Министерска "атака" в опит да бъде убедена Анкара за членството на Швеция и Финландия в НАТО

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу проведе поредица от срещи с колегите си Ан Линде, Пека Хаависто и Антъни Блинкън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ още повече потрива радостно ръце - настроиха два народа на война, оставиха Европа без газ, оръжието им се купува кат топъл хляб, плашат и присъединяват още балами към нато, докат не докарат трета св. война няма да мирясат.

Има един Парижки мирен договор от четиридесетте години на миналия век,в който ясно е разписана положението на Финландия и възможността й за въоръжаване и участие във военни съюзи...Ако Съветът са сигурност към ООН каже ДА, то тогава вероятно може и пътят им към НАТО да е отворен!. Преди това едва ли!

Хайде стига с тези счупени подпорки. Реалностите са други и СССР отдавна няма бази във Финландия. Путьо постигна феноменален успех убеждавайки Швеция след 200годишен неутралитет да се присъедини към НАТО

А ти ако си мислиш че цялата работа е заради Финландия се лъжеш...първото нещо което ще стане е грингобаза в Финландия....навремето и римляните са правели така там където има васали са правели и един римски гарнизон....долните гринготата няма да се успокоят докато не предизвикат война в цяла Европа...

Още чакам да видя къде пише за ограничението на Финландската армия.

Доколкото това за парижкия договор е вярно, всъщност Финландия едностранно се отказва от договора в началото но 90-те. Но трольовете очевидно не могат да мислят.

Коментиращи "експерти", като тия от Ковид щаба. Веселба, дебили спорят с идиоти.

Да кажа на всички русороби обладани от духовете на Ленин и Сталин.Ванга е мърша обладана от ниски духове.Продължавайте да я цитирате.

Има нещо много сбъркано в Рушия,дали е заради Путлер или Сталин,историята ще каже.

Има сбъркано да, че Сорос ганювци като тебе го лапате на негрите и педофила Джо . И вземи си смени пола че по лесно да те пльокат

Споко...Те краварите са си окей...Нация съставена от европейски затворници и златотърсачи....Тези дни пак поредното масово убийсто в супермаркет! Даживей тяхната демокрация, равенство и свобода! Ми не, благодаря!

гаден фес изтиква от почти всяка ситуация максимума. Сега ще чака офертите на Русия и ще преценява коя да приеме. Хитро е копелето, макар да ме е яд какво направи със "Св. София". А тия дето по-долу пишат за ядрени войни..... Мушмороци, дето са играли на компютърни войни. Какво значение има дали ще остане някой и друг жив при наличието на радиация и прах, който да закрие слънчевите лъчи. Марс ще е по-обитаем.

е не може всички да са гьотверени като теб и кирето...сега Ердоган ще им го набие рязания на гринговците

Турция има политици и го доказва. Идва им момента и не изпускат, дори и на НАТО ще извият ръцете с кърдите.

има видеозапис от 1968 г., на който Вангелия Гущерова е дала покъртителна картина за бъдещето на Европа. Първо тя е пророкувала с феноменална точност войната в Сирия с думите: „Cирия, Cирия! Кaк щe бoмбaрдирaт тaзи Cирия!". По-късно взорът на всевиждащото й око се е обърнал към съдбата на Стария континент. Тогава Рупската Касандра прeдрeклa, чe голяма вoйнa щe зaличи Eврoпa нaпълнo oт лицeтo нa зeмятa и държaвитe нa кoнтинeнтa щe прecтaнaт дa cъщecтвувaт. Другo прoрoчecтвo, кoeтo вeчe ce e cбъднaлo, e идвaнeтo нa влacт нa Зeлeнcки в Укрaйнa. "Бaрутът щe пaднe, a зeлeният влaдeтeл щe дoйдe дa гo зaмecти". Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното: „Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении“. „Ще дойде време, когато късметлиите, дето са останали живи, ще ядат в златни съдове и ще пият от златни чаши, но вода няма да има…“„Водата, водата! Откога разправям, че водата ще стане по-скъпа от златото. В България вода има и тя ще стигне, само да не я продавате“, предупредила идните поколения всевиждащата жена. Предупредила, че човекът си играе с болестите Не само феновете на конспиративните теории, а и сериозни учени вече твърдят, че ковид пандемията е предизвиквана от човешка ръка и вероятно COVID-19 е създаден в лабораториите на ЦРУ в украйна, а после е „изпуснат“, нарочно. По този повод всевиждащата българка неведнъж е намеквала, че болестите, които вижда в бъдещето, са в „нашите ръце“, т.е. от човека зависи дали ще ни застигнат или не. През 1981 Ванга изрича следното откровение: „Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце“. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, но е голяма вероятността тук тя да е предрекла, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси в лабораториите на ЦРУ в украйна! Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: „Ванга казваше така: „Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма“.

