смешен палячо плевнелиев!

до сега от гласуванията май кратуните не са повече от 18%.

Ти определено си доста посредствен и неграмотен. Какво точно изразяваш с думи в изреченията написани с първа главна буква? Аз съм писал именно така, но като акростих, а твоето е безсмислено подражание, но насаждащо омраза. Остана още една седмица и ще се види на кого вярва народа.

"При толкова много пътища!? При толкова много недолюбени жени!?" Цитирам ЛУДИЯТМАКС (от репликата му на 05.05.2013 19:38). Присъединявам се към риторичното питане, с което е казано всичко и няма какво да добавя.

Защо се самоубиват хора, та ГЕРБ нали твърдят че живота в страната ни е прекрасен?Ако наистина ГЕРБ спечели изборите ще се убедя ,че ние сме наистина най- големите олигофрени в света.

Виж колко теми има на политически теми. Не е нужно точно в тази да се политизираме. И аз не харесвам ББ, но за него пиша в подходящите теми. Моля админите да предприемат необходимите мерки

Е нали повече от 2 месеца не управлява ГЕРБ. Значи напъните на злобарите, да изкарат личните човешки трагедии като следствие на политиката на ГЕРБ не са верни. По-вярното е, че съсела и "Да Пребием Съперника" насаждат традиционните си послания за апокалипсис, ако не са те във властта.

Благодаря Ви ! И все-пак Казано Е, Колега - никога не казвай Никога. (всяко Нещо има своя Първи Път)

Да,ама никой не се самоубиваше,защото хората бяха щастливи,а някои кретени като теб нищо не разбират

Ако ми мине мисълта за самоубйиство,бих се взривил с кеф в парламента

ххахах черен хумор

Хич не е хумор... и не единствения на който му минават такива мисли през главата. Което от своя страна е лъч надежда, защото сме го докарали до там, че няма друг начин да накараме политиците да имат страх от народа... от закона никога не са се страхували, нали те ги правят. Само страха за собствената им кожа може да им въздейства... което само по себе си е една голяма трагедия и показател за пулния разпад на обществото.

готов за го направя в банката....малко ми трябва още

лека му пръст на горкия човек. да почива в мир

Още един Резултат от "успешното" управление на Мафията ГЕРБ !!! Боко-Цековците ще се пържат в Ада!

Ходи цункай съсела отзад и се разкарай от сцената.

че пак на политика ще го обърнат, дори и при подобни човешки трагедии. Като толкова ги бе жал за изпаднали хора да бяха направили фондация или да бяха предприели мерки за избягване пропадането на цели части от населението.

Едно е цензура, друго е ограничение в стил 18+. На някои хора им влияят някои неща и решават да подражават.

Да си запазваме вече места по МОЛ-ове и мостове, щото ако дойдат Цоко и Боко ще трябва да се хвърляме всички! Народа прост, животът тежък! Извинявайте, че съм горделив!

Хвърляйте се, вместо да се съберем и да им нацепим тиквите...

ако хамстерът не вземе властта. Сакън недей - не сме заредили с книжни кърпички.

Здравите хора не се самоубиват. Един луд се самоубил и вие почвате да търсите под вола теле. Ми светът е голям и шарен, естествено, че ще има тук-таме някой перко. Какво общо има политиката?

Не искам да коментирам простотиите които много пишат тук.Искам само да ви каже, през последните дни наблюдавам много неадекватно изнервени хора, включително и такива излязли на разходка в планината, които се карат, ругаят безпричинно децата си и т.н. В същото време вчера независимо един от друг ми се обадиха двама познати от провинцията, солидни хора без някакви проблеми, но в главата им се въртят мисли за самоубийство. От всичките тези неща съдя, че в момента отново се провеждат психо атаки/експеримети срещу населението.Така че, дръжте се спокойно, дори около вас да има неадекватно агресивни хора, не им опонирайте.Ако ви дойдат някакви странни мисли или желания да направите нещо непривично за вас, просто изчакайте и се попитайте дали това са ваши желания, или някой се опитва да ви внуши нещо .... НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ

1chovek

Човек трябва да отхвърля вредните мисли и да не се поддава.

