Арестуваха шеф на митница след показна спецакция на ДАНС

Изпълняващият длъжността началник на митница „Свиленград” Тодор Караиванов е бил арестуван при спецакция на ДАНС в административната сграда на митницата.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха шеф на митница след показна спецакция на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУХ ТЕ ЛИ НОВИНИТЕ ЧЕ ГО ЗАДЪРЖАЛИ ЗА 6000 ЛВ. ПОДКУП ! Е ТОЛКОВА ЛИ Е ИЗПАДНАЛ ? ДАНС МНОГО ГО ОБЕЗЦЕНИ !

след като всички служители са били изчакани да напуснат административната сграда, съобщи БНР. Арестът на Караиванов бил показен - той бил проснат на земята по очи. ------------- И на кого са го показали след като са изчакали служителите да напуснат?

НА ПОКАНЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ !

КОЙ И КОГА ЩЕ ПОСМЕЕ ДА ЗАКРИЕ МАФИОТСКАТА СТРУКТУРА - ДАНС ! СЛУЖБА ЗА ПОРЪЧКОВИ АРЕСТИ И СПЛАШВАНЕ

Ние. Всички. Заедно. --> Двустъпковата !

Каква изненада - корумпиран митничар!?!? та такова нещо никой не е чувал до сега...

А случайно ли е, че повечето кадри на герб са все обвиняеми в наркотрафик - боевски, орлинчо, флоров, сега и караиванов ... А кога ще се стигне до шефовете им ?

СКОРО ЩЕ ИМА ПОКАЗНИ АРЕСТИ НА ИЗМЕННИЦИ ПУТИНОИДИ, ХАХАХА

Еми малко по умните ченгета бяха назначени за банкери итн,а тези дебилите ги оставиха в системата на мвр

Не е редно да се унижава човек само по прдположения за участие в престъпна група. Това ми напомня пиар-акциите на Цветанов. Всеки е невинен до доказване на обратното.Тук у нас всеки е виновен до доказване на обратното.

У нас, който е способен да си плати не е виновен. Ще видиш, че човека ще бъде оправдан и втора награда може да му дадат.

Магистратите ще му врътнат по един,и ще си го пуснат.А той за благодарност ще им даде по кюфте и бира.НА БАС ЧЕ Е НЕВИНЕН,И НИКОЙ НЯМА ДОБЛЕСТТА ДА ГО ОСЪДИ?

ПЕЕВСКИ ЕДНОЛИЧНО КОМАНДВА ДАНС ! КОЙТО МУ ПРЕЧИ , " НА ЗАМЯТА ПО ОЧИ "

Не сме ние за ЕС. Срам ме е, че съм българин. Няма такава симулация на дейност. Няма такава симулация на реформи. Няма такава симулация на държава и общество въобще.

Изключително точно казано!

Да. => Двустъпковата.

Е, че Как-Иначе ?!

Пак подкараха честните милионери.

Браво Ваньо, браво Танов! Всичките твой хора са все такива "професионалисти". Ясно е какъв му приноса и към кого! Скрий се някъде и си пиши оставката!

нЕ .нЕ ХУНВЕЙБИНЕ.нИКАКВА ОСТАВКА.НЕ СИ ПРАВ. ВАНЬО Е ЧЕСТЕН.АМА МНОГО ЧЕСТЕН,ЗАТОВА БОЙКО ГО ИЗДИГА ВТОРИ ПЪТ НА ТОЗИ ПОСТ.

Въпрос, Колеги : - Незабавно Отзоваване на Всички 'наши' участващи в структури на ЕС/ЕП/ЕК ? (за Всеки случай де ;-)

Каква е вината на митническия шеф не знам, а и няма да се разбере, след като знаем какви пари се заделят на ден за покровителите. Дразни ме, обаче тия уж обучени селянчета като започнат да се правят на Рамбовци. Ами защо не хвърлихте на земята чичкото от Лясковец? Защо не го свалихте на покрива оня със сабята и байряка? До кога тези елитни безмозъчници ще гледат на човека, извън техния кръг, като на парцал, животно или боклук. Още стоят в празните им глави томовете на Т.Живков.