Айде махай се от тука с глупостите си. Ходи да си хвърлиш боб за числата от тотото. Тъпак.

Не отдавна NOAA прогнозира какво ще се случи с питейната вода ако Русия взриви само една подводна атомна бомба с мощност 100 мегатона: Ще се формира цунами вълна висока над 500 метра която ще залее познатата ни суша до височини от 200 до 500 метра със солена вода и ще ликвидира 90 % от достъпните ни към момента источноци на питейна вода. Цунамито ще закара топла морска вода към северния и южния полюси която ще провокира засиленото топене на ледовете там. Това ще потопи допълнително достъпна суша Американските военни експерти казаха как може да бъде потопена Великобритания под 200 метра силно радиоактивана океанска вода. Първо ще бъде ударена от тежката ракета Сармат със 16 броя хиперзвукови планиращи бойни модули Авангард движещи се със скорост 32 км./сек.. След това западно от британските острови ще бъде активирана 100 мегатонна ядрена бойна глава докарана там с помощта на ядрения дрон Посейдон движещ се със скорост 200 км./ч. на дълбочина до 1000 метра.

Четох наскоро, че НАТО има специален алгоритъм за светкавичен ядрен контраудар по Русия в подобни случай. Ако Русия детонира ядрен заряд близо до държава на НАТО в океана например. Веднага 4600 ядрени бойни глави се изтрелват към територията на Руската федерация.

Ами Путин също знае това и няма да си прави експерименти с някакви малки ядрени заряди, а ще задейства всичките 6000 адрени бойни глави и каквото стане стане след това. Ядреното отръжие се използва само един път. Втори опит няма!

и какво мислиш цели да постигне с това? Какво друго му остава, като не го бива за лидер.

и САЩ имат "алгоритъм" и Русия имат такъв. Сигурно Китай и останалите от клуба. И какво ме грее кой от всички с бомби ще убие децата ми. Да пукнат наследниците на всички "учени", които са работили по оръжия за масово поразяване.

Ти да не си член на някоя сатаниска секта? Например на Путлерюген.

32 км / сек ? ? ? ? ? Първа космическа скорост ===> 7,90 км / сек Втора космическа скорост ===> 11,20 км / сек Трета космическа скорост ===> 42 км / сек Понякога е хубаво човек да не се изхвърля, че ще вземе да попадне я на Плутон, я на Юпитер.

Прав е човека с тези 32км, само е объркал секунди с километри. Според Уикипедия скоростта на Авангард е 20-27 Маха - т.е. средно (защото самият Мах зависи от надморска височина, влажност и т.н.) 24-32(3) км/h

До . (нерегистриран) от 2022-05-16 00:44:18 "Прав е човека с тези 32км, само е объркал секунди с километри. Според Уикипедия скоростта на Авангард е 20-27 Маха - т.е. средно (защото самият Мах зависи от надморска височина, влажност и т.н.) 24-32(3) км/h" Това пък вашето 32 км/ч е съвсем идиотско. Всички олимпийски шампиони на 100м бягат по-бързо. Средната скорост на професионален шосеен колоездач е 50% повече. Къде Ви намират, бе?

