Коментари - Мотористи нахлули в столичен мол | Днес.dir.bg

Мотористи нахлули в столичен мол

Двама мотористи са нахлули в столичен мол на бул. „Цариградско шосе”. Обиколката им в търговския център е изплашила клиенти и продавачи, но няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Мотористи нахлули в столичен мол | Днес.dir.bg

Коментари

И естествено, нагъл коментар от страна на КАТ.

Това е работа на Станишев :) Сега се сетих, че и той е мотористче. Взел е двама авери и айде в мола. Как не се сетих по-рано.

Изгледах клипа и единствената опастност,която видях беше за оборотите в мола,но явно стресираните тук другари са над 80 години и ги разбирам. На другите биячи,свалящи с лопати мотористи и т.н. да им дам съвет- пийвате си ракийката със салатка у хоремага на село и не се занимавайте с градските проблеми!

радвам се,че не съм бил аз в мола,веднага щеше да има прясно донорче за някои нуждаещи се

popov

Значи на мюсюлманките не се разрешава да носят бурки, защото могло под фереджето да се скрива муджехидин, а какво да кажем за черните каски на нашенските муджехидини?!

Всъщност не подкрепям селската изцепка на колегите мотористи (и доста мотористи не я подкрепяме)...но въпроса за охраната е наистина интересен. Бръкнал си се милиони да направиш МОЛ. Вадиш милиони от него. Заплата на охраната - "Даваме 350 лв,ако искаш". Ето ти резултата. Ако бизнесмените си бяха взимали адекватни решения за охрана, сега колегите щяха да са осъдени по бързата процедура.

към Honest. Не е баш така. Вярно е, че колегите висят за 350-400 лв, но за това е виновна охранителната фирма, и въобще целия охранителен бизнес. За да се платят тия пари, собствениците на мола вероятно плащат мин. 700 лв. на човек, за охрана, от които като се извадят разходи за осигуровки, заплата, разходи за управление и малко печалба - ето ти 350 лв за пенсионера - имитация на охрана. На пазара има безброй "охранителни" фирмички, които правят дъмпинг на цените, назначават сульо и пульо и затова заплатите са ниски. Дори и новия закон за охранителна дейност, който уж малко щял да регулира нещата не работи. Сега масово се назначават пазачи за по 250 лв, за "самоохрана" - не се искат нито лицензи, нито специализирано обучение за охранител. За сведение - в Германия никой не може да работи като охрана, ако не е минал 6 месечен специализиран курс. И заплатите там са около и над средните, нищо , че може да стоят като пазачи и само да вдигат и спускат бариерата.

То да беше само охраната, здраве му кажи. Представяте ли си да избухне пожар докато мола е пълен с посетители? Съмнявам се, че в цялата сграда има и 5 човека, които да са обучени как да евакуират хората. Просто ще настане паника и всеки ще се втурне през глава, а на входовете ще има стъпкани. Изобщо, трагедията е пълна!

Те тези 1000 мъже са нямали търпение да се приберат в къщи и да напишат по форумите "Ех ако ми паднат някъде тия 2мата" :)))))

Гледах клипчето. Донорите не се движеха кой знае колко бързо в мола. Явно са разчитали на стреса от шума. Е, пък как не се намери някой по-смел само леко да побутне задницата на мотора, или странично да дръпне за дрехите гамена? Двамата хубавци минаха през ескалаторите - имат страшен късмет, че имаше само жени там и моя милост не е бил наоколо.

Еми незнам как не се намери някой по-смел. Явно смелите хора се подвизават по форумите и не ходят по моловете ;)

Браво. Много се кефя! Това показва безпомощността на охраната на мола и на родната ни полиция. Ще ги хванат на мук. Поздравявам мотористите за смелия ход. Бих искал да съм там в момента, щях да се изкефя максимално. Банкерите и бижутерите затварят от страх да не ги ограбят ахахахахахахахаа! Кеффффф...

те охраната на мола изглеждат непълнолетни

Като не ни искат нас-печените пенсионери

а ако някой от тях беше извадим оръжие и беше започнал да стреля, пак ли щеше да се кефиш???