По наше време нямаше молове с евтини стоки на високи цени, та да принуждават хората да скачат.

И в МОЛ-овете ли почнаха?Поне да ги редуват,ако стане практика я закъсахме,че строят и няколко нови.Ами жал ми е единствено и само за децата,защото няма как да обясниш на едно дете как този чичко е решил,че е Батман.Един човек беше писал,че е необходимо да се върне вероучението в училищата за да могат децата да знят,защо си заслужава да се живее.Нация без вяра е за никъде!

Много ми е интересно как при комунистите живеехме без вероучение и си бяхме ок и психически и физически? Заслужава си да живееш и без да ти обясняват това други хора чрез религиозни учения. Ако не успяваш да се справяш с условията или напускаш държавата или започваш да се бориш със системата и политиците с всякакви позволени и непозволени средства.

НеСлучаен

Много прост е отговора: тогавашните поколения се отглеждаха и възпитаваха от хора, учили вероучение. Тези хора (нашите родители, баби и дядовци), знаеха какво е да имаш страх от Бога и срам от хората. За мене това време е преломната точка; периода от 1944та насам разби и съсипа обществото ни. Защото ако се върнеш още по- назад във времето, ще видиш, че българската история помни много по- тежки времена- робства, войни, епидемии, ужасяваща бедност. И въпреки това винаги сме оцелявали като нация, и сме вървели напред. Именно защото хората са имали упование в Бога и вяра, която да ги крепи. Жалко е, че разсъждаваш така. Тъжно е, че не разбираш нуждата от духовност в едно общество.

Не дочака изборите със всичките им обещания за благополучие!?

Rosemary

Жалко за човека. Жалко, че за доста хора стоките в мола са някаква ценност.

злобата ще ви убие,кви са тия коментари.никои не е застрахован от такива неща

Самоубийство гарантирано от ГЕРБ!

Хора се самоубиват навсякъде и причините за това са различни, не може да се вини просто обстановката в страната, както някои веднага са готови да направят.

Ти да не си видният ГЕРБЕРАСТКИ псевдо-професор и зам.министър ИВАН МИЛАНОВ (партай-фюрер на 4-ти километър) ? Ако си ти простено да ти е глупостта която си написал. Трудно ще разбереш човека с твойте 17 апартамента и перманентините ти кражби от строежи и ремонти в болницата и вродена лудост.

ами аз се уредих, работих в София с чужденци и и си намерих приятел англичанин и сега живея в Лондон :) Напускайте блатото кой както може и не си тормозете съзнанието!

Аз пък живея в София и живея прекрасен живот. Няма никакво значение, къде живееш - важното е как се чувстваш!

Абе аз бих ти го направил живота още по- прекрасен ама ми требе малко власт

Патка си се родила и патка ще си останеш дори и да живееш в Лондон.

Патка съм, но с английска патка. Живот си живея, а ти ще си пукнеш жлъчката от злоба...

тя темата е за самоубийство, не за курви

И само защото съм си намерила приятел, който не е от България - съм курва? Добре, че се махнах от задръстеняци като теб!

От хубав живот. Тия милиционери на луди ни направиха. И толкова много демагогия.

Пожелавам ви да излезете в чужбина и да видите каква полиция има, тогава пак пишете !

не правиш разлика между милиционери и полиция... четенето преди коментиране е препоръчително!

И какво като се е самоубил, дреме ми на печеното агне? Нормалните хора се радваме на живота, откачалките - да се трепат, само да не затриват и семействата си. На този свят, има само един -единствен проблем и това е: човек да е болен. Всичко друго са бели ядове. Живейте си живота и недейте да издребнявате .ЖИВОТЪТ Е ЕДИН МИГ!

