17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О Неразумни Уриде,поради Что се срамиш да се наречеш Българин!

Я кажи бе Мицковия,пак ле ,че се доберете да щурмувате парламенту на Македония?Пак ле че перете жени-като Шекеринска,големи маже!

Ей пастор Мицко,ако не приемете френското председателство,ще сезираме ЕС за това ,че сте "Троянски кон в ЕС"

Това от Александър Македонски ли го научи,стойте си там в блатото, Европа няма нужда от промити мозъци...,

Ало какъв македонски език и идентичност..та това е абсурд..просто признайте историческите факти и кажете но сега искаме да сме отделно...

Като чета какво приказват в България и в Македония, чак се чудя, как ни изтърваха нас българите в ЕС!

Аз се чудя как изпуснахме майка ти,ти се чувстваш татар или сръбско мекере или още по лошо продадена душа-хунза от калашите в Пакистан!

тези като им гледам номерата са си чисти българи, бре

В България на това му се вика "цигански номера", т.е. вие българите сте чисти цигани ХАХАХАХХА

Нас българите не ни мислете,вие от хОмо Илинден -сепаратисти-наследници на Хунзите от Пакистан и Александър Македонски-педеро и финансирани от Австралия,сега ще духате супата!Да живее България и Българите от Пиринско,я сам от Разлог и че го софпа на мача ти хОмовска!

Става ясно защо Ванче Михайлов не ги е убеждавал, а ги е отстрелвал.

Нагли сърбомански лицемери. С това може да се коментира всяка новина или реплика, която идва от там.

Хайде най-накрая започнете да разбирате, че Ветото на Р.България не е вето на РСМ!!! РСМ трябва да започне преговори за ЕС, само след като окончателно излезе от Югославия! Обаче митинга, който направи онези дни в Скопие показва, че не само нямаш намерение да излизеш от Югославия, а все повече дърпаш гражданите на РСМ обратно и все по-дълбоко в Югославия! Достатъчно е: 1) Декларация на правителството и парламента на РСМ, че няма македонски език до 1945/1946 година; 2) Отваряне на съществуващите архиви на тайните служби за времената от 1912 до 2021 год., включително отваряне на архивите на други страни от бивша Югославия, запознаване/информиране на македонското общество, включително ЕС за всички събития свързани с преследването и заличаването на българският етнос, за измислянето на македонският език и за фалшификацията на история. Правителството и парламентът на РСМ да изготвят и публикуват декларация с която осъждат тези събития, подбудителите и участниците в тях, определят ги за геноцид и изискват да бъдат предприети всички възможни мерки за изправянето им пред международно признат съд, включително посмъртно за вече починалите от тях. Ако са налице държавни привилегии, ордени, медали или почести, които тези участници са получили – те да бъдат публично отнети, включително посмъртно за вече починалите. 3) Премахване на ВСИЧКИ определения и етикети „македонско“ в учебници и книги на всички нива на обучение и замяната им с (изброени са според историческата хронология) с "гръцки", "български","турски","български","сръбски", "югославски". Само така децата на ЕС няма да бъдат манипулирани и изучават подменена и фалшифицирана история за Балканите. 4) Премахване на изброяването на т.нар. „народности“ в конституцията и другите държавни документи РСМ се стреми към ЕС, където живеят много народи и където мобилността позволява всеки да живее, където прецени и/или може да работи. Заживейте със истината, защото само истината може да ви направи свободни и силни!

Предизборната надпревара започна. Така нареченото 'френско предложение' има една важна точка и това е, че ще следи изпълнението на протокола по спазването на договора от 2017 г. между България и РСМ. Този протокол още не е подписан от двете страни и това, което научихме е, че там няма гаранции за спиране с историческите фалишификации в РСМ, които водят до омраза към България и всички българи. Има някаква закачка за мултиперспективно разбиране за Цар Самуил и това е всичко на което да се 'радваме'. Ще се разчита на прогреса в историческата комисия, но без гаранции, че такъв ще има. Сега нека видим обстановката в България. Кирил Петков иска решение на Парламента, защото знае, че предателството няма да се възприеме добре от българите и ще се отрази на следващите избори, а от друга страна знае, че така или иначе партиите, които ще гласуват 'за' това предложение са мнозинство в Парламента: - ПП ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото беше сложен на власт от САЩ с тази цел; - ДБ ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото са верен съюзник на САЩ и националния интерес е на второ място; - ГЕРБ ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото Бойко Борисов научи, че без САЩ няма как да се върне на власт и ще влезе в затвора. ББ беше свален заради ветото и Турски поток, иначе никой не го интересува дали е корумпиран или е мафиот. Днес Оливер Вархей го поздрави, че проявил лидерство. Беше приятел на Ангела Меркел и ЕНП в продължение на 12 години; - ДПС ще гласува 'за' вдигане на ветото, защото следва турския интес, а той е много силен в Албания и РСМ; - БСП ще гласува 'против', защото падна правителството. Преди това мълчеше по темата, защото направи сделка за доставка на руски нефт в България до края на 2024 г.; - ИТН ще главуват 'против' защото ще се опитат да влязат в следващия парламент. Очаквах, че ще се продадат, но за момента съм приятно изненадан. До момента Слави Трифонов е негативна личност за мен, защото наложи чалгата, възпя мутрите и спря реформите в България, като спомогна да дойде 'царя'; - Възраждане ще гласуват 'против', защото Русия е над всичко. Македонските българи разбраха, че отново ще паднат жертва на политическите игри в България. Те помолиха за помощ, защото дори и да са вписани в тяхната конституция, където вече са и ромите, това няма да помогне на децата им да казват, че са българчета. В часовете ще учат, че са татаро-монголи и фашисти и, че българите са главния враг на македонците. Засрамете се!

свърши се твоята, баце.. Помахай с ръце още малко, помрънкяй и ... шубата, тубата и в Београд..

Смешник! Това предложение е възможно най-доброто за Македония, защото нямаме никакви гаранции, че те ще изпълняват условията!

Нашето НС веднага трябва да се събере и да приеме френския план. След това само ще си седим и ще гледаме цирк в РСМ. Тогава всички ще разберат що за стока са тея.

Голям смешник! Кажи на твоите сладури да върнат български паспорти като не се чувстват българи!

Български вариант №2. :) ... А иначе - нищо не зависи нито от България, нито от Македония. ГОРЕ решават, ДОЛУ се самоизяждат и изпълняват.

е клитор на Белград и Москва.. Сега най-интересното е след като нашите приемат френския план дали македонците ще го приемат.. хихихихихи..

Не мога да разбера, половината цивилизован свят се занимава с простите югославяни, вместо да се концентрира да начука канчето на Путкин. Я да го духат, те и без това до 2 години ще са албанци.

Дуууухаст ве докато ви уврят кратуните понгръцкия начин

Много си прост!

Я па тоя, някой щял да му взема идентичността

Гърците им показаха как да правят на северните като вятъра, ние да не би да сме по глупави, а?