Хо, хо. Джевелините не работели. Да руснаците спряха да строят кокошарници върху танковете, които щяха да ги пазат. Щото джевелините не работят. А тия стотици видея и снимки в Интернет са фейкове, нали сладурчета.

Защото ако пресметнем, че при една ядрена война ще загинат всички руснаци, европейци, американци (САЩ+Канада), то за всеки умрял руснак ще има по трима американци и по трима европейци. Като се има впредвид, гъстотата на населението, средствата за доставка на ЯБГ и съществиващите противоракетни отбранителни системи, то вероятността да загинат всички европейци и всички американци е около 93 %, докато вероятността да загинат всички руснаци е около 69 %. За Путин населението е по важно от територията! Ако съществува вероятност в една ядрена война да затрие цялото население на натовските държави, като загуби голяма част от руското население, то той ще направи това, защото дори и малко руснаци да останат, ще си направят държава може би някъде в далечния Сибир където няма да има радиация, но САЩ и Европа ще бъдат превърнати в радиоактивна заразена зона в която нищо няма да вирее.

Ти си някакъв червей,без грам мозък.Вероятно се изказваш от някой бункер в Сибир.Наистина е отвратителна тази човеконенавист.Това е от Антихриста.

При експлозията на няколко хиляди ядрени ракети на Земята няма да останат дори живи плъхове. Какво остава за руснаци. Най-много някоя друга хлебарка .... навряна в някой бункер.

Браво Ердогане.

До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани! Тази информация идва от комуникациите с духовете на долмените проведена на 23.06.2020 г. Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни. Аз имам план за евакуация през Истанбул за Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това е важно! Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя поводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При поводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ни морска столица. Русия разполага с 6000 ядрени бойни глави поставени на бойно дежурство основно на ракети от типа на Авангард, Булава, Воевода (Сатана), Сармат (Сатана-2), Ярс, Някой видове Кинжал и Искандер. Отделно има поне 6 бр. Подводни ядрени дронове снабдени със 100 мегатонни ядрени бойни глави и неуточнен брой ядрени бойни глави от тип планиращи хипезвукови бойни модули от тип Авангард разположени на сателити на геостационарна орбита на около 35 786 km. над големите американски градове. Освен Белгород не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в тихия, индийския или антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.

Затова ли Путин пожела крепко здраве и много щастие на братският си украйнски народ?

Е а честито на Путин. Здоби се с още една граница сНАТО 1300км.Много умен този Путин бе. И това ее само началотоо на краха на Русия- военен икономически, социален и информационен. Целият свят ги намрази/ това показа и гласуването на евровизията

Разбирам че желаеш да си цялия свят. Но уви. А и между другото не трябваше ли да са съсипани от 2014г.... Между другото долара е вече 63рубли.... Направо са мъртви изостанали и толкова ги мразят че немица весело си търгува с тях.