малиии колове лопати хора които убиват глигани с голи ръце и крака шутове в главата леле много се смях обче...........много а да и хановете с грамадни телосложения и данни на кечисти тях щях да ги забравя, на маса и зад клавиатурата всички сме от класа !:)

Абе не знам... Едно ауди изяде юмрук по тавана, защото мина през пешеходната пътека докато аз минавах по нея... И на такъв не бих му спестил един ритник, където успея да го уцеля... Към 1.95 съм висок, ритниците ми са поне до 1.70м, не съм мерил височината...

Евала, само така. За да им покажат какви нещастници са охраната на моловете и полицията в тази безсмислена държава. Ръководени от един огромен глупак.

съдейки по изявата ти тук не падаш по долу ,мишок

Ти понеже си много отворен ,гледай само да не ми влезеш между шамарите... Аман от разни умници дървеняци книжни плахове..

Оп, ето го и следващи бияч на маса. Веднага шамари , тупаници ритници. Едната ръка на коленото в поза "Г" другата чашата и селския манталитет в селската кръчма, така те виждам колега. Много точно се е изказал човека в поста преди товоя . В 1000 "мъже" в мола и никой не си е мръднал пръста. Ама като знам какви мъже има в мола - слеяни и гейове. Ае със здраве

Лошото е, че ако някой ги беше свалил от мотора с шут той щеше да продължи неуправляем и щеше да направи големи поразии. Охраната е трябвало да реагира като затвори вратите за излизане и да ги хване.

Да го свалиш с шут, ама после него ще го съдят за дребно хулиганство, а теб за опит за убийство. В такава територия живеем...

жалка държава, жалко МВР

хора! пазете мотористите!!! не е честно да ги мразите, презирате и да ги заплашвате! помислете! разсъдете! не ги съдете! те са вашите бъдещи органи!!!

Абе да не ни се налага :(

Та това си е опит за предумишлено убийство на повече от едно лице.

С каски мотористите са анонимни и това е голямо предимство пред всички останали!!! И винаги ще има престъпници, които ще го ползват! Вголемите градове, без каски!!!

Браво! Един много точен и на място коментар!

Браво! Един много точен и на място коментар!

Мотористите искат малко повече адреналин. След земетресението се заговори за по-малък дявол. Щом не са сгазили 30-тина човека, значи са били опитни мотоциклетисти и най-важното не са били злонамерени. Ами хората разнасят оръжия под път и над път, ако влезне некой с калашник у същия МОЛ? Какво ще стане?

малко повече адреналин ще им дойде в Централния софийски, трити етаж, лявото крило. Бай Стъври, строг, но справедлив.А ако има и некои с които да си играят той мотор а те мотористи, да го напъпрпорва два-три пъти на ден, ще натрупат адреналин за цял живот, и ще се хвалят на зрелостнички по балове и дискотеки.

Аз съм пушач и моторист - кажи ми направо, тука събота и неделя да си приготвим комплект бельо и чорапи, и пред кой вход на Централния у понеделник да чакам.

Дрън-дрън, че не могат да бъдат разпознати. Със сигурност се знаят кои са. Само дето е по-лесно да замажем "операцията" с дребно хулиганство, а стреса на хората няма значение. Кво толкова, ако някой е получил инфаркт? Лайнен.ата вече имат клип в youtub и са горди пред малоумните кифли и другите празни каски. Ама така ще е, като по цял ден се чудят какво да правят. Мама и тате дават парички за каски и бензин - за какво му е да работи/учи? Вече си има собствен комунизъм.

Луди, но тяхната лудост е можело да предизвика невинни жертви.Като знам как хората се разхождат , как пускат деца са тичкат. Това е било замислено,не знам дали се правят на герои, или какво ?

забраната за пушене. Не могат да запалят по цигара момчетата и ето на - превъртат

Браво на колегите - само шаш за мишоците!

Аз отдавна си мечтая да те видя, я на пътя, я в заведение! Къде се подвизаваш моето момче, че да мина да ти обясня някои неща?

Не знам къде ще се виждате с твоето момче,но гледай да попаднеш на мен и ще направиш заболекаря си много щастлив,мишок

От друг МОЛ са платили на лумпените да прецакат търговията в този...Това е истината....

Това е вече малко повече. Така ли няма нещо свястно, което някой да направи, ами само с глупости се занимаваме и кичим. Не е голямо геройство, това, което тези мотористи са направили. Нито е повод за гордост, нито е повод да им се прави реклама.

