Задържаха вуйчото на Митьо Очите за нападение над журналистка

Вуйчото на Димитър Желязков-Митьо Очите е задържан, след като вчера е нападнал репортерката на TV7 Диляна Гайтанджиева и е отправил заплахи, обиди и ругатни към целия екип, съобщиха от телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха вуйчото на Митьо Очите за нападение над журналистка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля че е крайно време "журналистите"да разберат че тяхното нахалство няма законова основа.Не може да ходиш по хората и по домовете им без те да са съгласни..А това че ставало "нещо" на улицата според някои коментари е още по-голяма лудост, защото човека/какъвто и да е той/ не желае да му влизат навлеци в дома/между другото той я покани в двора му а тя отказа/....

Luna0102

Митьо Очите посял 12 декара с домати, а между доматите какво е сял?

Между доматите е сял коноп- ще прави цех за корабни въжета...

Той и Косьо Самоковеца садеше картофи...Ама в картофеното пюре дрогата се смесвала най-удачно...така се оказа после.

Че вуйчото е простак, спор няма. Но няма спор и в това, че т.нар. "журналистка" подходи непрофесионално и провокативно. Не знам и за какво нападение става въпрос. Не се видя такова на екрана. Ако полицията си прави евтин ПР като задържа един питекантроп за словоблудство, е едно. Съвсем друго е какво ще каже съдът по въпроса. А ако сме принципни-неко СЕМ също се самосезира за поведението на "журналистката"

Ако някой те напсува ще го съдиш ли?-може би за Вас обидите и блъскането не значат нищо.

:) Бареков си прави П.Р. на гърба на скандала - направи вуйчото звезда :)))...журналистката за едната заплата се завира да снима при зле възпитани агресивни селяни - абе много аматьорски беше цялото това шоу не съм спец ама простотия си беше - те сами си търсеха скандала сега го експонират. Бареков си дреме в студиото и се възмущава мъжкаря 120 кила а пратил момието при "лъвовете" с джапанки бумеранг :))) Бареков - див селяк!!!

За мен това си е тормоз. Откъде накъде някой ще си позволява да праща екипи да следят и снимат роднините ми, децата ми, кучето ми... Всеки човек има право на личен живот. Аз ако съм на Митьо ще правя 5 екипа с камери след Бареков и ще пусна канал е ю-тюб... Ей така - да опита собствената си манджа. 1-ви клип - пра лелята на бареков разхожда куче - то сере и тя не го събира... Ау колко лошо! 2-ри клип - вуйчото на бареков минава на жълто - да се сезира кат веднага и да се отнемат книжките на цялата рода... 3-ти клип - семейството вечеря, децата се мажат със супа - всичко да е качено е нета за да могат троловете да плюят. Да видим колко време ще издържиш ако някой теб тормози така.

Че мястото му е в ареста - спор няма. Но нашите журналя все забравят, че конституцията ни забранява да се снима без изрично съгласие.

Домът на вуйчото е частна сбственост и най-вероятно не може и в тоалетната да отиде от наплив на журналисти. Накрая просто му е писнало.

С тази разлика че в частен дом се влиза след покана, а от показаното се видя че всичко което се случи е на общо -държавната улица!

готини роднини :)

Този свинар няма какво да се коментира, но личи страха на другите медии да се занимават с реални проблеми, където насреща са мутри. Цялото добро впечатление обаче беше отмито от също толкова елементарния и първичен коментар на Бареков. Яко го тресе първенющината, след като направи малко пари и слава

За съжаление не рядко срещан екземпляр от породата "Черноморски простак". Липсата на ред и полиция извади много от тия в първите редици на туристическия бизнес, като същото важи и за планинските курорти. Е, как искаме развитие на туризма, след като собствеността е в подобни свинегледачи - след една грешка и никой турист не иска пак да му говорят и се отнасят, като с прасе / изключвам дошлите да се освинят/