Коментари - Съдът остави Димитър Аврамов окончателно в ареста | dnes.dir.bg
назад

Съдът остави Димитър Аврамов окончателно в ареста

Софийският апелативен съд остави в ареста окончателно бившия депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави Димитър Аврамов окончателно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Рекохти,ако не се отчиташ пред мен и партия ГЕРБ,преди залес слънце триш пъти ще се отрека от теб" Бойко Борисов И ТАКА СЕ СЛУЧИ жИТИЕ бОЙКО бОРИСВ

Чекай по малко, както казваше един ром;о). Та нека и кьоравата ни Темида да се произнесе, че тогава с дитерамбите и гръцкия хор!

iham

Пак ли невинен в кауша . Ами той , завалията със сигурност е болен ... чакай да помисля ... да ами има дискова херния човека. Я да го пуснете веднага !!!

Когато има събрани 15 човека от едната страна и 25 от другата, готови да се бият и да се стрелят, местните хора не знаят как да си защитят интереса и търсят полицията, която отказва да вземе отношение. Димитър Аврамов се е старал да постигне мирно решаване на този проблем, обясни защитникът му. Четиво за наивници...

При комунистите има манталитет, когато някой го разкрият в престъпление - всички да го вардят с цената на всичко. На това викат партийна дисциплина. Хубава работа, ама комунистическа

Смекчаващи обстоярелста Защитата на Аврамов посочи пред журналисти след заседанието, че няма по-висшестоящ политик, който да стои над него. Ами Искрето къде е или тя се измъкна по периферията.

Димитър Аврамов се е старал да постигне мирно решаване на този проблем, обясни защитникът му- аз си мислех, че има други органи в Р България, които се занимават с правозащитни функции? А МВР за какво е тогава?

Ще го изкарат светец сега. И паметник ще има.

Нямате си идея какво става в Общинските служби "Земеделие". Същите масово регистрират в ИСАК, блокове на земеделски стопани в планинските и полупланинските райони в не възстановени имоти /по чл.19 от ЗСПЗЗ/ на физически и юридически лица, които нито имат животни да пашуват, нито ги косят или почистват. Същите получават субсидии на единица площ, а тези които реално обработват имотите си масово биват санкционирани от Разплащателната агенция. Мога да ви гарантирам, че става въпрос за стотици хиляди декари. Да не говорим за стотици фирми регистрирани в необлагодетелствани райони без да извършват никаква дейност в тях но печелещи проекти в ДФ"Земеделие" по различните мерки, а къде и какво правят с парите надали има някой който да ви отговори.

Потвърждавам! Мой приятел,фермер, ама истински фермер, дето сам си гледа кравите и коси пасищата, дори го осъдиха. Някакъв тарикат подал за регистрация неговите обработваеми площи и накрая излезе така, че моят човек се оказа престъпник...

Някой направи ли си труда да провери колко е читов и земеделския производител, заради когото изгоря герберчето. Същия обработва земя в землището на община Червен бряг. Където е той винаги има проблеми. Преди години преби старци от Койнаре, които му се противопоставиха и не си даваха земята. Не плаща на собствениците на земите които обработва или плаща минимална рента. Работниците му са по-скоро роби, отколкото хора на трудов договор, ако въобще имат такв. Така че той досега е работил по този начин и се е чувствал безнаказан пък сега му е кисело.

Айде и на тоя трябва да му вдигне паметник като на Цвъки, защото е спасил хора. То бива наглост, но герберската наглост никъде я няма.

Циганина ги бил разтървавал, щото и двете страни му давали рушвети без да знаят. Той имал късмет, че не са знаели..

Като за едно и също нещо взимаш пари от две страни, кой е за бой питам?

За стремежа към мирно разрешаване на проблемите заслужава похвала. За другото - затвор. Двете неща не си пречат.

Па Цецко да въведе и той тарифа за разтърваване, за арестуване без вина, за ПР акция по ТV и пр. На това ромче тарифата му е добра. В Сърбия искат повече.

ЩО КУПУВАТЕ МЪРШАВИТЕ ПИЛЕТА НА ГАЛА МОНТАНА, А???

Когато има събрани 15 човека от едната страна и 25 от другата, готови да се бият и да се стрелят, местните хора не знаят как да си защитят интереса и търсят полицията, която отказва да вземе отношение. Димитър Аврамов се е старал да постигне мирно решаване на този проблем, обясни защитникът му. Направо изпаднах в умиление! Ма, храбри ми защитнико, то и на мен ако ми "дарят" 100 бона и аз ще се "старая", бе, че може да се напъна и малко рабта да свърша, а не само със старанието да си остана!

Абе почнахме да търсим как да го изкараме невинен.