Един здрав и прав мъж няма основание да се оплаква в България. Друго нещо е, ако е болен... А медиите, както и всеки човек, могат да си приказват за всичко, за което имат (или нямат) информация. Например отразиха, че сто-двеста хиляди нашенци си позволиха Великден в Гърция. Няма лошо - значи на много българи им се е вдигнал стандартът. Апропо, за жените е по-трудно у нас - от тях половината хем се пишат незадоволени (въпреки че има свобода на секса), хем искат веднага да раждат, хем мислят само за пари и имоти - и даже не се самоубиват. А на един мъж какво му трябва? Стига му и втора ръка фолксваген.

pompai

България е корумпирана до ента степен.Спасявайте се кой както може. Като останат само корумпирани и цигани на социлни помощи и бедни е тогава да ги видим.

Живей си щастливо,-където си и немисли за България! А, ако искаш да си вътре в нещата, върни се в България!

pompai

Излязал си успял си . Ела и ни оправи че ми писна да ме оправят и май автомат трябва вече

И сега цял свят за него ще говори. Нямат свършване откачалките...

бая пич.ха ха

Не твърдя че случаят е такъв, но смятам че коментара е доста точен! Именно неразчетени кредити, подплатени с криза и загубена жена, водят до тези трагедии!

Бойко е ПИЧ! (ироничен коментар)

pompai

да не коментира тогава.

Бащата-на-Близнаците комай Рече относно 'спестителите' ...

ако бяхте изтрепали до корен комунистическите разбоиници през 89 година, сега нямаше да се самоубивате.

pompai

Що си избягал бре путю ? Щото не ти харесва а ние дето не може се бием и ти ще дойдеш след като се оправим на готово нали?

Путю си ти повечето не сме избягали а сме се разкарали,и ти като си там какво бе путю повече Българин от нас ли си бе тъпанар,а и ние много помагаме а тъпанари и подлоги като теб като не го виждат си е ваша работа...

pompai

Защо само МЪЖЕ се самоубиват а няма жена?Мъже осъзнайте се.

Ми те са кьорави, а не луди. Иначе, коя ша мъ земе като пия ката ден! И приличам на мексикански кактус у главата!

откога си търся мексикански кактус!Искаш ли да си та зема,айди,мола,та,кажи"ДА"!

Мъжете се самоубиват 5 пъти по-често от жените и убиват 10 пъти по-често. Мъже, осъзнайте се.

не е смешно,народа масово полудя,утре може всеки от нас да е на мястото на самоубииците,не пускаите иронични коментари.жалко за такива млади хора

На кои българи?

От коя партия е? Това вече стана мода между лудите -иначе кой ще ги запомни. Ето,вече всички медии в един глас:... " Очаквайте подробности..."

Цецо, очакват те най-малко три години за размисъл, без да ти пречи някой. Ти ще бъдеш първият в историята на България бивш министър на вътрешните работи лежал по "гръб" в кауша. Може да ти излезе и късмет от някой надарен циганин. Под какъвто и псевдоним да списваш глупости.

Бог да го прости! Ние сме си виновни. Забравихме, какво е чест, достойство състрадание. Злъчно се обиждаме на столичани и селени, на грамотни и неграмотни. На на..... и на.....! Как хубаво бихме си живяли, ако не бяхме маскари.

О'Санна !

мисля че преди години нямаше такова нещо.имаше но по- малко.долу герб!!!!

статистиката сочи че от 89 та год. насам най много самоубийства са станали 2000 год. а най малко 2012 год.

Проблема е, че хората масово не могат да си преценяват финансите. Хората които са се набълбукали със заеми които не могат да изплащат сега, са тъпанари. Никой не ги е бил през ръцете, за да го вземат този заем. Освен това, си има някой прости правила при вземането на заем и едно от тези правила е - винаги взимай заем с фиксирана лихва, а не после банките да те еб*т като проститутка.

глупости. къщата на село сигурно струва 3-4 хиляди лева. какъв кредит ще вземеш с тези пари и кой е купил къщата на село като така или иначе селата опустяват.

Искам журналистите да проверят, човека има ли кредити и на каква стойност. Но, за съжаление в България почти няма истински журналисти. До Ван - действително българите са оцелявали и при много по-тежки условия, но тогава са живеели предимно по селата, където можеш да си садиш плодове, зеленчуци, да гледаш животни, водата им е била без пари, дърва винаги можеш да си отсечеш от гората ... Днес масово хората са в града - тока - се плаща, водата - също се плаща, топлофикация, гсм-и, бензин ... и т.н.