Честно казано, въпреки, че сигурно може да мине за голяма глупост, бях там и беше изключително забавно и зареждащо

Поредното доказателство за безпомощни охранители, КАТ, държава и т.н. Крайно време е някой да вземе мерки срещу +терористите" на две колела.Всеки път като карат покрай мене ми се изправят косите и пътя ли да гледам или да се оглеждам за поредната бръмчаща "кавалкада".Затова и гинат като "мухи" по пътищата. А как би се почувствало едно момиче,работещо на каса в бензиностанция,когато някой такъв "пич" с маска и каска влезе да си купи нещо или да си плати /ако желае/ горивото. Иди го идентифицирай после...

За пореден път държавата ни доказва безсилието си.

гази моториста (които форсира)! такъв стикер ще си лепна на колата! :-)

Лепни си.......и излез по улиците. Ще те чакам.

Ще го чакаш да му правиш като вятъра ли? :)) Чукнете си среща

Охраната , та охраната ...приказки. Я се опитайте да спрете два звяра с огромна мощност , с риск за живота си , с минималната си заплата . Ха да ви видя смелчаците , къде сте, що вие не ги спряхте...мълчите аааа ????

честно казано мине ли такъв покрай детето ми ще отнесе един крак в каската, ако ще и 20 мотора да са ще го направя инстинктивно, явно са имали късмета в него момент там да е нямало нито един мъж а само некви мишоци, охраната най вероятно е от някакви любезни старчета....

Крак в каската,хаха палячо,а къв мухльо си в реалния живот,я се погледни в огледалото

Освободи ме от последствия и ми дай една лопата :) да видиш как се "спира" мотоциклетист ;) Ще стане най-гледаното клипче в youtube ;)

Каква връзка има заплатата ми хаплю,когато около децата ми минават на мотори тези дрислювци? С лопатата между каската на първият завой,аз ранен глиган съм дотрепвал с кол на лов ,камо ли тези отворковци

И докато трепеше глигана се отви и събуди. Смешник.

тогава ми кажи защо е необходимо да се дава тази минимална заплата?! ако във всяка една ситуация, охраната не предприема действия защото парите които получава не си заслужават риска, то не е ли по-добре въобще да няма охрана - така (без)опасността в Мола ще е на същото ниво, но ще има спестени 5-6, десетина заплати.. та били те и минимални! Щом е подписал трудовия си договор, служителя се съгласява да изпълнява задълженията си срещу посоченото трудово възнаграждение! Капиш?

"Мотористите, дегизирани с каски и кожени якета" Не, бе! С фрак се кара мотор.....и плувна шапка.

Направили са си майтап, дреме ми сайдера за банкерите и бижутерите...

Нямаше ли една руса красавица , метната на задната седалка? Възможно е кметицата да е отишла на рутинна проверка !

От КАТ обясниха, че РЕКЕТИРАТ само движението по пътищата, още не са почнали по моловете.

Най-хубавото на зимата е, че тези ПЕДЕРАСТЧЕТА ги няма!Крайно време е движението на тези "миксери" да бъде ограничено със закон!

Някой моторист ти е свил я гаджето, я жената. Споко, ще ч ползва малко......

Е за тва мечтата ми е на някое такова лекенце на две гуми да му опъна въженце между две дървенца на пътя и да го видя как ша са излупа по гръб както по филмите. Писна ми да си форсират денонощно пикливите двуколесници за по макс 5-6 000 лв. Като за големи гъзари да съберат повечко парички за спортна количка и тогава да се отварят с рев.

хайде по-бързо че му чакаме органите ;)

Споко пич, ти не си виновен, да си тъп перманентно е вродено по природа. Само да ти вметна, че и еволюцията при хората е от 4 крака към 2.

Явно еволюцията при тия донори е и да си изнежват, щом и табелки си слагат

тя еволюцията е напреднала още като гледам некролозите по магистралите,от 2 крака та по гръб и......донорчета за чакащите

Охраната на мола спи! Сами не могат да ги хванат тръгнали КАТ да търсят! Явно е много трудно да се изпратят охранителите на входовете да ги причакат и да ги свалят от моторите или просто да заключат вратите да не се отварят!

