МВнР пише нота до Мадрид заради задържаните моряци

Посолството ни в Мадрид ще изпрати нота до испанските власти с искане да бъдат спазени всички права на задържаните български моряци, произтичащи от Конвенцията за защита на правата на човека и основните свободи.

Обратно в новината

Коментари - МВнР пише нота до Мадрид заради задържаните моряци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма надежда май

Който не знае, Маргините и Маджо и тяхната партия БСП вкараха в затвора Митьо Очите...з Затова досега - Маджо и Маргините още не са ги осъдили, нито са им конфискували имуществото придобито от убийства...

Да не забравяме и кой осовбоди Маджо (тоя пък кога са го прибирали?)... Така че...

Аз помня и кой настоящ премиер беше съдружник на лицата,които споменаваш...

rado_7_6@

Тея да се благодарът, че са ги фанали у Еспанята, а не у Малайзия. После да прочетат като намерат време песен за човека на един образ, дето друарите са го използвали, предали и след това най-цинично са си го лепнали на знамето и да се сещат. Който може де.

Я, мрънкалникът пак се появил! Ти не може ли да си побереш в тъпата тиква, че поне част от екипажът не е бил в час какво се вози?

Коя по-точно е тази част? Това трябва да е някой безмерно тъп и наивен, който да си мисли, че с превозването на три тона захар (какъвто се опитват да твърдят че е бил товарът) с цена около $3000 ще може да им се плати горивото, храната, заплатите и наема на кораба. Да ги разделят в отделни килии и да започват да пеят кой каквото знае ако искат да се измъкнат. Щото явно вече някои са пяли, а други по-мълчаливи само ще лежат.