Борисов очаква над 1,5 милиарда лева приходи от митниците

Премиерът Бойко Борисов заяви пред журналисти в Свиленград, че очаква повече от 1,5 милиарда лева приходи от митниците и че харчим много пари за бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Борисов очаква над 1,5 милиарда лева приходи от митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко сме смешни племето българи! Каквото и да говори вожда ген.Бойко Борисов - това е! Ако ще да е най-голямата глупост! В случая Вожда е искал да каже, че митниците трябва да съберат според него един милиард и половина повече приходи от очакваните! Безкритичните медии с тъпите си високоплатени редактори, директори, началници отдели и какви ли не, не са в състояние да забележат дори груби грешки! Или ако са сигурни, че Бойко Борисов е казал така - никакви проверки и критики! Карай да върви тук е България и ген.Бойко Борисов е над всичко!

нашия Вожд и Учител ни обещаваше милярди и от Европейскио съюз, ама нещо се бават!

Доживяхме- Ванга се прероди. Държавата се ръководи чрез медийни внушения. Жалка самовлюлбена твар. Мутренски нарцис, невиждащ реалните проблеми на държавата или, което е по- гнусно, чуждите приоритети са му по- важни. Гадно е да виждаш, че те ръководи нещо, което живее от избори до избори.

Когато начело на страната застане стопанин, милеещ за бъдещето, то и приходите в хазната се увеличават. След четвърт век лутане най сетне начело на държавата застанаха национално отговорми лидери, премиер и президент.

Ти да не мислиш,че някой българин ще види тези приходи?И не наричай тези лица така,те не са такива.Водачи на соросоидна хунта би било по-правилно.

Живееш в голяма заблуда.

добър си като Парцалев у хумора! Да ме прости Господ, че споменавам добрия Човек, във връзка с тебе!

Какво са за тия 1,5 милиарда и то лева?! Боко ако рече да ги стисне за гушата, жълтици ще падат.

Предишното правителство на БСП и ДПС, за 1 година управление, пуснаха от затвора всякакви БАНДИТИ. Освен това върнаха обратно на работа, разни Уволнени за Корупция- данъчни инспектори, Митничари и други такива КОРУМПИРАНИ. И за капак, БСП и ДПС, докараха всякакви лаина от партиите си, Без КОНКУРСИ, а понякога и без Образование.... Така че, новото правителство около ГЕРБ и РБ, ще тряба да разчисти всички Лаина на БСП и ДПС- ще трябва да вкарва в затвора отново, пуснатите Бандите. Ще трябва да УВОЛНЯТ всички Корумпирани данъчни, митничари и други. Ще трябва да уволнят всички лаина докарани от БСП, в Държавните фирми, без конкурси или без образование. В всяка от Държавните фирми, БСП и ДПС са домъкнали по този начин- около 200-300 души, корумпирани, или без Конкурси или без Образование. Много лаина ще трябва да разчисти СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, за да има ПРИХОДИ държавата.

Комунягите затова нехаят за приходите в бюджета:Просто знаят,че всичко отива зад океана.Сега Боко ще навакса с паричните потоци.

направо ще си посегнеш ако го разбереш

"Една от най-големите банки в света - германската "Дойче банк" (Deutsche Bank), се съгласи да плати глоба от 2,5 млрд. долара на американските и британските регулаторни власти заради манипулиране на междубанкови лихви, сред които и ЛИБОР (London Interbank Offered Rate - LIBOR), съобщи нюйоркският регулатор на финансовите услуги."ГЛЕДАЙ ТИ ДА НЕ СИ ПОСЕГНЕШ,УМНИКО!

Трябва да сме солидарни с другите европейски колонии и да изплащаме дружно дълга от 18 трилиона на американските терористи.

едно е да очаква,друго е да му влезнат.наи много да му влезне четвъртит.

Неделник-със Волен Сидеров сега от 14:00 по телевизия АЛФА

Има по-интересна комедия по b..v comedy.

Значи така ,ако искаш да влезеш в САЩ,визи ,провери ,пръстови отпечатъци,а щом е в България-разграден двор и отгоре на всичко сме и бедни.За радост или не,дори бежанците не искат да живеят тук ,където им се вижда мизерия.Така всичко се отправя към сърцето на дъртата и самоубиваща се Европа.Познайте как ще се оправи всичко това?Няма да е безболезнено .Даже хич.