Според логиката на милиционерите от КАТ мога да покарам мотора си из техните апартаменти - те "контролират само движението по пътищата".

така наречените "охранители" са пенсионери в преклонна вазраст, чято единствена работа е да се скатаят, докато и'м мине времето на "охраняването". нямат нито сили, нито подготовка, нито желание да охраняват. сас сигурност са напалнили гащите от страх. балгарска работа. всеки имитира някаква работа, от която нищо не разбира. тап народ - слаба даржава.

А ти научи българси и тогава давай определения за хората.

100% не са били педали. и вероятно цялата работа е вапрос на залагане на кинти. някои е спечелил якпота но като се има предвид застрашените хора в мола наистина някои е трябвало да ги посрещне с летящи столове и маси! аз сащо обичам моторите но е редно всеки да рискува собственя си живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брей, че те и гейовете били баш рокери. Сигурно са от братството на "Нощните Ездачи". Явно протестират че не им разрешаваме да се женят като нормалните хора :)

Брей, че те и гейовете били баш рокери. Сигурно са от братството на "Нощните Ездачи". Явно протестират че не им разрешаваме да се женят като нормалните хора :)

На мен не ми е ясно дали се женят или се омъжват :)

Моловете да слагат ленти със шипове по входовете си, а охраната бързо да затвори и блокира всички врати. Тогава такива копел...ца със сигурност ще бъдат линчувани от посетителите и ще се молят по бързо да дойде полицията да ги спаси. Щом веднъж се е случило - пак ще се повтори подобен екшън.

Тия двамата са бъдещи убийци. Повечето хора навярно са си мислели, че това е някаква глупава атракция. Иначе все някой щеше да нагости мотористите с по един стол.

Мотористите по принцип са много нагли копеленца, форсирането им има само една цел - да дразни хората и да ги стресира. Подобни шумни мпс-та е крайно наложително да бъдат забранени. А за нахлуването мога да кажа само едно - израз на крайна простотия и агресия от напълно малоумни типове.

Точно казано!

сугласна сум. не се ли намери някои смел да ги спрат и видим кои са. безобразие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Мотористи нахлули в столичен мол | Днес.dir.bg

Мотористи нахлули в столичен мол

Двама мотористи са нахлули в столичен мол на бул. „Цариградско шосе”. Обиколката им в търговския център е изплашила клиенти и продавачи, но няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Мотористи нахлули в столичен мол | Днес.dir.bg

Коментари

И естествено, нагъл коментар от страна на КАТ.

Това е работа на Станишев :) Сега се сетих, че и той е мотористче. Взел е двама авери и айде в мола. Как не се сетих по-рано.

Изгледах клипа и единствената опастност,която видях беше за оборотите в мола,но явно стресираните тук другари са над 80 години и ги разбирам. На другите биячи,свалящи с лопати мотористи и т.н. да им дам съвет- пийвате си ракийката със салатка у хоремага на село и не се занимавайте с градските проблеми!

радвам се,че не съм бил аз в мола,веднага щеше да има прясно донорче за някои нуждаещи се

popov

Значи на мюсюлманките не се разрешава да носят бурки, защото могло под фереджето да се скрива муджехидин, а какво да кажем за черните каски на нашенските муджехидини?!

Всъщност не подкрепям селската изцепка на колегите мотористи (и доста мотористи не я подкрепяме)...но въпроса за охраната е наистина интересен. Бръкнал си се милиони да направиш МОЛ. Вадиш милиони от него. Заплата на охраната - "Даваме 350 лв,ако искаш". Ето ти резултата. Ако бизнесмените си бяха взимали адекватни решения за охрана, сега колегите щяха да са осъдени по бързата процедура.

към Honest. Не е баш така. Вярно е, че колегите висят за 350-400 лв, но за това е виновна охранителната фирма, и въобще целия охранителен бизнес. За да се платят тия пари, собствениците на мола вероятно плащат мин. 700 лв. на човек, за охрана, от които като се извадят разходи за осигуровки, заплата, разходи за управление и малко печалба - ето ти 350 лв за пенсионера - имитация на охрана. На пазара има безброй "охранителни" фирмички, които правят дъмпинг на цените, назначават сульо и пульо и затова заплатите са ниски. Дори и новия закон за охранителна дейност, който уж малко щял да регулира нещата не работи. Сега масово се назначават пазачи за по 250 лв, за "самоохрана" - не се искат нито лицензи, нито специализирано обучение за охранител. За сведение - в Германия никой не може да работи като охрана, ако не е минал 6 месечен специализиран курс. И заплатите там са около и над средните, нищо , че може да стоят като пазачи и само да вдигат и спускат бариерата.