Същото ще се случи и с Москва,само смени Киев с Москва и пак ще ти се получи

Скоро Киев ще бъде превърнат в радиоактивна пустиня през която само руските Т55 ще могат да минат защото само тези машини са оборудвани със системи за радиационна защита и нямат цифрови джаджи по тях! След Киев, следващата столица която ще бъде превърната в радиоактивна пустиня ще бъде Варшава и чак след това Лондон! Вашингтон ще бъде предупреден да не се намесва за да не бъде ударен и американците ще си плюят на петите с оправданието, че са загрижени за бъдещето на човечеството и няма да се месят и така Европа ще бъде оставена сама да се бори със руската мечка. Така Европа ще бъде ударена от множество ядрени бойни глави които ще повиши смъртоностно радиационния фон и останалите живи европейци ще завиждат на изпарилите се намирали се по време на ударите в епицентъра на взривовете, защото те самите ще умират бавно и мъчително от лъчева болест. До края на 2040 на територията на европа почти няма да остане жив човек и Европа ще бъде отново заселена чак през 2080 г. от арабски мигранти избягали от горещината в С. Арабия. През 2090 г. арабите мигранти преселили се в Европа заради жегите в близкия изток ще основат Европейска Ислямска Държава (ЕИД) която почти веднага ще влезе в пререкания със САЩ. САЩ ще употребят срещу ЕИД климатично оръжие на което ислямистите ще отвърнат с ядрени взривове на територията на САЩ което ще сложи край на американската държава. Относно Русия! Радиацията от Европа ще плъзне и към европейската част на Русия и руснаците ще бъдат принудени да се преселят в Сибир от другата страна на планината Урал. Те ше изоставят всичките си европейски градове включително Москва и Санк Петербург. Новата столица на Русия ще стане Новосибирск и нова Русия ще се федерализира с Китай към който ще се присъединят и Монголия, Казахстан, двете Кореи и Виетнам. Те ще са новия световен лидер който обаче няма да се меси в чужди държави. Тази свръх мощна азиатска държава към която през 2040 г. ще се присъедини и Япония ще овладее близкия космос, Луната и близките планети Марс и Венера. Ще добива природни ресурси от там и от астероиди а през 2060 г. ще пусне в експлоатация изкусвено слънце разположено на геостационарна орбита работещ на термоядрения синтез. Целта е да се повишат температурите заради намаленото слънцегреене и ядрената зима сковала Европа от 2022 г. Изкуственото слънце ще затопли Сибир и ще премахне ядрената зима в Европа и това ще позволи да се завземат нови територии от увеличаващото се човечество което е силно редуцирано след ядрената война в Европа и глада обхванал САЩ след това. За съжаление това изкуствено слънце ще повиши температурите в близкия изток и ще принуди арабите да се преместят в Европа където както казахме ще основат там Европейска Ислямска Държава.

И панелката ти ще стане радиоактивна пустиня, а устата ти ще мутира и ще стане АНУС! БУАХАХАХАХАХАХА

Няма да се плашим,това са фалшиви новини.Швеция ,Финландия и Турция утре подават заявка за новият СеСеСеРе.Също така Харков е наш,Киев до седмица.

Нищожното нищожество ще бъде разгромено безусловно ! Нищожествата ще пикаят върху знамето си в продължение на 50 години, като Опикаването ще се излъчва по телевизията и нета. Петата колона хейтъри, ще лиже опиканите парцали с език, до изпиране, пред Митрофанова, която ще ги простира да съхнат на алеята "Героите на Украйна".

Еврокомиссия на закрытом заседании одобрила предложенную Путиным схему оплаты за российский газ, - Bloomberg А да ни е честито.

Такова нещо Газпром вече не съществува !

Толкова закрито заседание че само ТАСС знае за него. Откаде ви копат дебильi бля.

Маните ги тези северните. Липсва им слънчева светлина и са изроди. Спасявайте каквото е останало от укрите. Днес пак цял камаз са се предали. Други хленчат и четат листчета, че не могат вече да воюват. Украинците гризнаха дървото. Яко. Иди сега се оправяй с меца.

Шведските педарастки техналогии ги знаеме като недоносчето Грипен

А бе... видяхме и ракетите Джавелин, как изтрепаха половината танкове на цяла Русия... за три месеца.

Я ударили 5-10 танка я не

Майко мила. Палячо. Да стреляш с джавелин е руска рулетка. Гърмят в ръцете. От два месеца няма видео на стрелба с джавелин уцелване на танк. За разлика от руснаците. Правят ги на скрап.