Ако по-малко плюеше по другите щеше да е по-достоен и по-почтен ! Що не каже нещо за 10% увеличение на тока и 8% върху лихвите от депозитите. Била "нулева година" - вече половин година сте във властта и файда НИКАКАВА, нито реформи нито инвестиции нито растеж ! Ама къпането на мозъците е постоянно и поне до есента за изборите. Досега не съм гласувал за бсп, но арогантността на герб ще ме докара дотам !

Мислиш ли, че цената на тока се определя от Борисов? Абе от къде се пръквате такива "интелигенти"?

...разбира се, че се определя от Боко! Боце държи дял от всички ЕРП-та и нема да си отреже далавера ако не си го разбрал още , ахмак.

Е баси кроманьонските физиономии имат тия...

Ей, я не обиждай кроманьонците!

Как така митниците ще носят пари? За рекет ли говори? Не е това решението според мен. Да поиска там няколко милиарда евро субсидии за сирийците пък те да идват в България що не. Да оправят малко генети1ният материал :)

Еееех , Бойкоо, та ние си го ..знаем , че харчим много за бежанцитее, бре-иди им го Кажи на тия от Европата,на твойта дружка-Меркел, ако ти Стиска..!Иии й кажи , че тия не са никакви Бежанци ,а емигрантиии!?Нека Запада да си ги поемат ,те заедно с янките забъркаха кашите в Либия Ирак ,Сирия -и навсякъъдеее...!!!Иии кажи й там ,в техните държави да си ги устройват и подпомагат,НИЕ ГИ НЕ ЩЩЕМММ..!!!

Борисов иска от Танов 1.5 млрд.лева, заdaима от къде да си пълнят собствените джобове.Разбира се и тези на роднините си.

Този първият от снимката отдавна трябваше да има RIP.

И на теб ти е време,да "рипаш"...

Борисов, ми много е просто бе - кажи на говедата и европейските политпроститутки да спрат бомбардирането на мирни хора, и бежанците ще намалеят.

Добре де, щом ще имаме толкова големи приходи и щом начело на държавата е богочовекът, наместникът на Господ (началника), онзи който върти Земята, защо трябваше да теглим 16 милиарда?

Защото, другарю дърт и грозен, имаме да плащаме в края на годината 7 милиарда стари кредити от Тодор Живково и Милен Велчево време. А през следващите 2 години имаме да връщаме още 5 милиарда стари кредити. А освен това от правителстването на Орешарски имаме още 2.5 милиарда дефицит. А пък 1.5 милиарда е по-малко от сбора на изброените дотук.

изловиха една груба митничари за да сплашат останалите и сега чакат по-добри резултати. останалите стари курви ще им се размине ако отсега нататък започнат да работят за държавата, а не за себе си.

....хахаха абе ти вЕрваш ли си? А казват, че балъците измрели с динозаврите :)

Реалните приходи от митници са поне 2 млрд. лв. повече от отчитаните резултата.

Умният човек ръководител разработва необходимите нормативни документи И СЛЕДИ ЗА ПРАВИЛНОТО ИМ РЕАЛИЗИРАНЕ. Къде толкова акъл в Борисов, Неговата работа е както на лисицата дето вървяла след коча и чакала да му паднат топките ......

Приходите от митниците -ДДС,акцизи и мита , са около 8 млрд лв .годишно. Вероятно се очаква тази година да бъдат с 1 .5млрд повече.Дано да се случи!

я ни светни за онова момченце, дето ритате заедно футбол и го направи митничар на Аерогара София колко милиарда ще ти донесе. То само с чакане и АЛО Танов не става - иска се да си мъжкар, а не само мрънкане и показни откривания на разни обектчета.

цяла година от както си пак на власт и пак плещиш само глупости. Какво става с рИформите - съдебна система, образование и още и още??? Промишленост и селско стопанство ще имаме ли или ще продължаваме да теглим само кредити, за да си пълните джобовете с аркадашите около теб.

Фалшив си Борисов!

Хронология на изказванията на мухоБойко по отношение на Митниците в рамките на седмица-две: 1. Митниците не работят добре, ще ги сливам с НАП до седмица, освен ако не ме убедите в противното (разбирай - ако не разкешите каквото трябва) 2. След една седмица - мълчание по въпроса (явно разкешването е започнало); 3. След още седмица - Митниците работят ПО-добре и няма да им сменям ръководството, ако докарват пари (разбирай - това, че засега кеша е получен в необходимите количества не значи, че и занапред няма да се налага да разкешвате периодически, та си опичайте акъла); И така нататък и така нататък...до безкрай!