То да беше само охраната, здраве му кажи. Представяте ли си да избухне пожар докато мола е пълен с посетители? Съмнявам се, че в цялата сграда има и 5 човека, които да са обучени как да евакуират хората. Просто ще настане паника и всеки ще се втурне през глава, а на входовете ще има стъпкани. Изобщо, трагедията е пълна!

Те тези 1000 мъже са нямали търпение да се приберат в къщи и да напишат по форумите "Ех ако ми паднат някъде тия 2мата" :)))))

Гледах клипчето. Донорите не се движеха кой знае колко бързо в мола. Явно са разчитали на стреса от шума. Е, пък как не се намери някой по-смел само леко да побутне задницата на мотора, или странично да дръпне за дрехите гамена? Двамата хубавци минаха през ескалаторите - имат страшен късмет, че имаше само жени там и моя милост не е бил наоколо.

Еми незнам как не се намери някой по-смел. Явно смелите хора се подвизават по форумите и не ходят по моловете ;)

Браво. Много се кефя! Това показва безпомощността на охраната на мола и на родната ни полиция. Ще ги хванат на мук. Поздравявам мотористите за смелия ход. Бих искал да съм там в момента, щях да се изкефя максимално. Банкерите и бижутерите затварят от страх да не ги ограбят ахахахахахахахаа! Кеффффф...

те охраната на мола изглеждат непълнолетни

Като не ни искат нас-печените пенсионери

а ако някой от тях беше извадим оръжие и беше започнал да стреля, пак ли щеше да се кефиш???

малиии колове лопати хора които убиват глигани с голи ръце и крака шутове в главата леле много се смях обче...........много а да и хановете с грамадни телосложения и данни на кечисти тях щях да ги забравя, на маса и зад клавиатурата всички сме от класа !:)

Абе не знам... Едно ауди изяде юмрук по тавана, защото мина през пешеходната пътека докато аз минавах по нея... И на такъв не бих му спестил един ритник, където успея да го уцеля... Към 1.95 съм висок, ритниците ми са поне до 1.70м, не съм мерил височината...

Евала, само така. За да им покажат какви нещастници са охраната на моловете и полицията в тази безсмислена държава. Ръководени от един огромен глупак.

съдейки по изявата ти тук не падаш по долу ,мишок

Ти понеже си много отворен ,гледай само да не ми влезеш между шамарите... Аман от разни умници дървеняци книжни плахове..

Оп, ето го и следващи бияч на маса. Веднага шамари , тупаници ритници. Едната ръка на коленото в поза "Г" другата чашата и селския манталитет в селската кръчма, така те виждам колега. Много точно се е изказал човека в поста преди товоя . В 1000 "мъже" в мола и никой не си е мръднал пръста. Ама като знам какви мъже има в мола - слеяни и гейове. Ае със здраве

Лошото е, че ако някой ги беше свалил от мотора с шут той щеше да продължи неуправляем и щеше да направи големи поразии. Охраната е трябвало да реагира като затвори вратите за излизане и да ги хване.

Да го свалиш с шут, ама после него ще го съдят за дребно хулиганство, а теб за опит за убийство. В такава територия живеем...

жалка държава, жалко МВР

хора! пазете мотористите!!! не е честно да ги мразите, презирате и да ги заплашвате! помислете! разсъдете! не ги съдете! те са вашите бъдещи органи!!!

Абе да не ни се налага :(

Та това си е опит за предумишлено убийство на повече от едно лице.

С каски мотористите са анонимни и това е голямо предимство пред всички останали!!! И винаги ще има престъпници, които ще го ползват! Вголемите градове, без каски!!!

Браво! Един много точен и на място коментар!

Браво! Един много точен и на място коментар!