ЕС и НАТО са най-хубавото нещо на този свят ! Добре дошли в нашия отбранителен съюз на Финландия и Швеция ! Да се готвят Молдова, Грузия и Азербайджан. Европа не граничи с Черно море, а с Каспийско ! Факт. Турция трябва да изпълни критериите за членство в ЕС и да идва в ЕС, където й е мястото ! .................. А за Русия Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Русия е "нищожно нищожество". :))) А САЩ/НАТО/ЕС са ГОЛЯМИ нищожества, казваш. Не мога да не се съглася с тебе. :)

голЕми нищожества

"ЗА КАКВО НИ Е СВЯТ БЕЗ РУСИЯ"?!!!! СХВАЩАШ ЛИ, АМЕБО?! МИНУТИТЕ ВИ СА ПРЕБРОЕНИ, МОЛЕТЕ СЕ НА БОГА ДА ВИ ОПРОСТИ ПРЕДАТЕЛСТВАТА!

Товя не променя играта финландците са 5млн гащници а шведите малко под 10 с всички сигани там

Като гледаш как Украйна, сам-сама трепе Рашистан... Представяш ли си какво могат Поляците ?

Така ги трепе че 50к руска ярмия и опълчение итрепа половин милион украинска войска

Те са свикнали да са руска губерния ида го лапат на цар батюшка ама се чуда, от кога и шведите искат това?!?

Хамериканската АТАКА и атаката НА ПУДЕЛИТЕ й Е МАСИРАНА: "Никога досега министър-председателят на Индия Нарендра Моди не е бил толкова търсен международен събеседник, както през последните седмици. От началото на април той проведе видео среща на върха с президента на САЩ Джо Байдън, прие британския министър-председател Борис Джонсън и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в Ню Делхи и се срещна с германския канцлер Олаф Шолц и френския президент Еманюел Макрон в Европа. Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров също се отби в резиденцията на Моди в индийската столица. Западът води необичайна кампания за спечелване на страната с население от 1,4 милиарда души на своя страна. Както и Русия, която от десетилетия снабдява Индия с оръжие и енергия. Лавров похвали правителството в Ню Делхи за това, че не гледа „едностранчиво“ на конфликта. Макар че Индия призовава за прекратяване на сраженията, тя избягва да назовава агресора поименно."

Слабо ти е инфото. Индия се опитва да балансира, но при гласуването в ООН за изхвърлянето на роZZия от съвета за човешки права Индия се въздържа, като по същество помогна за изхвърлянето на роZZия от там.

Това не е война в Украйна а НАТО срещу Русия

Това не е война, а военна операция, проЗт троле!

Масовата подкрепа на българския народ за на Евровизия за пореден път развенчава мита за "русофилска България"...

Масовата подкрепа на българския народ?! Тито, де я видя, бе?!

Извинявай, но трябва да си се нафиркал яко. Не казвам, че е лошо. Просто търся обяснение за тези простотии, които пишеш.

Стана компот от сливи, Турция най вероятно ще го напусне, че е срам вече да си там.

Това ще е много добре - НАТО да се прочисти от анадолски манафи ...

Турцуя е най голямата и силна армия и искате да я загубите както ес загуби най голямата икономика след брекзит. Що за тъпа логика е това?

Още два члена за Пиздин,ще остане доволен.Само маргиналните останаха да подкрепят кремълският лилипут,включително нашите русороби

Ти не си у ред. А па тия са баш педалите ма европа, свиркаджии до един.

Вони та се нетрае на умиращи путлеровски тролове тук. Злобейте гниди :))

Само не разбрах ... сега новите 2 ЧЛЕНА на НАТО, едновременно или последователно ще влизат в анала на Путя ???

Едновременно. Да се доосере раково болното джудже:))

Ми не знам какво ще влиза на Путин, но на тези два члена е твърде вероятно да им влезе някой кинжал. Само, че натоварен с атом.

Е после още 30 ЧЛЕНА за Путя ... дупето няма да му издържи !

Не съм много наясно каква е играта между Турция и Швеция, но шведите не са случайни и не ми се вярва да си обърнат позицията заради турците...