чакал, чакал и накрая му увиснали таш...ците.

Грешиш. На коча "се клатят, но не падат". На Боко са увиснали, защото чака да му паднат. На коча на митниците.

...Този път не е излъгал и говорил глупости ...1,5 милиарда ...разбира се ...в партийните каси и лични джобове !!!

ква стана тя - аз си мислех, че ще откриваш я Южен паток, я някой завод за мерцедеси, пък ти откриваш някаква си пречиствателна станция на град от селски тип. Пак е нещо построено сигурно от Орешарски, ама нейсе. Като са толкова грешни предните, пък и по-предните защо няма един даден на съд, прокуратура ??

имаме с какво да се хвалим Боце е най-отпред и носи пълната отговорност. Когато не му изнася се сеща за предишното правителство. Сега освен пенсионерите му пречат и имигрантите, независимо, че се хвалим с добри приходи. Годината разбира се е нулева и на тотална загуба. Защо - питайте предишните :((((

Абсолютно си прав - Боце се похвали с маската на Севт и разни други съкровища, сякаш той лично ги е изковал/отлял... Когато обаче го заръфат защо еди какво си е еди как си - трае като зашит или плюе по предишните... Такъв беше като гл. секретар, такъв беше като кмет, такъв беше като премиер, такъв е и сега...

да допълня, че и кметицата на Казанлък е била в Париж, сякаш сама ги е изкопала...:)))

си помъкнал половината Министерски съвет да откривате една пречиствателна станция, поне прескочете до Турция да направите едно заседание там и да се нацелуваш с Ердоган.

дано ги съберат тези средства

Тоя пак се е опитал нещо да говори, но се е получило едно дълго и тягостно мучене. От пречиствателни станции, през огради до ЕС и фалити. Следващият път едно кратко и делово муу, ще е достатъчно.

Сутринта гледахте ли го тоя Танов, като го попитаха за Тиквата и тоя загуби управлението и тая дебелата требеше да го успокоява! Та тоя ли че събира кинти?

Извинете, като получи Тиквата пари от митниците, ще си погасим ли малко външният дълг или по-добре да ги опоскаме тези кинти за лимузини и разни други благинки?

да спира диви животни...,шапа и хората. А може ли да знаем кой ни обвинява за заграждението?

Вулгаросите винаги са функционирали на принципа тарикати (50%) - преебани (50%). На в действителност равенството на държи до 90-тата минута, защото законите на пазарната икономика рязко изпраща 45% от контингента на тарикатите в този на преебаните. От много напъни да преебем системата- всячески, където ни падне, в края на мача завършваме с....95% преебани-:)

по-големи тарикати от комшиите "византийци". Това още от средните векове. Продължава обаче и сега (след много години на узо и сиртаки) - охотно финансирани с многомилиардни нови заеми от ЕС. При тях колко е %-та на "претакованите" ?

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Въпрос към Всички-Ни : - Абе да не би да Е Започнала Воистине-Проверка по 'нашта' митница от Воистине-Уважаваните Глобални Структури ?

От статията не разбрах за какво ги чака - да ги приджоби или какво? Че нещо много изпосталял ми се види на снимката...

Странно. Много-странно Откровение. .. А ! - ами тоз Ваньо изотзадека ?! (Е ли в Онзи вид ...бяла роба-с-Вързани ръкави ?! ;-)

А приходи от икономикятя няма ли да имя или ще я караме само на такси?

С една дума-мутротиквоч.

Абе и аз очаквам голямо и реално повишение на доходите, ама ... май ще си остана само с големите очаквания!

Поклон пред изключителните, бащински грижи на премиера Борисов за разцвета и благоденствието на България! Гордеем се с теб и те обичаме!

"Поклон" пред простотията ти -Дебил

а атлантическите ценности къде са?мм?не е хубаво на едно краченце...

Ного парички,ама и ного челяд дет си папка здраво!

За 16-те милиарда що нещо си трае? И за тях ли е нулева година?

Kalin

Кой от квито далавери разбира от тях сънува и приходи та така и с Борисов.