Мотористите искат малко повече адреналин. След земетресението се заговори за по-малък дявол. Щом не са сгазили 30-тина човека, значи са били опитни мотоциклетисти и най-важното не са били злонамерени. Ами хората разнасят оръжия под път и над път, ако влезне некой с калашник у същия МОЛ? Какво ще стане?

малко повече адреналин ще им дойде в Централния софийски, трити етаж, лявото крило. Бай Стъври, строг, но справедлив.А ако има и некои с които да си играят той мотор а те мотористи, да го напъпрпорва два-три пъти на ден, ще натрупат адреналин за цял живот, и ще се хвалят на зрелостнички по балове и дискотеки.

Аз съм пушач и моторист - кажи ми направо, тука събота и неделя да си приготвим комплект бельо и чорапи, и пред кой вход на Централния у понеделник да чакам.

Дрън-дрън, че не могат да бъдат разпознати. Със сигурност се знаят кои са. Само дето е по-лесно да замажем "операцията" с дребно хулиганство, а стреса на хората няма значение. Кво толкова, ако някой е получил инфаркт? Лайнен.ата вече имат клип в youtub и са горди пред малоумните кифли и другите празни каски. Ама така ще е, като по цял ден се чудят какво да правят. Мама и тате дават парички за каски и бензин - за какво му е да работи/учи? Вече си има собствен комунизъм.

Луди, но тяхната лудост е можело да предизвика невинни жертви.Като знам как хората се разхождат , как пускат деца са тичкат. Това е било замислено,не знам дали се правят на герои, или какво ?

забраната за пушене. Не могат да запалят по цигара момчетата и ето на - превъртат

Браво на колегите - само шаш за мишоците!

Аз отдавна си мечтая да те видя, я на пътя, я в заведение! Къде се подвизаваш моето момче, че да мина да ти обясня някои неща?

Не знам къде ще се виждате с твоето момче,но гледай да попаднеш на мен и ще направиш заболекаря си много щастлив,мишок

От друг МОЛ са платили на лумпените да прецакат търговията в този...Това е истината....

Това е вече малко повече. Така ли няма нещо свястно, което някой да направи, ами само с глупости се занимаваме и кичим. Не е голямо геройство, това, което тези мотористи са направили. Нито е повод за гордост, нито е повод да им се прави реклама.

Честно казано, въпреки, че сигурно може да мине за голяма глупост, бях там и беше изключително забавно и зареждащо

Поредното доказателство за безпомощни охранители, КАТ, държава и т.н. Крайно време е някой да вземе мерки срещу +терористите" на две колела.Всеки път като карат покрай мене ми се изправят косите и пътя ли да гледам или да се оглеждам за поредната бръмчаща "кавалкада".Затова и гинат като "мухи" по пътищата. А как би се почувствало едно момиче,работещо на каса в бензиностанция,когато някой такъв "пич" с маска и каска влезе да си купи нещо или да си плати /ако желае/ горивото. Иди го идентифицирай после...

За пореден път държавата ни доказва безсилието си.

гази моториста (които форсира)! такъв стикер ще си лепна на колата! :-)

Лепни си.......и излез по улиците. Ще те чакам.

Ще го чакаш да му правиш като вятъра ли? :)) Чукнете си среща

Охраната , та охраната ...приказки. Я се опитайте да спрете два звяра с огромна мощност , с риск за живота си , с минималната си заплата . Ха да ви видя смелчаците , къде сте, що вие не ги спряхте...мълчите аааа ????

честно казано мине ли такъв покрай детето ми ще отнесе един крак в каската, ако ще и 20 мотора да са ще го направя инстинктивно, явно са имали късмета в него момент там да е нямало нито един мъж а само некви мишоци, охраната най вероятно е от някакви любезни старчета....

Крак в каската,хаха палячо,а къв мухльо си в реалния живот,я се погледни в огледалото

Освободи ме от последствия и ми дай една лопата :) да видиш как се "спира" мотоциклетист ;) Ще стане най-гледаното клипче в youtube ;)

Каква връзка има заплатата ми хаплю,когато около децата ми минават на мотори тези дрислювци? С лопатата между каската на първият завой,аз ранен глиган съм дотрепвал с кол на лов ,камо ли тези отворковци

И докато трепеше глигана се отви и събуди. Смешник.