нещо да ви напомня! "На колене ти си най-големия престъпник!" И камерите снимат ли , снимат. А после в Брюксел, ни осъждат ли, осъждат! Та викате Цецо не се бил върнал, ли??

Случайно Роман Василев да е участвал в акцията? Не разбирам защо са тези показни циркове, защото това ще бъде поредния ищец срещу държавата в Страсбург....с иск за унижено достойнство най-малко!

Ирландската пастирка какво изохка по въпроса

Преди два дни той бе награден със златен почетен знак за проявен висок професионализъм и значителен принос към дейността на митническата администрация от директора на Агенция "Митници" Ваньо Танов за Международния ден на митниците. За какво говорим.Награждаваме си своите хора.А тия от ДАНС ни бълкат работата.Ние ги награждаваме ,те ги хващат и цапат найдобрите ни хора.Как да станем държава.Да се преструктоира ДАНС и да внимава.Просто да пита.Може ли тишя хора да ги проверяваме.Може би някой да си играе футбол с тия момчета.Че тъй де.Де се намира ДАНС.Ще проверява без да питеа.

"Преди два дни той бе награден със златен почетен знак за проявен висок професионализъм и значителен принос към дейността на митническата администрация ..." :)

Създаване и Реални Операции от Тотално-Независима Работна Група за Разследване, Арест и Съдебно Процедиране на Всички Високопрофилни престъпления ?

Я се ощипи, да провериш дали не сънуваш. И после се завий хубаво, да не заспиш пак отвит, че ще настинеш, като се изпотиш от емоции:))))

Просто Си представете : - (LaLegionEtrangere+Недосегаемите+СъдиятаДред) в Реално Синхронно Действие... Глобално ! Е ?

поне няма "Ало Ваньо"- напредък

Ех, Кога Ще проснем по очи на-Земята Всичките 'наште' ... ... Всъщност - До месец ? (бихме ли приели)

Позната театрална постановка .....

Що ли ми намирисва на цветановщина, на нещо дежа вю? Бас слагам, че този добър човечец след има-няма 10-15 години дела ще го оправдаят, и за капак ще осъди държавата в Страсбург. Та се питам - защо е цялата тази показна дандания - ако има доказателства - по бързата процедура, за една седмица и на трите инстанции - и хайде, честито - 10-15 години да рендосва наровете. Иначе за какво си хабят бензина и белезниците...

Все е блазни и за вчерашниядето 10 години не си е теглил заплатата а е карал на рушвети, и на днешния - да организирам едни залагания ще ги осъдят ли?

Няма да намериш желаещи...

Неминуемо ! НО ! - След кат проснем по очи на-Земята Всичките 'наште'.

Прекрасен коментар!Интелигентен,всеобхватен,граматически перфектен,разкрива дълбока и ясна мисъл!Колега,готов сте да се кандидатирате за народен представител!

Досега ми беше неудобно, малко по-малко с времето ме хвана срам, сега вече ми се плаче от цялата тая помия в България...

Конкурс за шеф на митница.Единствено да отговаряш за такава длъжност е,...нищо да не ти се работи и много да ти се краде.

Корумпиран митничар сменил предишния корумпиран .... Много умно !

Просто нямат други митнически шефове и слагат каквито има... корумпирани - корумпирани. Не е важно дали си се наакал, а дали мирише!

Ами просто има две ОПГ- та в ГЕРБ, така го разбирам аз този арест. Едната ОПГ е на Танов и съучастници- там е членувал и арестувания митнически шеф, другата е на Цветанов и съучастници. Разчистват си територии, те освен мутренско- милиционерски рекет друго не знаят

Поредната смяна на караула!!! Пожарникаря и сие ще си сложи свои хора по митниците!!!