Да са му честити новите два ЧЛЕНА на путКина:)))

Бункерният сигурно си скубе косите…

Боже опази ни ако НАТО ни пази и гарантира мир!

И Финландия ще става пушечно месо, за да е щастлив Чичо Сам.

мисля като “Един” и много други: Турците никога не казват веднага “да”; обичат да се пазарят и ще изтъргуват съгласието си.

Нека САЩ да ни даде пари, нали това е тяхната война

Кефи ме Ердоган как ще нахуярни отново бункерният дрът комунист! ХИ ХИ ХИ

И той като нас е неблагодарно копеле. Ако не беше Путин Ердоган щяха да го разнасят като Кадафи.

Ние за какво трябва да сме благодарни?За 75 години руско робство ли?

СА ГАРАНЦИЯ ЗА МИРА НА БАЛКАНИТЕ И ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ ! ХА ХА ... ГАЗ ПИКАЕ "АСБАВАДИТЕЛКАТА" !

Хи-хи, колкото ФРАНЦИЯ и ГЕРМАНИЯ гарантираха изпълнението на МИНСКИТЕ споразумения.

Минските споразумения не се спазваха от Русия.Която нарушаваше всички примирия. И най важното Русия разпали и подържа нойната в Донбас

Госпожо, живуркай си във фалшивия свят и не се коси! Не знаеш откъде ще ти дойде.

Путин възкреси НАТО. Небивалици обединение около НАТО. От 30-40 години насам за пръв път има подобно обединение около ценности. Да благодарим на сенилния психопат в Кремъл.

Хахачо, БЛАГОДАРИ на Нюландката за КАРУЦАРСКИЯ поздрав!

Тръмп каза, че НАТО е ОСТАРЯЛА организация; СЕНИЛНИЯ я ВЪЗРАЖДА... А ГОЛИТЕ и БОСИТЕ ЩЕ СЕ ВЪОРЪЖАВАТ...

Да! И аз не очаквах Путин толкова успешно да възроди НАТО. Да е жив и здрав.

И не си очаквала НАТО/ЕС да подарят КРИМ на Путин. :) Сега Путин ще получи ОЩЕ ПОДАРЪЦИ.

Става ясно, че Швеция не е разрешавала продажба на оръжие към Търция, а не толкова отношенията с ПКК ... Значи манафите искат оръжие от швеците, ама онези не давааааат ... хахахаааааа. То сигурно и байрактарите са някакъв лиценз ... къде ти къл и технология из Манафистан ??? Най-добре ще е да изгонят турските манафи от НАТО, нищо че армията им била най-голямата е Европа ! Така е най-добре: нито в ЕС, нито в НАТО ... да продължават с опитите за мъжка бременност из Анадола !!

ГИ ПУСНАТ ! ВТОРИЯТ ФРОНТ ДЖУДЖЕТО МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА ОТКРИТ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ АКО БЛЯДОВЕТЕ ЗАТВОРЯТ ЮЖНАТА ДЪГА Т.Е. АКО ОПУКИПАРТ ОДЕСА, ТО ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ОГРОМЕН ДИСБАЛАНС В ЧЕРНО МОРЕ И ТУРЦИЯ БИ БИЛА ДИРЕКТНО ЗАСТРАШЕНА !

Правилното заглавие е: АМЕРИКАНСКА атака в опит да бъде убедена Анкара за членството на Швеция и Финландия в НАТО Атака БЕЗ КАВИЧКИ.

Ердоган е хитър, но рационален играч. Ще изтъргува подкрепата си за Финландия и Швеция, но на всички в НАТО е ясно, че накрая ще се съгласи. Пореден удар за Путин.

Да им врътнат и на тях оранжева революция пак,ЕРДОГАН НЕ Е ТЪП

Турчолята въртят гъза за мазна сделка. Русия ще трябва да деНАТОвизира планетата. Масон сатанист от намек или дипломация не разбира. Само ядрена зима го гони.