тогава ми кажи защо е необходимо да се дава тази минимална заплата?! ако във всяка една ситуация, охраната не предприема действия защото парите които получава не си заслужават риска, то не е ли по-добре въобще да няма охрана - така (без)опасността в Мола ще е на същото ниво, но ще има спестени 5-6, десетина заплати.. та били те и минимални! Щом е подписал трудовия си договор, служителя се съгласява да изпълнява задълженията си срещу посоченото трудово възнаграждение! Капиш?

"Мотористите, дегизирани с каски и кожени якета" Не, бе! С фрак се кара мотор.....и плувна шапка.

Направили са си майтап, дреме ми сайдера за банкерите и бижутерите...

Нямаше ли една руса красавица , метната на задната седалка? Възможно е кметицата да е отишла на рутинна проверка !

От КАТ обясниха, че РЕКЕТИРАТ само движението по пътищата, още не са почнали по моловете.

Най-хубавото на зимата е, че тези ПЕДЕРАСТЧЕТА ги няма!Крайно време е движението на тези "миксери" да бъде ограничено със закон!

Някой моторист ти е свил я гаджето, я жената. Споко, ще ч ползва малко......

Е за тва мечтата ми е на някое такова лекенце на две гуми да му опъна въженце между две дървенца на пътя и да го видя как ша са излупа по гръб както по филмите. Писна ми да си форсират денонощно пикливите двуколесници за по макс 5-6 000 лв. Като за големи гъзари да съберат повечко парички за спортна количка и тогава да се отварят с рев.

хайде по-бързо че му чакаме органите ;)

Споко пич, ти не си виновен, да си тъп перманентно е вродено по природа. Само да ти вметна, че и еволюцията при хората е от 4 крака към 2.

Явно еволюцията при тия донори е и да си изнежват, щом и табелки си слагат

тя еволюцията е напреднала още като гледам некролозите по магистралите,от 2 крака та по гръб и......донорчета за чакащите

Охраната на мола спи! Сами не могат да ги хванат тръгнали КАТ да търсят! Явно е много трудно да се изпратят охранителите на входовете да ги причакат и да ги свалят от моторите или просто да заключат вратите да не се отварят!

Според логиката на милиционерите от КАТ мога да покарам мотора си из техните апартаменти - те "контролират само движението по пътищата".

така наречените "охранители" са пенсионери в преклонна вазраст, чято единствена работа е да се скатаят, докато и'м мине времето на "охраняването". нямат нито сили, нито подготовка, нито желание да охраняват. сас сигурност са напалнили гащите от страх. балгарска работа. всеки имитира някаква работа, от която нищо не разбира. тап народ - слаба даржава.

А ти научи българси и тогава давай определения за хората.

100% не са били педали. и вероятно цялата работа е вапрос на залагане на кинти. някои е спечелил якпота но като се има предвид застрашените хора в мола наистина някои е трябвало да ги посрещне с летящи столове и маси! аз сащо обичам моторите но е редно всеки да рискува собственя си живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брей, че те и гейовете били баш рокери. Сигурно са от братството на "Нощните Ездачи". Явно протестират че не им разрешаваме да се женят като нормалните хора :)

Брей, че те и гейовете били баш рокери. Сигурно са от братството на "Нощните Ездачи". Явно протестират че не им разрешаваме да се женят като нормалните хора :)

На мен не ми е ясно дали се женят или се омъжват :)

Моловете да слагат ленти със шипове по входовете си, а охраната бързо да затвори и блокира всички врати. Тогава такива копел...ца със сигурност ще бъдат линчувани от посетителите и ще се молят по бързо да дойде полицията да ги спаси. Щом веднъж се е случило - пак ще се повтори подобен екшън.

Тия двамата са бъдещи убийци. Повечето хора навярно са си мислели, че това е някаква глупава атракция. Иначе все някой щеше да нагости мотористите с по един стол.

Мотористите по принцип са много нагли копеленца, форсирането им има само една цел - да дразни хората и да ги стресира. Подобни шумни мпс-та е крайно наложително да бъдат забранени. А за нахлуването мога да кажа само едно - израз на крайна простотия и агресия от напълно малоумни типове.

Точно казано!

сугласна сум. не се ли намери някои смел да ги спрат и видим кои са. безобразие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.