Поредните шменти капели. Проснат на земята? Що не покажат с видео как стана? От ГЕРБ пак хвърлят прах в очите на слепите

Как да го разбираме това ? Да не би ГЕРБ да са решили да си сменят курса/кожата ? Ама пък преди няколко дена същият този човек е бил награден със златен медал от Ваньо Танов, а пък пак преди няколко години е бил назначен за шеф на митницата пак от Ваньо Танов .... ха сега де .. на кое да вярваме ?? а какво ще правим с Брендо?, а ще търсим ли Христо Бисеров ? (поне колкото Петко Сертов де!) а ще търсим ли Галевите, а Веска Меджидиева? а ще потърсим ли колко точно турски тира са минали без да плащат данъци и мита и на кои фирми са били? .... едва ли :(

Показват ли те много-много по медии, започнат ли да те хвалят и награждават - не е за добро.

Още един признак, че Танов не се командва от ДАНС. Българинът е свикнал да вижда пълна зависимост. А именно от такава зависимост се случва бедността в една държава. Характерно за комунизма. Сега е друго време. Нека Русия си отива в миналия век, а нека България движи в този век. По-добре ще бъде.

Сега заедно с него да проснат на земята и Ваньо Танов! Да видим какви ордени и какви медали раздава той на престъпниците? Явно че двамата са комбина отдавна.

А след Ваньо да тръшнат и благодетеля му БОКо (Ало, Ваньо... Виж там един мой... Мишо Бирата му правят проверка... Оправи нещата, че съм обещал...)...!!! :::)))

да бъде арестуван и този, който го е предложил за почетния знак! Явява се нещо като ятак, ако ме разбирате!

Ако ме рзбирате, Танов не събира информация под деригентството на ДАНС. Не ви ли хрумна, че Танова няма как да има инфорамция за разработката на ДАНС? Някой си прави нещо там. Ако се е точитал навсякъде,м вкл. и на Танов, нямаше ДАНС да го мори. Ами то е очевидно! :-) Представите ви са примитивни.

Преди два дни награден, а сега обвинен?!? В такъв случай редно е и ръководството на митниците (Вальо Танов) да подаде най-малкото оставка, защото може да излезе, че го е прикривало, или че въобще не може да си преценява кадрите!

Айде старите номера - "показен арест" - поразбуниха се духовете с последните убийства и докладът на ЕК, и хоп арест - да замажем очите на хората.

Сега трябва и Ваньо Танов да го отнесе...Той го е назначил отново, а и го е наградил...Хайде сега да дава отчет пред Бойко...

преди доклада трябваше, а то сега кел файда? И да има присъди и по- старателна подготовка на доказателствата! ЕС го каза ясно

Е то свикнахме вече - показно ги арестуват и после тихичко ги пускат! И още по-тихичко ги връщат на работа :D

Защо ли не са предупредили Ваньо Танов да не го награждава?

наградата е била за заблуда. Така се е отпуснал и въртял далаверата по-нагло.

ДА. Смех във залата..

Въпросът по-скоро е защо ли не са предупредили Ваньо Танов за акцията...

Контрабанден внос и тирове от Турция! Кой ли има близки и познати и роднини в Турция? - ДПС. Кои са най-многобройните фирми в България? - Турските. От нас - за нас, само че у вас, т.е в БГ. И ДПС лапат - още са навсякъде.

Господа прокурори и полицай, захванете се Мирков от Столкична. На Такива работи ще се натакнете, че ще ви се изправят косите.

А,защо не арестуваха показно и онази главна финансова разузнавачка,дето си траеше за КТБ, а я назначиха да ни надзирава финансово.

Тодоре,толкова години ме тормози съсипа бизнеса ми ,но нали казват:всичко се връща на този свят-само иска чакане.....

Чакането е добро, но и малко целенасочена благословия трябва.

КАТО ЗНАМ КОЙ КОМАНДВА ДАНС , РАБОТАТА Е ЯСНА . СПРЯЛ Е КОНТРАБАНДЕН КАНАЛ И СЕГА МУ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ! НА ПЕЕВСИ РЪЦЕТЕ СА ДЪЛГИ !

Хи хии....огън хваща Борисов, който и да назначи - все дърво а ха хаа. Най ми е драго как го преметнах с Миро и Цацаров а ха хаа

Е то в държавата останаха само далавераджии,кой да назначиш?

Поредните артистични изяви на управляващите.