Който не може да се справя в града- да си ходи на село.

На село тока, бензина, ориза, олиото, връзката с интернет без пари ли ги раздават? Там в колиби ли живеят или се налага да купуват тухли и керемиди?

"На село" няма държава.

обаче има "гладни" цигани.

Който е дал на това мнение минус, сигурно нещо не е наред с ума. Човека много правилно го е написал.

Много селяни станаха граждани и искат на готово ,като се върнат на село пак ги мързи и може по цял ден да висят на кафе но мотика няма да хванат.

Бог да го прости, човека. Иначе браво на журналистите! Дори на най- светлия Християнски празник пак намерихте новина, с която да ни развалите настроението. Поздравявам ви много добре си вършите работата.Хубаво, е че сте го сложили като най-главна новина. Само ако може го напишете с по- големи червени букви от по- далеч да се вижда. За Нова Година много добре си спомням, че пак бяхте сложили като главна новина за някаква зловеща катастрофа с жертви. Та ето вижда се, че пак не изневерявате на себе си. Иначе на Запад никой не се самоубива, никой никого не убива. Никой никога не катастрофира. Поне когато чете техните новини особено в Щатите. Защо ли така всичко се мери с двоен аршин?!

Истината просто Трябва да бъде Винаги - Истината, Само, и Цялата.

И защо да крият тази новина? Все пак трагедията е от днес, кога ще е удобно да съобщят за нея?

Като не ти харесва не чети бе, лъжепатриот!

Твоето настроение ли е по-важно или живота на човека бе,серсем?

Алонколу, браво добре си се кръстил. Вижда се колко ти е умствения багаж. Естествено, че съчувствам на близките му и съжалявам за човека. Обаче ти знаеш ли колко души умират на ден по различен начин и в България и в цял свят. Дай да напишем за всички тях тогава и да не се пишат никакви други позитивни новини. За мен това, което правят българските журналисти е една пропаганда, с която допълнително трябва да ни се внуши, че сме най- бедни, най- нещастни, най- лоши, най- много самоубиващи се и всичко най- най- лошо! Сега стана ли ти ясно!

Замисляли ли сте се защо напоследък все срещу големи презници - Велик ден, Коледа ни спохождат такива тежки събития? Не е ли време всеки от нас да се взре в себе си?

Ей сега шй излезе бат бойко и шъ риче "Народът ни умее да прощава". Грешка! За таквиз кат негу и Сергей Сранишев прошкъ нямъ! Бащата на Чочулу Попйорданов ша мъ разбире най- хуу ко им казвам на онез двамата гавази ;)

Това е някаква простотия предполагам. Жалко, че толкова прост народ има в България. Липса на образование ли, кво...

И двете, и двете ...

Знаех си аз, че в Герб е пълно с идиоти, но чака такива?! Мамицата ви герберстска, мутренско-ченгесарска! Колко народ излъгахте, а сега имате наглост и да се подигравате с нещастието на хората. Гадна, нагла и подла напаст сте!

Пазете се от този! Вижте само кога е роден - 1973 год. Вече е на 40 години, а псува ГЕРБ, че не му е напълнил хладилника и няма пред входа на блока си най-малко МЕРЦЕДЕС,(от луксозните) Псува като хамалин,обижда и лъже като Гея, от което може да се направи извода, че я има, я нема прогимназия. Най-вероятно да е охрана на нечия банка, гледа как всеки ден стоварват чували с пари и беснее. Типичен сливенски случай! Само предупреждавам!

Ти да не си видният ГЕРБЕРАСТКИ псевдо-професор и зам.министър ИВАН МИЛАНОВ (партай-фюрер на 4-ти километър) ? Ако си ти простено да ти е глупостта която си написал. Трудно ще разбереш човека с твойте 17 апартамента и перманентините ти кражби от строежи и ремонти в болницата и вродена лудост.

Ами.гербер осъзналсе!